Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Eγω απλα παραθετω ενα post που εγραψα πριν απο μερικες ημερες.

Δυστυχως δεν ειχε σχεδον καμμια ανταποκριση.... Πιθανως θα ειστε ολοι ευχαριστημενοι απο τον ΟΠΑΠ...!!!!!
+1
αλλα για να μην εισαι ο μαλακας της ευρωπης γραψε τον οπαπ εκει που πρεπει και παιξε στο ιντερνετ.ευκολο ειναι

THANOS ASKITIS

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
+1
αλλα για να μην εισαι ο μαλακας της ευρωπης γραψε τον οπαπ εκει που πρεπει και παιξε στο ιντερνετ.ευκολο ειναι
+1000
Bρες την υγεια σου στο ιντερνετ.Να εισαι σιγουρος οτι ειναι η καλυτερη διαμαρτυρια

Επισκέπτης
Εγώ μάγκες μετά από πολύ καιρό έπαιξα σήμερα στην sportingbet στοίχημα ποδόσφαιρο!!!
Έπαιξα:
Eidhoven x
Galata    x
Bayern    x
OSFP      2
ROMA    1

με 3? ποντάρισμα  558? κέρδος.Και αν τα χάσω στ΄αρχίδια μου!!!

johnkayliaris

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
σωστος ο dstp.
εγω λοιπον προτινω τον γαυρο χ
την ρωμα under ,Γαλατασαράι - Λίβερπουλ χ

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Για σημερα βλεπω τη Μιλαν 1 και χ τη  Σελτικ
Επισης βλεπω οτι η Αεκ θα περασει δυσκολο βραδυ στο βελγιο (αν και δεν το ευχομαι)

Επισκέπτης
λοιπον εχθες πηγα στον κουβα ασχημα.............για σημερα θα παιξω συστηματακι με 1)αμβουργο-ΤΣΣΚΑ(1-2.60) 2)ΠΟΡΤΟ-ΑΡΣΕΝΑΛ(Χ-1.65)
3)ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΕΚ(Χ-2.90) 4)ΜΙΛΑΝ-ΛΙΛ(Χ-3.10) 5)ΝΤΙΝΑΜΟ-ΡΕΑΛ(Οver-1.85) 6)ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ(1-1.25)

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
παμε για σημερα
213. Γουεστ Χαμ 1
224. Μαντσεστερ Γιουν. 1
226. Ρεαλ Μαδριτης Χ και under
αυτα απο μενα
καλα κερδη!!!

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για σήμερα:
Λυών-Στεάουα  2        9,00
Μίλαν-Λιλ          1        2,10
Διναμό-Ρεάλ    over    1,85

με απόδοση  34,965 μόνο 3? κι ας τα χάσω! Ζμπούτσαμ........

HAROKAVLOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως ρε μάγκες αυτός ο άσσος της Τσέλσι χθες στο 1,02 ήταν όλα τα λεφτά! Η μικρότερη απόδοση παγκοσμίως!!!!!

Δηλαδή εάν έβαζα το σπίτι μου στοίχημα στον άσσο θα κέρδιζα.........
ένα βάζο ??????

Έλεος.........

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Εγώ πάντος μόλις έριξα κάτι ψηλά στο

Αντερλεχτ - Αεκ = 1

Πορτο - Αρσεναλ = Χ

Επισκέπτης
Μπραβο στον ΟΠΑΠ....... :jerking: :jerking: :jerking:

Η Manchester στο 1,25, οταν ολη η Ευρωπη το δινει 1,40...

Ε ρε γιαουρτια που θελουν.....

Επισκέπτης
Μπραβο στον ΟΠΑΠ....... :jerking: :jerking: :jerking:

Η Manchester στο 1,25, οταν ολη η Ευρωπη το δινει 1,40...

Ε ρε γιαουρτια που θελουν.....

Γι'αυτό έπαιξα το "διπλό" με 8,00 στον ΟΠΑΠ και αν έρθει ήρθε!Σιγά την ομάδα που έχει η Manchester.ʼσε που οι Πορτογάλλοι έχουν Κατσουράνη!!!

Επισκέπτης
Συνολικά έπαιξα:
ΑΕΚ  Χ
ΜΙΛΑΝ Χ
ΡΕΑΛ 2
ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2
ΠΟΡΤΟ 1

με 2,40? για 1300?!!!!
Γενικά δεν παίζω πολλά και παίζω σπάνια.ʼρα και να χάσω δεν έγινε τίποτα.Αν κερδίσω όμως... :)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
λοιπον εχθες πηγα στον κουβα ασχημα.............για σημερα θα παιξω συστηματακι με 1)αμβουργο-ΤΣΣΚΑ(1-2.60) 2)ΠΟΡΤΟ-ΑΡΣΕΝΑΛ(Χ-1.65)
3)ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΕΚ(Χ-2.90) 4)ΜΙΛΑΝ-ΛΙΛ(Χ-3.10) 5)ΝΤΙΝΑΜΟ-ΡΕΑΛ(Οver-1.85) 6)ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ(1-1.25)

Ωραιος φιλαρακο ολα σου περασανε εκτος απ την τανα τη μιλαν...

Επισκέπτης
Και μην ξεχασετε καλοι μου φιλοι να ενισχυσετε τον ΟΠΑΠ το π/σ/κ που μας ερχετε.

Εχει και κατι αποδοσουλες στο 1.02 και 1.05 σκετη καυλα... :jerking:

Ρεεεεεεε...κραχτε τους. Εγω εχω τους εχω στειλει 2 μηνυματα μεχρι τωρα...

Με τις 3αδες και τις μαλακισμενες αποδοσεις τους ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ...ΚΑΙ...... :uzi: :knuppel:

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Μην ασχολείστε με ΟΠΑΠ...

Τα είδα και εγώ σήμερα ... 1.02 και 1.05 .....

Για πολλές ΚΛΩΤΣΙΕΣ.....

---------

Το στοίχημα πλέον παίζεται ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Επισκέπτης
Ωραιος φιλαρακο ολα σου περασανε εκτος απ την τανα τη μιλαν...

και την αλλη φορα ειχα παιξει ουεφα ρε γαμωτο και εχασα μονο το παιχνιδι φεγενορτ-Μπλακμπερν που ηρθε 0-0 και το ειχα παιξει 2!και προχθες σε 8 παιχνιδια χωρις συστημα εχασα μονο την πουτανα την εσπανιολ που την ειχα παιξει over.........και ηρθε 1-0 μονο με την αουστρια βιεννης που ειχε φαει 12 γκολ.....αλλα χθες τους τα πηρα με το underακι της braga με την grasshopers!!!!!!!τελικα αυτα τα οver-under ειναι γαμα τα!πρεπει να παιζουμε και λιγο με το ενστικτο........ο ΟΠΑΠ ειναι μονο για να του τα παιρνεις του πουστη!!!!!!!!αν χανω στο ιντερνετικο στοιχημα το ευχαριστιεμαι που & που......γιατι σε προσεχουν και λιγο......αυτος ο ΟΠΑΠ ειναι για κλαματα.............για αυτο τους πηρα 1500 ευρωπουλακια χθες και παραλιγο να τους παρω και με 18 ευρω 1800 στο μπασκετ.......τα επιασα ολα εκτος απο την εφες πιλσεν που νικησε μεσα στην προκομ στο τελευταιο δεκαλεπτο....!!!!!!!!!παιδια τα λεφτα ειναι στο μπασκετ.....ειναι πολυ πιο ευκολο να κερδισεις στο μπασκετ πολλα χρηματα με λιγα λεφτα μεχρι φυσικα ο οπαπ να βαλει φρενο και εκει οπως εκανε και στ οποδοσφαιρο!!!!!!!!

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
και την αλλη φορα ειχα παιξει ουεφα ρε γαμωτο και εχασα μονο το παιχνιδι φεγενορτ-Μπλακμπερν που ηρθε 0-0 και το ειχα παιξει 2!και προχθες σε 8 παιχνιδια χωρις συστημα εχασα μονο την πουτανα την εσπανιολ που την ειχα παιξει over.........και ηρθε 1-0 μονο με την αουστρια βιεννης που ειχε φαει 12 γκολ.....αλλα χθες τους τα πηρα με το underακι της braga με την grasshopers!!!!!!!τελικα αυτα τα οver-under ειναι γαμα τα!πρεπει να παιζουμε και λιγο με το ενστικτο........ο ΟΠΑΠ ειναι μονο για να του τα παιρνεις του πουστη!!!!!!!!αν χανω στο ιντερνετικο στοιχημα το ευχαριστιεμαι που & που......γιατι σε προσεχουν και λιγο......αυτος ο ΟΠΑΠ ειναι για κλαματα.............για αυτο τους πηρα 1500 ευρωπουλακια χθες και παραλιγο να τους παρω και με 18 ευρω 1800 στο μπασκετ.......τα επιασα ολα εκτος απο την εφες πιλσεν που νικησε μεσα στην προκομ στο τελευταιο δεκαλεπτο....!!!!!!!!!παιδια τα λεφτα ειναι στο μπασκετ.....ειναι πολυ πιο ευκολο να κερδισεις στο μπασκετ πολλα χρηματα με λιγα λεφτα μεχρι φυσικα ο οπαπ να βαλει φρενο και εκει οπως εκανε και στ οποδοσφαιρο!!!!!!!!

Φιλε παιζω στοιχημα καπου στα 10 χρονια εγραφα στην κεντρικη σε ενα απο τα μεγαλυτερα στοιχηματικα  site.Γνωριζω το ''αθλημα''απο οποια πλευρα θελεις,γνωριζω πολλους τροπους για να βγαλει καποιος  χρημα απο το στοιχημα...δεν γνωριζω κανεναν τροπο να τα παρεις απο τον οπαπ!Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν ο οπαπ δεν ηταν μονοπολιο (βγαζω εξω το ιντερνετικο-θεωρειτε παρανομο και παρολα αυτα  εχει κανει αρκετη ζημια στον οπαπ) σιγουρα δεν θα λειτουργουσε σε αυτη την βαση που λειτουργει τωρα...Παντως να επαναλαβω δεν υπαρχει τροπος να τα παρεις απο τον οπαπ...εχει πολλες δικλιδες αμυνας και ολα αυτα επειδη ειναι εκτος συναγωνισμου...

οσο αναφορα το μπασκετ ΜΑΚΡΙΑ με πλεονεκτηματα νικης με συνδιασμο την υψηλη γκανιοτα του εισαι απο χερι χαμενος...ειναι σαν να παιζεις κινο για παραδειγμα ψαξτο σκεψου συγκρινε σε πρωτη φαση  και θα δεις.

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Φιλε παιζω στοιχημα καπου στα 10 χρονια εγραφα στην κεντρικη σε ενα απο τα μεγαλυτερα στοιχηματικα  site.Γνωριζω το ''αθλημα''απο οποια πλευρα θελεις,γνωριζω πολλους τροπους για να βγαλει καποιος  χρημα απο το στοιχημα...δεν γνωριζω κανεναν τροπο να τα παρεις απο τον οπαπ!....
+1000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom