να ερθω και γω?Θα παω να παιξω αλλου μπαλλα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Bullακο σε πούλησε η Μιλαν χθες!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ναι...δεν έπαιζε ούτε ο πίρλο,ούτε ο Κακά ρε πούστη μουBullακο σε πούλησε η Μιλαν χθες!
Δεν πραζ...το Σ/Κ έρχεται
ο άλλος ο υποχθόνιος που είναι ρε συ???χάθκε
Επισκέπτης
Αφου σου είπα σε άλλο thread, παίζει στοίχημα με την valentina που έπαιζε παλιά αμυντικό χαφ και το ξέρει το τόπι!ναι...δεν έπαιζε ούτε ο πίρλο,ούτε ο Κακά ρε πούστη μου
Δεν πραζ...το Σ/Κ έρχεται
ο άλλος ο υποχθόνιος που είναι ρε συ???χάθκε
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Δυο μέρες στοίχημα παίζει????τέλειωσε το κουπόνιΑφου σου είπα σε άλλο thread, παίζει στοίχημα με την valentina που έπαιζε παλιά αμυντικό χαφ και το ξέρει το τόπι!
μήπως του μαθάινει πως μαρκάρουν τα αμυντικά χαφ???
Επισκέπτης
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλά ο άσχετος τη Μίλαν πήγε και έπαιξε από το χθεσινό κουπόνι?Ειδήσεις δεν διαβάζει το μπάζο?Bullακο σε πούλησε η Μιλαν χθες!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ξύπνησες μικρή μου πριγκίπισα???Καλά ο άσχετος τη Μίλαν πήγε και έπαιξε από το χθεσινό κουπόνι?Ειδήσεις δεν διαβάζει το μπάζο?
Δεν διάβασα τίποτα χτες αδερφέ...
Επισκέπτης
μπαααααα..οφτο τον εχουν κανει απο εχτες στον βολο & σημερα θα του παει ο μπαμπης κανα τρικιλο..Για τσικνοπέμπτη ετοιμάζεται σήμερα, θα φάει ταυρο στα κάρβουνα μου είπε!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Πελάτη....άσε τς μαλακίεςμπαααααα..οφτο τον εχουν κανει απο εχτες στον βολο & σημερα θα του παει ο μπαμπης κανα τρικιλο..
Επισκέπτης
το περσινο θα το πληρωνετε για τα επομενα 20 χρονια παγουρα..θα σας σκισει ο κροκους..Πελάτη....άσε τς μαλακίες
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Θα μας κλασ' τον πούτσο...το περσινο θα το πληρωνετε για τα επομενα 20 χρονια παγουρα..θα σας σκισει ο κροκους..
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Καλην εσπεραν. Λιγο πριν τη δυση του φετινου χειμωνα,ελπιζω οτι ερχεται η δικη μας στοιχηματικη ανοιξη. 100% επιτυχια ειχαμε χθες κι ετσι στοκαραμε καποια χρηματα, τα οποια θα παιχθουν (και πολυ πιθανον να χαθουν) το ΣΚ. Ετσι ειναι αυτα. Τα χρηματα που κερδιζεις στο στοιχημα ειναι δανεικα. Εκτος αν κανεις καμμια μεγαλη μπαζα. Αλλα αυτα ειναι για τους επαγγελματιες. Εμεις (τουλαχιστον εγω), αγνοι χομπιστες ειμαστε. Σημερις, μεταξυ κοψιδιων και οινου, κανω ενα μικρο πονταρισματακι στην Κολο Κολο. Του κωλου ομαδα ειναι,αλλα απο την Μαρακαιμπο καλυτερη. Και το θελει αρκετα το παιχνιδι. Πιστευω οτι κουτσα στραβα θα το παρει. Καλη σας Τσικνοπεμπτη.Kυριοι,γεια και χαρα σας. Ενα παιχνιδι απο την αυστριακη budesliga επιλεγω να παιξω αποψε, σε μονο αποδεκτο. Προκειται για την Αουστρια της Βιεννης. Με αριστη ψυχολογια μετα την επικρατηση της στο ντερμπι με τη Σαλτσμπουργκ, εφορμα τωρα να κατακτησει το οχι και τοσο φιλικο Ινσμπρουκ. Ελπιζω να τα καταφερει. Μετριο πονταρισμα ομως. Και κλεινω με μια δυαδα παρολι που περιλαμβανει Λιντσερ στον ασσο και Γαλατασαραι 1 στο επαναληπτικο ντερμπι των φερετζεδων. Καλο σας απογευμα.
Επισκέπτης
Χθές έχασα τα μικρά ποσοστά και έπιασα τα μεγάλα(καλύτερα)
Εκτός απο την Σελτικ που την έπιασα αφού έπαιζε με την Ινβερνες που εξακολουθώ να μην την έχω χάσει ποτέ!
Εκτός απο την Σελτικ που την έπιασα αφού έπαιζε με την Ινβερνες που εξακολουθώ να μην την έχω χάσει ποτέ!
γαμω τις ατακες ρε μαγκαΛιγο πριν τη δυση του φετινου χειμωνα,ελπιζω οτι ερχεται η δικη μας στοιχηματικη ανοιξη
αλλα αργει η πουτανα αργει γαμω το σπιτι της και τη πληρωνω αδρα
καλυτερα ο χειμωνας
καλυτερα τα πηγαινα τοτε εγω ειχα ανοιξη
τωρα..........
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Κανε υπομονη. Τωρα που σιγα σιγα κλεινουν καποια πρωταθληματα,τα αποτελεσματα θα ειναι πιο στρωτα.γαμω τις ατακες ρε μαγκα
καλυτερα ο χειμωνας
τωρα..........
Επισκέπτης
nik κόψε τον ΟΠΑΠ μαχαίρι, βάζε λεφτά σε μονά αποδεκτα ή livebet!γαμω τις ατακες ρε μαγκα
καλυτερα ο χειμωνας
τωρα..........
Πάνω απο ένα παιχνίδι να βάζεις όταν κάτι το πιστεύεις ακράδαντα και αυτό 2αδα το πολύ!!!
κοιτα γενικως ειμαι πολυ τελεπωριμενος με τον ιντερνετικο στοιχημα και τωρα κολωνωnik κόψε τον ΟΠΑΠ μαχαίρι, βάζε λεφτά σε μονά αποδεκτα ή livebet!
Πάνω απο ένα παιχνίδι να βάζεις όταν κάτι το πιστεύεις ακράδαντα και αυτό 2αδα το πολύ!!!
τι υπομονη βρε συΚανε υπομονη. Τωρα που σιγα σιγα κλεινουν καποια πρωταθληματα,τα αποτελεσματα θα ειναι πιο στρωτα.
επειδη κανω στατιστικα και γενικως μου αρεσουν να σου
πω εχω να κερδισω απο τις 24/1/2008 οπου ειχα παρει 437 ευρω
κιαλλη υπομονη αδερφακι μου?
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Τι παιζεις συνηθως? τριαδες? και τι αποδοσεις προτιμας?τι υπομονη βρε συ