Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Έχουν γνώση οι φύλακες γατούλη...Πως τολμάει bullάκο?Πρέπει να επανέλθεις δυναμικά...
Έχουν γνώση οι φύλακες γατούλη...Πως τολμάει bullάκο?Πρέπει να επανέλθεις δυναμικά...
λοιπον σημερα εβαλα 300 ευρω στην betfairΦιλοι μου, γεια και χαρα σας. Μας το 'κανε το χατηρακι η Κολο Κολο τα ξημερωματα κι ετσι η καλη πορεια συνεχιστηκε. Αποψε, ορμωμενος απο την ευνοια των τελευταιων ημερων, λεω να ρισκαρω λιγο περισσοτερο. Και παιζω σε μονο αποδεκτο το καμαρι της Κορσικης, την Μπαστια. Στο 3,40 που την βρισκω αξιζει ενα bet. Η Γκρενομπλ δεν ειναι κατι το φοβερο,δεν νομιζω να εχει βλεψεις για ανοδο, σε αντιθεση με την Μπαστια, που ακομα εχει καποιες ελπιδες. Για να τις κρατησει ζωντανες ομως, πρεπει να παρει αυτο το ματς. Αν και εχει καποιες απουσιες, πιστευω πως θα κανει παιχνιδι αναμονης και σαν την κομπρα θα πετυχει γκολ σε καποια απο τις φαρμακερες τις αντεπιθεσεις. Λιγο σοβαρη να ειναι στα μετοπισθεν, θα την τσιμπησει τη νικη. Μετριο το πονταρισμα. Ευχομαι καλη επιτυχια στις οποιες επιλογες σας.
Έχεις μπανίσει τίποτα καλόγια το ΣΚ?Έχουν γνώση οι φύλακες γατούλη...
Καλες επιτυχιες.λοιπον σημερα εβαλα 300 ευρω στην betfair
και απο αυριο θα αρχισω
αντε να δουμε
να σε καλα ρε μαγκαΚαλες επιτυχιες.
Όχι αδερφέ...δεν είδα τίποτα ακόμα,άυριο το πρωί θα αρχίσω τη μελέτη!!!Έχεις μπανίσει τίποτα καλόγια το ΣΚ?
Θα σου προτεινα να πας σε μια τραπεζα και να βγαλεις μια χρεωστικη. Δε βγαζουν ολες (Πειραιως-Κυπρου βγαζουν σιγουρα). Προσοχη. Οχι πιστωτικη. Για να εισαι απολυτα εξασφαλισμενος απο ιντερνετικες απατες. Δεν κοστιζει τιποτα. Πας στην τραπεζα συμπληρωνεις μια αιτηση και σε μια εβδομαδα την εχεις στα χερια σου. Ανοιγεις τυπικα εναν λογαριασμο (εστω 5 ευρω) για να συνδεεται με την καρτα και εισαι ετοιμος. Αν πας στην τραπεζα, θα σου πουν αναλυτικα. Ειναι πανευκολο. Ετσι θα γλιτωνεις και την προμηθεια της Western Union και θα σηκωνεις τα κερδη πιο ευκολα. Με τη W.U. δεν κανεις αναληψεις. Ετσι, αν κερδισεις παιρνεις τα χρηματα με τραπεζικο εμβασμα. Αυτο και σε χρεωνει ενα σχετικο ποσο και καθυστερει σε σχεση με την καρτα.να σε καλα ρε μαγκα
λεω μπας και σπασει η πουτανα η γκντεμια
αλλα και παλι παραδοσιακα πηγα με western
γιατι απο τρεπεζες και κολπα δεν εχω ιδεα
και μπηκαν πριν λιγο
Από μια ματιά που έριξα η Μπάρτσα και η Σαραγόσα δείχνουν καλές περιπτώσεις...και από Ιταλία θα ψάξω την Ρετζίνα!Όχι αδερφέ...δεν είδα τίποτα ακόμα,άυριο το πρωί θα αρχίσω τη μελέτη!!!
Εσύ είδες κάτι που να σου έκανε κλικ???
ΣωστόςΘα σου προτεινα να πας σε μια τραπεζα και να βγαλεις μια χρεωστικη. Δε βγαζουν ολες (Πειραιως-Κυπρου βγαζουν σιγουρα). Προσοχη. Οχι πιστωτικη. Για να εισαι απολυτα εξασφαλισμενος απο ιντερνετικες απατες. Δεν κοστιζει τιποτα. Πας στην τραπεζα συμπληρωνεις μια αιτηση και σε μια εβδομαδα την εχεις στα χερια σου. Ανοιγεις τυπικα εναν λογαριασμο (εστω 5 ευρω) για να συνδεεται με την καρτα και εισαι ετοιμος. Αν πας στην τραπεζα, θα σου πουν αναλυτικα. Ειναι πανευκολο. Ετσι θα γλιτωνεις και την προμηθεια της Western Union και θα σηκωνεις τα κερδη πιο ευκολα. Με τη W.U. δεν κανεις αναληψεις. Ετσι, αν κερδισεις παιρνεις τα χρηματα με τραπεζικο εμβασμα. Αυτο και σε χρεωνει ενα σχετικο ποσο και καθυστερει σε σχεση με την καρτα.
α δηλαδη με την καρτουλα βαζω εκει τα λεφτα και απο εκει τα παιρνωΘα σου προτεινα να πας σε μια τραπεζα και να βγαλεις μια χρεωστικη. Δε βγαζουν ολες (Πειραιως-Κυπρου βγαζουν σιγουρα). Προσοχη. Οχι πιστωτικη. Για να εισαι απολυτα εξασφαλισμενος απο ιντερνετικες απατες. Δεν κοστιζει τιποτα. Πας στην τραπεζα συμπληρωνεις μια αιτηση και σε μια εβδομαδα την εχεις στα χερια σου. Ανοιγεις τυπικα εναν λογαριασμο (εστω 5 ευρω) για να συνδεεται με την καρτα και εισαι ετοιμος. Αν πας στην τραπεζα, θα σου πουν αναλυτικα. Ειναι πανευκολο. Ετσι θα γλιτωνεις και την προμηθεια της Western Union και θα σηκωνεις τα κερδη πιο ευκολα. Με τη W.U. δεν κανεις αναληψεις. Ετσι, αν κερδισεις παιρνεις τα χρηματα με τραπεζικο εμβασμα. Αυτο και σε χρεωνει ενα σχετικο ποσο και καθυστερει σε σχεση με την καρτα.
Εκεί που λέει για τις αναλήψεις δεν σε αφορά ταυρούλη!Σωστός
Εκεί που λέει για τις αναλήψεις δεν σε αφορά ταυρούλη!
Πες ότι θέλεις γατούλη...εγώ πάντως τη 1000αρα τη σήκωσαΕκεί που λέει για τις αναλήψεις δεν σε αφορά ταυρούλη!
καλα εχω σηκωσει και 7500Πες ότι θέλεις γατούλη...εγώ πάντως τη 1000αρα τη σήκωσα
Με πόσα είχες ξεκινήσει?Με 10.000?Μπράβο...τουλάχιστον δεν τα έχασες όλα!Πες ότι θέλεις γατούλη...εγώ πάντως τη 1000αρα τη σήκωσα
Εσύ μωρή λούγκρα γρήγορα πίσω στο ΨΠΣ... δεν τελειώσαμε ακόμα με τη σκηνή της αυτοκτονίας σου
καλα εχω σηκωσει και 7500
αλλα εχω παιξει 100000000000000000000 ευρω
δε λεει κατι
Με 50ε κατάθεση τον Αυγουστο και είχα πει μόλις σπάσω το φράγμα των 1000ε θα κάνω την πρώτη ανάληψη και μόνο τότε!!!Με πόσα είχες ξεκινήσει?Με 10.000?Μπράβο...τουλάχιστον δεν τα έχασες όλα!
νομιζω ναι αν εισαι καινουριος πελατηςπαιδια στη betfair στην προτη κατατθεση εχει μπονουσ διπλασιασμου?
Οχι. Αν δε κανω λαθος μολις 30 ευρω.παιδια στη betfair στην προτη κατατθεση εχει μπονουσ διπλασιασμου?