Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
η μαριτιμο χαθηκε σε ζητουμενο...παμε παλι. αχαστα οβερ μπαγερν σαχταρ στο κεφαλι δυαδα και βελεζ ιντεπετιεντε τετραδα. βελεζ και απο ημιχρονο ισως

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
παιξτε κανα οβερακι σημερα...
και το διπλο των ρωσσων,που δεν ειναι αδιαφοροι,πληρωνει καλα...
sorry αλλα ποιος σου ειπε οτι οι ρωσσοι δεν ειναι αδιαφοροι????πληρως αδιαφοροι μην παραπληροφορειτε τον κοσμο... :think: :think:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
sorry αλλα ποιος σου ειπε οτι οι ρωσσοι δεν ειναι αδιαφοροι????πληρως αδιαφοροι μην παραπληροφορειτε τον κοσμο... :think: :think:
αδιαφοροι βαθμολογικα,ναι...αγωνιστικα σαφεστατα οχι...οι ρωσσοι δεν ειναι ιταλοι να ανοιγουν ποδαρακια...
για την ιστορια το διπλο της...παραπληροφορισης ηρθε και καλοπληρωσε!
1-2...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλησπερα.. 138=Αρχεντινος Τζ.-Λανους=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),    139=Κιλμες-Σαν Λορεντζο=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),    140=Νιουελς Ολντ Μποις-Ολιμπο=χ2=(διπλη ευκαιρια) Τα επαιξα 10,50 ευρω Καλα κερδη σε ολους..

Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
παρολο οτι απο τα τεσσερα χτεσινα ματς εχασα μονο ενα . δεν δηλωνω δικαιωμενος για σημερα χαμηλο βετ μπασκετικο. λιετουβους στο κεφαλι με καχα και μακαμπι απο κοντα τριαδουλα. απο πισω παο ρεαλ και φενερ. ολα στο χαντικαπ. δυσκολο λιγα λεφτα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια επειδη δεν θυμαμαι..Μηπως θυμαται καποιος, αν περσι ο ΟΠΑΠ.. ειχε βαλει, τον αγωνα ΠΑΟΚ-Ηρακλης, μονο αποδεκτο?

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
05/10/09

όχι ότι το θυμάμαι ,αλλά αν ψάχνεις...βρίσκεις...

554 1 1,60 ΠΑΟΚ 3,00 ΗΡΑΚΛΗΣ 5,20 - 1,22 1,90 7 - 0 - 0 1 - 0

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Φοβερη ευκαιρια σημερα το διπλο υης Ολιμπο, επεσε (!) μαλιστα η αποδοση του ασσου στον ΟΠΑΠ, αξιον αποριας οταν παιζει μια αδιαφορη ομαδα με μια που καιγεται για την παραμονη της! Οποιος το προλαβε........

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

βασει φορμας και αποδοσης ... αννοβερο ...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
είναι καθαρά απόδοση λόγω ονόματος της στουτγάρδης...
πάντως στοιχηματικά όσο εύκολα έρχεται 2-0 και επιβεβαιώνεται η καλύτερη ομάδα,την συγκεκριμένη στιγμή,
άλλο τόσο εύκολα έρχεται 0-2 και επιβεβαιώνεται το πόσο γαμιόλα και τάνα ομάδα είναι η στουτγάρδη...
no bet...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα. Σημερα καθομαι να διαβασω.. και εχω κολλησει, με το παιχνιδι σουονσι, μιλγουολ..Μια ωρα στο pc εχω βγαλει τιν διαδα την αλλη την αγγλικια που ειχε σημερα για γκολ -γκολ.Με βαση τους αριθμους, τα σταστιστικα.. το κινητρο. ρεπορταζ, και την ιδιομορφια των ομαδων. Το αποσαφινισα μεσα μου για Χ,(αλλα δεν μου καθοταν 2 γκολ ,γκολ παιχνιδια και ενα χ σε κλεισιμο τριαδας.) λεω ας ανοιξω τον βραζιλιανο, να δω τι το δινει..Το δινει και ο βραζιλιανος χ εδω θελω να πω πως θα τα επαιζα.. ημουνα αναμεσα σε 21, και 30 ευρω.Αλλα οσο και αν το εβλεπα χ δεν ειμουν ακομα σιγουρος κατι δεν μου καθοταν καλα λεω τοτε να ακουσω και την εκμπομπη στο ραδιοφωνο spor fm 103 thessalonikh.Που ειναι πολΛοι καλοι με την αγγλια!!! Τα παιδια  ακουω να λενε την σουονσι Για 1 Ασσο.Και εκει ηταν που επειδη το εβλεπα για χ, και αυτοι για ασσο.. Ειπα δεν θα παιξω τιποτα...Τελικα για ακομα μια φορα αποδειχτηκε..  οταν δεν εχουμε εμπιστοσυνη, στις ιδιες μας τις δυναμεις!! χανουμε.. Σημερα δεν εχασα.. γιατι δεν επαιξα!! Αλλα θα κερδισα αν επαιζα.Την αγαπημενη μου αγγλια.Συμπερασμα για ακομα μια φορα.. κανονας ο καλυτερος παιχτης ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος παιδια.. Και απο εδω που δινουμε αγωνες, ο καθενας μας..  οποιος μας διαβαζει, και παιζει αυτα που δινουμε αν το κανει να το κανει για χαβαλε και με λιγα λευτα σκοπος ειναι ο καθενας μας να διαβαζει για τον εαυτο του.. Εχω παιξει απειρες προβλεψεις μπιλαρα, νικου κωσταρα, βραζιλιανου και καμια 15 ακομα..Μονο οταν εστρωσα τον κωλο μου.. εκανα σοβαρα ταμεια!! Και ειχα καποια επαφη με το ταμειο.ΥΓ..Δεν γινεται να παιζουμε με το ελληνικο σκεπτικο, αγγλικα παιχνιδια.. και ουτω καθεξης.Αν επικεντρωθουμε σε ενα πρωταθλημα, ειναι το καλυτερο!! Εστω και αν ειναι πχ ολοκληρη η αγγλια.. που τυγχανει να παιζω.. και την ξερω σαν νοοτροπια, τροπο παιχνιδιου κτλ κτλ.. 

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Μονο οταν εστρωσα τον κωλο μου.. εκανα σοβαρα ταμεια!! Και ειχα καποια επαφη με το ταμειο.ΥΓ..Δεν γινεται να παιζουμε με το ελληνικο σκεπτικο, αγγλικα παιχνιδια.. και ουτω καθεξης.
από τα σοβαρότερα και σωστότερα συμπεράσματα που γράφτηκαν...

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
.ΠΑΟΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1X (το goal/goal το βρήκα στο 2,60, ενώ το Over στο 2,40. Ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα εντός του πρωταθλήματος και έχει και τα προβληματάκια του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom