Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Όσον αφορά στο στοίχημα και τη χθεσινή μέρα, οφείλω να σταθώ στις πέντε εκπλήξεις που πιάσαμε από τις 6 που είχαμε προτείνει! (χάσαμε μόνο την Μπρέντα η οποία κέρδισε 2-1 με ανατροπή). Μιλάμε για πολύ μεγάλες αποδόσεις και κοντράραμε ομάδες που είχαν παιχτεί κατά κορον. Έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή παράδοση στις εκπλήξεις και ελπίζω να συνεχιστεί.

Οι 5 εκπληξεις, ουσιαστικα ειναι 10, καθοτι δε δινεται σημειο, οποτε παιζει και το Χ...
ΑΝ παιζει διπλη ευκαιρια, με 1,75, τοτε τι εκπληξη ειναι???

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
παληκαρια προτεινετε καμια καλη εταιρια για πονταρισμα δεν ξερω πια να διαλεξω τι λεει η πειρα σας???θελω γνωμες

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Όσον αφορά στο στοίχημα και τη χθεσινή μέρα, οφείλω να σταθώ στις πέντε εκπλήξεις που πιάσαμε από τις 6 που είχαμε προτείνει! (χάσαμε μόνο την Μπρέντα η οποία κέρδισε 2-1 με ανατροπή). Μιλάμε για πολύ μεγάλες αποδόσεις και κοντράραμε ομάδες που είχαν παιχτεί κατά κορον. Έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή παράδοση στις εκπλήξεις και ελπίζω να συνεχιστεί.

Οι 5 εκπληξεις, ουσιαστικα ειναι 10, καθοτι δε δινεται σημειο, οποτε παιζει και το Χ...
ΑΝ παιζει διπλη ευκαιρια, με 1,75, τοτε τι εκπληξη ειναι???

ετσι.το χει πει και γω γιατι πολλες φορες με εχει βαλει σε διλημμα.οπως το σαββατο επαιξα ξερο χ τη λυων.επιασα τη γκελα αλλα πηρα τα...οσο για τον παναθηναικο αντερ 1,80 στην ιντερβεττεν που το βρισκω ειναι δωρο.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αυτα απλα δεν γινονται....
Βλεπω το Οντενσε-Λινγκμπι στο live..
  Καπου πριν το 20', χωνω αρκετα στο διπλο ημιχρονο που το βρισκω στο 6,0...
Σε λιγα λεπτα το βαζει η Λινγκμπι :-*...
Με τα απο λιγο εχει μια ευκαιρια η Οντενσε με δοκαρι..
Αρχιζω την καλυψη στο Χ...
Συνεχιζω την καλυψη στο Χ...
Ακυρωνει σωστα λιγο πριν το τελος του ημιχρονουο διαιτητης γκολ της Οντενσε...
Φτανουμε στο 45' και ο διαιτητης εχει δωσει +1' καθυστερηση...
  Γινεται μια επιθεση στο 46' και ενας αμυντικος γυρναει στον τερματοφυλακα της Λινγκμπι...
  Αυτος παει να διωξει προς το κεντρο και η μπαλλα παιρνει τετοιο φαλτσο, που γυρναει προς τα πισω(!!!) και βαγαινει κορνερ, ουτε καν μπλαγιο :headbang: :headbang: :headbang:!!!
Τη συνεχεια την ειχα μαντεψει, οπως και σεις φανταζομαι... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Τελικα καλυψα με το παραπανω το πονταρισμα, αλλα τι να το κανεις???
  Υπαρχει θεμα γκινιας και ρεντας στο παιχνιδι???
Σωωωωπαααα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Υπαρχει ομως και δικαιοσυνη...
Την ωρα που εγραφα το μηνυμα, σκεφτηκα να παιξω την Μαριεχαμν-Γιβασκιλα που ηταν στο 1-0, ανατροπη ημιχρονο με καλυψη στο Χ..
Η αποδοση ηταν καπου στο 20,0, ενω τελειωνω το μηνυμα, βλεπω τσουπ το 1-1 :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:.
Αιντε γ@μησου και παλι... :tickedoff:
τελικα τη χτυπαω στο 6 και λιγοπριν το τελος του ημιχρονου κανει το 1-2 η Γιβασκιλα και μας πληρωσε...ουφ...
εντω μεταξυ η Λινγκμπι, εφαγε το τριτο της και ησυχασε η παλιο κ@ργια με την παλιοαμυνα της και τον βλακα τον τερματοφυλακα της το Μπαρμπα Γιωργο με τα τσαρουχια που φοραει... :tickedoff:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Παλι ευλογαει τα γεννια του; Ας μιλησει και μετα απο καμια ηττα που τρωει, δεν ειναι κακο να παραδεχεται οταν πεφτει (τελειως) εξω!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Παλι ευλογαει τα γεννια του; Ας μιλησει και μετα απο καμια ηττα που τρωει, δεν ειναι κακο να παραδεχεται οταν πεφτει (τελειως) εξω!
Για τον "φιλο" μας λες???Γιατι γκαντεμιασε την Χακα σημερα... :grin:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Φυσικα για τον φιλο μας ;-) Ασε διαβαζα το θρεντ του Kimbo slice, ειδα 1-0 τη βιγιαρεαλ και ελεγα να παιξω κατι σε Χ+2 ημιχρονο αλλα με αποπηραν τα βιντεακια του youtube :P

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Υπαρχει ομως και δικαιοσυνη...
Την ωρα που εγραφα το μηνυμα, σκεφτηκα να παιξω την Μαριεχαμν-Γιβασκιλα που ηταν στο 1-0, ανατροπη ημιχρονο με καλυψη στο Χ..
Η αποδοση ηταν καπου στο 20,0, ενω τελειωνω το μηνυμα, βλεπω τσουπ το 1-1 :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:.
Αιντε γ@μησου και παλι... :tickedoff:
τελικα τη χτυπαω στο 6 και λιγοπριν το τελος του ημιχρονου κανει το 1-2 η Γιβασκιλα και μας πληρωσε...ουφ...
εντω μεταξυ η Λινγκμπι, εφαγε το τριτο της και ησυχασε η παλιο κ@ργια με την παλιοαμυνα της και τον βλακα τον τερματοφυλακα της το Μπαρμπα Γιωργο με τα τσαρουχια που φοραει... :tickedoff:

επαιξα κατι λιγα και ενω ηταν 1-2 οτι θα ληξει 3-2!!! αποδοση 15!!!!

στο φορτουνα-μποχουμ βλεπεις να μπαινει κι αλλο γκολ??

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αμυνες εχουν καθολου στην Ισπανια;!

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
επαιξα κατι λιγα και ενω ηταν 1-2 οτι θα ληξει 3-2!!! αποδοση 15!!!!

στο φορτουνα-μποχουμ βλεπεις να μπαινει κι αλλο γκολ??
ΩΡΑΙΟΣ, αλλα τολμησε λιγο παραπανω...
Για το δευτερο, δεν εχω γνωμη, εχω σταματησει κιολας για σημερα...
Ας διαβασουμε το φιλο μας αυριο να δουμε τι θα παιξουμε... :grin:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ΩΡΑΙΟΣ, αλλα τολμησε λιγο παραπανω...
Για το δευτερο, δεν εχω γνωμη, εχω σταματησει κιολας για σημερα...
Ας διαβασουμε το φιλο μας αυριο να δουμε τι θα παιξουμε... :grin:
επαιξα λιγα γιατι ποτε δεν μου χει κατσει ακριβες σκορ απο ανατροπη

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
επαιξα λιγα γιατι ποτε δεν μου χει κατσει ακριβες σκορ απο ανατροπη
Οντως ειναι εξαιρετικα δυσκολο, αλλα μπορουσες να παιξεις την ανατροπη της Μαριεχαμν με καλυψη στο Χ...
Τωρα για το γερμανικα, συνηθως ξυπνανε προς το τελος αυτοι και κεει μπορουν να σουη βαλουν 2-3 γκολ σε 3-4 λεπτα...
ΑΝ θες να παιξεις κατι, θα σου ελεγα να παιξεις επομενο γκολ, γιατι θα εχει μεγαλωσει τωα η αποδοση και θα εχει μικρυνει το καθολου, βεβαια μπορεις να παιξεις το over 1,5 αυτο φανταζομαι οτι σκεφτεσαι...
Αν θες να ρισκαρεις, περιμενε μεχρι το 80' και χωσε στη Μποχουμ...
Παντως μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση στα Φινλανδικα οτι η ερχονται μεχρι και διπλες ανατροπες τωρα τελευταια, ενω πριν λιγο καιρο ηταν σπανια η οποιαδηποτε ανατροπη...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μονος του ενας βλακας της Μποχουμ και αντι για κοντρολ, την εδωσε στον τερματοφυλακα της Ντισελντορφ :jerking:...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αντε να εχεις παιξει επομενο γκολ τη Μποχουμ, που θα μπορουσαν να ειχαν βαλει ποσα γκολ,αλλα ηταν βλακες...
Το πιο ωραιο ηταν στην τελευταια φαση για τη Φορτουνα, που εχει κερδισει κορνερ, εχει κατεβει ο τερματοφυλακας της για την κεφαλια, αποκρουουν οι της Μποχουμ και απο πλαγια παει να φυγει ενας της Μποχουμ, και απο πισω του ο τερματοφυλακς της Φορτουνα, τον τραβαει και αντι να φαει κοκκινη, σφυριζει τη ληξη ο διαιτητης...
Μην το πει,"ουτε του παπα" ο τυπος...

sonap79

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
μπετφαιρ....

διαλεγω ενα αγωνα με συνιθησμενη αποδοση      παο 1.75    παοκ 6      ισσοπαλια 3.9

πριν την αρχη του αγωνα  επαιξα κατα της ισσοπαλιας  και σε περιπτωση που εχανα επρεπε να καταβαλω 60 ευρω .
....

Μπορεί κάποιος να μου αναλύσει πως ακριβώς γίνεται αυτο το ποντάρισμα στην Betfair.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ελα για παμε!!!!τη νεκρα ειναι αυτη μερα τσου λου
εγω θα παιξω μιλαν γιατι πιστευω πως ειναι vfm!στο 3

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μας επιασαν οι ντροπες ...

εγω αλλωστε ειπα οτι το εχω γρουσουζια να λεω τι παιζω απο πριν ...

να πω τι δεν αγγιξα :

ρεαλ , λογω αφλογιστιας και περισσοτερο ενστικτου ( αυτη η οσερ εχει καψει κοσμο )

τις αγγλικες ... εχουν απουσιες ... δεν ξερω ...

θα ειχε ενδιαφερον να πει ο καθενας το συστημα του ...

συνηθως παιζω 3-5 παιχνιδια ... μονα και το μονοστηλο ...

αν εχω μεγαλες αποδοσεις τα παιζω δυαδες ...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Προς το παρον μονο η Βαλενθια αυριο μ αρεσει, οπως και ο ΠΑΟ την Πεμπτη, ειδικα αν δε παιξει μπουμ-ζονκ. Ισως αυτη τη δυαδα σε draw no bet για διπλασσιασμο. Σημερα μιλαν Χ και Ρεαλ αντερ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom