Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
όχι ρε χαλβάΔηλαδή αμά πω πάρε τα Μαραντονα μου η πάρε τα Κροιφ μου θα βγεί το ίδιο νόημα?
για να καταλάβ'ς.... πάρε....
όχι ρε χαλβάΔηλαδή αμά πω πάρε τα Μαραντονα μου η πάρε τα Κροιφ μου θα βγεί το ίδιο νόημα?
όχι ρε χαλβά
για να καταλάβ'ς.... πάρε....
Πάλι μέσα έπεσες στην Γερμανία!Άσος από εδώ εως την Kaiserslautern
Απο μπάσκετ δεν έχω ιδέα!Ταρατσα ασχολεισαι καθολου με μπασκετ και τα χαντικαπ?
1-3 στο 75΄εσπασε;
2-31-3 στο 75΄
Αυτη την γερμανία την ξέρεις πολύ καλά τελικα! Το παραδέχομαι, εγώ είμαι στρατιωτικος και τα λέω τσεκουράτα!(Δεν είμαι αλλά ταιριάζει εδώ)
οτι δουλεια ειχε και ο ακρατητος και η χαλκηδονα.βλεπω παλι να ανεβαινει καμμια καλλιθεα και κανενας θρασυβουλος και να ξαναγινει τοπικο αθηνας το πρωταθλημα παλι.δεν τους αρεσει τωρα με 7 επαρχιακες ομαδες.βλεπεις χασανε πολλους βαθμους φετος οι μεγαλοι.να σου κάνω μια ερώτηση...???τι δουλεια έχει ο Θρασύβουλος στην Α'????
πάνε πάνω απο 500 άτομα στο γήπεδο???προχθές στήσανε τον Πανσερραϊκό κανονικότατα για να κερδίσει ο Θρασύβουλος >
προφανώς οι Γκαγκάτσηδες δεν θέλουν άλλη επαρχιακή ομάδα στην Α' πέρα από τον ΠΑΣ...γιατί ο ΠΑΣ φέτος είναι στην 3άδα που επιθυμεί το παρασκήνιο δεν γαμιόμαστε λέω εγώ καλύτερα!!!!
Χώρις ίχνος εμπάθειας απέναντι στο Θρασύβουλο,ειλικρινά ;)
ασχετο αλλα μολις ειδα τον τραυματισμο του εντουαρντο της αρσεναλ.
τελος το ποδοσφαιρο;
κριμα το παληκαρι ειναι και καλος παιχτης.πολυ δυσκολα θα ξαναπαιξει τη μπαλα που επαιζε πριν.μου θυμιζει τον κωστη η περιπτωση του.ασχετο αλλα μολις ειδα τον τραυματισμο του εντουαρντο της αρσεναλ.
τελος το ποδοσφαιρο;
αυτον τον εφαγαν οι γιατροι και το μυαλο τουκριμα το παληκαρι ειναι και καλος παιχτης.πολυ δυσκολα θα ξαναπαιξει τη μπαλα που επαιζε πριν.μου θυμιζει τον κωστη η περιπτωση του.
Αδελφέ αν θες να μπεις φυλακή κάνε καμμιά ληστεία να ξεμπερδεύεις!Με τα προγνωστικά του bull θα καθυστερήσεις 1-2 μήνες!Γιατί να παιδεύεσαι?παιδια απο δω και στο εξης οτι προγνωστικο λεει ο bull παιξτε το με κλειστα ματια.παλι μεσα επεσες χθες.