Είναι όλα σωστά αυτά που γράφεται παιδιά. Το στοίχημα είναι άλλωστε κάτι προσωπικό γιατί και οι επιλογές είναι προσωπικές. Στον ΟΠΑΠ νομίζω ότι είναι πολύ μεγάλο λάθος να παίζει κάποιος στοίχημα, είναι μια μεγάλη κλεψιά. Γιατί δεν υπάρχουν τα μονά παιχνίδια που υπάρχουν και στα ξένα πρακτορία? Γιατί δεν μπορώ να παίξω ένα παιχνίδι ποδόσφαιρο και να το συνδιάσω και με ένα μπάσκετ η ποδήλατο κλπ? Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμηση πιστεύω ότι καλύτερο είναι να παίζεις στοίχημα στο internet όπου μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα τόσα παιχνίδια ένα η δύο το maximum και να ποντάρεις. Βέβαια θα πρέπει να πουντάρεις αρκετά χρήματα για να έχεις ένα καλό κέρδος. Στο τέλος του μήνα όμως το κέρδος έρχεται. Πιστέψτε με.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Επισκέπτης
φιλε μου οπου ανακατεψανε τον σωκρατη τον μεγαλυτερο μεσαζοντα γιατι ως γνωστον οι εταιρειες που εδω πηρανε ωρισμενα τυχερα παιχνιδια ειτανε εταιρειες που ελεχιντε απο την ΜΑΦΙΑ και ο σωκρατες ο μεσαζοντας τι περιμενεις?Είναι όλα σωστά αυτά που γράφεται παιδιά. Το στοίχημα είναι άλλωστε κάτι προσωπικό γιατί και οι επιλογές είναι προσωπικές. Στον ΟΠΑΠ νομίζω ότι είναι πολύ μεγάλο λάθος να παίζει κάποιος στοίχημα, είναι μια μεγάλη κλεψιά. Γιατί δεν υπάρχουν τα μονά παιχνίδια που υπάρχουν και στα ξένα πρακτορία? Γιατί δεν μπορώ να παίξω ένα παιχνίδι ποδόσφαιρο και να το συνδιάσω και με ένα μπάσκετ η ποδήλατο κλπ? Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμηση πιστεύω ότι καλύτερο είναι να παίζεις στοίχημα στο internet όπου μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα τόσα παιχνίδια ένα η δύο το maximum και να ποντάρεις. Βέβαια θα πρέπει να πουντάρεις αρκετά χρήματα για να έχεις ένα καλό κέρδος. Στο τέλος του μήνα όμως το κέρδος έρχεται. Πιστέψτε με.
Επισκέπτης
Mε κινδυνο να γινω γραφικος, επαναλαβανω παλαιωτερο post....Οσοι πιστοι, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ......!!!!!
[quote author=papazoglou
link=topic=367.msg33440#msg33440 date=1163176561]
Φιλοι μπουρδελιαρηδες.
-Ποσοι απο εμας παιζουμε στοιχημα ?
(πιστευω παρα πολλοι...)
-Ποσοι απο εσας εχετε ζογαδιαστει με τον ΟΠΑΠ που ενω ειχε
και καποιες 2αδες, ξαφνικα προσφατα τα εκανε ολα 3αδες ?
(πιστευω παρα πολλοι...)
-Ποσοι νιωθετε μαλακες που οι αλλοι Ευρωπαιοι μπορουν να
παιζουν νομιμα "μονα" παιχνιδια ?
Εεεε λοιπον οσοι νιωθετε μαλακες σαν εμενα στειλτε ενα email
διαμαρτυριας στο .
20,000 μελη ειμαστε, φανταζεστε το πρωι της Δευτερας να δουνε εστω και απο τους μισους απο εμας ?
Εμπρος λοιπον αφιερωστε ολοι 1 λεπτακι και διαμαρτυρηθειτε.
Και οσοι το στελνουν να μπαινουν στο thread και να γραφουν +1...
Κουραστηκα να ειμαι ο μαλακας της Ευρωπης....
[/quote]
[quote author=papazoglou
link=topic=367.msg33440#msg33440 date=1163176561]
Φιλοι μπουρδελιαρηδες.
-Ποσοι απο εμας παιζουμε στοιχημα ?
(πιστευω παρα πολλοι...)
-Ποσοι απο εσας εχετε ζογαδιαστει με τον ΟΠΑΠ που ενω ειχε
και καποιες 2αδες, ξαφνικα προσφατα τα εκανε ολα 3αδες ?
(πιστευω παρα πολλοι...)
-Ποσοι νιωθετε μαλακες που οι αλλοι Ευρωπαιοι μπορουν να
παιζουν νομιμα "μονα" παιχνιδια ?
Εεεε λοιπον οσοι νιωθετε μαλακες σαν εμενα στειλτε ενα email
διαμαρτυριας στο .
20,000 μελη ειμαστε, φανταζεστε το πρωι της Δευτερας να δουνε εστω και απο τους μισους απο εμας ?
Εμπρος λοιπον αφιερωστε ολοι 1 λεπτακι και διαμαρτυρηθειτε.
Και οσοι το στελνουν να μπαινουν στο thread και να γραφουν +1...
Κουραστηκα να ειμαι ο μαλακας της Ευρωπης....
[/quote]
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Φιλε κανενα δεν τον ενδιαφερει αυτο που λες!Γιατι ολοι πια παιζουν στο ιντερνετ και τον εχουν ξεγραψει τον κλ-ΟΠΑΠ.Εγω επαιζα ΜΟΝΟ στο ιντερνετ ακομα και τοτε που ο Κλ-ΟΠΑΠ ηταν στα καλα του.Δεν με ενδιαφερουν καν οι Κυριοι και οι μεθοδοι τους.Ουτως η'αλλως βαριεμαι να πηγαινω στα πρακτορεια τους που σκυλοβρωμανε και ειναι τιγκα στους αλβανους που παιζουν ΚΙΝΟ.Αντε να το κλεισουν να ησυχασουμε με δαυτους.
φιλαρακι εμεις οι Ελληνες ειμαστε οι μαλακες της Ευρωπης γενικως , οχι μονο στο στοιχημα.
Περνουμε 700 ευρω το μηνα και μας πιανουν τον κωλο στο γαλα , το ψωμι το ρυζι , στις ηλεκτρικες συσκευες στα αυτοκινητα στον καφε και το ποτο ακομα και στις πουτανες θα ελεγα.
Εξω με 2000 που περνουνε και σχεδον ολα τα αγαθα πιο φθηνα κανουνε ζωη , πανε ταξιδια γαμανε πουτανες ρωσιδουλες και εμεις ....
Ο οπαπ θελει τωρα να κλεισει τις συναλλαγες πιστωτικων. για ,να δουμε τι θα γινει.
Περνουμε 700 ευρω το μηνα και μας πιανουν τον κωλο στο γαλα , το ψωμι το ρυζι , στις ηλεκτρικες συσκευες στα αυτοκινητα στον καφε και το ποτο ακομα και στις πουτανες θα ελεγα.
Εξω με 2000 που περνουνε και σχεδον ολα τα αγαθα πιο φθηνα κανουνε ζωη , πανε ταξιδια γαμανε πουτανες ρωσιδουλες και εμεις ....
Ο οπαπ θελει τωρα να κλεισει τις συναλλαγες πιστωτικων. για ,να δουμε τι θα γινει.
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Σ'αυτο ναι!Εαν πανε να κανουν μπινια και να μη μας αφηνουν να παιζουμε εξω θα γινει επανασταση!Παντως ρωτησα στη τραπεζα και μου ειπαν οτι ειναι νομικα αδυνατο.Αυτα γινονται σε καθεστωτα Τσαουσεσκου,που δεν υπαρχουν πια.Βαση της αρχης της ελευθερης αγορας δεν μπορουν να το εφαρμοσουν.Διοτι υπο αυτη την εννοια παρανομες ειναι και οι αγορες προιοντων απο το ιντερνετ.Λετε να συλληφθω που αγοραζω βιβλια απο το amazon και οχι απο τον Ελευθερουδακη?Αντε να κλεισουν-να ξεκουμπιστουν-να ησυχασουμε η' να ανοιξει η αγορα και να μπουνε κι αλλες εταιρειες.
Υ.Γ:salzburg,για δωσε το σιγουρακι...
Υ.Γ:salzburg,για δωσε το σιγουρακι...
και εγω αυτο πιστευω.Σιγα μην τους αφησουν ο Μπλερ και οι Αγγλικες πολυεθνικες να κανουν τετοιο πραγμα.
Απο το 1828 που απελευθερωθηκαμε υποτιθεται , οτι μας πουν οι μεγαλες δυναμεις κανουμε.
και διαβαζω οτι ο Ορφανος και ο Καραμανλης ειχαν συναντηση και συμφωνησαν να κανουν οτι μπορουν για να κοψουν το στοιχημα στο ιντερνετ.
Για να τα τσεπωνονται αυτοι και ο Κοκκαλης.
Καλα κρασια....
Παιξε κατα την Εβερτον απο το Σαββατο το βραδυ και την Κυριακη το μεσημερι παιξτη υπερ.
Σχεδον σιγουρα θα ανεβει η αποδοση και θα βγαλεις κερδη απο την διαφορα.Αλλα οπως σου ειπα χρειαζεται καλο καιφαλαιο.
Απο το 1828 που απελευθερωθηκαμε υποτιθεται , οτι μας πουν οι μεγαλες δυναμεις κανουμε.
και διαβαζω οτι ο Ορφανος και ο Καραμανλης ειχαν συναντηση και συμφωνησαν να κανουν οτι μπορουν για να κοψουν το στοιχημα στο ιντερνετ.
Καλα κρασια....
Παιξε κατα την Εβερτον απο το Σαββατο το βραδυ και την Κυριακη το μεσημερι παιξτη υπερ.
Σχεδον σιγουρα θα ανεβει η αποδοση και θα βγαλεις κερδη απο την διαφορα.Αλλα οπως σου ειπα χρειαζεται καλο καιφαλαιο.
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
και εγω αυτο πιστευω.Σιγα μην τους αφησουν ο Μπλερ και οι Αγγλικες πολυεθνικες να κανουν τετοιο πραγμα.
Καλα κρασια....
και τελικα τι απο τα δυο θα ερθει?υπερ η κατα?
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Salzburg,σορρυ αλλα δεν βλεπω που στεκει αυτη σου η προταση.Και φυσικα μιλαμε για παρα πολυ μεγαλo κεφαλαιο.
Σιγουρα υπαρχουν και καλυτερα.Το καλυτερο για "ΚΑΤΑ" για μενα ειναι η ΑΕΚ(με τον Οφη).Αλλο που δεν παιζω betfair.
Σιγουρα υπαρχουν και καλυτερα.Το καλυτερο για "ΚΑΤΑ" για μενα ειναι η ΑΕΚ(με τον Οφη).Αλλο που δεν παιζω betfair.
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
μια προταση για στοιχημα πριν φυγω για σκ...εβαλα ενα 100ρικο στο αρσεναλ-μαντσεστερ να ερθει over.αποδοση 2.10 στην sportingbet.χαιρετω λοιπον και καλα κερδη
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
η εβερτον παντως εκεινη την μερα ηρθε Χ και οποιος ακολουθησε την τρελη και παραλογη αυτη προταση καηκε
Παιδιά αν θέλετε να κάνετε καλα λεφτα από το στοίχημα και σίγουρα ένα κατα την γνώμη μου είναι το site.
Και τι κάνετε ..είναι απλό .Κάνετε μια εγγραφή της πλάκας στο site και πηγαίνετε στα σίγουρα στοιχήματα .Μετα ανοίγετε 3-4 λογαριασμούς στα site που αναφέρει και ποντάρετε αναλογικά. Όποιος δεν το καταλάβει να μου πει να του το πω ποιο αναλυτικά έχετε 7% του κεφαλαίου σας την ημέρα περίπου.Και όχι 2-3 % που τα έχετε στη τράπεζα το χρόνο
Και τι κάνετε ..είναι απλό .Κάνετε μια εγγραφή της πλάκας στο site και πηγαίνετε στα σίγουρα στοιχήματα .Μετα ανοίγετε 3-4 λογαριασμούς στα site που αναφέρει και ποντάρετε αναλογικά. Όποιος δεν το καταλάβει να μου πει να του το πω ποιο αναλυτικά έχετε 7% του κεφαλαίου σας την ημέρα περίπου.Και όχι 2-3 % που τα έχετε στη τράπεζα το χρόνο
Επισκέπτης
μια ερωτηση στους γνωστες.......αν ερθει ενα ματς μπασκετ ισοπαλο μετραει αυτο σαν τελικο αποτελεσμα ή μετραει και η παρατα?
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
μια ερωτηση στους γνωστες.......αν ερθει ενα ματς μπασκετ ισοπαλο μετραει αυτο σαν τελικο αποτελεσμα ή μετραει και η παρατα?
Εαν εχεις παιξει Match Winner(=Moneyline) ,περιλαμβανεται και η παραταση!Επεξηγειται απο κατω συνηθως,αν και το καταλαβαινεις οταν δεν υπαρχει το Χ που θα δινει κανα 19 η' 21.Παιζε Match Winner(=moneyline) για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,κι ας ειναι λιγο χαμηλοτερη η αποδοση.
Επισκέπτης
Η παράταση δεν μετράει
thank u!
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
ενα 100αρικο οτι η ΑΕΚ θα τα καταφερει να κερδισει το βραδυ και θα παω και γηπεδο να το δω.
ειμαι σιγουρος οτι τα πολλα χανουμακια του σαιτ θα συμφωνησουν
αποδοση 2,25
αποδοση 2,25
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ενα 100αρικο οτι η ΑΕΚ θα τα καταφερει να κερδισει το βραδυ και θα παω και γηπεδο να το δω.
αποδοση 2,25
Εγω παλι πιστευω οτι πολυ δυσκολα η ΑΕΚ θα κερδισει στην κατασταση που ειναι,αλλα μην ξεχναμε οτι η ψυχολογια των παικτων στην ευρωπη ειναι τελειως διαφορετικη οποτε ολα μπορουν να γινουν,αλλα σιγουρα δεν μπορει να εμφανιστει καλυτερη απο τα ματς με λιλ-μιλαν-αντερλεχτ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K