Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

kafenes357

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μαλακία κουπόνι σήμερα,δεν αξίζει να παίξεις.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Μαλακία κουπόνι σήμερα,δεν αξίζει να παίξεις.
να δουμε το κουπονι του 3ημερου και ειδικοτερα πιστευω οτι στη λαρισσα το παιχνιδι μυριζει....
περυσι 0-3 μεσα στη νεα σμυρνη και οι 2 προεδροι καλες σχεσεις εχουν...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
για το κουπόνι του τριήμερου να πω ότι οι επιλογές είναι,όπως πάντα άλλωστε,αρκετές...
επειδή όμως οποιαδήποτε γκέλα,οποιαδήποτε ομάδας,διορθώνεται στην πορεία...
η αποψή μου είναι να επικεντρωθεί κάποιος στα πρωταθλήματα Βραζιλίας και Αργεντινής που βρίσκονται στα τελειώματα...
υπάρχουν κάποιες επιλογές,με την πρώτη ματιά,πολύ δυνατές...
δεν μπορούν να βγούν όλες φυσικά,(μακάρι να βγούν),αλλά με λίγο τύχη στην επιλογή θα πάμε ταμείο...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
για το κουπόνι του τριήμερου να πω ότι οι επιλογές είναι,όπως πάντα άλλωστε,αρκετές...
επειδή όμως οποιαδήποτε γκέλα,οποιαδήποτε ομάδας,διορθώνεται στην πορεία...
η αποψή μου είναι να επικεντρωθεί κάποιος στα πρωταθλήματα Βραζιλίας και Αργεντινής που βρίσκονται στα τελειώματα...
υπάρχουν κάποιες επιλογές,με την πρώτη ματιά,πολύ δυνατές...
δεν μπορούν να βγούν όλες φυσικά,(μακάρι να βγούν),αλλά με λίγο τύχη στην επιλογή θα πάμε ταμείο...
δλδ ποια βλεπεις εσυ ?

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Καλησπερα.. 150=Εμπσφλιτ γιουναιτεν-Γουιμπλεντον=Χ ημιχρονο Χ τελικο=(να ληξει ισοπαλια και στο πρωτο ημιχρονο, και στο δευτερο.),     154=Τζαγκουαρες-Σαντος Λαγκουνα=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες),      155=Λιγκα Ντεπ. Κιτο-Ιντεπεντιεντε=Χ=(ισοπαλια) Τα επαιξα 3 ευρω.. καλα κερδη σε ολους..

joker  :2funny:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
δλδ ποια βλεπεις εσυ ?
εγώ αδελφέ δεν βλέπω τίποτα...έχω γκαβομάρα...
κάποια ματς όμως φωνάζουν από μόνα τους...
πάρε την βαθμολογία και δες ποιος είναι αδιάφορος,ποιος ενδιαφερόμενος και ποιος ζητάει τί από την ζωή του...
π.χ την δευτέρα έχει κολόν-ιντεπεντιέντε...
η ιντεπεντιέντε θα έχει επαναληπτικό σουνταμερικάνα την πέμπτη βράδυ...θα βάλει εμένα στην άμυνα και εσένα επίθεση...
να σου πώ ότι εγώ βλέπω άσο...μπα...
εγώ είμαι και κάτι άλλες χιλιάδες παίκτες που τα ψάχνουν αυτά...
το πρόβλημα δεν είναι να σου δώσει κάποιος σημεία...το πρόβλημα είναι αν συμφωνείς με αυτή την λογική...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
εγώ αδελφέ δεν βλέπω τίποτα...έχω γκαβομάρα...
κάποια ματς όμως φωνάζουν από μόνα τους...
πάρε την βαθμολογία και δες ποιος είναι αδιάφορος,ποιος ενδιαφερόμενος και ποιος ζητάει τί από την ζωή του...
π.χ την δευτέρα έχει κολόν-ιντεπεντιέντε...
η ιντεπεντιέντε θα έχει επαναληπτικό σουνταμερικάνα την πέμπτη βράδυ...θα βάλει εμένα στην άμυνα και εσένα επίθεση...
να σου πώ ότι εγώ βλέπω άσο...μπα...
εγώ είμαι και κάτι άλλες χιλιάδες παίκτες που τα ψάχνουν αυτά...
το πρόβλημα δεν είναι να σου δώσει κάποιος σημεία...το πρόβλημα είναι αν συμφωνείς με αυτή την λογική...
δεν εχω δει κατι λογω χρονου γι αυτο ρωτησα...κανε μερικες σελιδες πισω δες....και μετα παιξ το πνευμα  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
O kουβας συνεχίζει να γεμήζει....  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
δεν εχω δει κατι λογω χρονου γι αυτο ρωτησα...κανε μερικες σελιδες πισω δες....και μετα παιξ το πνευμα  ;)
ίσως έχεις δίκιο για το πνεύμα και sorry αν το εισέπραξες έτσι...
εγώ το λέω όμως υπευθηνότητα...σημεία δεν δίνω όχι γιατί δεν θέλω ή δεν έχω...
αλλά φαντάσου να έχεις έτοιμη την τριάδα-τετράδα-πεντάδα σου και να σε παρασύρω με μια παπαριά μου και χάσεις έστω και ένα ευρώ...τα λεφτά μας βάζουμε και δεν νομίζω να τα βρίσκει κάποιος στον δρόμο...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ίσως έχεις δίκιο για το πνεύμα και sorry αν το εισέπραξες έτσι...
εγώ το λέω όμως υπευθηνότητα...σημεία δεν δίνω όχι γιατί δεν θέλω ή δεν έχω...
αλλά φαντάσου να έχεις έτοιμη την τριάδα-τετράδα-πεντάδα σου και να σε παρασύρω με μια παπαριά μου και χάσεις έστω και ένα ευρώ...τα λεφτά μας βάζουμε και δεν νομίζω να τα βρίσκει κάποιος στον δρόμο...
αν ειδες πισω παιζω απο ειδικα στοιχηματα μεχρι γκολφ και βελακια..δεν παιζει θεμα να παρασυρεις καποιον...εδω ολοι λιγο πολυ λεμε τι εχουμε παιξει...ας πουμε εγω σημερα εχωπαιξει βαζελο στο χαντικαπ με 9,5 πντους με αποδοση 1,85 απο χτες

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
το είπα νομίζω ξεκάθαρα...
τους ενδιαφερόμενους σε Βραζιλία και Αργεντινή...
απλά όχι όλους και να είμαι λίγο τυχερός να μην πέσω σε αυτό που θα σπάσει...αν σπάσει...
σου δείχνω τον δρόμο...ας ελπίσουμε να είναι λεωφόρος χωρίς εμπόδια...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Κερδισμένο Μονό ΜΠΑΣΚΕΤ Brose Baskets v UnicajaMatch PricesUnicaja 2.20     Κερδισμένο

στο ημιχρονο μπαινοντας σπιτι εχανε η μαλαγα και εδινε 2,2... και βαζελο απο χτες που ειπα....

Κερδισμένο Μονό EUR ΜΠΑΣΚΕΤ Armani Jeans Milano v PanathinaikosHandicap PricesPanathinaikos 1.90 -6   Κερδισμένο

μια χαρα  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom