Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ασχετο,μπορει και να το εχεις πει.τι ομαδα εισαι?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλα τα λεφτα αυριο στην Δ.Ε. της Αεκ....!!!!!

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Kατσε μαν να σου εξηγησω.Η ντιναμο εφαγε 3 γκολ απο την βιγιαρεαλ..Ο ΠΑΟΚ 1 και αυτο με τα 1000 ζορια..Η ντιναμο ειναι 5 βαθμους.. Πανω απο την χαιντουκ.. στο πρωταθλημα κροατιας...Η ΑΕΚ.. κερδισε.. μεσα στην Χαιντουκ, 1-3.. Η ΑΕΚ ισοβαθμει με τον ΠΑΟΚ, στην 3 θεση του πρωταθληματος, Στην ελλαδα... Ο ΠΑΟΚ ειναι τριτος στην Ελλαδα με διαιτησια εναντιων του!!..Αρα υποθετικα.. αλλα και ρεαλιστικα.. Στην τουμπα επρεπε να κερδιζε την AEK με 3-0 kai την κερδισε 2-1 με τσιτα κοντρα την διαιτησια να μην αρχισω να εξιοστορω τι εγινε.Τωρα παμε βαθμολογικα.. Στο ουεφα.. η Ντιναμο ζαγκρεμπ.. Ειναι ενα βαθμο πισω απο τον ΠΑΟΚ...Αρα επειδη ειναι ευρωπη!! και οχι ελλαδα.. Που ειναι στημενο το πρωταθλημα.. Στο 90% της δημιουργιας του.. μεχρι σημερα!! Ο ΠΑΟΚ για να ειναι ενα βαθμο πανω απο την ντιναμο στο ουεφα το αξιζει κυριολεκτικα και αληθινα..Θελει 2 αποτελεσματα.. δηλαδη 66% υπερ!!Και 33%κατα..Τωρα με βαση αυτα που σου ειπα νομιζω δεν ειταν για ασσο.. αλλα το πολυ για ισοπαλια..ΥΓ.. Καλη επιτυχια αυριο, στον ΑΡΗ και στην ΑΕΚ!! Η Ελλαδα πανω απο ολα..
όχι ρε μαν...τί ανάλυση είναι αυτή που έκανες;;; :think: :think: :think:
θα μου πέσουν και τα μαλλιά που μου έμειναν...
πάμε στο γνωστό:το μπουζούκι είναι όργανο,ο μπάτσος είναι όργανο...άρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι...
ελπίζω να μην χρησιμοποιείς συχνά αυτή τη σκεπτική ακολουθία...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ναι ρε μαζι με τον ασσουλινο του οφη σημερα τα εχω καρφωσει αστρονομικο ποσο.... :grin:
Στρατιγε επαιξες οφη? :)Ωραιος μαν..Αντε να ερθει η αγγλια το σου, κου.. μπας και βγαλουμε κανα φραγκο.. τωρα που ξαναγυρισα  στο ιντερνετ..Πολλοι γνωστοι μου τον επαιζαν για το μπονους 30% στις 6 ομαδες..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
οφη απο εδω μεχρι την Κρητη ηταν ασσος... :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
όχι ρε μαν...τί ανάλυση είναι αυτή που έκανες;;; :think: :think: :think:
θα μου πέσουν και τα μαλλιά που μου έμειναν...
πάμε στο γνωστό:το μπουζούκι είναι όργανο,ο μπάτσος είναι όργανο...άρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι...
ελπίζω να μην χρησιμοποιείς συχνά αυτή τη σκεπτική ακολουθία...
Ελα μαν ειναι οπως το παρει κανεις..Απλα δεν το αναλυσα πληρες..Θα μου επαιρνε πολυ ωρα..Υπαρχει και η δυνατοτητα του δεκτη.. να το σκεφτει πιο αναλυτικα.. για να κατανοησει αν θελει.. πληρες το κειμενο.Φιλικα χρηστος10:)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αντερ ο αρης στο 2,05;
σηκωθειτε απο καρεκλες/κρεβατια/ντιβανομπαουλα..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Συνημμένα

• bruno.jpg
    bruno.jpg
    74,8 KB · Εμφανίσεις: 17

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Η Ντιναμο στο 1ο ματς με τον ΠΑΟΚ μπορουσε να παρει το Χ, δεν την ειχα δει προσωπικα αλλα μου αφησε καλες εντυπωσεις και παικτικα απλως για μενα ηταν 1! Το οτι ομως α) επεσε η αποδοση στο 1,65 β) Φανατισανε το κλιμα με τα επεισοδια εναντιον του πουλμαν του ΠΑΟΚ , με εκανε να το θεωρω No bet το παιχνιδι. Τελικα το επαιξα στο 0-1 γκολ μαζι με Βιγιαρεαλ και την κωλο-μπα-ρα-τε μπορισοφ Χ2!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Στρατιγε επαιξες οφη? :)Ωραιος μαν..Αντε να ερθει η αγγλια το σου, κου.. μπας και βγαλουμε κανα φραγκο.. τωρα που ξαναγυρισα  στο ιντερνετ..Πολλοι γνωστοι μου τον επαιζαν για το μπονους 30% στις 6 ομαδες..
Περιμενε λιγο μεγαλε, γιατι επικειται πολικο ψυχος και χιονοπτωσεις και μαλλον παμε για αναβολες...

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Για σημερα ... πολυ live λεμε
πολυ παρα πολυ
Αεκ 1/Χ
Αρης 1
Αντερλεχτ 1
Σπορτινγκ Χ/2
Λεβερκουζεν Χ/2
Λιλ 1
Γιουβεντους Χ/2

αυτα
καλη μας τυχη

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
traxanoplagias  γραφε με ελληνικούς χαρακτηρες 

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα μολις ξυπνησα.. Για να δω το προγραμμα.. για σαβατοκυριακο αν εχει ψωμακι..Και αν εχει τιποτα στο ιντερνετ να παιξω τωρα..ΥΓ..Επαιξα 1 ευρω να βαλει Το 2 γκολ η ΑΕΚ γιατι δεν το πολυ βλεπω ακουσα εχασε πεναλντι κτλ ας το βαλει να βγαλουμε 1 ευρω καθαρα.

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
1.Άρης - Ρόζενμποργκ (Πόσα γκολ θα σημειωθούν;)  Κάτω από 2,5  Κάτω από 2,5    -
2.Σάλτσμπουργκ - Λεχ Πόζναν (Πόσα γκολ θα σημειωθούν;) Κάτω από 2,5 Κάτω από 2,5
3.Γιουβέντους - Μάντσεστερ Σίτι (Θα σκοράρουν στο ματς και οι 2 ομάδες;) Ναι Ναι
4.Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μαδρίτης (Κίτρινες κάρτες στο ματς (κανονική διάρκεια)) Πάνω από 3,5 Κάτω από 3,5 :headbang:
5.Λέφσκι Σόφιας - Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πόσα γκολ θα σημειωθούν;) Κάτω από 2,5 Κάτω από 2,5
6.Λιλ - Γάνδη (Πόσα γκολ θα σημειωθούν;) Πάνω από 2,5 Πάνω από 2,5

Τι το ηθελα και επαιζα κιτρινες καρτες,με στειλανε κουβα. :jerking: :jerking: :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom