Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ωραιος ! Αν εχετε παρατηρησει, το bonus που εχει ο ΟΠΑΠ ειναι λιγο πολυ η αποκλιση που εχει με τις online εταιριες, στις 3αδες χανει παντα (τουλαχιστον) 5% σε αποδοσεις, στις 4αδες 15, κτλ! Καλη ευκαιρια αλλα για ποσο θα κρατησει;

ΥΓ: Επιασα το τρελοδελτιο με 40 αποδοση και 3 αγωνες και εχασα το δυνατο με Γιουβε μεσα για 2,5 αποδοση..
το bonus ίσχυε μόνο για το τριήμερο...
το αναφέρει πάνω στο κουπόνι...δυστυχώς...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια η σαλτσμπουργκ εχασε απο την καφενμπεργκ στην αυστρια και εφερε ισοπαλια με την γιουβεντους αλλα και παλι σωστα επαιξα ασχετα που ξεκουραζε τον πιο φορμαρισμενο παιχτη της η γιουβε κρασιτς!!+ φελιπε μελο κτλ. το θεμα ειναι να παιξουμε σωστα και αυτο καναμε!!! Το θεμα για μενα δεν ειναι οι απουσιες αλλα το οτι υποτιμησαν την σαλτσμπουργκ οι ιταλοι. Την διοργανωση!!! Αλλα εδω ειναι το παθημα, να μας γινει μαθημα!!.ΥΓ..Τουλάχιστον ειδα την βιγιαρεαλ και θα παιξω τον ερχομενο αγωνα με την ατλετικο μαδριτης 2πλο σε συστημα!! Δεν ειναι ρεαλ η ατλετικο, ουτε μπαρτσα για να την παιξω μονο αποδεκτο.

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ο ΟΠΑΠ δινει το bonus και το ΠΣΚ επισης.

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Παιδια η σαλτσμπουργκ εχασε απο την καφενμπεργκ στην αυστρια και εφερε ισοπαλια με την γιουβεντους αλλα και παλι σωστα επαιξα ασχετα που ξεκουραζε τον πιο φορμαρισμενο παιχτη της η γιουβε κρασιτς!!+ φελιπε μελο κτλ. το θεμα ειναι να παιξουμε σωστα και αυτο καναμε!!! Το θεμα για μενα δεν ειναι οι απουσιες αλλα το οτι υποτιμησαν την σαλτσμπουργκ οι ιταλοι. Την διοργανωση!!! Αλλα εδω ειναι το παθημα, να μας γινει μαθημα!!.ΥΓ..Τουλάχιστον ειδα την βιγιαρεαλ και θα παιξω τον ερχομενο αγωνα με την ατλετικο μαδριτης 2πλο σε συστημα!! Δεν ειναι ρεαλ η ατλετικο, ουτε μπαρτσα για να την παιξω μονο αποδεκτο.

Νομιζω ο Μιλο Κρασιτς εβαλε το γκολ.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εχεις δικιο φιλε λι ροι ο κρασιτς εβαλε το γκολ!! Ειχα ενημερωση οτι θα τον ξεκουραση ο ντελ νερι γαμω το σπιτι του. Αλλα και παλι οπως ειπα την υποτιμησαν την διοργανωση οι ιταλοι..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα.. ενα παρολι με λιγα λευτα. Για μενα προσωπικα δεν αξιζει σημερα τιποτα!!! Απλα θα παιξω αυτην την τριαδα.. διαβασμενη!! Αλλα απο την μπαρτσα, τσελσι, ρεαλ, ιντερ, μαν γιου που παιζω ειναι σαν να βλεπουμε μικι μαους. 216=Γιουσιντι-Σλιγκο Ροβερς=2,   217=Γκαλγουει-Μποεμνιαν=2,    218=Νταλντακ-Σπορτινγκ Φινγκαλ=2 Δεν αιτιολογω τιποτα παιδια γιαυτα τα ματς μαλακιες δεν διαβαζω απλα μου εδωσε την τριαδα ο φιλος μου ο προποτζις θα την παιξω πολυ χαλαρα το 1/10 απο την διαδα βιγιαρεαλ και γιουβεντους εχθες.αλλα χαβαλε δεν κανουμε παιζουμε παντα για το ταμειο.Αν διαβασω γαλλια θα ποσταρω το βραδι κανα συστημα 4-5-6.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
γκολ-γκολ το αμβουργο μπαγερν και 2-3 τη χερτα αυτα για σημερα
παντως αυτο το σκ εχει περιεργο προγραμμα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τη μπαγερν σημερα τη βαλανε? :think: :jerking:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ναι την μπαγερν την βαλαν σημερα.Η παρασκευη στατιστικα ειναι η χειροτερη μερα για τους παιχτες. Και συνηθως οι μπουκ το μονο αποδεκτο που δινουν(μπουκ δηλαδη οπαπ, στο ιντερνετ ειναι ολα μονο αποδεκτα)βγαινει σχεδον παντα υπερ τους.Παρασκευη αν κατσει κανα συστημα 4-5-6 η 3-4-5 με την γαλλια. Οχι οτι δεν βγαινουν σημεια, αλλα β εθνικης γερμανια που εχει,  και εχει αποδειχθει οτι τα στηνουν,εμεις τι να παιξουμε? τους γαλλους που ειναι το 90% αφρικανοι χωρις συστημα, τεχνικη καταρτιση δεν εχουν μπεσα  ,  δεν πιανονται απο πουθενα. Της παρασκευης τα ματς,χαλαρα λιγα λευτα. 

Επισκέπτης
απο τον χθεσινο παραδεισο.....στη σημερινη ΚΟΛΑΣΗ!!!!!! κανονικα θα επρεπε οπως στη ποκα να κερδιζει και ο ΧΑΛΙΑΣ!!!!! Ο ναι 0!!!!! στα 6......

Μεγαλε κι εγω τα ιδια. 0 στα 6. :2funny:
Για σημερα θα χωσω 9 ευρα στα εξης :
Χερτα 1
Λε μαν 1
Αμβουργο 1
ΚΠΡ 2 ή Χ
Γοδοι κρπουζ 2

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Καλα κανεις και καλυπτεις με Χ την ΚΠΡ,"υπουλο" ματς στο "μεγαλο" Μπριστολ. Γιατι οχι ομως και την ΜΠΑΓΕΡΝ?

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αμβουργο σκεφτομαι και εγω, κουραση και απουσιες οι της Μπαγερν, ακομα και στο dnb γυρω στο 1,80 δινει! Μετα Χ το ντερμπυ της Αργεντινης, με 2ο σημειο το 2, στηριγμα και η Γοδοι στο Χ2 αν και θα ρισκαρω 2 με μικρο πονταρισμα.

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
Να πω και εγώ το δελτίο που έπαιξα μετά τη σημερινή είσπραξη....Αμβούργο Χ (3,20) ,Αστέρας Τρίπολης - Ηρακλής 1 (1,85) ,Σοσό - Τουλούζ Χ (3,00) και Σαραγόσα - Μπαρτσελόνα 2 που σαφώς στο (1,15) δεν αξίζει αλλά το 15% bonus με έκανε να το ρισκάρω.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δε ξερω τι λετε μαγκες,αλλα γω με το γερμανικο θεριο δεν τα βαζω..
δε θα παιξω τιποτα,παρα να κοντραρω..απ'αυριο..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Εγω στο ντερμπακι το γερμανικο χιτ, μαλλον θα κολλησω το αντερακι που πληρωνει πολυ καλα

eleooooos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
222
Πόντοι
281
0-0 στο ημίχρονο το Αμβούργο - Μπάγερν

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
βλεπω το αυριανο προγραμμα και δεν μου αρεσει.Απορω με τον οπαπ που δινει την βαλενθια με την μαγιορκα μονο αποδεκτο,που ειναι για μενα το καλυτερο σημειο στην ισπανια. Τωρα η τριαδα τσελσι με το χαντικαπ, βαλενθια και μπαρτσα διπλο μου αρεσει..2,16 διπλασιαζει κανεις τα λεφτα του.Αυτην θα παιξω!!!ΥΓ..Ενα σαιτ που μου αρεσει και δινει καλα σημεια ειναι το betboss.gr ο βραζιλιανος δινει πολλα χ κανει καλυψεις αλλα τον εκτιμαω και εχω παρει καποιες φορες κατι καλα χ του σε συστημα φυσικα η διαλογη και η τελικη αποφαση ειναι δικια μας δεν παιζει οπως παιζω εγω αλλα ειναι αξιολογος και σοβαρος και του αρεσουν οι γυναικες... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom