Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
αλλη μυα δυαδα στα οβερ της μπαγερν και της μιλαν.αποδοση  3,20+

το καταφερε η μιλαν να μην το κανει οβερ ρε πουστη μου.

ειχε πολυ κλασικες ευκαιριες για  να βαλει και το δευτερο γκολακι

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
αυτοι στο μεγκα τεινουν να γινουν χειροτεροι και απο τους γραφικους της νετ!
το πουλο ρε σακελλαροπουλε!μας κουρασες!το παλιο σου καλο χιουμορ δεν υπαρχει δε βγαινει με να το παλευεις!
και δε μπορει ρε πουστη μ να μιλαμε για το καιρο και να φτανει η κουβρντα στη μπαρτσελονα και το παιχνιδι αλα playstation που παιζει!

sorry gia to off the topic
Καλααα...
Χρονια τωρα βλεπω τους αγωνες με κατεβασμενη φωνη και φυσικα ουτε λεπτο απο τις εκπομπες τους, αλλαζω αμεσως καναλι, οι ανθρωποι υστερα απο τοσα χρονια προκαλουν απεχθεια, ειναι αυτπ που λενε, το πολυ το κυρ ελεησον το βαριεται και ο θεος...
Ελεος, μαζεψτε τους, ας δοκιμασουν την τυχη τους και πιο νεοι...
Αμ το αλλο, ο "Σωτηρας", νομιζει οτι μονο αυτος ξερει την Αγγλια στο στοιχημα, επειδη ξερει να μας πει ακομα και το ποτε εκλασε ο Τζεραρντ για πρωτη φορα την κουνια του, ελα ομως που βλεπω οτι αυτα που δινει ουτε για τον κουβα δεν ειναι... :jerking:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Να πω τον πονο μου ρε παιδια και γω,παιζω σε συστημα 3-4 Ντερμπι,Μπερι,Καρλαιλ,Ακριγκτον,με 30 ευρω,και τον πινω στο 90 με την Ακριγκτον που ισοφαριστηκε απο 0-2 σε 2-2.Και καλα μεχρι εδω σιγα τα ωα θα μου πειτε.Ελα ομως που ειχα και αλλο συστημα 3-4 παλι με 30 ευρω Κοβεντρι,Τσεστερφιλντ,Γκεις&Χιντινγκ,και Μακσφιλντ,και στο 90φευγα κλασσικα ισοφαριζεται απο την Κρου.Να παω να αγορασω κανα λαχειο?Να κανω κανα ευχελαιο?Ελεος. :headbang: :headbang: :tickedoff: :think:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Να πω τον πονο μου ρε παιδια και γω,παιζω σε συστημα 3-4 Ντερμπι,Μπερι,Καρλαιλ,Ακριγκτον,με 30 ευρω,και τον πινω στο 90 με την Ακριγκτον που ισοφαριστηκε απο 0-2 σε 2-2.Και καλα μεχρι εδω σιγα τα ωα θα μου πειτε.Ελα ομως που ειχα και αλλο συστημα 3-4 παλι με 30 ευρω Κοβεντρι,Τσεστερφιλντ,Γκεις&Χιντινγκ,και Μακσφιλντ,και στο 90φευγα κλασσικα ισοφαριζεται απο την Κρου.Να παω να αγορασω κανα λαχειο?Να κανω κανα ευχελαιο?Ελεος. :headbang: :headbang: :tickedoff: :think:
Γι αυτο υπαρχει και αυτο το φορουμ, για να λεει ο καθενας τον πονο του :'( :-
Καλες οι εμπνευσεις σου, αλλα αν δε σφυριξει ο ρεφερι, δεν ησυχαζεις...
  Επρεπε να βλεπες αυτο που επαθα χθες στις καθυστερησεις του ημιχρονου με την Λινγκμπι και το βολε-διωξιμο του τερματοφυλακα της που αντι να παει η μπαλλα προς το κεντρο γυρισε σαν μπουμερανγκ και βγηκε κορνερ και εφαγε το γκολ, ενω αν δεν ειχε βγει κορνερ, θα ειχε σφυριξει ο διαιτητης το ημιχρονο...
Λες και γινονται αυτα απο μια αορατη δυναμη, για να μην πιασεις και να πας κουβα... :headbang:
Το ωραιο ειναι που μου το λεγε την αλλη μερα ενας φιλος χωρις να του εχω πει οτι το ειχα παιξει, "φαντασου να ειχες παιξει διπλο ημιχρονο αυτο το παιχνιδι και να βλεπεις να τρωει αυτο το γκολ, τι θα εκανες"...
"Αυτος ακριβως, ηταν, εγω!!!", του λεω, δε χρειαστηκε να τον "φανταστεις", μιλας μαζι του.... :tickedoff: :headbang: :tickedoff:

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Το ματσακι Leeds United-Preston North End,τι σας λεει?? Απο 4-1 σε 4-6!!!!!! Μηπως μιλαμε για ρεκορ,μηπως δεν υπαρχει απλα? Ελπιζω να μην "βρωμαει" και να μην χασατε λεφτα. Εγω θυμηθικα που περιμενα ενα ματς για να κλεισω δελτιο με 200.000δρχ κερδος(μιλαμε για πριν 9-10 χρονια), Southampton-Liverpool=0-3 στο 70' και χαρηκα,3-3 οταν σφυριξε ο "κορακας" και μαλλον δεν ειμουν χαρουμενος πια.... Μεσα σε 10 χρονια στοιχηματικα μακραν οι πιο "καταραμενες" ομαδες, Liverpool-Valencia-Benfica.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Δυνατα σημερα... Τοτεναμ οβερ, Βαζελο αντερ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σε σημεια,ιντερ και μπαρτσα δυαδα?
επισης ο 1,95 της ρειντζερς μου φαινεται αρκετα ψηλος..
η γιουναιτεντ πολλες απουσιες..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Εγω Μπαρτσα και Ιντερ δεν θα παιξω... Βαλενθια συμφωνω

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Προς το παρον μονο η Βαλενθια αυριο μ αρεσει, οπως και ο ΠΑΟ την Πεμπτη, ειδικα αν δε παιξει μπουμ-ζονκ. Ισως αυτη τη δυαδα σε draw no bet για διπλασσιασμο. Σημερα μιλαν Χ και Ρεαλ αντερ.

Και φυσικα ΔΕΝ επαιξα τη δυαδα των χτεσινων αγωνων μονο την κυνηγησα με Χ-1 και Χ-2 ημιχ/τελικα με Τσελσι και Ρεαλ! Ηθελα ληστεια, ας προσεχα!

ΥΓ: Ευτυχως σε αλλο δελτιο δεν εχασα μονη της την Λιντς, απο 4-1 εγινε 4-6!

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
λεω για σημερα 1 το παναθηναικο, 1 βαλενθια και 2  λυων...τι λετε???

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
λεω για σημερα 1 το παναθηναικο, 1 βαλενθια και 2  λυων...τι λετε???
Λυων διπλο μεσα στην Χαποελ???
Πρεπει να εισαι τρελος για να το παιξεις....
Καλυτερα παιξε διπλο τη Τβεντε, παρα την Λυων...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εμπολεμη εβδομαδα και χασαμε το γαττο.. :tickedoff:
πουστικα ματσακια τα σημερινα..
βαζελος αντερ,τοτεναμ οβερ/1,βαλενθια γκ/γκ κ' 1 λεβελμπολ,ιντερ γκ/γκ κ' 1,ρειντζερς βαλιου μπετ..
λυων πιθανη εκπληξη αν αναλογιστουμε τα χαλια της....
επιπλεον τη μπατσα στο 1,6 θα τη ριξω και ας μην ερθει..ποτε θα τη ξαναβρω τοσο ψηλα?
αντε και καλο κουβα.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Λυων διπλο μεσα στην Χαποελ???
Πρεπει να εισαι τρελος για να το παιξεις....
Καλυτερα παιξε διπλο τη Τβεντε, παρα την Λυων...
Θα στο τεκμηριωσω με την μπακαλιστικη λογικη του  οτι πολλες φορες ομαδες απο την ιδια χωρα στην ΕΥρωπη,πανε χερι-χερι σε καποιες αγωνιστικες...
Βεβαια οι αλλες δυο χθες, επαιξαν με Τσελσι και Ρεαλ ετσι?
Καμμια συγκριση με Χαποελ, αλλα οι Εβραιοι ,εχουν κανει προοδο και ειναι σκυλια, οποτε για μενα Λυων, δεν παιζει διπλο και ας ερθει, δεν αξιζει η αποδοση της...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
σε σημεια,ιντερ και μπαρτσα δυαδα?
επισης ο 1,95 της ρειντζερς μου φαινεται αρκετα ψηλος..
η γιουναιτεντ πολλες απουσιες..
Η Μπαρτσα εχει παρει τον περισσοτερο τζιρο. Υπαρχει περιπτωση να παιξει και ο Μεσι. Δεν θα την επιλεξω ομως.

Το Στοίχημα Χωρίς Ισοπαλία αξιζει στο 1.88(μπετ φερ) υπερ της Βαλενθιας(Σε περιπτωση ισοπαλιας περνω πισω τα λεφτα μου).

Η Λυων στο ματς με την Σεντ ετιεν ηταν πολυ καλη, εχασε πολλες ευκαιριες(3 δοκαρια) αλλα ηταν ατυχη αφου το εφαγε απο φαουλ στο 80. Σημερα αν παιξει με το ιδιο παθος ισως κερδισει.

Τον ΠΑΟ το εχω σε παρολι με Ρομα, Ζενιτ και Παρι. Αν δεν κερδισει να πα να γα.....
Επειδη ειμαι μεταξυ οβερ και αντερ ισως παω στα 2-3 γκολ.

Ιντερ οβερ.

Στα αλλα ματς βλεπω ελαφρυ προβαδισμα στους γυπεδουχους.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σκεφτομαι σημερα να παιξω ενα συστημα 4-5-6 με μεγάλες αποδόσεις και βάζοντας ενα παιχνιδι 7 συν γκολ με αποδοση 25 και παιζω 6.60 συνολικα στα 6 ματς αμα τα πιασω πιανω 4560 ευρω λογο αποδόσεων  και χρηματων που ποντάρω ,αλλα αμα πιάσω 5 ματς ποσα λεφτα παίρνω?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σκεφτομαι σημερα να παιξω ενα συστημα 4-5-6 με μεγάλες αποδόσεις και βάζοντας ενα παιχνιδι 7 συν γκολ με αποδοση 25 και παιζω 6.60 συνολικα στα 6 ματς αμα τα πιασω πιανω 4560 ευρω λογο αποδόσεων  και χρηματων που ποντάρω ,αλλα αμα πιάσω 5 ματς ποσα λεφτα παίρνω?

παιρνεις 5 τετραδες και μια πενταδα .

πως υπολογιζω τα πιθανα κερδη ...

εστω αποδοσεις 2 , 3 , 1.5 , 2.1 , 1.75

μπορεις να βγαλεις μεσο ορο αλλα δεν δινει ακριβη αποτελεσμα αν οι αποδοσεις εχουν μεγαλες διακυμανσεις ...

αυτο δινει καλυτερα αποτελεσματα : ( 2*3*1.5*2.1*1.75)^(1/5) = Χ

αρα αν επιασες 2 : Χ^2
αν επιασες 3 : 3*Χ^2
αν επιασες 4 : 6*Χ^2

και παει λεγοντας ...

ελπιζω να βοηθησα ...

για σημερα δεν ακουμπαω παο και ρειντζερς ... αρα μπορειτε να τα παιξετε αφοβα ...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Με την πειραματικη αμυνα του ΠΑΟ (1η φορα κατεβαινει αυτη η 4αδα) και τον παιζετε αντερ; Τι να πω, το φοβαμαι πολυ,ασε που οπως το κοβω θα κυνηγησουν να καθαρισει η επιθεση αφου η αμυνα σιγουρα θα φαει κανα γκολ. Οβερ λοιπον και Βαλενθια λεω να παιξω ;-)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Η μαντσεστερ διπλο μες το μεστάγια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom