You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ισοφαρισε η Ατλετικο, σκληρο καρυδι, τι την περασες, σαν κι εμας, τους βαζελους???η Μπαρτσα 0-1
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Α ρε παλιοπαιδο Ιβιτς, που ισοφαρισες στο ημιχρονο τον Ολυμπιακο Βολου...
Τον ειχα παιξει δυαδα με τον Αστερα Τριπολης στο ημιχρονο, 100 και κατι ψιλα μου εδινε η δυαδα και μου τη χλασε ο Σερβος...
Τουλαχιστον πληρωνομαι καλα απο το 10αρακι της ΑΕΚ, αν μπορει μαλιστα να ισοφαρισει σε τελικο, τοεχω παιξει και 2-Χ, οπως τον ΠΑΟΚ και τα δυο τα εχω παιξει τελικο Χ, ενω τα ειχα παιξει οτι θα σκοραρουν οι δυο ομαδες πρωτες με 5 αποδοση, αλλα το εβαλα σε τριαδα με την Κουοπιο, η οποια προηγηθηκε στην Χονκα, αλλα τελικα εχασε...
Κοιτα να δεις που προδοθηκα απο το πουλεν μου την Φινλανδια και επιασα τη Σουπερ Λιγκα ρε....
Τον ειχα παιξει δυαδα με τον Αστερα Τριπολης στο ημιχρονο, 100 και κατι ψιλα μου εδινε η δυαδα και μου τη χλασε ο Σερβος...
Τουλαχιστον πληρωνομαι καλα απο το 10αρακι της ΑΕΚ, αν μπορει μαλιστα να ισοφαρισει σε τελικο, τοεχω παιξει και 2-Χ, οπως τον ΠΑΟΚ και τα δυο τα εχω παιξει τελικο Χ, ενω τα ειχα παιξει οτι θα σκοραρουν οι δυο ομαδες πρωτες με 5 αποδοση, αλλα το εβαλα σε τριαδα με την Κουοπιο, η οποια προηγηθηκε στην Χονκα, αλλα τελικα εχασε...
Κοιτα να δεις που προδοθηκα απο το πουλεν μου την Φινλανδια και επιασα τη Σουπερ Λιγκα ρε....
Επισκέπτης
Και ένα δελτίο με 3 ακριβή σκορ σε σύστημα 1,2,3
Σαρλερουά Μπριζ 1-2
Ολ.Μποις Εστουδιάντες 2-1
Ατλ Μαδριτης-Μπαρτσελόνα 1-4
Τελικά μόνο το Ολ.Μποις Εστουδιάντες 2-1 έπιασα με απόδοση 11:00
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ευτυχως και η ΑΕΚ εκανε παλι το πατροπαραδοτο οβερ της, πανω απο 2 στο ιντερνετ η ευκαιρια αυτη. Ο φιλος μας ο bookenemy εδειξε τον σωστο δρομο:
Που παρκαρε ο Τοτι αραγε σημερα το βραδυ το Cayenne του;
Οι παραδοσεις ειναι για να σπανε...
Αλλος ενας ασσος του 1,30 που τον προτεινε επειδη.. "πρεπει να κερδισει γιατι ακολουθει ζορικο προγραμμα" !
Ευτυχως εδω διατηρηθηκε..η παραδοση! Το πιασαμε το σημειο!
Εδω δεν επιασε το σημειο του 1,30, θα πιασει το 5,5;
2ο σημειο που περναει, χμ..!
Την γκαντεμιασε κ αυτην την ομαδαρα..
Περασε αυτο! Αλλα αληθεια, εχει τοση διαφορα το 1,55 με το 1,65;!
Εν συντομια οι εκπληξεις του για γκελα των φαβορι ηταν: Αγιαξ, Μαν Γιου, Λιλ, Κοπεγχαγη, Μπαρτσα, Μινειρο, Σεαρα! Απο αυριο σκεφτομαι να του ζητησω 43 νουμερα στο τζοκερ
390. ΡΟΜΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 1
Η Ρόμα δέχεται τη μία κατραπακιά μετά την άλλη και πλέον τα ψέμματα τελείωσαν. Ή κερδίζει τη Μπολόνια ή θα αρχίσουν οι παίκτες της να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους καμιά δεκαριά τετράγωνα μακριά από το γήπεδο… Οι «Τζιαλορόσι» μπορεί να έχουν κάποιες απουσίες, αλλά η Μπολόνια έχει περισσότερες…
Που παρκαρε ο Τοτι αραγε σημερα το βραδυ το Cayenne του;
393. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ: 2
Αφού πρώτα ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη που ασχολούμαι με Γερμανούς, σκέφτομαι να ρισκάρω στο διπλό του Αμβούργου. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι όπου η παράδοση είναι εξαιρετική για το Αμβούργο αφού δεν έχει χάσει ποτέ στην έδρα της Σαν Πάουλι (0-3-7). Σε σύνολο 22 αγώνων και στις δύο έδρες η προϊστορία είναι 1-6-15! Το Αμβούργο είναι ούτως ή άλλως καλύτερο και θέλει να ρεφάρει μετά την απρόσμενη εντός έδρας ισοπαλία από τη Νυρεμβέργη. Οι τιμές του διπλού δεν είναι κακές.
Οι παραδοσεις ειναι για να σπανε...
418. ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: 1
Έχετε δει πρόγραμμα που έχει ο ΠΑΟΚ τις επόμενες επτά αγωνιστικές; Έξω με Ξάνθη, Παναθηναϊκό, Εργοτέλη, Καβάλα, Ολυμπιακό και μέσα με Άρη, ΑΕΚ και Πανιώνιο! Στο μόνο παιχνίδι δηλαδή που μπορεί να αισθάνεται μια σχετική ασφάλεια είναι σε αυτό με τον Πανιώνιο. Επειγόντως τρίποντο για τον «Δικέφαλο» αν δεν θέλει να μείνει …πρόωρα μακριά από την κορυφή.
Αλλος ενας ασσος του 1,30 που τον προτεινε επειδη.. "πρεπει να κερδισει γιατι ακολουθει ζορικο προγραμμα" !
425. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: 2
Για το βελγικό πρωτάθλημα τα έχουμε ξαναπεί. Αν χάσεις την επαφή σου από την κορυφή, δύσκολα ξαναπιάνεις …σήμα. Η Κλαμπ Μπριζ είναι με δύο νίκες σε έξι παιχνίδια και ήδη απέχει εννιά βαθμούς από την πρωτιά. Δεν σηκώνει άλλη γκέλα με αντιπάλους όπως η Σαρλερουά. Όσο για την παράδοση; Τέσσερις μόνο άσσοι σε 31 παιχνίδια!
Ευτυχως εδω διατηρηθηκε..η παραδοση! Το πιασαμε το σημειο!
427. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΚΟΝΓΚΣΒΙΓΚΕΡ: 2
Μου δίνετε το ελεύθερο να πάρω ένα ρισκο; Ένα μεγάλο ρίσκο; Αν ναι, αφήστε με να παίξω το διπλό της Κινγκσβίγκερ στο 5.50! Για την Ααλεσουντ σας τα είχα πει εδώ και έναν μήνα. Η ομάδα είναι αδιάφορη βαθμολογικά και δεν είναι τυχαίο ότι έχει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Πλέον παίζει για την …χαρά του παιχνιδιού, ενώ η άμοιρη Κονγκσβίγκερ παίζει για να γλιτώσει το τομάρι της! Η ομάδα έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια της και αν τα καταφέρει να πάρει απόψε το διπλό θα έχει βάσιμες ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς οι δύο άμεσοι αντίπαλοί της (Μόλντε και Χόνεφος) παίζουν μεταξύ τους. Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Θα ρισκάρω λοιπόν στο διαδίκτυο σε ένα μικρό ποντάρισμα στο διπλό και αν έρθει ήρθε…
Εδω δεν επιασε το σημειο του 1,30, θα πιασει το 5,5;
429. ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΤΡΟΜΣΟ: 2
Η Σάντεφιορντ τα έχει …τινάξει τα πέταλα εδώ και καιρό. Η ομάδα είναι ήδη υποβιβασμένη και πλέον ετοιμάζεται για τη Β κατηγορία. Σήμερα υποδέχεται την Τρόμσο η οποία παλεύει για την έξοδό της στην Ευρώπη. Το 1.70 που έδωσε ο ΟΠΑΠ στο διπλό είναι ανεκτό και θα το ποντάρω.
2ο σημειο που περναει, χμ..!
433. ΟΛ ΜΠΟΙΣ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ: 2
Επειδή την Εστουδιάντες έχει τύχει να την παρακολουθήσω σε 2-3 παιχνίδια, πρόκειται για μία πολύ σφριγηλή ομάδα η οποία έχει εξαιρετική άμυνα και πολύ καλά χαφ. Παίζει πολύ έξυπνο ποδόσφαιρο και ο Σαμπέγια κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά. Κόντρα στην νεοφώτιστη Ολ Μποις θα πάει για το διπλό και θεωρώ ότι είναι πολύ πιθανό να τα καταφέρει
Την γκαντεμιασε κ αυτην την ομαδαρα..
447. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΒΑΣΚΟ: UNDER
Αν δείτε τα αποτελέσματα των δύο αυτών ομάδων θα διαπιστώσετε ότι πάρα πολύ σπάνια πετυχαίνουν ή και δέχονται πάνω από ένα τέρμα. Στο φινάλε είναι προτιμότερο να ποντάρω στο 1.65 του under παρά στο εξαιρετικά χαμηλό 1.55 του άσσου.
Περασε αυτο! Αλλα αληθεια, εχει τοση διαφορα το 1,55 με το 1,65;!
Εν συντομια οι εκπληξεις του για γκελα των φαβορι ηταν: Αγιαξ, Μαν Γιου, Λιλ, Κοπεγχαγη, Μπαρτσα, Μινειρο, Σεαρα! Απο αυριο σκεφτομαι να του ζητησω 43 νουμερα στο τζοκερ
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ΑΝ, λεμε ΑΝ, το εβαζε ο Ιβιτς στο 2ο ημιχρονο, ηρθε που ηρθε ισοπαλια το ματς, θα γινοταν το κολπο γκροσο...
19/09/2010 13:34:47 Olympiacos Volou - Ισοπαλία @ 26.00
Αστέρας Τρίπολης - Ισοπαλία @ 23.00
Νομιζω 598 αποδοση εβγαζε αυτο και το παρακατω, μονο 85 τελικα!!!
19/09/2010 ΑΕΚ v Αστέρας Τρίπολης
(Ημίχρονο) Αστέρας Τρίπολης 10.00 Κανένα Κερδισμένο
2 19/09/2010 ΠΑΟΚ v Olympiacos Volou
(Ημίχρονο) Olympiacos Volou 8.50 Κανένα Χαμένο
Τι να κανουμε, μειναμε με το δεκαρακι της ΑΕΚ, που τουλαχιστον μας εδωσε τα λεφτα και με το παραπανω, τα πρωτα γκολ(μας τη χαλασε ομως η Κουοπιο) σε συστημα 2-3, το 2-Χ ημιχρονο-τελικο με 23 αποδοση αλλα και τα δυο Χ τελικα, στα οποια ομως δεν ειχα χωσει πολλα, δυστυχως...
Αυτο το παιξιμο, μπορει και να και να φαινεται οτι εχει ρισκο, το θεμα ειναι ομως οτι αξιζει και ειναι συναρπαστικο μαλιστα και αν πιασεις(κατι το οποιο ειναι εφικτο...), μπορεις μετα και να καθεσαι και να κανεις "στοιχημαναπαυση" για αρκετο καιρο... ;)
19/09/2010 13:34:47 Olympiacos Volou - Ισοπαλία @ 26.00
Αστέρας Τρίπολης - Ισοπαλία @ 23.00
Νομιζω 598 αποδοση εβγαζε αυτο και το παρακατω, μονο 85 τελικα!!!
19/09/2010 ΑΕΚ v Αστέρας Τρίπολης
(Ημίχρονο) Αστέρας Τρίπολης 10.00 Κανένα Κερδισμένο
2 19/09/2010 ΠΑΟΚ v Olympiacos Volou
(Ημίχρονο) Olympiacos Volou 8.50 Κανένα Χαμένο
Τι να κανουμε, μειναμε με το δεκαρακι της ΑΕΚ, που τουλαχιστον μας εδωσε τα λεφτα και με το παραπανω, τα πρωτα γκολ(μας τη χαλασε ομως η Κουοπιο) σε συστημα 2-3, το 2-Χ ημιχρονο-τελικο με 23 αποδοση αλλα και τα δυο Χ τελικα, στα οποια ομως δεν ειχα χωσει πολλα, δυστυχως...
Αυτο το παιξιμο, μπορει και να και να φαινεται οτι εχει ρισκο, το θεμα ειναι ομως οτι αξιζει και ειναι συναρπαστικο μαλιστα και αν πιασεις(κατι το οποιο ειναι εφικτο...), μπορεις μετα και να καθεσαι και να κανεις "στοιχημαναπαυση" για αρκετο καιρο... ;)
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Boba, ειδες με τις μπομπες του???
Τις γκαντεμιασε κι αυτες και οπως εμεις γελαμε με τα κατορθωματα του, ετσι και αυτος μπορει να γελαει και με εμας..
Το 0-0 της Οσερ που εσπασε στο 90', ακομα το θυμαμαι, βλεπεις το ειχε για σπασιμο, οταν σου λεω βλεπω τις εκπληξεις που σκεφτεται, φοβαμαι μετα να το παιξω, ακομα και αν τις εχω σκεφτει και γω....
Τις γκαντεμιασε κι αυτες και οπως εμεις γελαμε με τα κατορθωματα του, ετσι και αυτος μπορει να γελαει και με εμας..
Το 0-0 της Οσερ που εσπασε στο 90', ακομα το θυμαμαι, βλεπεις το ειχε για σπασιμο, οταν σου λεω βλεπω τις εκπληξεις που σκεφτεται, φοβαμαι μετα να το παιξω, ακομα και αν τις εχω σκεφτει και γω....
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τι να κανουμε, μειναμε με το δεκαρακι της ΑΕΚ, που τουλαχιστον μας εδωσε τα λεφτα και με το παραπανω, τα πρωτα γκολ(μας τη χαλασε ομως η Κουοπιο) σε συστημα 2-3, το 2-Χ ημιχρονο-τελικο με 23 αποδοση αλλα και τα δυο Χ τελικα, στα οποια ομως δεν ειχα χωσει πολλα, δυστυχως..
Τα Χ τελικά τα παιζεις πριν την εναρξη των παιχνιδιων ή κατα τη διαρκεια, οταν προηγηθηκαν οι φιλοξενουμενοι;
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Εξαρταται, τα συγκεκριμενα τα ειχα παιξει πολυ πριν την αρχη τους και μετα εφυγα απο το σπιτι, το κακο ειναι οτι ενω τα εβλεπα Χ, δεν εριξα πολλα λεφτα, οπως και επισης δεν επαιξα τα πρωτα γκολ σαν δυαδα που εδινε 25 και εβαλα και την Κουοπιο του 4,75, σε συστημα 2-3, αυτο ηταν ολεθριο λαθος, αλλα δεν μπορω να χωνεψω οτι εχασα το Φινλανδικο, που με χει φτιαξει για τα καλα...Τα Χ τελικά τα παιζεις πριν την εναρξη των παιχνιδιων ή κατα τη διαρκεια, οταν προηγηθηκαν οι φιλοξενουμενοι;
Το παιξιμο μου επρεπε να ξεκιναει απο αυτη τη δυαδα και μετα να ακολουθουν ολα τα υπολοιπα, το σεναριο οτι οι ευρωπαικες μας ομαδες θα γκελαραν και ετσι εγινε απολυτως, ειδικα αυτες που νικησαν (ΑΕΚ-ΑΡΗΣ) το ενοιωσαν για τα καλα, πανω σε αυτη τη λογικη τα επαιξα και φυσικα με μαγνητισαν οι μεγαλες αποδοσεις...
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Boba, ειδες με τις μπομπες του???
Λες να μπαινει στο bou τυπε; Να του δινουμε προγνωστικα; ;)
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Μπορει και να μπαινει, αλλα εμενα σιγουρα θα με θεωρει οτι ειμαι κυνηγος φαντασματων και μπορει να εχω εκεινο το οπλο που ειχαν στο "Ghostbusters" και θα φοβαται μην τον παρω στο κυνηγι...Λες να μπαινει στο bou τυπε; Να του δινουμε προγνωστικα; ;)
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Δεν πας να κοιμηθεις καλυτερα?με το οβερ της AEK κατι εκανα αλλα γενικα κουβανος ειμαι σημερα
την μποκα πως την βλέπετε?
Σε τρωει???
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Δεν πας να κοιμηθεις καλυτερα?
Σε τρωει???
ναι γιατι πηγα κουβα με αεκ παοκ πολλα.με το οβερ της αεκ πηρα ενα 400ρι και θελω να τα διπλωσω
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Λες να κατσει το δελτιο για ξενυχτες;
1 19/09/2010 Μπάνφιλντ v Ιντεπεντιέντε
(Τελικό Αποτέλεσμα) Μπάνφιλντ 2.05 Κανένα Ανοικτό
2 20/09/2010 Μπόκα Τζούνιορς v Κολόν
(Τελικό Αποτέλεσμα) Μπόκα Τζούνιορς 1.90 Κανένα Ανοικτό
Μποκα βλεπω κ εγω, εχει επιστροφες, δειχνει να ρολαρει, η Κολον γενικως ζοριζεται κ εχει κ καποιες απουσιες.
Μποκα βλεπω κ εγω, εχει επιστροφες, δειχνει να ρολαρει, η Κολον γενικως ζοριζεται κ εχει κ καποιες απουσιες.
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Να κάνω μια ερώτηση?? μηπως ξέρει κάποιος πώς υπολογίζονται τα κέρδη στο σύστημα του ΟΠΑΠ?
για παράδειγμα έπαιξα
Μονακό (που το χασα)
Μάντσεστερ 1 (1.60) το πιασα
Βιγιαρεάλ 2 (1.80) το πιασα
Σεβίλλη 2 (2.10)
3-4 σύστημα επί 2 φορές (3 ευρώ)
πως υπολογίζω τα κέρδη ξέρει κάποιος?
για παράδειγμα έπαιξα
Μονακό (που το χασα)
Μάντσεστερ 1 (1.60) το πιασα
Βιγιαρεάλ 2 (1.80) το πιασα
Σεβίλλη 2 (2.10)
3-4 σύστημα επί 2 φορές (3 ευρώ)
πως υπολογίζω τα κέρδη ξέρει κάποιος?
βρισκεις τις στηλες που δημιουργηθηκαν απο τα συστηματα σου κ πολλαπλασιαζεις με το ποσο πολλαπλασιαστη. Πισω απο το δελτιο λεει τις στηλες αναλογα με το συστημα. Ρωτα τον πρακτορα θα ξερει. Τωρα στην δικια σου περιπτωση επιασες μια τριαδα λογικα. Μια θα πληρωθεις
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
3,6288 ευρω τοσα θα παρεις, θα βγαλεις και 62,88 λεπτα, κοντα στο 1 ευρω...Λες να κατσει το δελτιο για ξενυχτες;
ΔΕν πιστευω να εχεις παραπονο...
Le_Roi 1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Συμπολεμιστες νομιζω πως δεν πηγαμε καλα σε αυτο το κουπονι ενω ειχαμε καλη φορμα ως τωρα, αλλα θα επανελθουμε στην επομενη αγωνιστικη δυνατα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K