MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Εχει και τα Οσκαρ σε 3 ωρες. Σκεφτομαι να κοντραρω στον Α γυναικειο ρολο την Julie Christie η να πονταρω ξερα Marion Cotillard στο 3,30.
Ο Πατέρας μου είναι από Ρόδο!Ταρατσα απο ροδο εισαι?
Μην ανησυχείς,φέτος θα ανέβει και του χρόνου θα ξαναπέσει σούμπιτος...οπότε θα συναντηθείτε!Bullακο δεν περιμένεις άλλη μια σεζον στην Β' εθνικη γιατί σου έρχομαι τρένο?
Θα σε σκίσω του χρόνου,προβοκάτορα...Μην ανησυχείς,φέτος θα ανέβει και του χρόνου θα ξαναπέσει σούμπιτος...οπότε θα συναντηθείτε!
Άσος από εδώ εως την KaiserslauternΤαύρε εσύ που ασχολείσαι πολύ με την Γερμανία πως την βλέπεις την Λάουτερν σήμερα?
Και χθες έβλεπε Ασσο Μπαγερν και Νυρεμβεργη!Θα σε σκίσω του χρόνου,προβοκάτορα... Άσος από εδώ εως την Kaiserslautern
θα σας περιμένουμε στην μεγάλη κατηγορία αδερφέ ;)!!!Bullακο δεν περιμένεις άλλη μια σεζον στην Β' εθνικη γιατί σου έρχομαι τρένο?
Τα πέρνω όλα πίσω ρεεεε!!!!Και χθες έβλεπε Ασσο Μπαγερν και Νυρεμβεργη!
Τα πέρνω όλα πίσω ρεεεε!!!!
εκεί εκεί στη Γ' Εθνική
ooooυυυιιιιιι...τι είπες τώρα ωρέ???
Όταν λες στα πελε μου εννοείς στα αρχίδια μου?
Μη γάφεις τέτοια πράγματα,φίλε requiem γιατί θα τα δεί ο ομόθρησκός σου,αυτός ο συκοφάντης,ο ελλεεινός και τρισάθλιος gatto και θα σε πάρει στο κυνήγιπαιδια απο δω και στο εξης οτι προγνωστικο λεει ο bull παιξτε το με κλειστα ματια.παλι μεσα επεσες χθες.
Δηλαδή αμά πω πάρε τα Μαραντονα μου η πάρε τα Κροιφ μου θα βγεί το ίδιο νόημα?ooooυυυιιιιιι...τι είπες τώρα ωρέ???
Ακριβώς αυτό
Μη γάφεις τέτοια πράγματα,φίλε requiem γιατί θα τα δεί ο ομόθρησκός σου,αυτός ο συκοφάντης,ο ελλεεινός και τρισάθλιος gatto και θα σε πάρει στο κυνήγι
Καλη σας εσπεραν. Σ 'ενα ΣΚ στο οποιο εχασα σ 'ενα παρολι τη Λιντς, σε αλλο τη Μαγιορκα και σε ενα τριτο (που δεν ειχα αναφερει) τη Χερενφεν, η οαση και η ρεφα ηρθε απο τα βραβεια Οσκαρ. Marion Cotillard κυριοι, στην αποδοση δωρο του 3,30. Το αουτσαιντερ που ηρθε να γλυκανει την καρδια μας... Ισως θα πρεπει ν 'αρχισω να ψαχνω την τυχη μου σε πιο light στοιχηματα τετοιου τυπου. Επειδη ομως οι κακες συνηθειες δεν κοβονται ευκολα, αποψε πονταρω καποια απο τα χρηματα που μου εδωσε η γλυκια Γαλλιδα ηθοποιος, πανω στη Σουονσι. Must win το παιχνιδι γι 'αυτην. Βεβαια η Μ.Κ Ντονς δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα (τη συμπαθω πολυ μαλιστα),αλλα αποψε την κοντραρω. Αυτα. Καλη σας εσπεραν και παλι...Εχει και τα Οσκαρ σε 3 ωρες. Σκεφτομαι να κοντραρω στον Α γυναικειο ρολο την Julie Christie η να πονταρω ξερα Marion Cotillard στο 3,30.
να σου κάνω μια ερώτηση...???τι δουλεια έχει ο Θρασύβουλος στην Α'????
θα μας ανεβετε παρεα με τον θρασυβουλα του χρονου?
Γεια σου ρε DRAMBUIE με τα ωραία σουΚαλη σας εσπεραν. Σ 'ενα ΣΚ στο οποιο εχασα σ 'ενα παρολι τη Λιντς, σε αλλο τη Μαγιορκα και σε ενα τριτο (που δεν ειχα αναφερει) τη Χερενφεν, η οαση και η ρεφα ηρθε απο τα βραβεια Οσκαρ. Marion Cotillard κυριοι, στην αποδοση δωρο του 3,30. Το αουτσαιντερ που ηρθε να γλυκανει την καρδια μας... Ισως θα πρεπει ν 'αρχισω να ψαχνω την τυχη μου σε πιο light στοιχηματα τετοιου τυπου. Επειδη ομως οι κακες συνηθειες δεν κοβονται ευκολα, αποψε πονταρω καποια απο τα χρηματα που μου εδωσε η γλυκια Γαλλιδα ηθοποιος, πανω στη Σουονσι. Must win το παιχνιδι γι 'αυτην. Βεβαια η Μ.Κ Ντονς δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα (τη συμπαθω πολυ μαλιστα),αλλα αποψε την κοντραρω. Αυτα. Καλη σας εσπεραν και παλι...