Le_Roi 1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Tottenham, Volos(με ρισκο,αλλα ειναι ντερμπαρα μισους!), Rangers X2, ManCity,-VAZELA-Λιλλη με Μαρσεγιεζους Χ.
Φιλε μου, παντα να λες παιζω, για να κερδισω!!!Ουτε υποθετικα να λες και ας χασω...Να εισαι αποφασιστικος ακομα και αν παιζεις 1 ευρω!!!ετσι ελεγα και εγω παλια οταν επαιζα καποιο δελτιο μιλαω εκ πειρας..Και να ξερεις οτι τελευταια αγωνιστικη για καποιο πιο σιγουρο κερδος ειναι η β ισπανιας, καιβ ιταλιας, φετος τελευταια αγωνιστικη της ισπανιας β βγηκαν ολα τα ματς, ολοι οι αγωνες!.. Η φιλανδια δεν εχει καμια σχεση αυτοι δεν δινουν ουτε στην μανα τους...Σου ευχομαι καλη επιτυχια φιλικα χρηστος.Αυριο τελευταια αγωνιστικη στη Φινλανδια. Με βαση το κινητρο παιζω διπλό Λαχτι, Χ Μιλικοσκι και ασο Μαριεχαμν. 20 αποδοση η τριαδα, με 150 ευρω για αποδοση 3.000. Κι ας χασω.
Φιλε μου, παντα να λες παιζω, για να κερδισω!!!Ουτε υποθετικα να λες και ας χασω...Να εισαι αποφασιστικος ακομα και αν παιζεις 1 ευρω!!!ετσι ελεγα και εγω παλια οταν επαιζα καποιο δελτιο μιλαω εκ πειρας..Και να ξερεις οτι τελευταια αγωνιστικη για καποιο πιο σιγουρο κερδος ειναι η β ισπανιας, καιβ ιταλιας, φετος τελευταια αγωνιστικη της ισπανιας β βγηκαν ολα τα ματς, ολοι οι αγωνες!.. Η φιλανδια δεν εχει καμια σχεση αυτοι δεν δινουν ουτε στην μανα τους...Σου ευχομαι καλη επιτυχια φιλικα χρηστος.
Ναι, συμφωνω με το ενστικτο, αλλα ειναι κατι ομαδες οπως Μπαγερν, ΠΑΟ, ΛΙβερπουλ, λεω απο τα φαβορι, που πολλοι απο τους αγωνες τους, καθονται στη μεγαλυτερη αποδοση των σημειων τους..Μαλιστα, καλα ξεκινησαμε, χανω μονο το Αμβουργο για αποδοση κοντα στο 15..Και η πλακα ειναι οτι εξαρχης, χωρις διαβασμα το εβλεπα περισσοτερο στο Χ. Αυτο που λεγαμε, παιζουμε αυτα που βλεπουμε ΚΑΙ βαση ενστικτου! Καλημερες!
Μηπως διαβασες τοον..φιλο μας που τον ειχε σαν αγωνα με ισχυρο κινητρο???η πουτανα η μποεμιαν?
αφου επαιξα διπλο καποια μποεμιαν στο 1,35 καλα να παθω ο λακαμας..
ομολογω!Μηπως διαβασες τοον..φιλο μας που τον ειχε σαν αγωνα με ισχυρο κινητρο???
Θελεις πολυ![]()
![]()
ΚΙ εσυ πηγες και επελεξες το μοναδικο απο αυτα που εσπασαν????ομολογω!
**δεν πηγε και ασχημα χθες ο φωντας..javascript:void(0);
![]()
![]()
σε κατι τετοια εχω ρανταρ!ΚΙ εσυ πηγες και επελεξες το μοναδικο απο αυτα που εσπασαν????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()