Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
μακαρι να σου κατσουν.μετα απο αρκετο καιρο που εκανα οφ λογω κουβαδων.εβαλα ενα 20ρικο και το εχω κανει 140.
αρα αυριο σιγουρα κατι θα παιξω...για να δουμε!

μαγκες εκεινο το 20αρακι το εχω κανει 300ε.επιτελους εχει αρχισει να με παει μετα απο πολυυυυ καιρο.
μακαρι να συνεχιστεί αυτο...  :priest:

Συνημμένα

• ,,,.png
    ,,,.png
    4,6 KB · Εμφανίσεις: 19

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μαγκες εκεινο το 20αρακι το εχω κανει 300ε.επιτελους εχει αρχισει να με παει μετα απο πολυυυυ καιρο.
μακαρι να συνεχιστεί αυτο...  :priest:
Κανε ανάληψη γιατη θα κλαις σε κανα μηνα παλι...

Να με θυμάσαι....  :grin: :grin: :grin:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Για ενα καλο καλυνηχτισμα  :grin: :grin:

Κανε ανάληψη πριν ερθουν τα χριστούγεννα και τα δυο μηδενικα γεινουν ενα.... :2funny: :2funny: :2funny:

;)

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnmute.gif[/img[/URL]]

μια εβδομαδα μιουτ και τα ξαναλεμε

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
χρησταρα οταν μελετήσεις για το ουεφα ποσταρε τπτ οκ?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρησταρα οταν μελετήσεις για το ουεφα ποσταρε τπτ οκ?
Nαι μαν ειναι τελευταια αγωνιστικη. Φυσικα και θα μελετησω. και θα ποσταρω.Σημερα εχει αγγλια, και σκωτια.. να δουμε εδω αν βρουμε μια 3αδα. Και ενα ματς κυπελου απο τους απατεωνες τους ιταλους.ΥΓ.Δεν ξερω αν εχει ψωμι, η τελευταια αγωνιστικη των ομιλων, για τους 32.. περσι ειχε..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα. 105=Νοτς Καουντι-Μπορνμουθ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),    106=Χαρτπουλ-Γεοβιλ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),     107=Τσελτεναμ-Σαουθεντ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),     108=Μπρεντφορντ-Τσαρλτον=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες).. Τα επαιξα 6 ευρω. Καλα κερδη σε ολους.ΥΓ.. Η σκωτια δεν μου αρεσει ειναι αναρχοι, απροβλεπτη, και με αναποτελεσματικη συμπεριφορα.  Δεν την αισθανομαι σαν χωρα(παντα για το στοιχημα μιλω), ασχετα που ειναι στο ηνωμενο βασιλειο.. με την ιδια γλωσσα.. Φυσικα με τους δικους τους ιδιοματισμους, και συμπεριφορες.. Αλλα και νοοτροπια.. Αλλα δεν ειναι οπως τους αγγλους.. Με την λευκη σημαια.. Με κοκκινο σταυρο!! Αλλα με μπλε φοντο.. με τον ασπρο σταυρο :). Με λιγα λογια δεν μου αρεσει η σκοτια και δεν πονταρω σε αυτην.. Η εμπειρια μου σε αυτην την χωρα, φυσικα απο το στοιχημα.. Με εχει κανει να μην πονταρω λευτα στην σκωτια.Τωρα οσον αφορα τα σημερινα παιχνιδια... Υπαρχουν πιθανοτητες να βγουν.. Αλλα πραγματικα δεν ειμαι ζεστος,ουτε για ενα γκολ-γκολ.. Τα 6 ευρω που επαιξα, ειναι λιγο πιο πολυ, απο την σπαταλη που εχω, σαν ανθρωπος.. Παρα οτι προκυπτει βαση αισθησης, αντιληψης, δικιας μου.. Και  απο οσα διαβασα, αισθανθηκα, και πηρα.. Καθως διαβαζα τα παιχνιδια!!.Πιο πολυ θα ελεγα επαιξα 6 ευρω.. Απο εγωισμο.. με το να πληρωσω τον κοπο της σκεψης μου, και οχι οτι τα βλεπω να βγαινουν..Αλλιως θα εβαζα 30 ευρω, και οχι 6.. αλλα και τα 6 σημερα πολλα ειναι..Δεν λεω παντως οτι δεν μπορουν να βγουν.

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Καλησπέρα σας.Ποιά βλέπετε  να παίρνει το cl?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπέρα σας.Ποιά βλέπετε  να παίρνει το cl?
H καλυτερη ομαδα στον κοσμο.. Κατα την ταπεινη μου γνωμη,  ειναι η μπαρτσελονα.. Δεν υπαρχει αλλη ομαδα.. στον πλανητη γη..  να την κοιταξει στα ματια.Τωρα αν θα παρει το τσιαμπιονγκς λινγκ δεν το ξερω..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
H καλυτερη ομαδα στον κοσμο.. Κατα την ταπεινη μου γνωμη,  ειναι η μπαρτσελονα.. Δεν υπαρχει αλλη ομαδα.. στον πλανητη γη..  να την κοιταξει στα ματια.Τωρα αν θα παρει το τσιαμπιονγκς λινγκ δεν το ξερω..
Οπτικα και λογικα ολοι βλέπουν μπαρτσελόνα, αλλα δεν ξέρεις μην βλέπεις που η μάντσεστερ και τσέλσι δεν ειναι και τοσο καλα...

Στο τσαμπιονς λιγκ τετοιες ομάδες που εχουν φανέλα ειδικα η μάντσεστερ τα δεινουν ολα ομως..

Πιστευω πως αν βρεθει σε μετρια μερα η μπαρτσα οι ομαδες που θα μπορουν να την χτυπήσουν ειναι η τσέλσι η ,η μάντσεστερ...
Μπάγερν ,ρεαλ, άρσεναλ κλπ στα όνειρα τους....

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Γεγονός Ποντάρισμα Αποδόσεις Αποτέλεσμα Πληρωμή
Εβιάν - Λαβάλ ΑγώναςΚανονικός Χρόνος Το στοίχημά σας: 1
'
1,75 3-0
'
Μάδεργουελ - Χαρτς ΑγώναςΚανονικός Χρόνος Το στοίχημά σας: 2
'
2,45 1-2
'
Μπρίστολ Ρόβερς - Έξετερ Over/UnderΣυνολικά Γκολ Αγώνα 2.5 Το στοίχημά σας: Over 2.5
'
1,92 2-2
'
Φένλο - Ρόντα Over/UnderΣυνολικά Γκολ Αγώνα 2.5 Το στοίχημά σας: Over 2.5
'
1,70 0-4
καλο ταμειο χτες με μικρο bet ομως.οσο αφορα για το τσαμπιονς λιγκ στην εταιρια που παιζω δινει για κατακτηση την μπαρτσα 3,40.πιστευω οτι για καποιον που εχει υπομονη ειναι ενα value bet.επειδη εχω δει ολες τις ομαδες των 16 να αγωνιζονται δεν νομιζω αυτη τη στιγμη να υπαρχει ομαδα να δεχτει λιγοτερα απο 3 τεμαχια απο την μπαρτσελονα.οι αγγλικες ειναι πολυ πεσμενες και ο πολεμος του πλατινι τις οδηγησε σε πτωση.ιταλικες ειναι τουλαχιστον 2 σκαλες πιο κατω.μπαγερν θα τα δωσει ολα στο τσ.λιγκ απο την στιγμη που ουσιαστικα εχει χασει το πρωταθλημα στην γερμανια αλλα δεν νομιζω οτι ειναι για μεγαλα πραγματα.ερωτηματικο για εμενα ειναι η ρεαλ και ο εγωισμος του μουρινιο μετα την 5αρα πριν 2 εβδομαδες αν και πιστευω οτι πρωτη προτερεοτητα ειναι για αυτους το πρωταθλημα φετος.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kaλησπερα επαιξα καφωτα  βεροια 1,   Δξα δραμας Χ,   Εθνικος Αστερας οβερ,    ιωνικος Χ,    καλιθεα οβερ,   πανθρακικο Χ,   Αναγεννηση καρδιτσας Χ, Θρασυβουλος Χ 10 Ευρω καρφωτα ειχα εμπνευση στην bet365 δεν ξερω μονο αν τα πληρωσουν. :)  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom