kafenes357
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μαλακία κουπόνι σήμερα,δεν αξίζει να παίξεις.
να δουμε το κουπονι του 3ημερου και ειδικοτερα πιστευω οτι στη λαρισσα το παιχνιδι μυριζει....Μαλακία κουπόνι σήμερα,δεν αξίζει να παίξεις.
δλδ ποια βλεπεις εσυ ?για το κουπόνι του τριήμερου να πω ότι οι επιλογές είναι,όπως πάντα άλλωστε,αρκετές...
επειδή όμως οποιαδήποτε γκέλα,οποιαδήποτε ομάδας,διορθώνεται στην πορεία...
η αποψή μου είναι να επικεντρωθεί κάποιος στα πρωταθλήματα Βραζιλίας και Αργεντινής που βρίσκονται στα τελειώματα...
υπάρχουν κάποιες επιλογές,με την πρώτη ματιά,πολύ δυνατές...
δεν μπορούν να βγούν όλες φυσικά,(μακάρι να βγούν),αλλά με λίγο τύχη στην επιλογή θα πάμε ταμείο...
Καλησπερα.. 150=Εμπσφλιτ γιουναιτεν-Γουιμπλεντον=Χ ημιχρονο Χ τελικο=(να ληξει ισοπαλια και στο πρωτο ημιχρονο, και στο δευτερο.), 154=Τζαγκουαρες-Σαντος Λαγκουνα=γκολ-γκολ=(να σκοραρουν και οι δυο ομαδες), 155=Λιγκα Ντεπ. Κιτο-Ιντεπεντιεντε=Χ=(ισοπαλια) Τα επαιξα 3 ευρω.. καλα κερδη σε ολους..
εγώ αδελφέ δεν βλέπω τίποτα...έχω γκαβομάρα...δλδ ποια βλεπεις εσυ ?
δεν εχω δει κατι λογω χρονου γι αυτο ρωτησα...κανε μερικες σελιδες πισω δες....και μετα παιξ το πνευμα ;)εγώ αδελφέ δεν βλέπω τίποτα...έχω γκαβομάρα...
κάποια ματς όμως φωνάζουν από μόνα τους...
πάρε την βαθμολογία και δες ποιος είναι αδιάφορος,ποιος ενδιαφερόμενος και ποιος ζητάει τί από την ζωή του...
π.χ την δευτέρα έχει κολόν-ιντεπεντιέντε...
η ιντεπεντιέντε θα έχει επαναληπτικό σουνταμερικάνα την πέμπτη βράδυ...θα βάλει εμένα στην άμυνα και εσένα επίθεση...
να σου πώ ότι εγώ βλέπω άσο...μπα...
εγώ είμαι και κάτι άλλες χιλιάδες παίκτες που τα ψάχνουν αυτά...
το πρόβλημα δεν είναι να σου δώσει κάποιος σημεία...το πρόβλημα είναι αν συμφωνείς με αυτή την λογική...
ίσως έχεις δίκιο για το πνεύμα και sorry αν το εισέπραξες έτσι...δεν εχω δει κατι λογω χρονου γι αυτο ρωτησα...κανε μερικες σελιδες πισω δες....και μετα παιξ το πνευμα ;)
αν ειδες πισω παιζω απο ειδικα στοιχηματα μεχρι γκολφ και βελακια..δεν παιζει θεμα να παρασυρεις καποιον...εδω ολοι λιγο πολυ λεμε τι εχουμε παιξει...ας πουμε εγω σημερα εχωπαιξει βαζελο στο χαντικαπ με 9,5 πντους με αποδοση 1,85 απο χτεςίσως έχεις δίκιο για το πνεύμα και sorry αν το εισέπραξες έτσι...
εγώ το λέω όμως υπευθηνότητα...σημεία δεν δίνω όχι γιατί δεν θέλω ή δεν έχω...
αλλά φαντάσου να έχεις έτοιμη την τριάδα-τετράδα-πεντάδα σου και να σε παρασύρω με μια παπαριά μου και χάσεις έστω και ένα ευρώ...τα λεφτά μας βάζουμε και δεν νομίζω να τα βρίσκει κάποιος στον δρόμο...
πανιωνιο εννοει
λετε να γινει παλι ομορφια ?πανιωνιο εννοει
Που εισαι τωρα? Στα 450 σε θυμαμαι...στον κουβα!!!
Που εισαι τωρα? Στα 450 σε θυμαμαι![]()