Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
έτσι ακριβώς είναι τα γράμματα...
να συμπληρώσω εγώ για το στοίχημα,που είναι το παιχνίδι στο οποίο έχω εστιάσει εδώ και πολλά χρόνια,
ότι είναι ένα παιχνίδι στο οποίο η τύχη παίζει τον μικρότερο ρόλο από τα υπόλοιπα...
είναι ένας συνδιασμός γεγονότων και καταστάσεων που είναι ξεχωριστοί για κάθε παιχνίδι...
όταν έχεις μάθει να ''διαβάζεις'' σωστά,τότε οι πιθανότητες όχι να κερδίσεις αλλά να μην χάνεις συνέχεια είναι περισσότερες...
γιατί όπως αναφέρθηκε όλα τα παιχνίδια είναι δομημένα έτσι ώστε σε βάθος χρόνου ο παίχτης να χάσει...
το αν χάσει πολλά ή λίγα είναι θέμα δικό του και στον τρόπο παιχνιδιού του...
π.χ. ο Χρήστος πριν έγραψε για το αστον-τότεναμ σκορ 3-1 βασιζόμενος αποκλειστικά και μόνο στην τύχη...
εγώ το είχα over για πολλούς και διαφόρους λόγους εκτός τύχης βέβαια...
ανάλογο παιχνίδι εγώ θα το πιάσω 50+ στις 100 και θα είμαι στα ίσα μου, ο χρήστος 1 στις 100 και θα χάνει πολλά...
η διάρκεια παιχτες...η διάρκεια...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kαλημερα..762=Κλιβελαντ Καβαλιερς-Μινεσοτα Τιμπεργουλβς=οβερ=(208,5 ποντοι)Πρεπει να μπουν 209 ποντοι.. για να κερδισουμε, και πανω..Το επαιξα 10 ευρω, αποδοση στο ιντερνετ.. 1,90. Αρχιζει σε 5 λεπτα απο τωρα.. στις 1.Καλα κερδη σε ολους..ΥΓΝα εχουμε κατι να ασχοληθουμε το βραδοξημερωμα..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλημερα.767=Ντενβερ ναγκετς-Φιλαδελφεια=2=(νικη φιλαδελφειας) Το επαιξα 10 ευρω αποδοση 2,50.Καλα κερδη σε ολους.ΥΓ.Αρχιζει σε 6 λεπτα. στις 3 το πρωι.. Ειναι αγωνας για νοικοκυριδες :)

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
6
Πρώτα από όλα, δεν έχω καμιά διάθεση να το παίξω έξυπνος, και εγώ παίζω, έστω και αν το έχω περιορίσει σημαντικά συγκριτικά με παλαιότερα. Έχω τζιράρει σημαντικά ποσά (για τα δικά μου δεδομένα πάντα) και έχω μακρααα εμπειρία από στοίχημα-ρουλέτα. Πάλι καλά δλδ που δεν μου αρέσουν τα χαρτιά και ο ιππόδρομος.Το έχω ψάξει πολύ, και με στατιστική, και εμπειρικά και με trading κτλ κτλ

Εκεί που κατέληξα είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγει κανείς νικητής συνολικά. Εγώ για παράδειγμα είμαι κερδισμένος από ΟΠΑΠ και καζίνο, είμαι όμως αρκετα μέσα απο τo internet. Τα δυο πρώτα τα θεωρώ συγκυριακά, παλαντζάρισμα της τύχης. Εξαιρέσεις με λίγα λόγια μπορείς να βρεις, ο κανόνας όμως δεν αλλάζει.

Η μοναδική λύση είναι να αλλάξεις το παιχνίδι, με λίγα λόγια να το γυρίσουμε αποκλειστικά στη betfair. Το έχω κάνει στο παρελθόν εντατικά και είδα ότι υπάρχουν τρεις (τουλάχιστον προυποθέσεις) για επιτυχία:
-σιδερένια πειθαρχία
-πολλές (υπάρχει στη betfair) και πλήρεις (λίγες είναι-άντε η premier, cl)αγορες
-κεφάλαιο
Οπότε, ούτε η betfair ενδείκνυται για ποσά των € 200 ή € 2.000 και € 10.000. Ενδείκνυεται για μεγαλοπαίκτες που απλά θα "μαζεύουν σκουπίδια" (μικροποσά δλδ). Αλλά, αν έχεις για παράδειγμα ένα ποσό € 200.000, δεν το κλείνεις στην τράπεζα να πέρνεις 7% και 8%;

Στο διαταύτα: ο τζόγος απευθύνεται σε καθαρά loosers (όπως λέει και ο φίλος liberog0 για το κίνο) αλλά όχι μόνο. Απςυθύνεται και σε άτομα πάνω και πολύ πάνω από το μέσο όρο. Και με αυτούς παίζει ακριβώς με την εξυπνάδα τους: τους βάζει να κάνουν εφαρμοσμένη στατιστική με τα γεγονότα-παιχνίδια, τους βάζει να κάνουν αναλύσεις, να ψάχνουν το παρασκήνιο κτλ. Όλα αυτά βέβαια έμμεσα αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Και η γνώμη μου είναι ότι η φιλολογία για στημένα είναι μέρος του παραπάνω. Προφανώς και υπάρχουν στημένα παιχνίδια αλλά κατά βάση για βαθμολογικούς λόγους ή τα στήνουν οι ομάδες προς ιδίον στοιχηματικό όφελος. Αυτά που λέμε για τους book είναι μάλλον εκτός πραγματικότητας.

ΥΓ Γλυκός είναι ο τζόγος, δεν λέω. Και εγώ έχω να διηγηθώ μεγάλες νίκες και χαρές. Για παράδειγμα στο βουνό να πηγαίνω με € 200 και να γυρνάω με € 2.500 όταν ήμουνα άνεργος μάλιστα ή στη betfair με € 100 να βγάζεις € 1.800 από ένα μόνο αγώνα με συνεχής ανατροπές. Προφανώς και έχω να διηγηθώ και μεγάλες χασούρες και λύπες. Αυτό που με ενόχλησε και ήταν όχι καμπανάκι αλλά κουδούνα είναι ότι αλλοιώνει τη συμπεριφορά σου. Να λες ψέμματα για παράδειγμα είναι τραγικό ή να εξαρτάται η διάθεσή σου από το τζόγο. Εκεί λες stop και χαλαρώνεις. Για μένα πλέον, το στοίχημα είναι καθαρά για φάσεις pay per view (μια βαρετή τρίτη να τζογάρεις και να δεις το παιχνίδι ή ένα βροχερό μεσημέρι σαββάτου) και το καζίνο 3-4 φορές το χρόνο που το συνδιάζεις με εκδρομή καμιά καθημερινή που έχεις άδεια. Αλλιώς ζορίζουν τα πράγματα, έστω και αν πρόσκαιρα μοιάζουν καλά.
ΥΓ2 Λίγο off topic αλλά νομίζω χρήσιμη ιδίως για παιδιά που αρχίζουν να μπαίνουν στο τζόγο ή να βγαίνουν για δουλειά και να έχουν πολύ περισσότερο ρευστό από ότι πριν.

Σωστα  όλα  αυτά  που  λες  αλλά    δεν  πηρα  απαντηση  στο  ποστ  μου  και  όλα  αυτά  που  λες  (σε  αυτό    το  ποστ  ) μου    φαινονται  ασυνδετα  με  το  θεμα  που  ειχαμε  για  το  καζινο

Να    κανω    μια  συνδεση  με  τα  προηγουμενα  .
Ειχαμε    μια  συζητηση  με  τον  Χρηστο  και  του  ειπα  ότι  (  το  πιθανοτερο ,  δηλαδη  χωρις  να  ειμαι  απολυτος )  είναι  ότι    ελεχγουν  με  τις  καμερες  και  μπορουν    να  τροποποιησουν    αν  θελουν    το  παιξιμο  ενός    παιχτη . Του  ειπα  , αν  παιζει  σε καζινο  ,  να  παιζει  μονο  μπλακ  τζακ    και  ότι  τα  αλλά  δεν  τα  εμπιστευομαι    και  του  ανεφερα  το  γεγονος  με  τις  στημενες  ρουλετες    στο  Λουτρακι .
Επειτα  εσυ    εκανες  παραθεση  του  ποστ  μου  και  με  ρωτησες  , αν    εγινε    πραγματικα    ελεγχος  ,  αν  δημοσιευτηκε  και  για  ποιο  λογο  να  το  κανει  αυτό  ένα  καζινο  , αφου  εχει  παντα  εξασφαλισμενο  το  κερδος  . Επειτα  αμφισβητησες    ότι  κανουν  καποια  παρεμβαση  , ειτε  να  βοηθησουν  , ειτε  να  απομυζησουν  , ειτε  να  κολλησουν    καποιο  παιχτη .
Εγραψες  -Είναι τεράστια τα μεγέθη για να κάνουν πρακτικές μπακάλικου. Και ως προς το "κόλλημα" υπάρχουν δεκάδες τρόποι...Ο τζόγος είναι μικρόβιο και τα μικρόβια κολλάνε με έμμεσους τρόπους..-
Ερωτηση . Αν  καποιος  παικτης  κερδιζει  στην  αρχη  (  μονος  του  ή  και  με  βοηθεια  )    υπαρχει  καλυτερος    τροπος  να  κολλησει    το  μικροβιο  ?  Ο  πατροπαραδοτος    τροπος  παραμενει    σταθερη  αξια .
Γενικοτερα  αμφισβητησες    ότι  υπαρχουν    στημενα  και  ότι  όλα  υποκεινται  στον  νομο  των  πιθανοτητων ,  που  είναι  φυσικα  υπερ  τους .
Επειτα  σου  παρεθεσα  (  ότι  βρηκα    και  αυτά  που  θυμομουν )  το  γεγονος  με  τις  ρουλετες  ότι  οντως    εχει  συμβει  και  μερικα  συμπερασματα  από  την  παρατηρηση  μου  με  αυτές  και  μια  μικρη  ιστορια  με  το  φιλικο  μου  ζευγαρι  με  κοροιδευμα    μεσα    στα  μουτρα .  Στο  επομενο  ποστ  σου    δεν  εδωσες    καποια  απαντηση  σε  όλα    αυτά ,  δηλαδη    πως  τα  βλεπεις  ?.Επειτα  στο  τελος  του  ποστ  μου  σου  εκανα    καποιες  ερωτησεις  και  δεν  τις    απαντησες . Θα  τις  ξαναπω    τις  ιδιες ,  με  διαφορετικο  τροπο .
Αν  παει  ενας  παιχτης    στο  καζινο    και  γω  του  πω , μην  παιξεις  καθολου    στα  φρουτακια  και  στις  ρουλετες      γιατι  δεν  τα  εμπιστευομαι  και  ότι  μπορει      πιθανον  να  είναι  στημενα ,  θεωρεις    ότι    του  δινω  λαθος    δεδομενα ?
Αν  παει  ενας  παιχτης  στο  καζινο  και  του  πεις  εσυ , δεν  υπαρχουν  στημενα  και  ότι  όλα  απλα  υποκεινται    στο  νομο  των  πιθανοτητων ,  θεωρεις    ότι  του  δινεις  μεγαλυτερη  βοηθεια  ?
Πανω  στην  ιστορια    με  το  φιλικο  μου  ζευγαρι  και  την  ρουλετα  , όταν    εμπεδωσαν  μονοι  τους    ότι  είναι  στημενο  το  παιχνιδι  ,δεν  αποτραβηχτηκαν  από  τις  ρουλετες ?
Η  συνειδειτοποιηση    ότι  το  παιχνιδι    είναι  ( εάν  είναι  ) στημενο ,δεν  τους  βοηθησε  να  κοψουν    για  παντα  την  ρουλετα ? Αρα  αν  ηξεραν    από  πριν , δεν  θα  κινιοντουσαν    αλλιως ?Αν  ειχαν    εκδηλη  την  υποψια  μεσα  τους    δεν  θα  ηταν  πιο  μετρημενοι    στις  κινησεις  τους ?
Όπως  τωρα  που  εμαθαν ,δεν  την  ξαναπαταν .
Αν  υποθεσουμε  όμως  ότι  σε  ακουγανε  και  συνεχιζανε  να  πιστευουν    ότι    η  ρουλετα    είναι  καθαρη    και  ότι  απλως  τους    γελασαν    τα  ματια  τους    και    ότι  τα  καζινο  δεν  κανουν  τετοιες    πρακτικες    μπακαλικου, θεωρεις    ότι  θα  του  εκανε  καλο  κατι  τετοιο ?
Επισης    παρολο    που  οι  φιλοι  μου    αποτραβηχτηκαν  από  την  ρουλετα  , δεν  συνεβησε    το  ιδιο  με  τους    αλλους . Σιγα  σιγα    η  ρουλετα  ξαναγεμισε    και  το  γεγονος    γρηγορα    ξεχαστηκε .Αλλωστε    οι  θαμωνες  αυτά    τα  βλεπουν  συνεχεια . Οι  ιδιοι    παιχτες  θα  τα  βλεπουν  συνεχεια    και    ότι  απιθανο    και  αν  συμβαινει  , θα  το  ξεχνουν  γρηγορα    και  θα  συνεχιζουν  να  παιζουν .
Οποτε    αν  κανεις  καποιον  υποψιασμενο  και  του  λες ,  κοιτα  και  αυτό  ,  γιατι  θεωρεις    ότι  δεν  τον  βοηθας  αλλά  του  λες  απλα  ιστοριες  συνομωσιας ?
Φιλε  απειρα  πραγματα  είναι  στημενα  ,απλα  οι  ανθρωποι  γρηγορα  ξεχνανε .
Αν  για  παραδειγμα  εσυ  πριν  από  πολλα  χρονια  φωναζες  , μην  παιζετε  χρηματιστηριο  γιατι  θα  χασετε  τα  λεφτα  σας  και  είναι  στημενο  , δεν  θα  σε  κατηγορουσανε    ότι  λες    ιστοριες  συνομωσιας ?

Γενικοτερα  (  στα  παντα  ) αν  καποιος  σου  λεει  ότι  κατι    είναι  στημενο , πρωτα  το  ακους  , επειτα  το αναλυεις  και  το  επεξεργαζεσαι  και  αν  θελεις  το  βαζεις  στα  δεδομενα    σου  ή  το  αποριπτεις . Βεβαια    παντα  εξεταζεις    και  ποιος    στο  λεει  για  το  στημενο  ,  γιατι  μπορει    καποιος  να  σου  λεει  ότι  είναι  στημενο  για  να  σε  μπερδεψει    εσενα  και  τα  δεδομενα    σου .

Εδώ  δεν  μπορω  να  καταλαβω    το  νοημα  της  σκεψης    σου  ,  γιατι  φασκεις  και  αντιφασκεις .

Στο διαταύτα: ο τζόγος απευθύνεται σε καθαρά loosers (όπως λέει και ο φίλος liberog0 για το κίνο) αλλά όχι μόνο. Απςυθύνεται και σε άτομα πάνω και πολύ πάνω από το μέσο όρο. Και με αυτούς παίζει ακριβώς με την εξυπνάδα τους: τους βάζει να κάνουν εφαρμοσμένη στατιστική με τα γεγονότα-παιχνίδια, τους βάζει να κάνουν αναλύσεις, να ψάχνουν το παρασκήνιο κτλ. Όλα αυτά βέβαια έμμεσα αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Και η γνώμη μου είναι ότι η φιλολογία για στημένα είναι μέρος του παραπάνω. Προφανώς και υπάρχουν στημένα παιχνίδια αλλά κατά βάση για βαθμολογικούς λόγους ή τα στήνουν οι ομάδες προς ιδίον στοιχηματικό όφελος. Αυτά που λέμε για τους book είναι μάλλον εκτός πραγματικότητας.

Μια  λες    ότι  υπαρχουν  στημενα  παιχνιδια  και    επειτα  ότι  δεν  τα  στηνουν  οι  μπουκ    αλλά  οι  ομαδες . Τι  διαφορα  εχει  ένα  παιχνιδι  στημενο , από  ποιον  εχει  στηθει  ?
Οι  μπουκ    παντα  θα  προσπαθουν  να  σε  μπερδεψουν  και  παντα  θα  είναι  ένα  βημα  μπροστα .,
Επειτα  λες  ότι  οι  παιχτες    κανουν  αναλυσεις ,βλεπουν    παρασκηνιο  ,στατιστικα  , αλλά  στο  τελος    χανουν .Τι  άλλο  πρεπει  να  κανει  ενας  παιχτης  , αφου  μελεταει  όλα  τα  δεδομενα  ετσι  ώστε  να  βρει    το  αποτελεσμα  ? Αφου  μελεταει    τα  παντα    , δεν  κανει  καλα? Μηπως    δεν  πρεπει    να  μελεταει  πολύ ?
Για  παραδειγμα ,  παιζει  καποιος  μια  αποδοση  στο  1.30 , κοιταζει  όλα    τα  στατιστικα , προιστοριες , παιχτες  και  τα  σχετικα  και  όλα  συνηγορουν  ότι  είναι  το  τελειο    στανταρ ,  επειτα  πως  γινεται  και  ερχεται  το  παιχνιδι  χ . Παει  ο  παιχτης    να  εξηγησει  πως    συνεβηκε  αυτό  και  μπερδευετε  περισσοτερο .  Σε  άλλο  παιχνιδι    παει  ο  ιδιος  παιχτης  και  διαβαζει  ότι    μια  ας  πουμε  η  Μπαγερν    δεν  εχει  κανενα  βαθμολογικο    ενδιαφερον    και  θα  παιξει  το    παιχνιδι  με  τα  δευτερα . Ο  παιχτης  τοτε    σκεφτεται , αρα    αυτό  το  παιχνιδι  είναι  στημενο , οποτε    θα  παιξω    να  κερδισει    το  αουτσαιντερ . Όμως    τελικα    κερδιζει  η  Μπαγερν . Παει  να    δωσει  μια  εξηγηση    ο  παιχτης    αλλά  μπερδευεται    παραπανω .
Αν  για  παραδειγμα    συνεχισει    και  πει  στον  φιλο  του ,- επαιξα    την  Μπαγερν  να  χασει -  ο  φιλος  του  μπορει  να  του    πει ,  -  καλα    εισαι  σοβαρος , γινοταν  να  χασει  η  Μπαγερν  από  αυτην  την  ομαδα ?  Δεν  ξερεις  να  παιζεις -
Επειτα      αυτος  ο  παιχτης  και  αφου  εχει  κοιταξει  όλα  τα  στατιστικα , παιζει    και  κερδιζει .
Βεβαιωνεται  για  την  δυναμη  των    στατιστικων    και  της  προιστοριας  και  τα    σχετικα . Το  λεει    στο  φιλο  του  ότι  επιασε    αυτά  τα  σημεια .Αυτος    μπορει  να  του  πει  - καλα  σιγα    το  δυσκολο  αυτά    τα  παιχνιδια    που  επιασες , αυτά  τα  παιχνιδια  τα  ειχε  παιξει  ολη  η  Ευρωπη –
Επειτα  ξανακοιταζει  στατιστικα  και  παιζει    2  ομαδες . Στην  μια  επαληθευονται    όλα  τα  στατιστικα    την  άλλη  όμως    την  χανει . Παει  να  εξηγησει  γιατι    δεν    επαληθευτηκαν    πληρως    τα  στατιστικα  και  μπερδευεται    περισσοτερο .

Τωρα  που  βλεπω  το  ποστ  μου  ,  μου  φαινεται  καπως  επιθετικο  ( στην  αρχη  ), μην  το  παρεις  προσωπικα , αλλωστε  ολοι  εδώ    για  την  ιδια  δουλεια    ειμαστε  .
Να  βρεις  τον  τροπο ,  να  ξεκλειδωσεις  το  προγραμμα .

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kαλησπερα.238=Αρσεναλ-Τσελσι=οβερ=(3γκολ+) Το επαιξα 50 ευρω.Καλα κερδη σε ολους.

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Απαντάω σε κάποια σχολιά σου γιατί έχουμε ανοίξει πολλά θέματα.

Αν  καποιος  παικτης  κερδιζει  στην  αρχη  (  μονος  του  ή  και  με  βοηθεια  )    υπαρχει  καλυτερος    τροπος  να  κολλησει    το  μικροβιο  ?  Ο  πατροπαραδοτος    τροπος  παραμενει    σταθερη  αξια .

Όντως είναι ισχυρό κίνητρο να ξαναπάει κάποιος. Για μένα δεν είναι το "μικρόβιο" , απλά αυτό που θα το ενεργοποιήσει. Σκέψου γνωστούς σου που δεν είχαν σχέση με το σπορ και παρότι κέρδισαν ένα σεβαστό ποσό, δεν ξαναπάτησαν. Εγώ ξέρω τρεις τέτοιους..Πιο ισχυρό είναι αυτό που εντέχνως κάνει το supersportmoney fm, δλδ με το να έχει συνδέσει το ποδόσφαιρο με το στοίχημα ή η έμμεση προβολή (το placement που λένε οι αγγλόφωνοι) μέσω ταινιών-σειρών κτλ. Και δεκάδες άλλοι πιο αποτελεσματικοί τρόποι.

Επειτα  σου  παρεθεσα  (  ότι  βρηκα    και  αυτά  που  θυμομουν )  το  γεγονος  με  τις  ρουλετες  ότι  οντως    εχει  συμβει  και  μερικα  συμπερασματα  από  την  παρατηρηση  μου  με  αυτές  και  μια  μικρη  ιστορια  με  το  φιλικο  μου  ζευγαρι  με  κοροιδευμα    μεσα    στα  μουτρα .  Στο  επομενο  ποστ  σου    δεν  εδωσες    καποια  απαντηση  σε  όλα    αυτά ,  δηλαδη    πως  τα  βλεπεις  ?.Επειτα  στο  τελος  του  ποστ  μου  σου  εκανα    καποιες  ερωτησεις  και  δεν  τις    απαντησες

Όλοι έχουμε δει σκηνικά, και τέτοια και από την ανάποδη. Εγώ θυμάμαι ένα τύπο να φορτώνει το 28-29 συνεχώς (με την κάλυψη στα διπλανά εννοείται). Από τη στιγμή που τον παρατήρησα (ήταν στο μπροστά ευθεία τραπέζι), έπαιξε 5-6 μπιλιές και κέρδισε τις 2. Με το μάτι, έκοβα τις μάρκες (τάλιρα) γύρω στις 20-βουναλάκι ολόκληρο. Δλλ αυτός μπορεί να έβγαλε στις 2 μπιλιές κανένα 15αρι.

Αν  παει  ενας  παιχτης    στο  καζινο    και  γω  του  πω , μην  παιξεις  καθολου    στα  φρουτακια  και  στις  ρουλετες      γιατι  δεν  τα  εμπιστευομαι  και  ότι  μπορει      πιθανον  να  είναι  στημενα ,  θεωρεις    ότι    του  δινω  λαθος    δεδομενα ?

Αν του πεις ότι είναι στημένα, θα είναι (για μένα) ψέμμα. Πες του ότι έχει payout 70-80% (δεν ξέρω πόσο είναι-υποθέτω κάπου έκει γύρω) και ότι αν παίξει 10 φορές από € 100, τότε θα του μείνουν (θεωρητικά γιατί σε τόσο μικρό αριθμό παρατηρήσεων, δεν επαληθεύεται το payout) 100*.7=70, 70*.7=49.... € 2,82. Death on two legs που έλεγε και η βασίλισσα...

Αν  παει  ενας  παιχτης  στο  καζινο  και  του  πεις  εσυ , δεν  υπαρχουν  στημενα  και  ότι  όλα  απλα  υποκεινται    στο  νομο  των  πιθανοτητων ,  θεωρεις    ότι  του  δινεις  μεγαλυτερη  βοηθεια  ?

Η γκανιότα είναι εδώ 2,77 (payout 97,23%), οπότε σε δέκα μπιλιές των € 100 κάθε φορά, θα του μείνουν € 75,5.

Πανω  στην  ιστορια    με  το  φιλικο  μου  ζευγαρι  και  την  ρουλετα  , όταν    εμπεδωσαν  μονοι  τους    ότι  είναι  στημενο  το  παιχνιδι  ,δεν  αποτραβηχτηκαν  από  τις  ρουλετες ?

Δεν θα ήθελε το καζίνο να τους έχει σταθερούς πελάτες; Για παράδειγμα, αντί να τους πάρει μια και τέρμα π.χ. € 1.000, να τους έχει σταθερούς και κάθε χρόνο να τζογάρουν π.χ. € 15.000 και να αφήνουν π.χ. € 500; Σε 2 χρονάκια θα έχει κάνει απόσβεση...

Η  συνειδειτοποιηση    ότι  το  παιχνιδι    είναι  ( εάν  είναι  ) στημενο ,δεν  τους  βοηθησε  να  κοψουν    για  παντα  την  ρουλετα ? Αρα  αν  ηξεραν    από  πριν , δεν  θα  κινιοντουσαν    αλλιως ?Αν  ειχαν    εκδηλη  την  υποψια  μεσα  τους    δεν  θα  ηταν  πιο  μετρημενοι    στις  κινησεις  τους ?

Σε αυτό συμφωνώ, αλλά είναι υποθετικό.

Αν  για  παραδειγμα  εσυ  πριν  από  πολλα  χρονια  φωναζες  , μην  παιζετε  χρηματιστηριο  γιατι  θα  χασετε  τα  λεφτα  σας  και  είναι  στημενο  , δεν  θα  σε  κατηγορουσανε    ότι  λες    ιστοριες  συνομωσιας ?

Εδώ μιλάς για βασική αρχή της ανθρωπότητας. Για να υπάρχει ένας πλούσιος, πρέπει να υπάρχουν πολλοί φτωχοί. Και σε ένα παιδί 10 ετών ήταν προφανές ότι ήταν φούσκα και θα έσκαγε. Όταν δεν ελέγχεις το παιχνίδι και δεν ξέρεις καν τους όρους του, τα θέλεις και τα παθαίνεις. Και αυτοί που τα έχασαν (αν και χρόνια μετά, φάνηκε πόσο έλλειψαν αυτά τα χρήματα από ρευστότητα και κυρίως από την επαρχεία) ήταν ή άσχετοι ή μαλάκες ή άπληστοι.

Μια  λες    ότι  υπαρχουν  στημενα  παιχνιδια  και    επειτα  ότι  δεν  τα  στηνουν  οι  μπουκ    αλλά  οι  ομαδες . Τι  διαφορα  εχει  ένα  παιχνιδι  στημενο , από  ποιον  εχει  στηθει  ?

Για μένα έχει σχέση. Να σου δώσω ένα παράδειγμα: Τσέλσι-Μπάρτσα 1-1 στα ημιτελικά αν θυμάμαι καλά ο επαναληπτικός του 0-0. Ο διαιτητής οργίασε...Εσύ μπορεί να θεωρείς το παιχνίδι στημένο, για μένα ήταν (εκ των υστέρων βέβαια) προβλέψιμο ότι ο διαιτητής θα έσπρωχνε τη Μπάρτσα γιατί το cl είχε καταντήσει αγγλική υπόθεση. Η έκτασή του βέβαια (3 πέναλτι δεν έδωσε ο πούστης..) ήταν μη προβλέψιμη. Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν ένα παιχνίδι και μερικοί είναι και μέσα στη ζωή (να πέφτει μια ομάδα και να παρακαλάει την αντίπαλη). Άλλο αυτό και άλλο το να έχουν "πιάσει" 3-4 δικούς τους για να έχουν μειώμενη απόδοση για να τσεπώσουν οι ίδιοι (παράγοντες) το στοίχημα. Στη 2η περίπτωση δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Μη μου πεις για συγκεκριμένες μικρές κατηγορίες. Εκεί είναι δεδομένο και μόνο αν κοιτάξεις τους ισολογισμούς των ομάδων ότι δεν βγαίνει η χρονιά με εισητήρια, τηλεοπτικά. Δεν πιστευω όμως ότι το wigan-bolton πχ θα είναι στημένο αλλά και να είναι, θα είναι η εξαίρεση.

Οι  μπουκ    παντα  θα  προσπαθουν  να  σε  μπερδεψουν  και  παντα  θα  είναι  ένα  βημα  μπροστα .,
Επειτα  λες  ότι  οι  παιχτες    κανουν  αναλυσεις ,βλεπουν    παρασκηνιο  ,στατιστικα  , αλλά  στο  τελος    χανουν .Τι  άλλο  πρεπει  να  κανει  ενας  παιχτης  , αφου  μελεταει  όλα  τα  δεδομενα  ετσι  ώστε  να  βρει    το  αποτελεσμα  ? Αφου  μελεταει    τα  παντα    , δεν  κανει  καλα? Μηπως    δεν  πρεπει    να  μελεταει  πολύ ?

Το μέγα ερώτημα...Μακάρι να ήξερα και να είχα καταλήξει κάπου....Πάντως, πιστεύω ότι η διαχείριση είναι σημαντικότερη από τη μελέτη που μπορεί να υποκατασταθεί από μια συγκεκριμένη στρατηγική (πχ εγώ λαμβάνω πολύ υπόψη μου την επαληθευσιμότητα των αποδόσεων-δεν παει να παίζει πχ ηλιούπολη-οσφπ και να έχουν δώσει 5-3,5-1,4, αν δω ότι το 1,4 δεν έχει σημαντική επαληθευσιμότητα, δεν το ακουμπάω και ας είμαι σίγουρος για το 2πλο).

Τωρα  που  βλεπω  το  ποστ  μου  ,  μου  φαινεται  καπως  επιθετικο  ( στην  αρχη  ), μην  το  παρεις  προσωπικα , αλλωστε  ολοι  εδώ    για  την  ιδια  δουλεια    ειμαστε  .
Να  βρεις  τον  τροπο ,  να  ξεκλειδωσεις  το  προγραμμα .

Αλίμονο, φιλικά μιλάμε για το κοινό χόμπι μας.

ΥΓ Υπάρχουν και πολλά που δεν ξέρουμε και ούτε πρόκειται να καταλάβουμε. Για παράδειγμα, ποιοι κάνουν τους τζίρους στη betfair; Είναι όντως εταιρείες που ή καλύπτονται ή τζογάρουν; Παλαιότερα (γιατί την έχω κόψει) είχα παρατηρήσει ότι σε μερικά παιχνίδια, 5-10 λεπτά πριν το παιχνίδι, γίνονταν σημαντικά πονταρίσματα σε ένα σημείο, με αποτέλεσμα να πέφτει η τιμη (πχ το 1,82 να πέφτει στο 1,76). Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, επιβεβαιώνοταν το σημείο. Μιλάω για παιχνίδια με χρήμα και όχι μικρές "αγορές".
ΥΓ2 Και ένα τελευταίο, λίγο άσχετο αλλά νομίζω ενδεικτικό. Βγαίνει ο κάθε τυχάρπαστος στη τηλεόραση και λέει για παράδειγμα "έχουν παιχτεί 2 εκατ. στον άσο της μίλαν". Πρώτα από όλα αυτός βλέπει το τζίρο της betfair. Αλλά για να παίξει κάποιος 2 εκατ. υπέρ της μίλαν, κάποιος έχει παίξει ισόποσα κατά. Με λίγα λόγια, μετά από 10 χρόνια που όλοι ασχολούμαστε, δεν έχουμε βασικές πληροφορίες και ακούμε τις μαλακίες του καθένα..

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
Εκανα γερο σπρωξιμο σημερα στην Μπαρτσα για τσ.λ....Βεβαια την ειχα ξαναπαιξει μαζι με Μαρσειγ στο Γαλλικο αλλα επειδη αυτο ειναι μπουρδελο φορτωσα σημερα σε Μπαρτσα μονο με 3.20 αποδοση στην bet365..

Στο Europa εχω βαλει εδω κ μηνες φραγκα στη Ζενιτ με 30 αποδοση τοτε..

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Απαντάω σε κάποια σχολιά σου γιατί έχουμε ανοίξει πολλά θέματα.

Αν   καποιος   παικτης   κερδιζει  στην   αρχη   (  μονος   του   ή   και  με   βοηθεια  )    υπαρχει   καλυτερος    τροπος   να   κολλησει    το   μικροβιο  ?  Ο   πατροπαραδοτος     τροπος   παραμενει    σταθερη   αξια .

Όντως είναι ισχυρό κίνητρο να ξαναπάει κάποιος. Για μένα δεν είναι το "μικρόβιο" , απλά αυτό που θα το ενεργοποιήσει. Σκέψου γνωστούς σου που δεν είχαν σχέση με το σπορ και παρότι κέρδισαν ένα σεβαστό ποσό, δεν ξαναπάτησαν. Εγώ ξέρω τρεις τέτοιους..Πιο ισχυρό είναι αυτό που εντέχνως κάνει το supersportmoney fm, δλδ με το να έχει συνδέσει το ποδόσφαιρο με το στοίχημα ή η έμμεση προβολή (το placement που λένε οι αγγλόφωνοι) μέσω ταινιών-σειρών κτλ. Και δεκάδες άλλοι πιο αποτελεσματικοί τρόποι.

Επειτα   σου  παρεθεσα   (  ότι  βρηκα    και  αυτά  που  θυμομουν )   το   γεγονος   με  τις   ρουλετες   ότι   οντως    εχει  συμβει   και  μερικα   συμπερασματα  από  την   παρατηρηση   μου  με  αυτές   και  μια   μικρη   ιστορια   με  το  φιλικο  μου   ζευγαρι  με   κοροιδευμα    μεσα    στα   μουτρα .  Στο   επομενο   ποστ   σου    δεν   εδωσες    καποια   απαντηση   σε  όλα    αυτά ,  δηλαδη    πως   τα  βλεπεις  ?.Επειτα   στο   τελος   του   ποστ  μου   σου   εκανα    καποιες   ερωτησεις   και   δεν   τις    απαντησες

Όλοι έχουμε δει σκηνικά, και τέτοια και από την ανάποδη. Εγώ θυμάμαι ένα τύπο να φορτώνει το 28-29 συνεχώς (με την κάλυψη στα διπλανά εννοείται). Από τη στιγμή που τον παρατήρησα (ήταν στο μπροστά ευθεία τραπέζι), έπαιξε 5-6 μπιλιές και κέρδισε τις 2. Με το μάτι, έκοβα τις μάρκες (τάλιρα) γύρω στις 20-βουναλάκι ολόκληρο. Δλλ αυτός μπορεί να έβγαλε στις 2 μπιλιές κανένα 15αρι.

Αν   παει   ενας   παιχτης    στο   καζινο     και   γω  του   πω , μην  παιξεις   καθολου    στα   φρουτακια  και  στις   ρουλετες       γιατι   δεν   τα   εμπιστευομαι   και  ότι   μπορει       πιθανον   να  είναι   στημενα ,  θεωρεις    ότι    του   δινω   λαθος    δεδομενα ?

Αν του πεις ότι είναι στημένα, θα είναι (για μένα) ψέμμα. Πες του ότι έχει payout 70-80% (δεν ξέρω πόσο είναι-υποθέτω κάπου έκει γύρω) και ότι αν παίξει 10 φορές από € 100, τότε θα του μείνουν (θεωρητικά γιατί σε τόσο μικρό αριθμό παρατηρήσεων, δεν επαληθεύεται το payout) 100*.7=70, 70*.7=49.... € 2,82. Death on two legs που έλεγε και η βασίλισσα...

Αν  παει  ενας   παιχτης   στο   καζινο   και  του   πεις   εσυ , δεν  υπαρχουν   στημενα   και  ότι  όλα   απλα   υποκεινται    στο  νομο   των  πιθανοτητων ,  θεωρεις    ότι   του   δινεις   μεγαλυτερη   βοηθεια  ?

Η γκανιότα είναι εδώ 2,77 (payout 97,23%), οπότε σε δέκα μπιλιές των € 100 κάθε φορά, θα του μείνουν € 75,5.

Πανω   στην  ιστορια    με   το  φιλικο   μου   ζευγαρι   και  την  ρουλετα   , όταν    εμπεδωσαν  μονοι  τους    ότι  είναι  στημενο   το  παιχνιδι   ,δεν   αποτραβηχτηκαν   από  τις   ρουλετες ?

Δεν θα ήθελε το καζίνο να τους έχει σταθερούς πελάτες; Για παράδειγμα, αντί να τους πάρει μια και τέρμα π.χ. € 1.000, να τους έχει σταθερούς και κάθε χρόνο να τζογάρουν π.χ. € 15.000 και να αφήνουν π.χ. € 500; Σε 2 χρονάκια θα έχει κάνει απόσβεση...

Η   συνειδειτοποιηση    ότι   το   παιχνιδι    είναι  ( εάν   είναι  ) στημενο ,δεν  τους   βοηθησε   να   κοψουν    για   παντα   την   ρουλετα ? Αρα   αν   ηξεραν     από   πριν , δεν  θα   κινιοντουσαν    αλλιως ?Αν   ειχαν    εκδηλη   την  υποψια   μεσα   τους    δεν   θα   ηταν   πιο   μετρημενοι    στις   κινησεις   τους ?

Σε αυτό συμφωνώ, αλλά είναι υποθετικό.

Αν   για   παραδειγμα   εσυ   πριν   από  πολλα   χρονια  φωναζες  , μην  παιζετε   χρηματιστηριο   γιατι  θα   χασετε   τα  λεφτα  σας   και  είναι   στημενο  , δεν   θα   σε  κατηγορουσανε    ότι  λες    ιστοριες   συνομωσιας ?

Εδώ μιλάς για βασική αρχή της ανθρωπότητας. Για να υπάρχει ένας πλούσιος, πρέπει να υπάρχουν πολλοί φτωχοί. Και σε ένα παιδί 10 ετών ήταν προφανές ότι ήταν φούσκα και θα έσκαγε. Όταν δεν ελέγχεις το παιχνίδι και δεν ξέρεις καν τους όρους του, τα θέλεις και τα παθαίνεις. Και αυτοί που τα έχασαν (αν και χρόνια μετά, φάνηκε πόσο έλλειψαν αυτά τα χρήματα από ρευστότητα και κυρίως από την επαρχεία) ήταν ή άσχετοι ή μαλάκες ή άπληστοι.

Μια   λες    ότι   υπαρχουν   στημενα   παιχνιδια  και    επειτα   ότι  δεν  τα   στηνουν   οι  μπουκ    αλλά   οι  ομαδες . Τι   διαφορα   εχει   ένα   παιχνιδι   στημενο , από  ποιον   εχει   στηθει  ?

Για μένα έχει σχέση. Να σου δώσω ένα παράδειγμα: Τσέλσι-Μπάρτσα 1-1 στα ημιτελικά αν θυμάμαι καλά ο επαναληπτικός του 0-0. Ο διαιτητής οργίασε...Εσύ μπορεί να θεωρείς το παιχνίδι στημένο, για μένα ήταν (εκ των υστέρων βέβαια) προβλέψιμο ότι ο διαιτητής θα έσπρωχνε τη Μπάρτσα γιατί το cl είχε καταντήσει αγγλική υπόθεση. Η έκτασή του βέβαια (3 πέναλτι δεν έδωσε ο πούστης..) ήταν μη προβλέψιμη. Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν ένα παιχνίδι και μερικοί είναι και μέσα στη ζωή (να πέφτει μια ομάδα και να παρακαλάει την αντίπαλη). Άλλο αυτό και άλλο το να έχουν "πιάσει" 3-4 δικούς τους για να έχουν μειώμενη απόδοση για να τσεπώσουν οι ίδιοι (παράγοντες) το στοίχημα. Στη 2η περίπτωση δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Μη μου πεις για συγκεκριμένες μικρές κατηγορίες. Εκεί είναι δεδομένο και μόνο αν κοιτάξεις τους ισολογισμούς των ομάδων ότι δεν βγαίνει η χρονιά με εισητήρια, τηλεοπτικά. Δεν πιστευω όμως ότι το wigan-bolton πχ θα είναι στημένο αλλά και να είναι, θα είναι η εξαίρεση.

Οι  μπουκ    παντα  θα   προσπαθουν  να  σε   μπερδεψουν   και  παντα   θα  είναι   ένα   βημα   μπροστα .,
Επειτα   λες   ότι  οι  παιχτες    κανουν   αναλυσεις ,βλεπουν    παρασκηνιο  ,στατιστικα  , αλλά   στο   τελος    χανουν .Τι   άλλο   πρεπει   να   κανει   ενας   παιχτης  , αφου  μελεταει   όλα   τα   δεδομενα   ετσι   ώστε  να   βρει    το  αποτελεσμα  ? Αφου   μελεταει    τα   παντα    , δεν  κανει  καλα? Μηπως    δεν   πρεπει    να   μελεταει   πολύ ?

Το μέγα ερώτημα...Μακάρι να ήξερα και να είχα καταλήξει κάπου....Πάντως, πιστεύω ότι η διαχείριση είναι σημαντικότερη από τη μελέτη που μπορεί να υποκατασταθεί από μια συγκεκριμένη στρατηγική (πχ εγώ λαμβάνω πολύ υπόψη μου την επαληθευσιμότητα των αποδόσεων-δεν παει να παίζει πχ ηλιούπολη-οσφπ και να έχουν δώσει 5-3,5-1,4, αν δω ότι το 1,4 δεν έχει σημαντική επαληθευσιμότητα, δεν το ακουμπάω και ας είμαι σίγουρος για το 2πλο).

Τωρα  που  βλεπω   το  ποστ  μου  ,  μου   φαινεται  καπως   επιθετικο  ( στην  αρχη  ), μην  το   παρεις   προσωπικα , αλλωστε   ολοι   εδώ    για  την  ιδια   δουλεια    ειμαστε  .
Να  βρεις   τον   τροπο ,   να   ξεκλειδωσεις   το   προγραμμα .

Αλίμονο, φιλικά μιλάμε για το κοινό χόμπι μας.

ΥΓ Υπάρχουν και πολλά που δεν ξέρουμε και ούτε πρόκειται να καταλάβουμε. Για παράδειγμα, ποιοι κάνουν τους τζίρους στη betfair; Είναι όντως εταιρείες που ή καλύπτονται ή τζογάρουν; Παλαιότερα (γιατί την έχω κόψει) είχα παρατηρήσει ότι σε μερικά παιχνίδια, 5-10 λεπτά πριν το παιχνίδι, γίνονταν σημαντικά πονταρίσματα σε ένα σημείο, με αποτέλεσμα να πέφτει η τιμη (πχ το 1,82 να πέφτει στο 1,76). Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, επιβεβαιώνοταν το σημείο. Μιλάω για παιχνίδια με χρήμα και όχι μικρές "αγορές".
ΥΓ2 Και ένα τελευταίο, λίγο άσχετο αλλά νομίζω ενδεικτικό. Βγαίνει ο κάθε τυχάρπαστος στη τηλεόραση και λέει για παράδειγμα "έχουν παιχτεί 2 εκατ. στον άσο της μίλαν". Πρώτα από όλα αυτός βλέπει το τζίρο της betfair. Αλλά για να παίξει κάποιος 2 εκατ. υπέρ της μίλαν, κάποιος έχει παίξει ισόποσα κατά. Με λίγα λόγια, μετά από 10 χρόνια που όλοι ασχολούμαστε, δεν έχουμε βασικές πληροφορίες και ακούμε τις μαλακίες του καθένα..
δεν μπορώ παρά να ξανασυμφωνήσω μαζί σου...
το έχεις μελετήσει το θέμα και οι απόψεις σου είναι (έτσι πιστεύω) αποτέλεσμα χρόνιας παρατήρησης και ενασχόλησης με το άθλημα...
για την betfair  μόνο να πώ,επειδή ασχολήθηκα κανά 2 χρόνια και πάλι οι προϋποθέσεις που βάζεις είναι ακριβείς,
ότι το ποντάρισμα σε μια ομάδα δεν είναι αποτέλεσμα μόνο μονού πονταρίσματος,αλλά και από παρολί υπέρ ή κατά,οπότε μπερδεύεται ακόμη πιο πολύ το θέμα...
πάντως να προσθέσω ότι για να δώσω να καταλάβει σε φίλο μου ότι η αγγλία είναι το πιο όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα αλλά τα πιο αντιστοιχηματικά παιχνίδια,γιατί άλλο το ποδόσφαιρο και άλλο το στοίχημα,έκανα κοντά 3 χρόνια και σε αυτά είχα ακούσει πολλά ''έχεις δίκιο''  μέχρι να σταματήσει να τα ποντάρει...και να βγάλει λίγα από την χασούρα του ποντάροντας σε τελευταίες αγωνιστικές μεσογειακών,το τονίζω,πρωταθλημάτων...ποτέ δεν έπαιζε απόδοση κάτω του 2,00...
με λίγα λόγια...καλά τα όσα γράφουμε αλλά με 1-2 ποστ δεν διαμορφώνονται απόψεις και σκεπτικά...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλημερα.769=Νιουτζερσει Νετς-Ορλαντο Ματζικ=οβερ=(190,5 ποντοι)Πρεπει να μπουν 191 ποντοι για να κερδισουμε.Αποδοση 1,90.  770=Σαρλτοτ Μπομπακτς-Ντιτροιτ Πιστονς=2=(Νικη Ντιτροιτ Πιστονς) Αποδοση 2,80 Τα επαιξα δυαδα 15 ευρω.Καλα κερδη σε ολους.Αρχιζουν σε 10 λεπτα απο τωρα. στις 2.00.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kαλησπερα. 102=Μαντσεστερ Σιτι-Αστον Βιλα=1=(ασσος),    103=Σαντερλαντ-Μπλακπουλ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),  104=Στουκ-Φουλαμ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),  105=Τοτεναμ-Νιουκαστλ=γκολ-γκολ=(να σοραρουν και οι δυο ομαδες),  106=Γουοτφορντ-Καρντιφ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες) Τα επαιξα 5 ευρω καρφωτα Καλα κερδη σε ολους.ΥΓ.Δεν ειμαι ιδιαιτερα ζεστος, σημερα.. καταρχην.. διαβασα μεχρι το 106, λογο χρονου.. και απο τα γουστα λογο εορτων :)..Προσωπικα, η αγγλια.. θελει ενα κουπουνι, τουλαχιστον 3 ωρες διαβασμα, θα ελεγα 4.. Ειναι το πιο δυσκολο, πρωταθλημα του κοσμου, το πιο συναρπαστικο, Το πιο καθαρο, και δικαιο!! αλλα και το πιο δυσκολο στοιχηματικα..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα. 132=Γουεστ Χαμ-Εβερτον=οβερ=(3γκολ+) Το επαιξα 100 ευρω αποδοση 2,05 μονο αποδεκτο στο ιντερνετ.Καλα κερδη σε ολους.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλησπεραααα εγω επαιξα δυο μπασκετακια(ηθελα να παιξω κπρ και το ξεχασα στη δουλεια  :headbang:)....επαιξα τεραμο νικη με 4,5 και πανω και σιεννα αντερ, και ενα αλλο βραδυνο ορλαντο και μαιαμι νικες πανω απο 7,5

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
κερδισα το λάιβ  :rockon:

index.php

Συνημμένα

• live.JPG
    live.JPG
    33,7 KB · Εμφανίσεις: 24

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
:rockon:

index.php

Συνημμένα

• epl.JPG
    epl.JPG
    36,1 KB · Εμφανίσεις: 24

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε παιδι μου αυτο της άρσεναλ πολυ υποπτο....

:S :S :S :S

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλησπερα.142=Γουιγκαν-Αρσεναλ=0,5 γκολ=(να μπει ενα γκολ οπωσδηποτε στο πρωτο ημιχρονο για να κερδισουμε αν μπει στο 2 χανουμε).  143=Τσελσι-Μπολτον=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),  144=Νοτιγχαμ-Ντερμπι=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),    145=Μπραιτον-Τσαρλτον=0,5γκολ=(να μπει ενα γκολ οπωσδηποτε στο πρωτο ημιχρονο για να κερδισουμε αν μπει στο 2 χανουμε), 146=Ινβερνες-Κιλμαρνοκ=0,5γκολ=(να μπει ενα γκολ οπωσδηποτε στο πρωτο ημιχρονο αν μπει στο δευτερο χανουμε),    148=Σεντ Μιρεν-Χαρτς=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες)Καλα κερδη σε ολους.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε παιδι μου αυτο της άρσεναλ πολυ υποπτο....

:S :S :S :S
Αν ειναι δυνατον, αντι να επεζα το χ της αρσεναλ επεξα γκολ γκολ την τσελσι και την αρσεναλ μαζι, και πειρα τα παπάρια μου  :headbang: :headbang:

Καλα αυτη η μπόλτον δεν μπορούσε να βάλει ενα γκολ?  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom