bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
3,6288 ευρω τοσα θα παρεις, θα βγαλεις και 62,88 λεπτα, κοντα στο 1 ευρω...
ΔΕν πιστευω να εχεις παραπονο...![]()
3,895 ευρω δινει ρε, μη με ριχνεις!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
3,6288 ευρω τοσα θα παρεις, θα βγαλεις και 62,88 λεπτα, κοντα στο 1 ευρω...
ΔΕν πιστευω να εχεις παραπονο...![]()
Boba, ειδες με τις μπομπες του???
Τις γκαντεμιασε κι αυτες και οπως εμεις γελαμε με τα κατορθωματα του, ετσι και αυτος μπορει να γελαει και με εμας..
Το 0-0 της Οσερ που εσπασε στο 90', ακομα το θυμαμαι, βλεπεις το ειχε για σπασιμο, οταν σου λεω βλεπω τις εκπληξεις που σκεφτεται, φοβαμαι μετα να το παιξω, ακομα και αν τις εχω σκεφτει και γω....
Υ.Γ.1: Όσοι κυνηγάτε εκπλήξεις, ρίξτε μια ματιά στο Πανθρακικός – Βέροια και στο Σούντσβαλ – Φάλκενμπεργκ. Η απόδοση στο πρώτο είναι απλώς ακατανόητη, ειδικά από τη στιγμή που η Βέροια έχει αρκετά καλή ομάδα και προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του ΟΦΗ. Όσο για το Σούντσβαλ – Φάλκενμπεργκ, δεν βρίσκω κανένα λόγο να κοντράρω στο 1.45 μια ομάδα που προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και που εκτός έδρας έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 12 παιχνίδια! Ας κερδίσει η Σούντσβαλ όσο θέλει, ποσώς με ενδιαφέρει.
παιχτην την βεροια,αλλωστε καποια στιγμη θα πιασει κατι ;)ετσι επαιξα και γω την γκοιας χτες.ειχε βεβαια μια βαση γιατι τα ψαχνω ουτως η αλλως αλλα στο σπασιμο θελει πιο μαγκια ακομα,οπως παιζει ο ζανκλοντ.θα ρθει 2 η χ?εκει σε θελω.και την παρασκευη ο μπουκενεμυ βρηκε 5 μπομπες και βγηκε και πανηγυριζε σαββατο πρωι αλλα δεν μας λεει χ η 2.γιατι η διπλη ευκαιρια δεν πληρωνει πανω απο 1,75 σε ενα σημειο που ο ασος του ειναι 1,65.αμα θελω να παιξω ενα δυνατο στοιχημα δεν θα παιξω διπλη ευκαιρια στην κοντρα.νομιζω.παντως ειναι κοροιδια μια να καυχιεσαι και μια να κανεις γαργαρα.αυτο ειναι αφελεια.οι πραγματικοι παιχτες ξερουν οτι οι αποτυχιες και οι επιτυχιες ειναι δανεικες.Ελα ντε, ο Παπατσωρης (δεν τον παω ιδιαιτερα) καθε φορα στην στοιχηματικη εφημεριδα που γραφει λεει και 2 αραδες για το πως πηγαν οι προηγουμενες προτασεις του. Μπορει να κομπαζει παραπανω οταν πιανει τους ασσους του 1,4 ή το 2-3γκολ που ενιοτε προτεινει αλλα οκ!
Γαμωτο και καλοβλεπα Βεροια, παει θα μας το χαλασει το σημειο;)
![]()
Ωραια τα λες SexAdct, ετσι ειναι, βλεπεις οτι θα σκασουν μπομπες, αλλα μην τις χαραμιζεις με διπλη ευκαιρια του 1,75, ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ, αλλα ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω τι κολλημα εχουν αυτοι οι ειδικοι με τα 1,65 και 1,75, νομιζουν οτι παιζουν ΠΡΟΠΟ με διπλες ευκαιριες?Αυτο ειναι αλλο παιχνιδι και απο τη στιγμη που βλεπεις οτι καθονται μεγαλες αποδοσεις, πολυ απλα συμφωνα με τη δικη μου λογικη, πρεπει να τις κυνηγας και οχι απλα να τις παρακολουθεις...παιχτην την βεροια,αλλωστε καποια στιγμη θα πιασει κατι ;)ετσι επαιξα και γω την γκοιας χτες.ειχε βεβαια μια βαση γιατι τα ψαχνω ουτως η αλλως αλλα στο σπασιμο θελει πιο μαγκια ακομα,οπως παιζει ο ζανκλοντ.θα ρθει 2 η χ?εκει σε θελω.και την παρασκευη ο μπουκενεμυ βρηκε 5 μπομπες και βγηκε και πανηγυριζε σαββατο πρωι αλλα δεν μας λεει χ η 2.γιατι η διπλη ευκαιρια δεν πληρωνει πανω απο 1,75 σε ενα σημειο που ο ασος του ειναι 1,65.αμα θελω να παιξω ενα δυνατο στοιχημα δεν θα παιξω διπλη ευκαιρια στην κοντρα.νομιζω.παντως ειναι κοροιδια μια να καυχιεσαι και μια να κανεις γαργαρα.αυτο ειναι αφελεια.οι πραγματικοι παιχτες ξερουν οτι οι αποτυχιες και οι επιτυχιες ειναι δανεικες.
κοντρα στο φωντα παλι τυπε?Ο φιλος μας, παλι μας δειχνει το δρομο ;)...
Ειδες τη Βεροια φιλε?κοντρα στο φωντα παλι τυπε?![]()
Μωρε χαιρω πολυ, αλλα αυτος ο Παλερμο, δεν μπορουσε να περιμενει για να βαλει το γκολ στο Β' ημιχρονο???Ωραιο ματς η Μποκα παντως ;-) Αυτος ο Μεδελ εγγυηση,κοβει τα παντα, με τον Κλεμεντε Ροντριγκεζ να αλωνιζει πανω κατω, φουλ πλεμονια. Περιμενα ηδη τον ασσο και ενω η Μποκα εκανε ο,τι ηθελε, δεχτηκε το γκολ. Δεν πτοηθηκε ομως και το γυρισε για πλακα το ματς.. Σημερα κυνηγαμε bobes ομως ;-)
Παντως, δυσκολευομαι να λεω απο πριν τι εχω παιξει, φοβαμαι το κακο το ματι αλλα θα το παρει το ποταμι...
Παλι καλα...aμα καθοταν και λυων θα κλειναμε καλα και τη κυριακη!τουλαχιστον πηρα τη δυαδα και 25 ευρω κερδος!πονταρισμα 150 επιστροφη 175!
το σκ μετα απο καιρο με πηγε καλα!ειδωμεν
1 19/09/2010 Μπορντό v Λιόν
(Τελικό Αποτέλεσμα) Λιόν 2.75 Κανένα Χαμένο
2 19/09/2010 Μπενφίκα v Σπόρτινγκ
(Τελικό Αποτέλεσμα) Μπενφίκα 1.83 Κανένα Κερδισμένο
3 20/09/2010 Μπόκα Τζούνιορς v Κολόν
(Τελικό Αποτέλεσμα) Μπόκα Τζούνιορς 1.90 Κανένα Κερδισμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Ποσό Σύνολο Νίκη Κέρδη
Διπλά 3 50,00 150,00 539,58 175,00
Ο,τι εχω κανει σημερα, δε μου βγαινει, απιστευτο πραγμα, μεγαλη γκινια, να θελω να παιξω επομενο γκολ και να μην προλαβαινω και να το βαζει αυτος που θελω να παιξω, αυτο εγινε σε τρεις περιπτωσεις και οταν τα εχωσα στην τεταρτη, φυσικα και δεν μου καθησε...Εβαλα και εγω Βεροια..και 2 βασμπι για 25+αποδοση αλλα τιποτα, εχαναν και οι 2 στο ημιχρονο! Οντως μικρο το κακο, μικρο πονταρισμα σε μια μερα που δεν ειχε κ τιποτα καλο. Η Λα κορουνια παλι δε σκοραρει ε ;-)