Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
3,6288 ευρω τοσα θα παρεις, θα βγαλεις και 62,88 λεπτα, κοντα στο 1 ευρω... :grin:
ΔΕν πιστευω να εχεις παραπονο... :cheesy:

3,895 ευρω δινει ρε, μη με ριχνεις!  :2funny: Τουλαχιστον ρεφαρα το ΣΚ! Δεν ειχε η 365 σκορερ για τα ελληνικα ματς, Τζιμπουρ-Σισε θα εμπαιναν παραυτα σε δυαδουλα..ΒΛεπω παντως οτι η Ιταλια ειναι ακομα προς αποφυγην, ποια περιοδο θα εχαναν ποτέ Φιορε-Σαμπντορια στην εδρα τους ενω θα ειχαν βρεθει μπροστα στο σκορ με αντιπαλους τη Λατσιο κ τη Ναπολι;  :jerking:

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Boba, ειδες με τις μπομπες του???
  Τις γκαντεμιασε κι αυτες και οπως εμεις γελαμε με τα κατορθωματα του, ετσι και αυτος μπορει να γελαει και με εμας..
Το 0-0 της Οσερ που εσπασε στο 90', ακομα το θυμαμαι, βλεπεις το ειχε για σπασιμο, οταν σου λεω βλεπω τις εκπληξεις που σκεφτεται, φοβαμαι μετα να το παιξω, ακομα και αν τις εχω σκεφτει και γω....

1 στις 7 και 5 στα 17 συνολικα.και γαργαρα για αυτα τα ποσοστα σημερα.το προηγουμενο σκ ελεγε για 60 τις εκατο οταν οι αλλοι δεν επιασαν τιποτα...τωρα?

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ελα ντε, ο Παπατσωρης (δεν τον παω ιδιαιτερα) καθε φορα στην στοιχηματικη εφημεριδα που γραφει λεει και 2 αραδες για το πως πηγαν οι προηγουμενες προτασεις του. Μπορει να κομπαζει παραπανω οταν πιανει τους ασσους του 1,4 ή το 2-3γκολ που ενιοτε προτεινει αλλα οκ!

Υ.Γ.1: Όσοι κυνηγάτε εκπλήξεις, ρίξτε μια ματιά στο Πανθρακικός – Βέροια και στο Σούντσβαλ – Φάλκενμπεργκ. Η απόδοση στο πρώτο είναι απλώς ακατανόητη, ειδικά από τη στιγμή που η Βέροια έχει αρκετά καλή ομάδα και προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του ΟΦΗ. Όσο για το Σούντσβαλ – Φάλκενμπεργκ, δεν βρίσκω κανένα λόγο να κοντράρω στο 1.45 μια ομάδα που προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες και που εκτός έδρας έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 12 παιχνίδια! Ας κερδίσει η Σούντσβαλ όσο θέλει, ποσώς με ενδιαφέρει.

Γαμωτο και καλοβλεπα Βεροια, παει θα μας το χαλασει το σημειο  :2funny: ;) :cheesy:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σημερα μαλλον θα παω πασο,μετα τη χασουρα του σ/κ...
εξαλλου τριτη/τεταρτη εχει δραση σε αγγλια/ισπανια/ιταλια...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εχει Αγγλια σιγουρα; Νομιζω τρελο-Γερμανια εχει

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ελα ντε, ο Παπατσωρης (δεν τον παω ιδιαιτερα) καθε φορα στην στοιχηματικη εφημεριδα που γραφει λεει και 2 αραδες για το πως πηγαν οι προηγουμενες προτασεις του. Μπορει να κομπαζει παραπανω οταν πιανει τους ασσους του 1,4 ή το 2-3γκολ που ενιοτε προτεινει αλλα οκ!

Γαμωτο και καλοβλεπα Βεροια, παει θα μας το χαλασει το σημειο  :2funny: ;) :cheesy:
παιχτην την βεροια,αλλωστε καποια στιγμη θα πιασει κατι ;)ετσι επαιξα και γω την γκοιας χτες.ειχε βεβαια μια βαση γιατι τα ψαχνω ουτως η αλλως αλλα στο σπασιμο θελει πιο μαγκια ακομα,οπως παιζει ο ζανκλοντ.θα ρθει 2 η χ?εκει σε θελω.και την παρασκευη ο μπουκενεμυ βρηκε 5 μπομπες και βγηκε και πανηγυριζε σαββατο πρωι αλλα δεν μας λεει χ η 2.γιατι η διπλη ευκαιρια δεν πληρωνει πανω απο 1,75 σε ενα σημειο που ο ασος του ειναι 1,65.αμα θελω να παιξω ενα δυνατο στοιχημα δεν θα παιξω διπλη ευκαιρια στην κοντρα.νομιζω.παντως ειναι κοροιδια μια να καυχιεσαι και μια να κανεις γαργαρα.αυτο ειναι αφελεια.οι πραγματικοι παιχτες ξερουν οτι οι αποτυχιες και οι επιτυχιες ειναι δανεικες.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
απο ολα εχει...αγγλια/ισπανια/γερμανια/ιταλια

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
παιχτην την βεροια,αλλωστε καποια στιγμη θα πιασει κατι ;)ετσι επαιξα και γω την γκοιας χτες.ειχε βεβαια μια βαση γιατι τα ψαχνω ουτως η αλλως αλλα στο σπασιμο θελει πιο μαγκια ακομα,οπως παιζει ο ζανκλοντ.θα ρθει 2 η χ?εκει σε θελω.και την παρασκευη ο μπουκενεμυ βρηκε 5 μπομπες και βγηκε και πανηγυριζε σαββατο πρωι αλλα δεν μας λεει χ η 2.γιατι η διπλη ευκαιρια δεν πληρωνει πανω απο 1,75 σε ενα σημειο που ο ασος του ειναι 1,65.αμα θελω να παιξω ενα δυνατο στοιχημα δεν θα παιξω διπλη ευκαιρια στην κοντρα.νομιζω.παντως ειναι κοροιδια μια να καυχιεσαι και μια να κανεις γαργαρα.αυτο ειναι αφελεια.οι πραγματικοι παιχτες ξερουν οτι οι αποτυχιες και οι επιτυχιες ειναι δανεικες.
Ωραια τα λες SexAdct, ετσι ειναι, βλεπεις οτι θα σκασουν μπομπες, αλλα μην τις χαραμιζεις με διπλη ευκαιρια του 1,75, ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ, αλλα ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω τι κολλημα εχουν αυτοι οι ειδικοι με τα 1,65 και 1,75, νομιζουν οτι παιζουν ΠΡΟΠΟ με διπλες ευκαιριες?Αυτο ειναι αλλο παιχνιδι και απο τη στιγμη που βλεπεις οτι καθονται μεγαλες αποδοσεις, πολυ απλα συμφωνα με τη δικη μου λογικη, πρεπει να τις κυνηγας και οχι απλα να τις παρακολουθεις...
Τοσα χρονια που παρακολουθω το παιχνιδι, εχω δει παρα πολλα σπασιματα και ανατροπες, συνεχεια γινονται...
Χθες βραδυ, οταν ειπα στον gastez να παει για υπνο, καθησα και επαιξα την ανατροπη της Γκοιας στην Κιρα, αλλα και την ισοπαλια για καλυψη...
Ρισκο?Για μενα οχι, οπως και αποδεικνυεται συνεχεια...
Επισης οταν του ειπα για την Μποκα, καθησα και σκεφτηκα τι θα ηταν ενα πολυ συμφερον παιξιμο σε αυτο το παιχνιδι, αλλα και με βαση το προαισθημα, το οποιο παιζει πολυ μεγαλο ρολο κι αυτο..
Λοιπον, επαιξα με οχι πολλα λεφτα, το 2 ημιχρονο- 1 τελικο με 23 αποδοση, λαθος μεγα που δεν επαιξα το πρωτο γκολ της Κολον, εστω για καλυψη.
Στο 41' εγινε το 0-1 και στις καθυστερησεις του ημιχρονου ο Παλερμο εκανε το 1-1(με πονεσε αυτο) και στο δευτερο ημιχρονο αυτος ο μεγαλος παικτης εβαλε αλλα δυο γκολ και τελειωσε το ματς στο 3-1, ανατροπη "win from behind" δηλαδη, που υπαρχει και σε πονταρισμα και πληρωνει καλα μαλιστα...
Τοι θελω να πω, οτι χθες οπως και την προηγουμενη Κυριακη, εχανα τις ευκαιριες για πολυ καλα κερδη στις λεπτομερειες, με το παιξιμο ομως καλυπτα μια χαρα, απο την αλλη ομως ξερω οτι αυτες οι λεπτομερειες θα μου καθησουν καποια στιγμη, οπως και μου καθησαν, γιατι ειναι και θεμα συγκυριων, αλλα το θεμα ειναι απο τι θα πληρωθεις.Απο παιχνιδι που βαζεις τα λεφτα σου για να τα παρεις 6-7 φορες με πιθανοτητες 1% ή και λιγοτερο, ή απο αυτο που βαζεις εσυ με 10-12% πιθανοτητες και θα παρεις 30, 40, 50 και εκατο φορες το πονταρισμα σου?

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
  Ο φιλος μας, παλι μας δειχνει το δρομο ;)...

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ωραιο ματς η Μποκα παντως ;-) Αυτος ο Μεδελ εγγυηση,κοβει τα παντα, με τον Κλεμεντε Ροντριγκεζ να αλωνιζει πανω κατω, φουλ πλεμονια. Περιμενα ηδη τον ασσο και ενω η Μποκα εκανε ο,τι ηθελε, δεχτηκε το γκολ. Δεν πτοηθηκε ομως και το γυρισε για πλακα το ματς.. Σημερα κυνηγαμε bobes ομως ;-)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ωραιο ματς η Μποκα παντως ;-) Αυτος ο Μεδελ εγγυηση,κοβει τα παντα, με τον Κλεμεντε Ροντριγκεζ να αλωνιζει πανω κατω, φουλ πλεμονια. Περιμενα ηδη τον ασσο και ενω η Μποκα εκανε ο,τι ηθελε, δεχτηκε το γκολ. Δεν πτοηθηκε ομως και το γυρισε για πλακα το ματς.. Σημερα κυνηγαμε bobes ομως ;-)
Μωρε χαιρω πολυ, αλλα αυτος ο Παλερμο, δεν μπορουσε να περιμενει για να βαλει το γκολ στο Β' ημιχρονο??? :tickedoff:
ΓΙα να δουμε προτασεις για μπομπες...
Δευτερα και χωρις μπομπες, δε γινεται... ;)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Παντως, δυσκολευομαι να λεω απο πριν τι εχω παιξει, φοβαμαι το κακο το ματι αλλα θα το παρει το ποταμι...

Αυτο μου αρεσε και αυτο επαιξα λιγο πριν ;)

20/09/2010 17:40:25 Βέροια  @ 19.00
                        Χάκα - Μάριενχαμν  @ 29.00

Βεροια, ανατροπη δηλαδη στο 19,0 που τη βρηκα και το ημιχρονο- τελικο,μεχρι στιγμης χανει και η Μαριεχαμν....
ΑΝ δεν κατσει,δεν χανω και πολλα, αλλα αν κατσει...
Επισης τωρα στο live, μια δυαδουλα και με Μαριεχαμν και με Βεροια, αλλα και στο Χ για καλυψη, δν ειναι καθολου ασχημα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τον ηπιαμε τελικα :'(, παντως η Βεροια γκαντεμιαστηκε... :grin:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παντως, δυσκολευομαι να λεω απο πριν τι εχω παιξει, φοβαμαι το κακο το ματι αλλα θα το παρει το ποταμι...

και γω την ιδια προληψη εχω ... απο τοτε που αρχισα να γραφω εδω πρεπει να εχω πιασει 2-3 στα 20 ...

τεσπααααα ...

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
aμα καθοταν και λυων θα κλειναμε καλα και τη κυριακη!τουλαχιστον πηρα τη δυαδα και 25 ευρω κερδος!πονταρισμα 150 επιστροφη 175!
το σκ μετα απο καιρο με πηγε καλα!ειδωμεν

1 19/09/2010 Μπορντό v Λιόν
(Τελικό Αποτέλεσμα) Λιόν 2.75 Κανένα Χαμένο
2 19/09/2010 Μπενφίκα v Σπόρτινγκ
(Τελικό Αποτέλεσμα) Μπενφίκα 1.83 Κανένα Κερδισμένο
3 20/09/2010 Μπόκα Τζούνιορς v Κολόν
(Τελικό Αποτέλεσμα) Μπόκα Τζούνιορς 1.90 Κανένα Κερδισμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Ποσό Σύνολο Νίκη Κέρδη
Διπλά 3 50,00 150,00 539,58 175,00

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εβαλα και εγω Βεροια..και 2 βασμπι για 25+αποδοση αλλα τιποτα, εχαναν και οι 2 στο ημιχρονο! Οντως μικρο το κακο, μικρο πονταρισμα σε μια μερα που δεν ειχε κ τιποτα καλο. Η Λα κορουνια παλι δε σκοραρει ε ;-)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
aμα καθοταν και λυων θα κλειναμε καλα και τη κυριακη!τουλαχιστον πηρα τη δυαδα και 25 ευρω κερδος!πονταρισμα 150 επιστροφη 175!
το σκ μετα απο καιρο με πηγε καλα!ειδωμεν

1 19/09/2010 Μπορντό v Λιόν
(Τελικό Αποτέλεσμα) Λιόν 2.75 Κανένα Χαμένο
2 19/09/2010 Μπενφίκα v Σπόρτινγκ
(Τελικό Αποτέλεσμα) Μπενφίκα 1.83 Κανένα Κερδισμένο
3 20/09/2010 Μπόκα Τζούνιορς v Κολόν
(Τελικό Αποτέλεσμα) Μπόκα Τζούνιορς 1.90 Κανένα Κερδισμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Ποσό Σύνολο Νίκη Κέρδη
Διπλά 3 50,00 150,00 539,58 175,00
Παλι καλα...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εβαλα και εγω Βεροια..και 2 βασμπι για 25+αποδοση αλλα τιποτα, εχαναν και οι 2 στο ημιχρονο! Οντως μικρο το κακο, μικρο πονταρισμα σε μια μερα που δεν ειχε κ τιποτα καλο. Η Λα κορουνια παλι δε σκοραρει ε ;-)
Ο,τι εχω κανει σημερα, δε μου βγαινει, απιστευτο πραγμα, μεγαλη γκινια, να θελω να παιξω επομενο γκολ και να μην προλαβαινω και να το βαζει αυτος που θελω να παιξω, αυτο εγινε σε τρεις περιπτωσεις και οταν τα εχωσα στην τεταρτη, φυσικα και δεν μου καθησε... :jerking:  :idiot: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom