Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
πολλες ομαδες δινουν οριακα ματσ στο κουπονι που ερχεται..
η αναγκη μερικες φορες νικα τη φορμα...
για να δουμε...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα... Επειδη εχω συζητησει με φιλους ποδοσφαιριστες γ εθνικης, αλλα και α εθνικης μια φορα που ετυχε.  Οταν τους ρωτησα (οχι οτι δεν το αντιλαμβανομουν αλλα αλλο ειναι να το ακουσεις ιδιως ομασι..)το κινητρο για την ανοδο ειναι πιο μεγαλο, η για να μην πεσεις κατηγορια, ολοι μου ειπαν να μην πεσεις... Το κινητρο της επιβιωσης ειναι μεγαλυτερο.  Συμφωνω και εγω να δωσουμε βαση στα πρωταθληματα που τελειωνουν απλα για μενα τα καλυτερα πρωταθληματα ειναι η β ισπανιας, και η β ιταλιας, στα τελειωματα τους!!!. Η βραζιλια δεν εχεις την ασφαλεια, που εχεις στα 2 που προανεφερα. Αλλα το σωστο ειναι να κοιταζουμε και να δινουμε βαση σε αυτα που τελειωνουν ασχετα αν δινουν ματς(ειναι αδιαφοροι.. οι αδιαφοροι!! και ενδιαφερομενοι.. οι ενδιαφερομενοι!!!) η οχι.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
δυσκολες ολες οι β κατηγοριες

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα..  200=Ομπερχαουζεν-Μπιλεφελντ=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),    201=Ουνιον Βερολινου-Φορτουνα Ντισελντοφ=Χ=(ισοπαλια),     202=Οσναμπιρκ-Χερτα=Χ=(ισοπαλια),      203=Μπερτον-Μπερι=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),     204=Βιτσεντζα-Παντοβα=1=(ασσος),      205=Μπαρτσελονα β-Ουελβα=Χ2=(διπλη ευκαιρια) τα επαιξα 0,90 λεπτα του ευρω..Καλα κερδη σε ολους..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Καλημερα... Επειδη εχω συζητησει με φιλους ποδοσφαιριστες γ εθνικης, αλλα και α εθνικης μια φορα που ετυχε.  Οταν τους ρωτησα (οχι οτι δεν το αντιλαμβανομουν αλλα αλλο ειναι να το ακουσεις ιδιως ομασι..)το κινητρο για την ανοδο ειναι πιο μεγαλο, η για να μην πεσεις κατηγορια, ολοι μου ειπαν να μην πεσεις... Το κινητρο της επιβιωσης ειναι μεγαλυτερο.   Συμφωνω και εγω να δωσουμε βαση στα πρωταθληματα που τελειωνουν απλα για μενα τα καλυτερα πρωταθληματα ειναι η β ισπανιας, και η β ιταλιας, στα τελειωματα τους!!!. Η βραζιλια δεν εχεις την ασφαλεια, που εχεις στα 2 που προανεφερα. Αλλα το σωστο ειναι να κοιταζουμε και να δινουμε βαση σε αυτα που τελειωνουν ασχετα αν δινουν ματς(ειναι αδιαφοροι.. οι αδιαφοροι!! και ενδιαφερομενοι.. οι ενδιαφερομενοι!!!) η οχι.

Σωστα. Ασε που μερικες ομαδες δεν θελουν να ανεβουν, ενω δεν υπαρχει καμια που να θελει να πεσει.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερααα εγω χτες αργα επιασα και ενα αμερικανικο ποδοσφαιρο.με 2,05 αποδοση.αρα χτες ειχα τρια ταμεια απ τα τεσσερα και δεν προλαβα να παιξω και εν που βγηκε...σημερα δε θα παιξω....λεω να δω σημερα τα μακροχρονια στοιχηματα σε μπαλλα και μπσκετ...λεω να φορτωσω τη μακαμπι για πρωτια σε ομιλο της στο 1,7...παραθετω και το ειδικο στο οποιο οπως σας εχω πει τα ψαχνω....

Κερδισμένο Μονό US FOOTBALL Chicago Bears @ Miami Dolphins(Live)Money Line - Match WinnerChicago Bears 2.05     Κερδισμένο

χρηστοοοοοοο για πες κ εσυ τι βλεπεις σε λαρισα πανιωνιο...το βλεπεις διπλο?4,5 δινει και περσι ειχαν γινει ομορφιες...και οι προεδροι ειναι και φιλαρακια....
α επισης να πω οτι να πω οτι οσοι παιζετε β εθνικη ελλαδος προσεχετε τη δοξα δραμας και τα σφυριγματα της(μαλλον θα ευννοηθει) και τον παναιτωλικο (τον πανε για σφαγες το χω ξαναπει)στο τελευταιο εντος εδρας νικησε 2-0 και ολο το γηπεδο εβριζε τον διαιτητη ο οποιος εδωσε σε παναιτωλικο αν δεν κανω λαθος 17 επιθετικα φαουλ.... :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Βρητε κανα στυμένο να τα κονομίσουμε....

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Βρητε κανα στυμένο να τα κονομίσουμε....
Ατλέτικο Μινέϊρο...
όχι στημένο,αλλά η Παλμέϊρας θα βάλει τα πιτσιρίκια και η Μινέϊρο καίγεται...
δεν θα τρελαθούν κιόλας οι της Παλμέϊρας αν φάνε κανά τρίμπαλο...
βάλε και το σουνταμερικάνα πριν καμιά 10-αριά μέρες...μια χαρά...
τώρα θα μου πείς βέβαια που να το βρω???
betfair η απάντηση...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ατλέτικο Μινέϊρο...
όχι στημένο,αλλά η Παλμέϊρας θα βάλει τα πιτσιρίκια και η Μινέϊρο καίγεται...
δεν θα τρελαθούν κιόλας οι της Παλμέϊρας αν φάνε κανά τρίμπαλο...
βάλε και το σουνταμερικάνα πριν καμιά 10-αριά μέρες...μια χαρά...
τώρα θα μου πείς βέβαια που να το βρω???
betfair η απάντηση...
Μπετφαιρ πέζεις? Τι λεει καλη εταιρεια?

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Μπετφαιρ πέζεις? Τι λεει καλη εταιρεια?
μόνο οπαπ...
τους λόγους τους έχω αναφέρει παλιότερα αλλά πέσανε να με φάνε οι περισσότεροι...
η betfair είναι ανταλλακτήριο...στα θετικά ότι δεν κόβει κανένα αγώνα...δεν μπορεί άλλωστε...δεν είναι μπουκ...
στα αρνητικά ότι δεν μπορείς να κάνεις κάποιους συνδιασμούς που θα έκανες σε κάποιον μπουκ...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
μόνο οπαπ...
τους λόγους τους έχω αναφέρει παλιότερα αλλά πέσανε να με φάνε οι περισσότεροι...
η betfair είναι ανταλλακτήριο...στα θετικά ότι δεν κόβει κανένα αγώνα...δεν μπορεί άλλωστε...δεν είναι μπουκ...
στα αρνητικά ότι δεν μπορείς να κάνεις κάποιους συνδιασμούς που θα έκανες σε κάποιον μπουκ...
ααα...
και πλήρως αξιόπιστη...είπαμε δεν είναι μπουκ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μόνο οπαπ...
Ε νταξυ, βασικα μαρέσει και μενα το λαικο ταμειο με το χαρτακι και τα περνεις με τι μια...

Ειχα αρκετα μπλεξιματα με το ιντερνετ ξερεις αναφορτωσεις ταυτοτητας και μαλακιες...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
απ οτι ειδα καποιες εταιρειες ηδη δεν το χουν...επαιξα απο τωρα δυαδα τσλσι μαι μαντσ γιουν. δινουν δυο αποδοση και νομιζω ευκολα θα περασουν....επαιξα και ενα μπετ σε βελακια ....

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ε νταξυ, βασικα μαρέσει και μενα το λαικο ταμειο με το χαρτακι και τα περνεις με τι μια...

Ειχα αρκετα μπλεξιματα με το ιντερνετ ξερεις αναφορτωσεις ταυτοτητας και μαλακιες...
αυτά είναι τα λιγότερα...
το μεγάλο πρόβλημα το εντοπίζω στο ότι είναι σαν να έχεις ένα καζίνο σπίτι σου...
παρασύρθηκες??? καταστράφηκες...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το μεγάλο πρόβλημα το εντοπίζω στο ότι είναι σαν να έχεις ένα καζίνο σπίτι σου...
Τυπε εχεις δικιο ,χιλια δυο παιχνιδια εχει.... Αλλα ποτε στην ζωη μου δεν προκειτε να παρασυρθω... Εχω ενα καλο σε αυτο το θέμα, βαριεμαι απιστετυα να κυνηγαω την τυχη σε τετοια παιχνιδια....

Εαν εχει δει πολλοι νεοι ειναι εθισμενοι στον τζογο του ιντερνετ...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ναι αν παρασυρθεις την εκανες..ειδικα σε καζινο..δεν νομιζω τωρα πια ομως να παιζουν και πολλοι...εγω οσους ξερω παιζουν μονο μικροποσα σε ποκερ εναντιον αλλων σε τουρνουα δλδ...αλλα μιλαμε για ψιλα..με 10-20 ευρω παιζεις ωρες...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σκακι γιατη δεν βάζουν οι φουστιδες?

Stories