You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Βρε Μπομπα, στο μυαλο μου νομιζω οτι εισαι ωρες-ωρες ;) ;) ;)Και για μπομπες ημιχρονων: Γιουβε και Αρης μου αρεσουν, γυρω στο 5 και τα δυο τα βρισκεις. ζανκλοντ εγκρινεις; ;)
Την αλλη φορα που κολωσαμε και οι δυο, την πατησαμε, σημερα ξεκιναμε μαζι λοιπον, αλλα κοιτα και πεις μετα δεν τα παιξες....
Θα σε τουλαχιστον...
Παντως παιξε και τα πρωτα γκολ, μην την πατας οπως πολλες φορες και εγω... ;)
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Πολυ απλα, ομαδες σαν τη Γιουβε στο 4 και 5, ειναι δωρακι στο πιατο και δεν τις αφηνεις ΠΟΤΕ..ζενιτ οβερ και με χαντικαπ,το ποσο στην κριση σας..
αρης 1(το 2αρι δεν προκειται να τ'αφησω....εδω ο παοκ για την κυριακη δινει 1,75!!)
ατλετικο 1 και οβερ,γκ/γκ...ντορντμουντ οβερ,και 1 με ρισκο...
δυναμο 2,η σιτι με μπερδευει..η λογικη λεει θα περασει,αλλα μην τρελλαθουμε ρε παιδια..με τη γιουβε και τη δινουν 1,6..
μαλλον θα τ'αφησω..
Αλλο γενικως το καθε πρωταθλημα και αλλο Ευρωπη, καμμια σχεση μεταξυ τους...
eleooooos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 222
- Πόντοι
- 281
Παιδιά μην το ψάχνετε....Την έχει λιώσει η Σίτυ τη Γιούβε και λογικά θα νικήσει.....Εγώ πάντςσ το G/G το έπιασα στο συγγεκριμένο ματσάκι....Ελά που έβαλα όμως στο ίδιο δελτίο κατά λάθος το Μπάτε-Άλκμααρ Over το οποίο είναι 1-0 αλλά δεν το βλέπω να μπαίνουν πολλά Goal......
eleooooos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 222
- Πόντοι
- 281
Το είδα και εγώ το πέναλντι και άκουσα ότι έχασε και η Μπάτε πέναλντι....Πλέον το πιστεύω το 1 γκολάκι.....Παρέλειψα όμως να αναφέρω μιας και το έπιανα και δεν ήθελα να το γκαντεμιάσω οτι η τριαδούλα μου κλείνει με το Χ του Πάοκ....(1-0)....
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Δοξαζω τη θεα τυχη!!! Αρκετα καλα πηγαμε!!!!Σημερα θα παιξω μονο στο λαιβ και μονο γκολ.Δεν θα παιξω ουτε παρολι αλλα ουτε και μονα σημεια.
Παντως γενικα εχει δυσκολα ματς σημερα. Και σε πολλα ματς παιζει το Χ.
Αν χθες δεν με πεταγε εξω ο ΠΑΟ, θα περιμενα σημερα νικη της ζενιτ και της παρι για 1700 κερδος
Με μια ματια παντως εκτος απ τη νικη της ζενιτ βλεπω και οβερ.
Αντερ και ισως νικη για παοκ.
Οβερ βιγιαραελ, οντενσε, νεαρα αγορια.
Ατλετικο (γκολ-γκολ)
Παιζεται παντως η ατλετικο, η βιγιαρεαλ, η ντορτμουντ η πορτο, η σιτυ. Κατ εμε ολα δυσκολα και θα τα αποφυγω.
Καλη επιτυχια να χουμε
Αν ερχοταν και το οβερ των νεαρων αγοριων θα ειχαμε το απολυτο
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Τι να κάνουμε ρε τυπε υπομονη.... :-Τι έχασαν εκεί πέρα με κενή εστία..??.....Γαμώ τη γκαντεμιά μου.....δε λέει να σπάσει με τίποτα ρε πούστη μου....Αι στα διάλα πιά.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K