Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
χρησταρα και λοιποί παιχτες τι βλεπετε για αυριο ?  :zfuck:
μια που πηγα καλα σημερα λεω αυριο να πενδυσω τουλαχιστον τα μισα.θα ασχοληθω σε μικροτερη εμβελεια με τον αγιαξ και θα κολλησω κανα 2 παιχνιδια ακομη.το γερο μου το μπετ και ας εκτεθω γι αυριο θα ειναι η ΤΣΕΛΣΙ.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
μια που πηγα καλα σημερα λεω αυριο να πενδυσω τουλαχιστον τα μισα.θα ασχοληθω σε μικροτερη εμβελεια με τον αγιαξ και θα κολλησω κανα 2 παιχνιδια ακομη.το γερο μου το μπετ και ας εκτεθω γι αυριο θα ειναι η ΤΣΕΛΣΙ.

μακαρι να σου κατσουν.μετα απο αρκετο καιρο που εκανα οφ λογω κουβαδων.εβαλα ενα 20ρικο και το εχω κανει 140.
αρα αυριο σιγουρα κατι θα παιξω...για να δουμε!

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
γιατι χρωσταει κατι η ατλετικο????δεν νομιζω.τεσπα εσεις λεγετε οτι θελετε ελπιζω μονο αυτα που λετε να τα παιζετε κιολας γιατι τα λογια τζαμπα ειναι.αρα αφου ηταν καθαρο το ματς περυσι η σεβιλλη δεν σηκωνε 3η συνεχομενη ηττα στην εδρα της.τεσπα καλη ημερα σημερα γενικως
τα χρωστούμενα 99 στις 100 φορές τα δίνουν πίσω στον δεύτερο γύρο και ...αν μπορούν...
και φυσικά δεν ήταν καθαρό το περσινό...ποιος το είπε αυτό;;;οι αμυντικοί στο τελευταίο 10λεπτο τους κοιτούσαν...
και γιατί η σεβίλλη δεν σήκωνε τρίτη συνεχόμενη ήττα στο γήπεδό της;;; έχει υπογράψει κανά χαρτί που να το λέει;;;
η σεβίλλη είναι χάλια και ντεφορμέ αυτό τον καιρό και να μη τι άλλο ήταν προς αποφυγή ο άσσος...όχι όμως ότι θα ποντάρουμε και στο διπλό...
αλλά μας αρέσουν τα σενάρια...και σε κάθε αποτέλεσμα έχουμε και από ένα...όταν λήξει το ματς βεβαίως-βεβαίως...

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
τα χρωστούμενα 99 στις 100 φορές τα δίνουν πίσω στον δεύτερο γύρο και ...αν μπορούν...
και φυσικά δεν ήταν καθαρό το περσινό...ποιος το είπε αυτό;;;οι αμυντικοί στο τελευταίο 10λεπτο τους κοιτούσαν...
και γιατί η σεβίλλη δεν σήκωνε τρίτη συνεχόμενη ήττα στο γήπεδό της;;; έχει υπογράψει κανά χαρτί που να το λέει;;;
η σεβίλλη είναι χάλια και ντεφορμέ αυτό τον καιρό και να μη τι άλλο ήταν προς αποφυγή ο άσσος...όχι όμως ότι θα ποντάρουμε και στο διπλό...
αλλά μας αρέσουν τα σενάρια...και σε κάθε αποτέλεσμα έχουμε και από ένα...όταν λήξει το ματς βεβαίως-βεβαίως...
μπα δεν νομιζω.στην παραθεση παραπανω φαινεται να το εχω πει 3 μερες πριν και οχι αφου ληξει βεβαιως-βεβαιως.οσο για τα αλλα ναι ντεφορμε η σεβιλλη,αλλα και η αλμερια πετουσε εε???1 νικη στα τελευταια 11 νομιζω.και στο διπλο οταν βλεπεις αυτο το ματς και θες να το παιξεις μονο του το κανεις με ημιχρονο.δλδ εγω ποντα απο 2 σε 2,απο Χ σε 2 κΙ πο 1 σε 2.εκατσε το μεσαιο καλο κερδος 14 αποδ.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρησταρα και λοιποί παιχτες τι βλεπετε για αυριο ?  :zfuck:
Παιδια αυριο θα επικεντροθω στα 4 αγγλικα παιχνιδια που εχει..Οτι γουσταρεις περισοτερο οτι ποθεις ποιο πολυ εκει εχεις και τις περισοτερες πιθανοτητες.Σημερα δεν διαβασα.. τιν λινγκ 1, και λινγκ.. 2 Ειχα κουραστει με τη πρεμιερ λινγκ, και τσαμπιονσιπ.. για τα γκολ γκολ.. αλλα για δυνατη τριαδα να βγαλω επρεπε να ειχα διαβασει ακομα 2 κατηγοριες.Η αγγλια θελει πολυ υπομονη ειναι  σαν μια γκομενα που ειναι παρθενα, και την κολλας.. Την εχεις στο προλογο με ωραιο τροπο, και προσπαθεις να κανεις κατι.. δηλαδη ερωτα και να την σπασεις.. Αλλα υποψιν η αγγλια ειναι σωστη γκομενα με αρχες.. και ηθος.. δεν θα την ρηξεις ευκολα... θελει πολυ προσπαθεια!!! και επιμονη!!! ειναι γκομενα που θα σε κανει να πεις οτι δεν ειπες σε καμοια αλλη..

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.031
Πόντοι
4.415
η προταση μου

Συνημμένα

• protasi.JPG
    protasi.JPG
    35 KB · Εμφανίσεις: 16

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.031
Πόντοι
4.415
εγω δεν προκειται να βαλω το ποσο
διοτι θα επηρεασει τους παικτες

το παραπανω το επαιξα 2 τετραδες

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καβαλα Χ2 ή draw no bet στο 2, Αεκ οβερ αφου πιστευω θα σκοραρει η λαρισα, Εργοτελης 1 dnb και Τσελσι οβερ.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα..Αν διαβαζα ολοκληρη την Πρεμιερ Λινγ, απο εχθες..Αλλα και τα σημερινα παιχνιδια..θα επαιζα δυαδα γκολ-γκολ την Γουεστ χαμ με Την Μαντσεστερ Σιτι.., και το σημερινο Μπολτον-Μπλακμπερν!!! Αλλα αυτο δεν εγινε... Σημερα θεωρητικα μπορω αν θελω να παιξω στο παρανομο αλλα και στο ιντερνετ σε μονο αποδεκτο την μπολτον στο γκολ-γκολ αλλα αυτο θα ηταν βλακεια απο την στιγμη που δεν εχω κερδος.Οποτε.. 342=Γουλβς-Μπερμιγχαμ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),     343=Μπολτον-Μπλακμπερν=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),     347=Τσαρλτον-Γουολσολ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),     361=Τοτεναμ-Τσελσι=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες) Τα επαιξα 21 ευρω. Καλα κερδη σε ολους.Θεωριτικα μπορει να βγουν και τα 4.. Εδω παμε μονο θεωριτικα.. στα 3!!! που ειναι πιθανα!! Και αυτο που βγαινει τεκμηριωμενα!!.. Αν θα μπορουσαμε να το πουμε αυτο για το στοιχημα, σαν γκολ-γκολ ειναι το μπολτον-μπλακμπερν.. Οποτε ειμαι σιγουρος(που βλεπω πιο πολυ) μονο για ενα παιχνιδιΥΓ..2Δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο Παιδια στο στοιχημα!!! βλακεια θα ηταν να επαιζα γκολ-γκολ και το ενα παιχνιδι που βλεπω..ΥΓ3Κανονικα δεν θα επρεπε να παιξω καθολου σημερα!!.. Αλλα το να νικησεις τα παθη σου... ειναι πιο δυσκολο απο οτι, να νικησεις τους  εχθρους σου..

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καλα πανε τα ματς που προτεινα αλλα δεν τα επαιξα ξερα ολα μονο σε συνδυασμο με άλλα!!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
εχω μπερδευτει λιγο σημερα.η που θα περασουν ολα η τπτ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ξανακυλισες ρε παιχτη; :grin:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αν σε ειχα διαβασει θα ανεβαζα τη δυαδα μιλαν/αγιαξ...
απο τοτε που κοψε ο γαττος δεν πολυγραφω εδω..

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.608
Πόντοι
6.495
Εκει που ειχα ξεκληριστει τις τελευταιες 15 μερες με τον μηδενισμο των λογ/σμων που ειχα στο νετ κ ειπα να το κοψω για ενα διαστημα(θελοντας και μη)για αποτοξινωση βρεθηκα κατα τυχη σε ενα πρακτορειο για να ριξει ενα δελτιακι ενας φιλος..Δεν το σκεφτηκα και πολυ και εριξα κι εγω ενα 10ρικακι ετσι για χαβαλε..

Εργοτελη 1
Ξανθη    Χ
Γουλβς  1

Ρε δεν γινονται αυτα... :dancing:

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.031
Πόντοι
4.415
2 κουβαδες θα χρειαστουμε!!! :2funny:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
α ρε μπουρδελο ντρογμπα μας γαμησες το σπιτι....βαλτο το γαμημενο το πεναλντι στο 93...ασε τον λαμπαρντ να βαρεσει γαμιολη :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom