Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Tottenham, Volos(με ρισκο,αλλα ειναι ντερμπαρα μισους!), Rangers X2, ManCity,-VAZELA-Λιλλη με Μαρσεγιεζους Χ.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Την τοτεναμ θα την παιξω χ σε καποιο συστημα. Εκτιμω την εβερτον και ακομα την αυτοπεποιθηση που πηρε απο την νικη επι της λιβερπουλ.Για την μαντσεστερ σιτι συμφωνο.βασικα η αγγλια ειναι το δυσκολοτερο, αλλα και το πιο δικαιο πρωταθλημα του κοσμου.Αγγλια ακομα και η α εθνικη ειναι ανασφαλης για συμπερασματα βασικα αγγλια ειναι να την βλεπεις οχι για στοιχημα. Ο οπαπ που βαζει Α εθνικη, β,γ,δ,α ερασιτεχνικη δεν ειναι χαζος ουτε βλακας.Ειναι καθαρο πρωταθλημα γενικα ολες οι κατηγοριες αλλα δεν πιανονται.Η εμπειρια μου με κανει και παιζω σχεδον μονο τσελσι και μαν γιου στα καλα της.Για πιο καλο ποσοστο και επιτυχια, επιλεγω η την ρειντζερ, η την σελτικ, απο σκωτια. Που οι διαφορες με τις υπολιπες ομαδες ειναι τρομακτικες. 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Αυριο τελευταια αγωνιστικη στη Φινλανδια. Με βαση το κινητρο παιζω διπλό Λαχτι, Χ Μιλικοσκι και ασο Μαριεχαμν. 20 αποδοση η τριαδα, με 150 ευρω για αποδοση 3.000. Κι ας χασω.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αυριο τελευταια αγωνιστικη στη Φινλανδια. Με βαση το κινητρο παιζω διπλό Λαχτι, Χ Μιλικοσκι και ασο Μαριεχαμν. 20 αποδοση η τριαδα, με 150 ευρω για αποδοση 3.000. Κι ας χασω.
Φιλε μου, παντα να λες παιζω, για να κερδισω!!!Ουτε υποθετικα να λες και ας χασω...Να εισαι αποφασιστικος ακομα και αν παιζεις 1 ευρω!!!ετσι ελεγα και εγω παλια οταν επαιζα καποιο δελτιο μιλαω εκ πειρας..Και να ξερεις οτι τελευταια αγωνιστικη για καποιο πιο σιγουρο κερδος ειναι η β ισπανιας, καιβ ιταλιας, φετος τελευταια αγωνιστικη της ισπανιας β βγηκαν ολα τα ματς, ολοι οι αγωνες!.. Η φιλανδια δεν εχει καμια σχεση αυτοι δεν δινουν ουτε στην μανα τους...Σου ευχομαι καλη επιτυχια φιλικα χρηστος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Φιλε μου, παντα να λες παιζω, για να κερδισω!!!Ουτε υποθετικα να λες και ας χασω...Να εισαι αποφασιστικος ακομα και αν παιζεις 1 ευρω!!!ετσι ελεγα και εγω παλια οταν επαιζα καποιο δελτιο μιλαω εκ πειρας..Και να ξερεις οτι τελευταια αγωνιστικη για καποιο πιο σιγουρο κερδος ειναι η β ισπανιας, καιβ ιταλιας, φετος τελευταια αγωνιστικη της ισπανιας β βγηκαν ολα τα ματς, ολοι οι αγωνες!.. Η φιλανδια δεν εχει καμια σχεση αυτοι δεν δινουν ουτε στην μανα τους...Σου ευχομαι καλη επιτυχια φιλικα χρηστος.

Ναι φιλε μου, αλλα στην Β ισπανιας θα μου δωσουν το βολικο Χ και το 2 στο 1,30 (κι αν μου το δωσουν). Ενω στο Μιλικοσκι-Βαασα το Χ ειναι στο 3.00 και το διπλο της Λαχτι στο 3.20. Με αυτην την εννοια λεω παιζω κι ας μην ερθει. Το κινητρο ειναι παντου κινητρο. 

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μαλιστα, καλα ξεκινησαμε, χανω μονο το Αμβουργο για αποδοση κοντα στο 15..Και η πλακα ειναι οτι εξαρχης, χωρις διαβασμα το εβλεπα περισσοτερο στο Χ. Αυτο που λεγαμε, παιζουμε αυτα που βλεπουμε ΚΑΙ βαση ενστικτου! Καλημερες!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Γενικα, τα τελευταια χρονια, η Μπαγερν ειναι ομαδα που δεν καθεται ευκολα στο στοιχημα...
Στη Φινλανδια, οντως το κινητρο δεν παιζει κανενα ρολο, παιζεις καλυτερα κερδιζεις, δεν ειναι Μεσογειος εκει...
Τωρα διαφωνω με το να περιμενω το τελος της σαιζον για να παιξω κατι 1,30 στο Χ,  Β' Ιταλιας και Β' Ισπανιας για παραδειγμα..
Για μενα αυτο το πραγμα με τις τελευταιες αγωνιστικες ειναι καταντια και χανει εντελως την ομορφια του το πραγμα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μαλιστα, καλα ξεκινησαμε, χανω μονο το Αμβουργο για αποδοση κοντα στο 15..Και η πλακα ειναι οτι εξαρχης, χωρις διαβασμα το εβλεπα περισσοτερο στο Χ. Αυτο που λεγαμε, παιζουμε αυτα που βλεπουμε ΚΑΙ βαση ενστικτου! Καλημερες!
Ναι, συμφωνω με το ενστικτο, αλλα ειναι κατι ομαδες οπως Μπαγερν, ΠΑΟ, ΛΙβερπουλ, λεω απο τα φαβορι, που πολλοι απο τους αγωνες τους, καθονται στη μεγαλυτερη αποδοση των σημειων τους..

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ΜΙα δυαδουλα για σημερα φυσικα, που αξιζει το ρισκο της, γιατι οι αποδοσεις ειναι δυσααναλογες, ειναι το διπλο της Ιντερ Τουρκου στη Φινλανδια και το διπλο της Μπλακπουλ στην Πρεμιερσιπ..
Δε θελει και πολλη σκεψη το πραγμα, εφοσον ακομα και με τη λογικη εχει μεγαλο ποσοσστο επαληθευσης αυτη η δυαδα, γιατι και να μην προτιμηθει...
Φυσικα, παιζονατι και στο ημιχρονο αυτα τα αποτελεσματα ...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
oπως εγραψα και χθες,η μπαγερν στη γερμανια δεν κοντραρεται παιχτες..
μπορει να την εχεις ξεγραμμενη και να σου σκασει κανα 0-5...
χθες παντου δινανε το ματσακι 1 στο νετ..τα βλεπα και γελαγα...
εγω πηγα μικρο ταμειο με δυαδουλα μπαγερν Χ2 και λεμαν στον ασσο...ψιλα μεν,λεφτα δε..

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Οπως επισης, το Τοτεναμ-Εβερτον και αυτο δυσαναλογο παιχνιδι, αν και η αποδοση της Τοτεναμ ειναι σχετικα καλη στο 2,0, της Εβερτον ομως, ειναι πολυ καλυτερη και στο ημιχρονο τουλαχιστον μπορει να χτυπηθει...!!!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ναι, η Μπαγερν, οταν φορμαριστι, δε στυπιεται απο πουθενα, αλλα τωρα που εχει απουσεις, την κοντραρεις, αλλα οχι στο 1,90, αυτο δεν ειναι κοντρα...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η πουτανα η μποεμιαν?
αφου επαιξα διπλο καποια μποεμιαν στο 1,35 καλα να παθω ο λακαμας..

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
η πουτανα η μποεμιαν?
αφου επαιξα διπλο καποια μποεμιαν στο 1,35 καλα να παθω ο λακαμας..
Μηπως διαβασες τοον..φιλο μας που τον ειχε σαν αγωνα με ισχυρο κινητρο???
Θελεις πολυ  :s&m_1:  :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ΕΠισης απορω με τι σκεπτικο παει καποιος και βαζει 1,35 αποδοση σε αγωνα, υστερα απο αυτα που εχουν δει τα ματακια μας...
ΜΕ μηχανη του χρονου να παω στο παρελθον και να γυρισω στο μελλον βλεποντας οτι ενας αγωνας εληξε σε αποτελεσμα που δινει 1,35, δεν υπαρχει περιπτωση να το παιξω, ειναι θεμα αρχων...
Εδω σε ενα ματς του Σουνταμερικανα, μεσοβδομαδα, προηγηθηκε το αουτσαιντερ που εδινε 5-6 αποδοση, ειδα το φαβορι στο ημιχρονο με 9 αποδοση(!!!)  και πριν το πονταρω ισοφαρισε...
ΟΠως εβλεπα το ματσακι, το επομενο γκολ της, εδινε 1,72 αποδοση, για μενα ηταν σιγουρο οτι θα μπει και συντομα μπηκε, δεν το πονταρα, δε μπορω σε αποδοσεις ειδικα κατω του 2,0,να πονταρω κατι που το βλεπω ακομα και 100%.
Τελικα το ημιχρονο εληξε 3-1...
Δηλαδη, εδω εχασα την ευκαιρια του 9,0, γιατι μετα να παω στο 1,72???
Δεν ειχει νοημα για μενα...
Το ιδιο βραδυ, νωριτερα, εννοειται πως οταν βρηκα την Μπαγερν που εχανε 0-1 στο Τσουλου, με 8,0 στο ημιχρονο υπερ της και εληξε 2-1 ημιχρονο, την πονταρα χωρις καν καλυψη στο Χ που θα ηταν το σωστο παιξιμο, αυτα ειναι δωρακια, δεν τα αφηνεις...
Και εκει το ειχα σιγουρο απο ενστικτο, αλλα μου εδινε και σουπερ αποδοση, ετσι???

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ΚΙ εσυ πηγες και επελεξες το μοναδικο απο αυτα που εσπασαν????
:s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :knockinb: :fuck1:
σε κατι τετοια εχω ρανταρ!
εδω εχει περασει μερα που χα 5/8 και δεν πηρα ουτε ευρω!!! :headbang: :2funny:
οπως και να χει σε καουπονια παρασκευης παιζω για την αρρωστια....
το σ/κ που ερχεται εχει περιεργα παιχνιδια..

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
Σαλκε     2(καθε βδομαδα με παει κουβα..Στατιστικα μια γαμημενη φορα θα κερδισει...)
Βολος     Χ(κανεις δεν θα χαλαστει)
Βαλενθια  1(επειδη το δειχνει ο Σκαι... :jerking:)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Βολο για οβερ, Ατρομητο στο draw no bet, Μπορντο 1 σκεφτομαι ως τωρα..ψαχνω και την μπομπα ομως..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom