ποιο;;;εχει ανοιξει ο κωλος μου σαν του λιλα σημερα.στο 40 το μπεταρω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Καλησπερα παιδια!! μολις επαιξα Μαντσεστερ σιτι-Αρσεναλ=οβερ και Αρλε-ΛΥΩΝ=2 105 ΕΥΡΩ. Δεν παιζω οβερ, ομως κατι η προιστορια, κατι οι επιθετικες αρετες και τον δυο ομαδων, με κρατησε μακρια απο τον ασσο. (ζυγισα και το βαρος της φανελας της αρσεναλ αλλα και την ψυχολογια της με την σαχταρ αλλα και της αμυντικες αδυναμιες της)Τωρα το παιχνιδι το θελουν και οι δυο!!!Ειναι αγγλικες ομαδες!!! Η σιτι δεν φερνει οβερ!!!,Αλλα αλλο το ματς με την τσελσ,ι αλΛο το ματσ με την αρσεναλ που αμυντικα ειναι ευαλωτη αλλα εχει και την δυνατοτιτα να σκοραρει με αντεμπαγιορ τεβες απο κανα στημενο ο φαβρεγκας!!!Καλα κερδη σε ολους!!!ΥΓ.. Σε κανεναν δεν φτανει η ισοπαλια!!! θελουν μονο νικη!!! Εξου και το οβερ!!! και οτι αν προηγηθει καποιος δεν θα κατσει να κρατησει το ματς!!Δεν ειναι ΣΤΟΟΥΚ καμια τους, να παιξουν αμυντικα κατοπιν αποτελεσματος.Καλα κερδη.
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
ποιο;;;
αυτο που εχω συνημμενο στο 1ο ποστ μου.δεν φαίνεται?
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Λιβερπουλ και Λυον... Οτι λεφτα υπαρχουν γυρω μας τα παιζουμε σε αυτη την δυαδα...!!!!
bet365Ακριβώς στα ίδια είμαι και εγώ Νεοκλις.......... ;)
Ποτέ ξανά λεφτά στον ΟΠΑΠ.
λυων φοβαμαι...Λιβερπουλ και Λυον... Οτι λεφτα υπαρχουν γυρω μας τα παιζουμε σε αυτη την δυαδα...!!!!
αυτο που εχω συνημμενο στο 1ο ποστ μου.δεν φαίνεται?
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εσυ τι θα κανεις σημερα?λυων φοβαμαι...
zorbas the greek
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Like
- 119
- Πόντοι
- 6
Τα έσπρωξα όλα στο Μ.Σίτυ-Άρσεναλ: X2,απόδοση 1,55 sto διαδίκτυο,πάμε γεράεσυ τι θα κανεις σημερα?
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Λιβερπουλ ολος ο πλανητης πρεπει να παιζει..Λιων προτιμω, αρχιζει και παιρνει αποτελεσματα, ισως την παιξω απο ημιχρονο! Για το ντερμπυ σκεφτομαι 0-1 γκολ, πολλα καλα επιθετικα οπλα απουσιαζουν, για πλακα ισως βαλω Χριστοδουλοπουλο 1ο σκορερ! Κατα τα άλλα, οβερ και 2 ισως την Παλερμο, 2 Γιουβε λογω επιστροφων και Σαν Λορεντζο μες στην Ουρακαν! Mπομπες σκεφτομαι ΚΑΤΑΝΙΑ (απουσιες η Τζενοα) Και Μπρεσια!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Λιβερπουλ ολος ο πλανητης πρεπει να παιζει..Λιων προτιμω, αρχιζει και παιρνει αποτελεσματα, ισως την παιξω απο ημιχρονο! Για το ντερμπυ σκεφτομαι 0-1 γκολ, πολλα καλα επιθετικα οπλα απουσιαζουν, για πλακα ισως βαλω Χριστοδουλοπουλο 1ο σκορερ! Κατα τα άλλα, οβερ και 2 ισως την Παλερμο, 2 Γιουβε λογω επιστροφων και Σαν Λορεντζο μες στην Ουρακαν! Mπομπες σκεφτομαι ΚΑΤΑΝΙΑ (απουσιες η Τζενοα) Και Μπρεσια!
Ναι, ολος ο πλανητης παιζει λιβερπουλ...και λοιπον? εκτος αν αποφασισε η λιβερπουλ να υποβιβασθει και να μην ξανακερδισει ποτέ, για να μην πληρωθει ποτέ κανενας ανθρωπος.
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
οβερ για man.utd kai arsenal
αποδοση 3,3
αποδοση 3,3
Καλησπερα επαιξα και 425=Σεν Γκαλεν-Βασιλεια=2, 417=Χελσιμποργκ-Ατβινταμπεργκ=1(εκτος αν το ξαναστησει),455=Τολουκα-Πουεμπλα=1, 457=Ολυμπιακος-Αρης=1,(αν δεν μπορει ο ολυμπιακος μπορει η διαιτησια), 475=Σαντος-Προυτεντε=1, 462=Αεκ-Παναθηναικος=χ2=διπλη ευκαιρια(ειδα τον πατερα αποφασισμενο, αν δεν μπορει ο παναθηναικος μπορει η διαιτησια) 15 ευρω τα επαιξα. καλα κερδη. 6αδα για το 30% μπονους...
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
stratige εισε σε μεγαλη φορμα!!!!! παλικαρε τωρα τελευτεα δεν εχω χρονο για διαβασμα και πεζω τα δικα σου ολο ταμειο με πας ολεεε γαμας κανα καλο μουνι τελευτεα??Λιβερπουλ και Λυον... Οτι λεφτα υπαρχουν γυρω μας τα παιζουμε σε αυτη την δυαδα...!!!!
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
H μαν γιου το εκανε το διπλακι και το οβερ. Η λιβερπουλ θα το κανει το χρεος της?
Εντωμεταξυ γυρω στο 70' το οβερ 2,5 εδινε 5 αποδοση αλλα κολωσα ο μαλεας
Και αιτχοβεν-φεγενορντ 9-0
10-0
πουτανα Ντορτμουντ γυρισε το
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Η μαλακια με τα μονα αποδεκτα του ΟΠΑΠ συνεχιζεται! Η Σελτικ εχασε, η Ντορτμουντ χανει. Αλλα 4 εχουν μεινει. Μεταξυ αυτων και το ντερμπυ...και φαβορι δινουν τον Παναθηναικο...Αλεξανδρε σε αυτο που ειπες για τα μονα αποδεκτα, και ανεφερα εγω πριν, δεν εχεις αδικο, στα μονα που δινει ο οπαπ ειναι παντοτε κερδισμενος!!! Στο συνολο τους!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K