Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά παίζει κανείς στο sportingbet ?
Να ρωτήσω κάτι θέλω

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Έχει μπει κανένας στο sportingbet τωρα τελευταία να ποντάρει?
Όλο προβλήματα μου βγάζει

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
στο sportingbet παιζω 2 χρονια περιπου. Οντως εχει προβληματα και κανει και πουστιες. Κανονιζει τα ορια στοιχηματος οπως του καβλωση.Μαγκες ειμαστε ερμαια του καθε μαλακα . Απο τον αρχικλεφτη ΟΠΑΠ μεχρι τα τσογλανια του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Μαγκες το στοιχημα ειναι παιχνιδι οχι μονο προβλεψεων αλλα και αποδοσεων και πιθανοτητων.
Για μενα οποιος δεν παιζει αποκλειστικα και μονο στην betfair ειναι κοροιδο.
Πρεπει να ητανε κανεις και καπως καλος στα μαθηματικα στο σχολειο για να μπορει να αντιληφθει την εννοια της γκανιοτας και των πιθανοτητων.Για μενα βρεστε ενα παιχνιδι καθε φορα και παιχτε το μονο αποδεκτο στην βετφαιρ και μονο ετσι μπορει να εχετε θετικο ισολογισμο.
Ειδικα στον οπαπ μην παιζετε καθολου , μακρυα
Οι τριαδες πολλαπλασιαζουν την ετσι και αλλιως μεγαλη γκανιοτα.

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
Για μενα οποιος δεν παιζει αποκλειστικ α και μονο στην betfair ειναι κοροιδο.
Πρεπει να ητανε κανεις και καπως καλος στα μαθηματικα στο σχολειο για να μπορει να αντιληφθει την εννοια της γκανιοτας και των πιθανοτητων

Συμφωνώ για το θέμα της γκανιότας, αλλά θυμίζω τα εξής:
Η Betfair είναι ανταλλακτήριο στοιχημάτων, όπου οι παίκτες παίζουν μεταξύ τους σαν peer to peer. Η ίδια η betfair δεν παίζει, δεν είναι book, αλλά σου παίρνει ΧΑΡΑΤΣΙ φόρο σε κάθε κερδισμένο στοίχημα.
ʼρα η απόδοση που βλέπεις και είναι σχεδόν πάντα μεγαλύτερη από κάθε άλλο site  δεν είναι η πραγματική, αφού δεν φαίνονται οι κρατήσεις.
Το θέμα είναι ότι η Betfair είναι κερδισμένοι μόνο και μόνο που παίζεις.Όταν είσαι κερδισμένος στην Betfair κάποιος άλλος είναι χαμένος...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Μαγκες το στοιχημα ειναι παιχνιδι οχι μονο προβλεψεων αλλα και αποδοσεων και πιθανοτητων.
Για μενα οποιος δεν παιζει αποκλειστικα και μονο στην betfair ειναι κοροιδο.
Πρεπει να ητανε κανεις και καπως καλος στα μαθηματικα στο σχολειο για να μπορει να αντιληφθει την εννοια της γκανιοτας και των πιθανοτητων.Για μενα βρεστε ενα παιχνιδι καθε φορα και παιχτε το μονο αποδεκτο στην βετφαιρ και μονο ετσι μπορει να εχετε θετικο ισολογισμο.
Ειδικα στον οπαπ μην παιζετε καθολου , μακρυα
Οι τριαδες πολλαπλασιαζουν την ετσι και αλλιως μεγαλη γκανιοτα.
+100000000000000000000
Μπραβω ρε μαγκα απ το στομα μου το πηρες!!!!!!!
H betfair ειναι η μονη εταιρεια που αξιζει να ασχοληθεις.
Βρισκεις αποδοσεις σε πολυ καλες τιμες και δεν υπαρχουν γενικα ορια στα πονταρισματα

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Παιζω εγω (+Sporτingbet) και δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι τωρα.
Εκτον αν εννοεις προβλημα το "πλαφον",που αμα κερδιζεις σου λεει μπορεις να πονταρεις "μεχρι τοσο..".Ενταξει αυτο το καταλαβαινω, κοιταζουν να μην τους ρημαξεις!Αλλα απο εκει και περα κανενα προβλημα.Ενσταση εχω με την Betfair,που τη θεωρω τη μεγαλυτερη απατη,αλλα πρεπει να φυγω,οποτε θα επανελθω αργοτερα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Είμαι 2 χρόνια Sporting Bet και κάνα χρόνο Interwetten. Ειδικά από την πρώτη ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα και μια φορά το χρόνο στέλνει και δωράκια :)

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
To στοίχημα έχει γίνει κάτι σαν γόρδιος δεσμός, ειδικά αν μιλάμε για τριάδες στον ΟΠΑΠ.Στο ιντερνετ μπορείς να βρείς καλύτερες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα για να ποντάρεις τα λεφτά σου.
Ακόμα κι εκεί όμως υπάρχουν παπαγαλάκια που κατευθύνουν τον κόσμο πρός κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια, μαζεύεται τζίρος, το μάτς σπάει και όλοι (εκτός απο μας τους παίκτες) πάνε σπίτι τους ευχαριστημένοι και ανάβουν το πούρο τους μπροστά στο τζάκι με χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.
Το στοίχημα είναι οι αποδόσεις.Οποιος καταφέρνει να αποκωδικοποιεί τις αποδόσεις που προσφέρει ο ΟΠΑΠ είναι πολύ κοντά στο ταμείο.Δεν εννοώ να παίξει στον ΟΠΑΠ, απλά να χρησιμοποιήσει τις αποδόσεις του για να παίξει στο ιντερνετ, μιας και ο ΟΠΑΠ είναι ο πιο αξιόπιστος οργανισμός στοιχήματος ως πρός τις αποδόσεις που προσφέρει.Με μια κουβέντα δηλαδή , ο ΟΠΑΠ είναι ο πιο μάγκας μπουκμέηκερ στον πλανήτη και σκεφτείτε οτι ο Σωκράτης δεν διεξάγει στοίχημα μόνο στην Ελλάδα και ότι έχει εταιρίες στοιχήματος σε διάφορες χώρες του κόσμου.
Μελετάμε τις αποδόσεις,βλέπουμε την προϊστορία των αποδόσεων και τι έχουν φέρει αυτές (προσωπικά αποφεύγω όπως παρθένα τον Lexington Steele, την απόδοση του 1,65) και αφού εξετάσουμε πρόσφατη φόρμα και προϊστορία μεταξύ των ομάδων καταλήγουμε σε ένα δυό ματσάκια που τα παίζουμε στην betfair ή σε όποια άλλη εταιρία έχουμε λογαριασμό και αν χάσουμε μελετάμε λίγο παραπάνω την επόμενη μέρα.Αν κερδίσουμε δείχνουμε εγκράτεια ώστε να κεφαλαιοποιήσουμε τα κέρδη μας και απολαμβάνουμε τυν νίκη μας ενάντια σ'ενα σύστημα που φτιάχτηκε για να μας τα παίρνει.
Για περισσότερες πληροφορίες και μια διαφορετική αντίληψη επί του στοιχήματος κάντε ένα κόπο και δείτε την σελίδα όπου ένα πρόγραμμα προβλέψεων που χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς, όπως για παράδειγμα την πρόληψη ασθενειών μέσω της εξέτασης της αλυσίδας του dna σε κάποιο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, και το οποίο προσαρμόστηκε ώστε να λειτουργήσει ποδοσφαιρικά και πρός όφελος μας.
Μπείτε στο φόρουμ και μάθετε όλα αυτά που σας κρύβουν αυτοί που έχουν όφελος απο την άγνοια και την ημιμάθεια μας.
Καλά κέρδη σε όλους...

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Συμφωνώ για το θέμα της γκανιότας, αλλά θυμίζω τα εξής:
Η Betfair είναι ανταλλακτήριο στοιχημάτων, όπου οι παίκτες παίζουν μεταξύ τους σαν peer to peer. Η ίδια η betfair δεν παίζει, δεν είναι book, αλλά σου παίρνει ΧΑΡΑΤΣΙ φόρο σε κάθε κερδισμένο στοίχημα.
ʼρα η απόδοση που βλέπεις και είναι σχεδόν πάντα μεγαλύτερη από κάθε άλλο site  δεν είναι η πραγματική, αφού δεν φαίνονται οι κρατήσεις.
Το θέμα είναι ότι η Betfair είναι κερδισμένοι μόνο και μόνο που παίζεις.Όταν είσαι κερδισμένος στην Betfair κάποιος άλλος είναι χαμένος...

Συμφωνω!Και επαυξανω...
Στην Betfair οπως ειπε ο φιλος δεν εχεις να κανεις με τον μπουκ που βγαζει μαζικα αποδοσεις για πολλα αθληματα,αλλα κοντραρεσαι με αλλους παικτες και γινεται αλισβερισι αποδοσεων.Οι μεγαλοπαικτες η' τα γατονια της πιατσας δεν παιζουν ποτε "υπερ" μιας αποδοσης,ο παραδοσιακος τροπος στοιχηματισμου δηλαδη.Αλλα κανουν μια λιστα με τα υποτιθεμενα μεγαλα φαβορι και βγαζουν πια απο αυτα πιστευουν πως θα "σπασουν".Βγαινουν στα ραδιοφωνα  και στις τηλεορασεις οι υπαλληλοι των στοιχηματικων εταιρειων,ως ειδημωνες του στοιχηματος εννοειται και απο τη καλη τους τη καρδια,και λενε "Παιξτε Τσελσι,Μπαγερν κ.α".Ολοι πανε και τα φορτωνουν γιατι ο περισσοτερος κοσμος δεν ξερει τι του γινεται.Ε αυτοι λοιπον πανε και παιζουν "ΚΑΤΑ" του 1,20 να κερδισει π.χ η τσελσυ.
Αν παιξουν 1000 ευρω και σπασει η τσελσι,θα παρουν 1000.
Αν η τσελσι κερδισει,θα χασουν 200.Στα 10 "ψευτοφαβορι" τα μισα να πιασουν,τα εχουν κονομησει.
Κατα τη γνωμη μου,απο το να παιζεις κοντρα σε αετονυχιδες καλυτερα να παιζεις κοντρα στον μπουκ!
Γιατι?Ο μπουκ βγαζει μαζικα αποδοσεις για πολλα αθληματα, οποτε υπαρχουν λαθη.Πολλες αποδοσεις βγαινουν απο odd generators (κυριως σε μη εμπορικα αθληματα)=λαθη.
Και φυσικα οι αποδοσεις του NBA,οι οποιες ερχονται κατευθειαν απο Las Vegas και τις βαζουν οπως ειναι.
Εν ολιγοις μπορεις να εκμεταλλευτεις την ελλειψη ταχυτητας του μπουκ και να τον πετσοκοψεις!Να τον Σ-Φ-Α-Ξ-Ε-Ι-Σ κανονικα.
Παραδειγματα:Επαιζε Ολυμπιακος-Αιγαλεω,μπαινω στο ιντερνετ βλεπω στο μπουκ που παιζω,το over στο 1.85.
2 μερες πριν ομως!Τριβω τα ματια μου,λεω καλα ειναι χαζοι οι ανθρωποι!Εννοειται φορτωνω και τα σωβρακα μου εκει πανω.Εν τω μεταξυ πηγα στη betfair μπας και το βρω σε μεγαλυτερη αποδοση.Φυσικα αυτο δεν γινοταν.Το οβερ ηταν εκει που κανονικα επρεπε να ειναι στο 1.55,νομιζω.Φυσικα ποιος παικτης θα προσεφερε το ενα 1.85 σε αλλο παικτη,μαλακας ειναι?
Ο μπουκ ομως ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ γιατι πελαγωνει και του ξεφευγουν πραγματα.Φυσικα το οβερ ανημερα του αγωνα λιγω πριν αρχισει επεσε στο 1.60..
Εχθες επαιζε Λιβερπουλ-Αρσεναλ.
Ειδικο στοιχημα δωρο: Να σκοραρει η Αρσεναλ(εστω να βαλει ενα γαμημενο γκολ!)...1.65!
Τελικο αποτελεσμα 3-6!
Και ενα σωρο αλλα λαθη ειδικα στο μπασκετ σε under/over.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Και γιατι να παιξεις εναντιων των "αετονυχιδων" οπως τους αποκαλεις και να μην γινεις και εσυ αετονυχης.
Διαλεξε μερικα φαβορι που πιστευεις οτι εχουν αυξημενες πιθανοτητες να σπασουν και προσφερετα να τα παιξουν αλλοι.Αν σπασουν τα μισα οπως ειπες , τα κονομησες.Αλλα δεν ειναι καθολου ευκολο κατι τετοιο.
Δεν εχει σημασια αν παιζεις υπερ η κατα(το κατα στην ουσια σημαινει οτι παιζεις υπερ των δυο αλλων σημειων) σημασια εχει να μπορεις να κανεις καλυτερες προβλεψεις απο τους υπολοιπους παιχτες της betfair.
Ειναι ενα mind game οπου κερδιζει ο πιο διαβασμενος και κυριως ο πιο ψυχραιμος.
Το οτι υπαρχουν μεγαλοπαικτες στην betfair που αρεσκονται στο να κονταρουν μεγαλα φαβορι ειναι δεδομενο αλλα δεν ειναι ολοι αυτοι αετονυχιδες .Και απο αυτους υποθετω οτι αλλοι θα ειναι κερδισμενοι και αλλοι χαμενοι.
Συμφωνω με αυτα που λες για τα λαθη που κανουν οι μπουκ .Ειναι μια καλη τακτικη να ψαχνεις να βρεις τα λαθη τους.
Η interwetten πριν 2 χρονια που επαιζα σε μπουκ πηγε να μου φαει 300
ευρω , τα οποια ισχυριζοταν οτι μου τα εβαλε στο λογαριασμο και απο εκει και περα δεν ξερει τιποτα.Οταν μετα απο 2 μηνες που τους ειχα παρει παρα πολλα τηλεφωνα στην Κυπρο απελπιστικα , τους ειπα πως αν δεν μου βαλουν τα λεφτα θα βγω σε ολα τα μεσα και θα τους δυσφημισω και τοτε ως δια μαγειας σε 2 ωρες μου εστειλαν ε μαιλ λεγοντας πως ειχε γινει και καλα καποιο μπερδεμα και σε 3 μερες τα εβαλαν.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Φιλε δεν ειπα οτι δεν το κανω!Επισης δεν ειπα πως με χαλαει που υπαρχει ενα ολοκληρο "συστημα" παπαγαλων σε ραδιοφωνα,εφημεριδες και τηλεορασεις που εχει εμπεδωσει στη μαζα την παικτικη λογικη του "φαβορι" και της "φανελας".
Για να κερδιζουν καποιοι πρεπει καποιοι αλλοι να χανουν,καλως η' κακως.Παιζω betfair "κατα" που και που,απλα δεν το φχαριστιεμαι!
Ασε που με κουραζει το σαητ μονο που το βλεπω.
Οσον αφορα τις πληρωμες παντως ειναι πραγματι πολυ ξηγημενοι.
Για την Interwetten δεν ξερω,δεν εχω παιξει ποτε.
Παντως καλα ξηγηθηκες!Η απειλη του κραξιματος ειναι οτι καλυτερο.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Για την Interwetten δεν ξερω,δεν εχω παιξει ποτε.

Δεν τη συνιστω. Βαζουν περιορισμους στα πονταρισματα
Εγω περυσι θυμαμαι ηθελα να παιξω 500ε σε μονο αγωνα και δεν με αφηνε!!!! ειχε οριο στα 300 (αν θυμαμαι καλα)

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
Η προσωπική μου άποψη είναι η εξής:
Η επιλογή της εταιρείας στην οποία παίζουμε έχει να κάνει με το τί παίζουμε, τι προτιμάμε.
π.χ. αν μας αρέσουν ειδικά στοιχήματα (κίτρινες κλπ.) επιλέγουμε ανάλογη εταιρεία.
Αν παίζουμε περίεργες κατηγορίες (π.χ. Γ΄ Εθνική) επιλέγουμε ανάλογα.
Αν θέλουμε live betting αντιστοιχα
Αν παίζουμε χοντρά λεφτά παίζουμε σε εταιρεία χωρίς όρια.

Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι  να παίζουμε σε 2-3 αξιόπιστες ΔυτικοΕυρωπαικές εταιρείες και ανάλογα κάθε φορά ποντάρουμε σε μία από αυτές.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
αλλα σε καμμια περιπτωση δεν παιζουμε στον οπαπ που εχει τις χειροτερες αποδοσεις απο ολους

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Στον Κλ-ΟΠΑΠ,μονο το μπασκετ λεει,γιατι κανουν μανταρα τα χαντικαπ!
(εκτος,απο σημερα που ειναι διαβασμενοι οι καριοληδες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Ο απόλυτος οδηγός για το στοίχημα για σίγουρα κέρδη: σταματήστε να παίζετε.

Επισκέπτης
το στοιχημα ειναι η εμπνευση της στιγμης ειναι να μην σου γινετε παθος και να παιζεις ετσι στον χαβαλε εγω σε ποιο νεαρη ηλικια που επαιζα ΠΡΟ ΠΟ μια ζωη στον κουβα οταν παρατησα το συνεχεια και επαιζα και πεζω στην πλακα τα εχω παρει και αρκετες φορες απλα καθομε πινω τον καφε μου δεν με ενδιαφερουν τα προγνωστικα ποτε που δινει η καθε κωλοφυλαδα απλα βλεπω βαθμολογιες και αποτελεσματα και παιζω μια πενταδα αγωνες η εξαδα και με 15 ευρουδακια τους παιρνω απο 2500 εως και 3000 ευρουδακια και μετα ξαναπαιζω μετα απο κανα μηνα. τρεις φορες μου εχει κατσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom