Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-0 !!! βρε τι παθαμε !

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
νικη για μπαρτσα στο λαιβ

αποδοση 4.30

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ΑΝ παιξεις διπλο ημιχρονο, ή πρωτο γκολ Κοπεγχαγη και μαλιστα Εντοι, εχεις περισσοτερες πιθανοτητες...
Βαζελος ειμαι και γω, αλλα να κερδιζω θελω...
Για να σου θυμησω και κατι ακομα...
Θυμασαι ποσοι πρωην παικτες μας, μας εχουν "σκοτωσει", τι γκολ μαςς εχουν βαλει, ασε και τα γκολ που εχουν "βγαλει", βλεπε Κηπουρος...
Κουβαλουσαμε μεγαλη καταρα απο τον Τζιγγερ...
Δεν ειμαι προφητης,το εγραψα προχθες βραδυ, απλως η καταρα συνεχιζεται...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν ειμαι προφητης,το εγραψα προχθες βραδυ, απλως η καταρα συνεχιζεται...
Αλλα βλεπεις ειμαι και βαζελος, και δεν το παιξα, θα ειχα θησαυρισει τωρα... :jerking:
ΔΕν βλεπεται αυτη η ομαδα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
εισαι μεγαλος προφητης,και ας λες οτι δεν εισαι ;) ;)
Μεγαλος Μ@λ@κ@ς ειμαι γ@μω τα συναισθηματα μου γ@μω :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Παρε να δεις, οσους παιχτες εδιωξε ο ΠΑΟ σαν αχρηστους και τεμπεληδες, να δεις τι κηδειες εχουν κανει...
Παντα μεσα στις επιλογες του αυτος ο Τζιγγερ... :tickedoff:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Τα συγχαρητηρια στον Τζορβα επρεπε να δωσεις, μαλλον επαιξε κ αυτος 1ο γκολ Κοπεγχαγη :grin:

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλος Μ@λ@κ@ς ειμαι γ@μω τα συναισθηματα μου γ@μω :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Παρε να δεις, οσους παιχτες εδιωξε ο ΠΑΟ σαν αχρηστους και τεμπεληδες, να δεις τι κηδειες εχουν κανει...
Παντα μεσα στις επιλογες του αυτος ο Τζιγγερ... :tickedoff:

μα λες οντως μεγαλες αληθεις ,ετσι ακριβως ειναι...τι να λεμε

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Πλακα-πλακα ο ομιλος του Παναθηναικου εδωσε γ@μω τις δυαδες σε ημιχρονο με τα αουτσαιντερς, γμωτο και γω δεν ειχα ορεξη να ασχοληθω, αρρωστος και κομματια γαρ, τα βλεπω και τρελαινομαι...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
μα λες οντως μεγαλες αληθεις ,ετσι ακριβως ειναι...τι να λεμε
Διαπιστωσεις κανω και με αυτη τη λογικη παιζω, μια διαπιστωση, που πολλοι την εχουν κανει φυσικα, οτι ο ΠΑο ειναι πολυ αναποδη ομαδα στο στοιχημα, κανει συνεχως ζημιες, ειτε Ευρωπη ειτε Ελλαδα, αλλα ξερεις τι ειναι χρονιαν α τα βλεπεις τα σημεια με τις μεγαλες αποδοσεις και να μην τα παιζεις γιατι δε θελεις να παιζεις την ομαδα σου σε αυτο το κ@λοπαιχνιδο???

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Βεβαια με τη Λυων επεσα εξω απο την αποψη, οτι δεν απεκλεισα τη νικη της,αλλα η αποδοση της για μενα δεν με ικανοποιουσε...
Μια τετοια ομαδα ομως μπορει να κανει ζημιες σε φαβορι και εμενα αυτο με ενδιαφερει, οχι να την πιασω σαν φαβορι....

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον ο διαιτητης στο λονδινο πρεπει να επαιξε ασο το ματσακι ...

... τρια πεναλτι ... παντως δικαια κερδιζει η τοτεναμ ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρουμπιν καζαν-μπαρτσελονα - 2  το χασα...
Ρειντζερς-Μπουρσασπορ    οβερ  το χασα
Ιντερ βερντερ  1      το πιασα
Τοτεναμ-Τβεντε 1    το πιασα
Bαλενθια-Μαντσεστερ 2  το πιασα..
Χαποελ-Λυων    2      το πιασα..

4/6  σε συστημα 4-5-6  με 6.60 ευρω και ο μαλακας δεν έπεξα 3-4 ευρω στην στηλη για 4 ζητουμενα να έπερνα κανα 50ευρω  ,αλλα εβαλα πολλαπλασιαστη 1  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ....

Μαλλον τε λεφτα μου πίσω και ελπιζω κατι παραπάνω.....

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ρουμπιν καζαν-μπαρτσελονα - 2   το χασα...
Ρειντζερς-Μπουρσασπορ    οβερ   το χασα
Ιντερ βερντερ  1      το πιασα
Τοτεναμ-Τβεντε 1     το πιασα
Bαλενθια-Μαντσεστερ 2   το πιασα..
Χαποελ-Λυων    2      το πιασα..

4/6  σε συστημα 4-5-6  με 6.60 ευρω και ο μαλακας δεν έπεξα 3-4 ευρω στην στηλη για 4 ζητουμενα να έπερνα κανα 50ευρω  ,αλλα εβαλα πολλαπλασιαστη 1  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ....

Μαλλον τε λεφτα μου πίσω και ελπιζω κατι παραπάνω.....
Αν επαιζες 3-4 ευρω στην τετραδα εννοεις, θα σου στοιχιζε πανω απο 50 ευρω το δελτιο, οποτε ο,τι και να εβγαζες, μεσα θα ησουν και περισσοτερο μεσα απο τα 6,6 μειον αυτα που κερδισες...
Μαθε να παιζεις υπερ σου και οχι υπερ του μπουκ... ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αν επαιζες 3-4 ευρω στην τετραδα εννοεις, θα σου στοιχιζε πανω απο 50 ευρω το δελτιο, οποτε ο,τι και να εβγαζες, μεσα θα ησουν και περισσοτερο μεσα απο τα 6,6 μειον αυτα που κερδισες...
Μαθε να παιζεις υπερ σου και οχι υπερ του μπουκ... ;)
Ρε για πλάκα είταν αυτο.... ειπα να δω πως ειναι με το συτημα γιατη δεν εχω ξαναπέξει....δεν συμφέρει καθόλου απο οτι μου λες! Τεσπα... Πειρα τα λεφτα που έπεξα πισω αυτο εχει σημασια...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ρε για πλάκα είταν αυτο.... ειπα να δω πως ειναι με το συτημα γιατη δεν εχω ξαναπέξει....δεν συμφέρει καθόλου απο οτι μου λες! Τεσπα... Πειρα τα λεφτα που έπεξα πισω αυτο εχει σημασια...
Με τα λεφτα σου μην κανεις και τοσο πλακα...
Αν ειναι  να παιξεις συστημα, μονο μεμεγαλες αποδοσεις, με μικρες ειναι εντελως ασυμφορο,στο λεω σαν συμβουλη γιατι απο ο,τι εχεις πει, εισαισχετικα νεος στο χωρο, ή δεν πολυ επαιζες, οποτε εισαι μαζι με πολλους αλλους, βουτυρο στο ψωμι του μπουκ..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Με τα λεφτα σου μην κανεις και τοσο πλακα...
Αν ειναι  να παιξεις συστημα, μονο μεμεγαλες αποδοσεις, με μικρες ειναι εντελως ασυμφορο,στο λεω σαν συμβουλη γιατι απο ο,τι εχεις πει, εισαισχετικα νεος στο χωρο, ή δεν πολυ επαιζες, οποτε εισαι μαζι με πολλους αλλους, βουτυρο στο ψωμι του μπουκ..
Ναι ειμαι νεος στο χώρο το πολυ κανα 2μηνο να παίζω ....... Δεν ξερω και πολλα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ναι ειμαι νεος στο χώρο το πολυ κανα 2μηνο να παίζω ....... Δεν ξερω και πολλα...
Εισαι ευκολο θυμα λοιπον, δεν ειναι ευκολο να κερδιζεις απο την αρχη, αιντε μονο με την τυχη του πρωταρη...
Μια συμβουλη μου ειναι "ποτε μην θεωρεις κατι δεδομενο και σιγουρο", εκει ειναι που την πατανε ολοι...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εισαι ευκολο θυμα λοιπον, δεν ειναι ευκολο να κερδιζεις απο την αρχη, αιντε μονο με την τυχη του πρωταρη...
Μια συμβουλη μου ειναι "ποτε μην θεωρεις κατι δεδομενο και σιγουρο", εκει ειναι που την πατανε ολοι...
Ε λογικο ειναι ρε συ.... στα 15 στοιχηματα που εχω πέξει το πολυ να εχω πιασει τα 4..... Τωρα δεν ειναι  μονο η πείρα.... Ειναι πολλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom