συνηθως παιζω ημιχρ/τελικο ενα το πολυ δυο αγωνεςΤι παιζεις συνηθως? τριαδες? και τι αποδοσεις προτιμας?
και αποδοσεις στον ενα αγωνα γυρω στο 3-4 και στους δυο 7-8
συνηθως παιζω ημιχρ/τελικο ενα το πολυ δυο αγωνεςΤι παιζεις συνηθως? τριαδες? και τι αποδοσεις προτιμας?
Παιζε αρχικως ενα μονο παιχνιδι (εστω ημ/τελ) για να κανεις καποιες νικες να σου ανεβει η ψυχολογια. Βεβαια αν παιζεις ΟΠΑΠ τα παιχνιδια που σου δινει για μονα αποδεκτα συνηθως ειναι απροβλεπτα.συνηθως παιζω ημιχρ/τελικο ενα το πολυ δυο αγωνες
και αποδοσεις στον ενα αγωνα γυρω στο 3-4 και στους δυο 7-8
ναι να σου πω σκεφτομαι να αρχισω ιντερνετικοΠαιζε αρχικως ενα μονο παιχνιδι (εστω ημ/τελ) για να κανεις καποιες νικες να σου ανεβει η ψυχολογια. Βεβαια αν παιζεις ΟΠΑΠ τα παιχνιδια που σου δινει για μονα αποδεκτα συνηθως ειναι απροβλεπτα.
Ο ΟΠΑΠ σου κλεβει τα λεφτα. Αυτο ειναι σιγουρο. Ουτε πολλες επιλογες εχεις και η γκανιοτα ειναι τεραστια. Το μονο καλο που εχει, ειναι οτι πληρωνει αυθημερον. Νομιζω οτι μια αξιοπιστη εταιρεια στο internet ειναι η καλυτερη λυση. Αρκει να παιζεις με μετρο. Γιατι επειδη δε βγαζεις τα λεφτα απο την τσεπη οταν πονταρεις (κι απλα βλεπεις εναν ηλεκτρονικο λογαριασμο), συνηθως παιζεις περισσοτερα.ναι να σου πω σκεφτομαι να αρχισω ιντερνετικο
αλλα δεν ειμαι σιγουρος
οχι σε αυτο δεν εχω προβλημαΟ ΟΠΑΠ σου κλεβει τα λεφτα. Αυτο ειναι σιγουρο. Ουτε πολλες επιλογες εχεις και η γκανιοτα ειναι τεραστια. Το μονο καλο που εχει, ειναι οτι πληρωνει αυθημερον. Νομιζω οτι μια αξιοπιστη εταιρεια στο internet ειναι η καλυτερη λυση. Αρκει να παιζεις με μετρο. Γιατι επειδη δε βγαζεις τα λεφτα απο την τσεπη οταν πονταρεις (κι απλα βλεπεις εναν ηλεκτρονικο λογαριασμο), συνηθως παιζεις περισσοτερα.
Συντομα μπαινουν σε ολες. Αρκει να εχεις ενεργη χρεωστικη καρτα με υπολοιπο. Τωρα για να σου στειλουν το κερδος σου, συνηθως κανουν 3-5 ημερες. Σου μιλαω για αυτες που παιζω (betfair,eurobet),αλλα νομιζω οτι σε ολες τις μεγαλες αυτο συμβαινει.οχι σε αυτο δεν εχω προβλημα
γιατι και παλιοτερα που επαιζα δεν ειχα τετοιες παρασπονδιες
επαιζα betfair
πες μου λιγο γιατι με εβαλες στη πριζα τωρα
θελω μια εταιρια αν εχεις υποψιν σου που μολις βαλω τα λεφτα να μπαινουν συντομα
οπως και να βγαινουν αν γνωριζεις
καλα betfair επαιζα και δε θελω καθαρα προληπτικαΣυντομα μπαινουν σε ολες. Αρκει να εχεις ενεργη χρεωστικη καρτα με υπολοιπο. Τωρα για να σου στειλουν το κερδος σου, συνηθως κανουν 3-5 ημερες. Σου μιλαω για αυτες που παιζω (betfair,eurobet),αλλα νομιζω οτι σε ολες τις μεγαλες αυτο συμβαινει.
Ασε τις προληψεις. Για αυτο που θελεις ειναι με διαφορα η καλυτερη. Αν δεν υστερουσε λιγο στα παρολι θα επαιζα αποκλειστικα σε αυτην.καλα betfair επαιζα και δε θελω καθαρα προληπτικα
μπαινω τωρα στην αλλη να δω τι γινεται
προληπτικα τι εννοωΑσε τις προληψεις. Για αυτο που θελεις ειναι με διαφορα η καλυτερη. Αν δεν υστερουσε λιγο στα παρολι θα επαιζα αποκλειστικα σε αυτην.
Μαλλον θα ειχες βαλει μεσω Western Union. Αν εχεις καρτα μπαινουν αυτοματα. Παντως ψαχτο με το ιντερνετ. Οπου γραφτεις σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο τον ΟΠΑΠ. Σε χαιρετω τωρα γιατι πρεπει να φυγω.προληπτικα τι εννοω
εβαλα λεφτα αργησαν να μπουν δε προλαβα να παιξω και εκατσε
ξερεις ολα εγκεφαλικα ειναι
Μαλλον θα ειχες βαλει μεσω Western Union. Αν εχεις καρτα μπαινουν αυτοματα. Παντως ψαχτο με το ιντερνετ. Οπου γραφτεις σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο τον ΟΠΑΠ. Σε χαιρετω τωρα γιατι πρεπει να φυγω.
[/quoteγεια σου φιλαρακι
σωστος εισαι με western επαιζα
Μακαρι να μου ειχε συμβει και μενα αυτο περσι τον μαιο. Προεδρος ομαδας δ εθνικη μου ειχε πει οτι σιγουρο το διπλο σε ματσακι που πληρωνε καλα. τα χωσα και γω και πηρα .........προληπτικα τι εννοω
εβαλα λεφτα αργησαν να μπουν δε προλαβα να παιξω και εκατσε
ξερεις ολα εγκεφαλικα ειναι
γενικοτερα ειναι καυλι τετοιαΜακαρι να μου ειχε συμβει και μενα αυτο περσι τον μαιο. Προεδρος ομαδας δ εθνικη μου ειχε πει οτι σιγουρο το διπλο σε ματσακι που πληρωνε καλα. τα χωσα και γω και πηρα .........
στο σπιτι του κρεμασμενου που λενεαπο τοτε ακουω σιγουρο και μου σηκωνεται η τριχα.
Κάτι σου σηκώνεται τουλάχιστον!απο τοτε ακουω σιγουρο και μου σηκωνεται η τριχα.
ακριβως >στο σπιτι του κρεμασμενου που λενε
Προσεχε τι λες για σηκωματα. Θα το ακουσουν τα <κοριτσια> σουΚάτι σου σηκώνεται τουλάχιστον!