Η Λα κορουνια παλι δε σκοραρει ε ;-)
σκοραρε στην εστια της ...
ας ελπισουμε να βαλει και ενα στο σωστο τερμα ...
Η Λα κορουνια παλι δε σκοραρει ε ;-)
5 στα 5 εγω σημερα. Απλο δελτιο με
ΙΩΝΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ Χ
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 1
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1
ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ - ΜΙΑΛΜΠΙ 1
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΧΕΤΑΦΕ Χ
Τα επιασα ολα αλλα εβαλα μικρο πολλαπλασιαστη (2) 0.6
κ ετσι πηρα 22 ευρω περιπου. Ενταξει ενα μικρο χαρτζιλικι για την επομενη επισκεψη στην φυλης ! Καλα ειναι!
Την πεντάδα την τσιγγουνεύτηκες?η πλακα ειναι οτι αρχικα το εβαλα με συστημα 2,3,4 κ δεν το επαιρνε το μηχανημα λογω οτι παιζοταν διπλα αποδεκτα μονο τα ελληνικα παιχνιδια κ μου λεει ο πρακτορας δεν το παιρνει κ του λεω ριχτο απλο δελτιο χωρις συστημα. Βρε τι παθαμε... Θα εβγαινε "μπομπα" !
gastez κ εσυ καλα πηγες βλεπω ε; Αυτα ειναι.. Ετσι μπραβο να παμε ολοι κ ταμειο λιγακι...
διπλά αποδεκτά τα ελληνικά???η πλακα ειναι οτι αρχικα το εβαλα με συστημα 2,3,4 κ δεν το επαιρνε το μηχανημα λογω οτι παιζοταν διπλα αποδεκτα μονο τα ελληνικα παιχνιδια κ μου λεει ο πρακτορας δεν το παιρνει κ του λεω ριχτο απλο δελτιο χωρις συστημα. Βρε τι παθαμε... Θα εβγαινε "μπομπα" !
διπλά αποδεκτά τα ελληνικά???
κάποιο λάθος κάνεις...το σήμα που έχουν μπροστά σημαίνει ότι για να παίξεις ένα από αυτά πρέπει να παίξεις υποχρεωτικά και άλλα 2 παιχνίδια από άλλα πρωταθλήματα...δηλαδή στην καλύτερη περίπτωση :1 ελληνικό και 2 από τα άλλα...
Σε τετοιες περιπτωσεις, βαζεις στον μεγιστο αριθμο, εναν πολλαπλασιαστη, για παραδειγμα βαλε το 5 να σου πολλαπλασιαστει επι 1,5 ευρω η πενταδα ή η τετραδα...Δεν περιμενα να τα πιασω ολα ! Κ λεω ας ζητησω 2,3,4
λεει τιποτα μεγαλε γκουρου ?Στοιχηματικό περιοδικό και από τον Καραγιαννίδη..."Το ταμείο"!!!