You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
πουτανα σιτι.γαμω το μουνι που σε γλυστραγε
0-2 η χερκουλες..αυτα ειναι..
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
μυθικος κουβας!!!!0-2 η χερκουλες..αυτα ειναι..
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Λοιπον φιλε Μουτσο, αλλα και λοιποι φιλοι...πουτανα σιτι.γαμω το μουνι που σε γλυστραγε
Φευγοντας απο το σπιτι το μεσημερι, με ετρωγε το..σαρακι της Μπλακπουλ..
Βλεπετε μονο απο αυτη την ομαδα, εχω πολυ μεγαλα κερδη
Παω λοιπον λιγο πριν αρχισουν τα ματς σε ενα πρακτορειο και λεω να την παιξω μαζι με ενα αλλο αγωνα... Αναρωτιεμαι ημιχρονο ή τελικο?
Βλεπω και τα Φουλαμ-Γουλβς και Μαντσεστερ Σ.- Μπλακμπερν και αρχιζω να τα σκεφτομαι για ημιχρονο, αλλα σε τριαδα με συστημα 2-3...
ΕΙναι αυτο που λεω, οτι το παρασκεφτηκα και τα δεν παιζω ημιχρονο, αλλα τελικα!!!ΤΗν Μπλακμπερν την βγαζω και βαζω τη Γουιγκαν-Κρυσταλ Παλλας διπλο ημιχρονο...
Η αρχικη τριαδα που σκεφτηκα, περασε και δεν το επαιξα, μεγαλο το σοκ, μεγαλη σφαλιαρα...
Το μεγαλυτερο σοκ για μενα ηταν το οτι δεν ειχα παιξει την Μπλακπουλ, εστω σε μονο, θυμαμαι που με ειχε ρωτησει ενας φιλος μεσοβδομαδα και του ειχα πει "δε θελει ερωτημα τι θα παιζα την Μπλακπουλ..."...
Βαζω κινητο, μπαινω στην 365, βλεπω στο 0-1 στο Β' ημιχρονο στο 50+ την Μπαλκπουλ στο επομενο γκολ στο 4,33 και λεω "περιμενε λιγο"
Περνουν 3-4 λεπτα και την κτυπαω με μεγαλο ποσο στο 5,0 αποδοση και λεω ΟΛΑ Η' ΤΙΠΟΤΑ μωρη πουτανα Μπλακπουλ, δειξτους τα @@ σου να περασουμε ωραιο Σαββατοβραδο εσυ και γω...
Περπαταω και αντι να κοιταω το δρομο ειμαι συνεχως στο κινητο...
Αρχισε και το κινητο τα κολληματα του(ειτε υπολογιστης, ειτε κινητο, ο Μερφι παντα στην ωρα του...)
και αιντε παλι login καθε λιγο...
Τη βλεπω και στο 7,5 καποια στιγμη, λεω ασε, πολλα βαλαμε και ειναι Σαββατο σημερα, γαμωμερα για μενα, δε λεει...
Λιγο πριν το τελος, ακομα 0-0, κολλαει πλαι το γ@μωκινητο, η 365 το εχει βγαλει πλεον απο τα ζωντανα γιατι εχει τελειωσει και γω στα καρβουνα βεβαια...
Εχει παει 18:52 η ωρα, βαζω το stoixima.gr, κολλαει ο browser τωρα, δεν ειναι δυνατον να συμβαινουν αυτα πραγματα ρε πουστη μου
Τελικα ανοιγει το site και με βλεπω με ωραια κοκκινα παχια γραμματα το Νιουκαστλ-Μπλακπουλ 0-2
Η Μπλακπουλ για μια ακομα φορα με δικαιωσε, εστω και στο 90' οταν με το καλο παω ταξιδι στην Αγγλια της χρωσταω εναν αγωνα, εξαλλου μου εχει δωσει πολυ περισσοτερα απο ο,τι κοστιζουν αεροπλανο, ξενοδοχειο και εισητηρια για το γηπεδο μαζι ...
11/09/2010 17:19:32 Μπλάκπουλ να σκοράρει 2ος γκολ @ 5.00,
Το θριλερ εκτυλιχθηκε κατα τη διαρκεια της επιστροφης μου απο το κεντρο στο σπιτι, οπως σχεδον παντα...με τα ποδια, απολαμαβνοντας την φρεσκαδουρα της βροχης και το ζεστο μαρουλι της Μπλακπουλ
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Γουσταρω!!!!!!!!!ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ για να χασει ο Μητσος, ο Κιτσος, ο Βαγγελας, ο Τρυφωνας και ο Σερκουλας!!!!μυθικος κουβας!!!!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ρεεεεεε....
Λευτερια στους παραπανω φτωχους,πλην τιμιους παικτες...
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλα σε ψυλλιαστηκα λοιπον για τη Μπλακπουλ ;-) Το θεμα για μενα παντως ειναι οτι λαιβ δεν παιζω ευκολα λογω αποδοσης, προτιμω να βλεπω το ματς και να πονταρω εκει που θεωρω ευκαιρια, αν λογικα πιεζε η Νιουκαστλ θα κολωνα να την παιξω κοντρα στο 0-1. Καπως ετσι επαιξα το Ντιναμο Κιεβου - Αγιαξ να σκοραρει πρωτος ο αγιαξ (στο 0-0) που ειχε καλυτερη αποδοση αλλα και την υπεροχη εκεινο το διαστημα..Καλοφαγωτα κ οποιος εχει καμια ενδιαφερουσα προταση για τα βραδινα εδω ειμαστε!
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Δεν πειραζει, τουλαχιστον βλεπειςκαι καταλαβαινεις το σκεπτικο μου και αν σου αρεσει το ακολουθεις...Καλα σε ψυλλιαστηκα λοιπον για τη Μπλακπουλ ;-) Το θεμα για μενα παντως ειναι οτι λαιβ δεν παιζω ευκολα λογω αποδοσης, προτιμω να βλεπω το ματς και να πονταρω εκει που θεωρω ευκαιρια, αν λογικα πιεζε η Νιουκαστλ θα κολωνα να την παιξω κοντρα στο 0-1. Καπως ετσι επαιξα το Ντιναμο Κιεβου - Αγιαξ να σκοραρει πρωτος ο αγιαξ (στο 0-0) που ειχε καλυτερη αποδοση αλλα και την υπεροχη εκεινο το διαστημα..Καλοφαγωτα κ οποιος εχει καμια ενδιαφερουσα προταση για τα βραδινα εδω ειμαστε!
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Να'ταν μονο αυτα... στη Γερμανια δεν ειδατε τι εγινε? Οτι ειχε παιχτει εσπασε
Το ιδιο και στη Αγγλια (εκτος απ την αρσεναλ)....... αχ πουτανα σιτυ
Ακομα και τα πολυπαιγμενα οβερ σπασανε.
Για βραδυ παιζουν πορτο μιλαν
τωρα ισοφαριστηκε και η λυων και χανει και η αιτχοβεν
Το ιδιο και στη Αγγλια (εκτος απ την αρσεναλ)....... αχ πουτανα σιτυ
Ακομα και τα πολυπαιγμενα οβερ σπασανε.
Για βραδυ παιζουν πορτο μιλαν
τωρα ισοφαριστηκε και η λυων και χανει και η αιτχοβεν
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Αιντχοφεν-Ναιμεγκεν 0-1 λιγο πριν το τελος ημιχρονου..
Καλο εεε???
Απο τις αγαπημενες μου επισης ομαδες ειναι και η Βαλενσιεν και δε μπορουσα να μην την χτυπησω στο 34 (!!)αποδοση οταν ηταν 1-0 και καλυψη στο Χ με 6.50 αποδοση.
Πριν λιγο ισοφαρισε,οποτε αρχισα να καλυπτω με το επομενο γκολ της Λυων, αλλα ρισκαρω και λιγο με το εομενο γκολ της Βαλενσιεν..
Καλο εεε???
Απο τις αγαπημενες μου επισης ομαδες ειναι και η Βαλενσιεν και δε μπορουσα να μην την χτυπησω στο 34 (!!)αποδοση οταν ηταν 1-0 και καλυψη στο Χ με 6.50 αποδοση.
Πριν λιγο ισοφαρισε,οποτε αρχισα να καλυπτω με το επομενο γκολ της Λυων, αλλα ρισκαρω και λιγο με το εομενο γκολ της Βαλενσιεν..
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Τελικα στο 1-1 ηρθε το ματσακι και γω στα αυγα μου μαζι με τις καλυψεις...Αιντχοφεν-Ναιμεγκεν 0-1 λιγο πριν το τελος ημιχρονου..
Καλο εεε???
Εδω με χτυπησε η απληστια, που το μεγαλο πονταρισμα το εκανα στο 34 αποδοση της Βαλενσιεν, και στο Χ καλυψα και εδωσα μικρο μονο κερδος...
Καποιες φορες μου εχει κατσει το ρισκο, καποιες οχι, οταν ομως πιανεις 34 ή 41 και 51 σε ενα μονο ματς, εχεις περιθωριο να μ@λ@κιστεις κι αλλες φορες...
Παντως η Βαλενσιεν προσπαθησε και για το δευτερο γκολ, αλλα σημασια εχει οτι επρεπε να πονταρω δυνατα στο Χ...
Τελος [αντων, οι αγωνες ποτε δεν τελειωνουν...
Ααα, βλεπω αλλο ενα φαβορι,την Κορινθιανς απο Βραζιλια που ειναι 0-1 με τη Γκρεμιο απο το 1ο ημιχρονο...
Την Μπαρτσελονα στο site της Kingbet, την ειδα σε καποια φαση που την ειχαν παιξει 99,0% τον ασσο της και απο 0,5 % στο Χ και το διπλο...
Σου λεει ο αλλος, θα παιξω 10000 και θα παρω 2000 ξεκουραστα με το χαντικαπ του ΟΠΑΠ, ενω στο διαδικτυο θα επαιρνε 500 και 700 ευρω με τα 1,05 και 1,07 αντιστοιχα που εδιναν καποιες εταιρειες...
Ωραια ηταν καθε Σ/Κ να παιρνεις τετοιους μισθους ακοπα φιλε , αλλα στην προκειμενη περιπτωση που βλεπεις το δεκαχιλιαρο για παραδειγμα να βγαζει φτερα και να πεταει, δεν ειναι οτι θα το κλαις για καιρο, αλλα οτι αισθανεσαι ΜΕΓΑΣ Μ@Λ@Κ@Σ...
Ετσι τα βλεπω εγω τα πραγματα και συγχωρηστε με αν καποιος νομιζει οτι τον θιγω, εγω γενικα μιλαω...
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Πολυ νωρις για αποφασεις, η μελετη μας εχει φαει...Για τριτη αν και λιγο νωρις εχω τσεκάρει το 2 η τοτεναμ,2 η ρουμπιν καζαν, 1 η μαντσεστερ και 1 η μπαρτσελονα, με 21 ευρω πιανεις 260
Τι λέτε?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ναι δεν λέω αλλα οπτικα ετσι πάνε αυτα...αλλα ποτε δεν ξέρεις...Πολυ νωρις για αποφασεις, η μελετη μας εχει φαει...
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Η τετραδα ειπαμε, εχει μια πιθανοτητα στις 81, αν νομιζεις οτι το εχεις, παιξε...Ναι δεν λέω αλλα οπτικα ετσι πάνε αυτα...αλλα ποτε δεν ξέρεις...
Δε μπορω να σου πω αν θα κατσουν τα ματς, μπορω να σου πω οτι παιζεις 4 ματς για να πιασεις αποδοση περιπου 10...
Με αυτη τη λογικη αν πιασεις μια φορα στις 10 εχεις πιασει τα λεφτα σου, αν παραπανω εχεις κερδος...
Κοιταξε το στατιστικα το πραγμα, οσες φορες εχεις παιξει, σου εχει κατσει καμμια? ΚΑι αν νια στις ποσες φορες?Και αν οχι, τοτε υπαρχει προβλημα...
Ποιος ρισκαρει περισσοτερο, εγω στο παραδειγμα της Βαλενσιεν, ή εσυ σε αυτη την τετραδα που ζητας???
Για μενα, εσυ!!!
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
2.30 ο βαζελος γαττε.... :S