You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Ελα μαν ειναι τελευταιο ματς στο αλκαζαρ και ο πανιωνιος ειναι χαλια 1 ασσο το βλεπω σφαγμενη ειναι η αποδοση 1,75 δεν ειναι και δωρο ασσο το βλεπω παντος.ΥΓ δεν ειναι για φορτωμα ο ασσος παντως, για φυσιολογικα πραγματα ειναι.. οχι πολλα πολλα..ΥΓ2 απο ιταλια βλεπω κατανια ασσο και μιλαν ασσο θα δουμε... οτι παιζω θα το βγαζω εδω..ΥΓ3οι εταιριες (μπουκ) δεν μοιραζουν λευτα σημερα επαιξα ουτε 1 ευρω 0,90 χρειαζεται υπομονη το στοιχημα για να μην γινει εμμονη...καλημερααα εγω χτες αργα επιασα και ενα αμερικανικο ποδοσφαιρο.με 2,05 αποδοση.αρα χτες ειχα τρια ταμεια απ τα τεσσερα και δεν προλαβα να παιξω και εν που βγηκε...σημερα δε θα παιξω....λεω να δω σημερα τα μακροχρονια στοιχηματα σε μπαλλα και μπσκετ...λεω να φορτωσω τη μακαμπι για πρωτια σε ομιλο της στο 1,7...παραθετω και το ειδικο στο οποιο οπως σας εχω πει τα ψαχνω....
Κερδισμένο Μονό US FOOTBALL Chicago Bears @ Miami Dolphins(Live)Money Line - Match WinnerChicago Bears 2.05 Κερδισμένο
χρηστοοοοοοο για πες κ εσυ τι βλεπεις σε λαρισα πανιωνιο...το βλεπεις διπλο?4,5 δινει και περσι ειχαν γινει ομορφιες...και οι προεδροι ειναι και φιλαρακια....
α επισης να πω οτι να πω οτι οσοι παιζετε β εθνικη ελλαδος προσεχετε τη δοξα δραμας και τα σφυριγματα της(μαλλον θα ευννοηθει) και τον παναιτωλικο (τον πανε για σφαγες το χω ξαναπει)στο τελευταιο εντος εδρας νικησε 2-0 και ολο το γηπεδο εβριζε τον διαιτητη ο οποιος εδωσε σε παναιτωλικο αν δεν κανω λαθος 17 επιθετικα φαουλ....
την επαιξες?πως βλεπετε την 3αδα βαζελο-γαυρο-αρη? εμενα μου φαινεται αχαστη...
την επαιξες?
οχι ακομη γιατι βλεπω οι αποδοσεις να εχουν ανοδικες τασεις...
Μαν με βαση τα Ελληνικα δεδομενα!!!!, θα εβγαζα τον ασσο του αρη, και θα εβαζα στην θεση του τον ασσο της ξανθης!!!! Με τον πανσεραικο... Τωρα με βαση τα αγωνιστικα δεδομενα ουτε ο ασσος του παναθηναικου αξιζει, ουτε του ολυμπιακου, ουτε του αρη!!!Δηλαδη αν ηταν αγγλια αυτα τα ματς θα τα επαιζα κοντρα... Εδω μαν τωρα ειναι ελλαδα.. δεν ξερω. Μπορει να βγουν... αλλα να ξερεις οτι πχ.. αν τον ΠΑΟΚ θελουν να τον κοψουν βαθμους τον κοβουν και αλλου σε αλλο ματς ,αν το πας στο πολυ πονιρο... να παιξουν το ματς στα ισα οι διαιτητες!!! ερθει Χ και να τρωνε στον οπαπ για 10 χρονια απο αυτο το παιχνιδι(που λεει ο λογος) Στον ολυμπιακο δεν παιζει τα 3/4, της αμυνας των βασικων του. Να σκεφτεσαι πιο πονηρα απο τον μπουκ. δεν κανει δωρα ο μπουκ να το ξερεις και την λαρισα θα ειχε νικησει ο παναθηναικος αλλα εφερε χ ο ηρακλης ειναι πιο μεγαλο ονομα.Τωρα μπορει να βγουν και τα 3.. Προσωπικα να ακουσεις τον εαυτο σου!! και αν εχεις κατασταλαξει μεσα σου,να τα παιξεις..ΥΓ Ο ΠΑΟΚ εχει 6 στα 6 εχει πολυ καλο κλιμα μεσα στα αποδυτηρια ειναι ολοι μια γροθια ειναι σε φορμα θελω να πω οτι αγωνιστικα δεν βγαινει το 1,45... Ουτε στην φυλακη δεν αξιζει να το παιξεις..οχι ακομη γιατι βλεπω οι αποδοσεις να εχουν ανοδικες τασεις...
μακρια κ απ τους 3 και σαν αποδοση στο στοιχημα και σαν αγωνιστικα...εμεις παμε χωρις αμυνα...ο βαζελος εχει μια χαρα και τρεις κηδειες συνεχεια και ο αρης χωρις τον καλυτερο παιχτη του φετος τον χαβιτο...δεν αξιζει νομιζω....πως βλεπετε την 3αδα βαζελο-γαυρο-αρη? εμενα μου φαινεται αχαστη...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Πραγματικα αυτο το κινο ειναι η μεγαλύτερη απατη ....
Τοσο καιρο επεζα μια συγκεκριμενη πενταδα, την ιδια συνεχεια.... Εχω σταματησει 1 μηνα και κατι διοτη ξερω οτι ειναι καθαρα απατη...
Και τωρα της τελευταιες 5 μερες εχει βγαλει αυτην την συγκεκριμένη 5αδα 3 φορες κιολας...
Γαμω το στανιο σας πουστιδες....
( )
Τοσο καιρο επεζα μια συγκεκριμενη πενταδα, την ιδια συνεχεια.... Εχω σταματησει 1 μηνα και κατι διοτη ξερω οτι ειναι καθαρα απατη...
Και τωρα της τελευταιες 5 μερες εχει βγαλει αυτην την συγκεκριμένη 5αδα 3 φορες κιολας...
( )
παντα γινεται ετσι...το πως δεν ξερω...Πραγματικα αυτο το κινο ειναι η μεγαλύτερη απατη ....
( )
Πιο ευκολα πιανεις 3 ισοπαλιες στο παμε στοιχημα, παρα 3 νουμερα στο κινο. Ειναι απατη!! Ειναι προγραμμα.. με το που παιζεις οτηδιποτε, κανει χιλιαδες υπολογισμους για να μην διασταυρωθουν τα νουμερα σου με τα νουμερα της καθε κληρωσης..Βλεπω τους παιχτες του κινο να χανουν χιλιαδες ευρω... μεχρι να ματωσουν!!! για να σταματησουν.
πριν βγει το κινο σε ολη τη χωρα παιζοταν σε μερικες περιοχες πειραματικα..μαι απ αυτες ηταν το ηρακλειο οπου σπουδαζα και δουλευα μετα...μιλαμε για μυρρια χαμενα..αν κ τοτε στην αρχη κερδιζαν πολλοι..αλλα απατηηηηηηη μεγαληηηηηηη
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Σε ολα εχετε δικιο για το συγκεκριμένο παιχνιδι μαγκες.... Τα περισσοτερα κερδη του οπαπ απο το κινο προερχονται....
Οσους αριθμους πεζεις... τους αποθηκευει... και οταν δεν τους πεζεις, τους βγαζει αργοτερα...
Οσους αριθμους πεζεις... τους αποθηκευει... και οταν δεν τους πεζεις, τους βγαζει αργοτερα...
πως να το ξερεις...τοσοι που παιζουν ταυτοχρονα....κατι τετοιο παιζει στο προγραμμα του παντως ειναι σχεδον σιγουρο..Σε ολα εχετε δικιο για το συγκεκριμένο παιχνιδι μαγκες.... Τα περισσοτερα κερδη του οπαπ απο το κινο προερχονται....
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ας πουμε παιζουν συνολικα 100 διαφορετικα ατομα σε Ενα πρακτορειο.... Το πολυ 1-2 δυο να πιασουν κανα φραγκο...πως να το ξερεις...τοσοι που παιζουν ταυτοχρονα....κατι τετοιο παιζει στο προγραμμα του παντως ειναι σχεδον σιγουρο..
Καλημερα.. Αυριο να δω και τις ενδεκαδες... και αν το αρσεναλ-τοτεναμ δεν βγει γκολ-γκολ θα κοψω το τσιγαρο..Να εισαι ο βαρδινογιανης, και να πονταρεις την μοτορ οιλ στο γκολ γκολ αυτου του αγωνα...Εμεις απλως θα το προσθεσουμε σε μια 5αδα γκολ -γκολ..1,45 το δινει ο οπαπ θα το βαλω στην 5αδα των γκολ-γκολ της αγγλιας. ΥΓ.. Η σκωτια δεν εχει καμια σχεση με την αγγλια σε οτι αφορα τα οβερ, και τα γκολ γκολ.Προτιμω την κονφερενς, 100 φορες!!! παρα την σκωτια ειναι αναρχοι αργοι,μακρια απο σκωτια στα οβερ και γκολ γκολ μονο ρειντζερ και σελτικ σε κανα δελτιο για κλεισιμο τριαδας η και παραπανω σημειων σαν σημειο, παντα αυτες... Εκει παρεχεται περισσοτερη ασφαλεια απο σκωτια.
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
πάει ο βαρδινογιάννης...την έχασε την μοτορ-οιλ...
αφού ξέρετε βρε ότι δεν υπάρχουν άχαστα στα στοίχημα...τόσα χρόνια δεν το μάθατε-καταλάβατε-πονέσατε-ματώσατε???
όσο για την αγγλία να πω την γνώμη μου...και για την γερμανία ισχύουν περίπου τα ίδια...
γουστάρω πολύ να παρακολουθώ αγώνες από αυτά τα πρωταθλήματα...έχουν φοβερό ρυθμό και θέαμα,αν όχι όλα,τα περισσότερα...
αλλά δεν ποντάρω ούτε 1 ευρώ ούτε για την πλάκα μου...
άλλο το στοίχημα και άλλο το ποδόσφαιρο...
αφού ξέρετε βρε ότι δεν υπάρχουν άχαστα στα στοίχημα...τόσα χρόνια δεν το μάθατε-καταλάβατε-πονέσατε-ματώσατε???
όσο για την αγγλία να πω την γνώμη μου...και για την γερμανία ισχύουν περίπου τα ίδια...
γουστάρω πολύ να παρακολουθώ αγώνες από αυτά τα πρωταθλήματα...έχουν φοβερό ρυθμό και θέαμα,αν όχι όλα,τα περισσότερα...
αλλά δεν ποντάρω ούτε 1 ευρώ ούτε για την πλάκα μου...
άλλο το στοίχημα και άλλο το ποδόσφαιρο...
VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
...άλλο το στοίχημα και άλλο το ποδόσφαιρο...
εισαι σωστος
εχει πολλα καλα και με ρισκο και χωρις...θα τα δωσω το πρωι....περιμενω τοροντο σημερα το χω πονταρει μονο...οτι επαιξα σημερα πηγε ακλαφτο...ευτυχως σε ενα με ζητουμενα επισα βιτσεντζα και γοδοι που ειναι 2-0 και κατι παιρνω πισω...
μαγκες καλημερα τελικα η μερα εκλεισε καλα χτες περασε το τοροντο....εχει πολλα καλα και με ρισκο και χωρις...θα τα δωσω το πρωι....περιμενω τοροντο σημερα το χω πονταρει μονο...οτι επαιξα σημερα πηγε ακλαφτο...ευτυχως σε ενα με ζητουμενα επισα βιτσεντζα και γοδοι που ειναι 2-0 και κατι παιρνω πισω...
Κερδισμένο Μονό ΜΠΑΣΚΕΤ Houston Rockets @ Toronto RaptorsMoney Line - Match WinnerToronto Raptors 2.05
σημερα βλεπω πολλα και διαφορα..αλλα θα πω για ολο το σκ οτι εχω δει ως χτες βραδυ....την αρσεναλ γκολ γκολ την επαιξα ηδη.....επισηης βλεπω(αλλα τα χω παιξει μονα αλλα παρολι και αλλα συστηματα...) ταραγονα ξανθη εξελσιορ μπαγερν (με ρισκο αλλα αν δεν νικησει μενει πολυ πισω και αξιζει..)αιντραχτ φρ (με ρισκο)και γκλαντμπαχ...εχω ηδη φορτωσει απο χτες οπως ειπα τσελσι και μαντσ γιουν που μαζι δινουν αποδοση δυο...και επισης μονακι εχω παιξει την μποχουμ....παμε παρακατω....απο ελληνικα βλεπω ξανθη στον ασσο(καποια στιγμη θα νικησει δεν γινεται με κουβαδιαζει 2 εβδομαδες) αρη (με ρισκο πολυ απο ημιχρονο σε ζητουμενα) και οσφπ με μπαοκ γκολ γκολ(ζητουμεα).απο β εχω παιξει δοξα σημερα (με ρισκο νομιζω θα σπρωχτει)και βεροια ασσο λεβαδεια ασσο (δεν ειναι τοσο κακη ομαδα οσο δειχνει η θεση της) πιερικο ασσο και οφη και παναιτωλικο τους βλεπω στο χ (ζητουμενα).αυριο εχω σημειωσειαουγκσμπουργκ ασσο,σιλκεμποργκ ασσο ,κατανια ασσο(τεκουρεμενο σιγα την ομαδαρα),και δεν ξερω για λαρισα ακομα ....θα παιξω σιγουρα και καποια μπασκετακια ισως και σε live αγωνες που θα βλεπω...και για ειδικα θα δω πιο αργα.....α επισης να πω απο τωρα ενα καλο που ειδα χτες δεν το πονταρα ακομα...σαντερλαντ εβερτον δινει το διπλο 2,55...γιατι προφανως η σαντερλαντ νικησε εκτος την τσελσι τη προηγουμενη εβδομαδα...σιγα....εγω θα το παιξω διπλο γιατι σαν ομαδες δεν εχουν σχεση.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K