Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Εκ πρωτης αποψης με την τσιμπλα στο ματι μ αρεσουν τα εξης:
τζενοα χεταφε λαρισα βαλερεγκα
ροζενμποργκ & φεγενορντ οβερ, παλερμο (2-3)

τα ξαναλεμε διαβασμενοι :coffee:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ωραιος ο παιχτης
Εγω το βλεπα χ

Σημερα την Αεκ την βλεπετε οβερ και ασο φυσικα??
για να μαι ειλικρινης και γω Χ και αντερ το βλεπα,
αλλα το ρισκαρα επειδη θεωρησα το 2,3 εξωφρενικα ψηλο για τον παο,σε ενα γηπεδο που χει να χασει 5 χρονια...

ο ασσος της αεκ ειναι αρκετα χαμηλα....
με δεδομενα τα χαλια μας και την εμφανιση του πανσερραικου στην τουμπα για μενα δεν αξιζει με τιποτα το ρισκο..
ακομα και 5-0 να κερδισουμε,δεν προκειται να αλλαξω αποψη...
ακομα και το οβερ ειναι επιφοβο,γιατι οπως ειπε και ο γαττος αν βρεξει παλι μεσα στη μερα το χωραφι της ριζουπολης θα αποτελειωθει...
παρολα αυτα αν θες να παιξεις κατι οπωσδηποτε απο αυτο το ματσ,παιξε οβερ..
εγω θα το αγνοησω..

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
χμ χμ...

510. ΤΖΕΝΟΑ – ΚΙΕΒΟ

Η Τζένοα έχει πάρει παικταράδες και φέτος προσπαθεί να κάνει την μεγάλη υπέρβαση. Στη συνέχεια έχει ένα πρόγραμμα – φωτιά, αφού στις επόμενες έξι αγωνιστικές έχει να αγωνιστεί με Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα, Φιορεντίνα, έχει έξω την Πάρμα και το μόνο εύκολο παιχνίδι είναι αυτό μέσα στη Γένοβα με την Κατάνια. Η ομάδα λοιπόν πρέπει να μαζέψει βαθμούς, εδώ και τώρα!

Λετε να γινει η γκελα εδω;! :P

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
χμ χμ...

510. ΤΖΕΝΟΑ – ΚΙΕΒΟ

Η Τζένοα έχει πάρει παικταράδες και φέτος προσπαθεί να κάνει την μεγάλη υπέρβαση. Στη συνέχεια έχει ένα πρόγραμμα – φωτιά, αφού στις επόμενες έξι αγωνιστικές έχει να αγωνιστεί με Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα, Φιορεντίνα, έχει έξω την Πάρμα και το μόνο εύκολο παιχνίδι είναι αυτό μέσα στη Γένοβα με την Κατάνια. Η ομάδα λοιπόν πρέπει να μαζέψει βαθμούς, εδώ και τώρα!

Λετε να γινει η γκελα εδω;! :P
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, εεεε???
ΤΩρα δηλαδη ποιος φταιει???
Παιζεται κυριως διπλο ημιχρονο, τουλαχιστον περυσι το συνηθιζε η Κιεβο..

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
τωρα τελευταια εχω γινει κολλητος του κουβα!!αντε να δουμε σημερα.... :think:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
τωρα τελευταια εχω γινει κολλητος του κουβα!!αντε να δουμε σημερα.... :think:
χθες περναω γκολ γκολ μπιλμπαο 2-3 μιλαν γκολ γκολ μαντσεστερ 2 κρουζ αζουλ φλουμινενσε οβερ νεα υορκη 1 λιντσ 1 σιενα 1 θελτα γκολ γκολ παναθα 2 και χανω φλαμενγκο και τουλουζ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
χθες περναω γκολ γκολ μπιλμπαο 2-3 μιλαν γκολ γκολ μαντσεστερ 2 κρουζ αζουλ φλουμινενσε οβερ νεα υορκη 1 λιντσ 1 σιενα 1 θελτα γκολ γκολ παναθα 2 και χανω φλαμενγκο και τουλουζ
ε θα τσεπωσες κατι τοτε..
μην μου πεις οτι τα παιξες μαζι ολα αυτα! :S

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ε θα τσεπωσες κατι τοτε..
μην μου πεις οτι τα παιξες μαζι ολα αυτα! :S
τα ειχα παιξει με τα  50λεπτα τα τελευταια που ειχανε μεινει κουρτινα στο ιντερνετ  και χ την βελεζ σορρυ. :S :S :S

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
12 ματς και χανεις τα 2, καλα καλα 3 δεν μπορουμε να πιασουμε, σε μια μερα μαλιστα που στραβωσαν ΠΑΡΑ πολλα φαβορι, μετρω βιαστικα:

Γερμανια: Αμβουργο, Μπαγερν και Λεβερκουζεν
Ισπανια: Μπαρτσα
Ιταλια: Μιλαν, Ρομα
Γαλλια: Λυων, Τουλουζ, Οσερ (αυτην επαιξα)
Τουρκια: Φενερμπαχτσε
Βραζιλια: Φλουμινενσε, Kορινθιανς

Σημερα ειναι κ λιγοτερα τα φαβορι, ισως κοντραρω μαλιστα την ΑΕΚ αφου δε με εχει πεισει οτι πηρε μπρος..

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Καλυτερα τα 50 λεπτα να τα επαιζες Τζοκερ...
γαμησε τα παμε για αλλα σημερα λοιπον  :coffee: εχω βγαλει ΚΑΤΑΝΙΑ 1 η ομαδα της παρμα οποτε κατεβαινει νοτο χανει απο τα αποδυτηρια.μπορει να ειναι ποιο ποιοτικη αλλα θα παω με την πεινα των γηπεδουχων που εχει καλη εδρα.ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ 1 η ιστορικοτερη ομαδα της αργεντινης εχει φτασει στις θεσεις υποβιβασμου στη βαθμολογια 3ετιας και καθε παιχνιδια ειναι τελικοι και παει βουρ για τιτλο.εισητηρια σολντ αουτ σε καθε  παιχνιδι  προιστορια 4-1-0.ΧΟΝΕΦΟΣ 1 παλευει ολα τα παιχνιδια και θα παιξει με μια ομαδα που εκτος εδρας εχει 1-3-7.ΓΙΑΡΟ-ΕΛΣΙΝΚΙ Χ.ΣΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ Η ΓΙΑΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΣΙΝΚΙ που δυσκολευεται παντα στην συγκεκριμενη εδρα.προιστορια 1-3-1.ΜΑΡΙΤΙΜΟ 1 η μαριτιμο εχει 5 ηττες σερι και ηρθε η ωρα να σπασει η γκινια με μια ομαδα που δεν πειθει.προιστορια 3-2-0.ΝΙΣ- ΜΠΟΡΝΤΟ.παιχνιδι 2 ομαδων που ακομα ψαχνονται.προιστορια 1-3-1.αυτα μεχρι τωρα

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
12 ματς και χανεις τα 2, καλα καλα 3 δεν μπορουμε να πιασουμε, σε μια μερα μαλιστα που στραβωσαν ΠΑΡΑ πολλα φαβορι, μετρω βιαστικα:

Γερμανια: Αμβουργο, Μπαγερν και Λεβερκουζεν
Ισπανια: Μπαρτσα
Ιταλια: Μιλαν, Ρομα
Γαλλια: Λυων, Τουλουζ, Οσερ (αυτην επαιξα)
Τουρκια: Φενερμπαχτσε
Βραζιλια: Φλουμινενσε, Kορινθιανς

Σημερα ειναι κ λιγοτερα τα φαβορι, ισως κοντραρω μαλιστα την ΑΕΚ αφου δε με εχει πεισει οτι πηρε μπρος..
την σαντος λαγκουνα που την πας

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ας προσθεσουμε και το 2 με ρισκο της ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΡΝ που δειχνει οτι ανεβηκε με αγριες διαθεσεις στην μπουντεσλιγκα  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Από τα ελληνικά
Ξάνθη βλέπω 1
Ολυμπιακός Βόλου με Εργοτέλη μου αρέσει το 3 απόδοση στο 2, αν και κάτι μου λέει πως το Χ με 3,1 απόδοση έχει αρκετές πιθανότητες να κάτσει
Την Λάρισα την βλέπω 1 με επιφύλαξη όμως
ενώ την ΑΕΚ δεν ακουμπάω καν...

στην Β με τόσα που είδαν τα μάτια μας πέρυσι, όπου δεν περνούσε με τίποτα φαβορί, λέω να μην ασχοληθώ καθόλου φέτος. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να σκάσει χ ή, 2 στην Λιβαδειά με 3,25 και 6 απόδοση, ούτε το 2 του Εθνικού με απόδοση 3,30 στην Κατερίνη με τον Πιερικό, ούτε πιθανό 2 της Καλλιθέας με 3,15 στην Δράμα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
διπλο δεν εσκασε χθες το πανιωνιο βλεπω

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
διπλο δεν εσκασε χθες το πανιωνιο βλεπω

Ο Παναθηναϊκός ήρθε 2 χθες από τα ελληνικά
Για σήμερα βλέπω 2 στον Βόλο, τον Εργοτέλη
Ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν έδειξε πως μπορεί να κάνει διπλό, ειδικά στην Ξάνθη που πήρε βαθμό και έπαιξε καλά κόντρα στον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom