Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
συναγωνιστες αναμενουμε προτασεις  :sunglasses:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Βρε παιξε πρωτα ο,τι γουσταρεις και ασε τους αλλους...
Εχει πολυ πραμα ρε παιδακι μου κ εχω μπερδευτει...
Περα απ αυτη την τριαδα που ειπα κ χθες ψαχνω και τιποτα πιο μεγαλες αποδοσεις σε σημεια ή και σε γκολ(οβερ)

Περιμενω και γνωμες απο γκατο, τζενεραλ και λοιπα αλανια...
Εσυ εχεις καταληξει πουθενα?

SODOM3

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
16
Oι εκτιμησεις μου για σημερα αφορουν 1κ & 2η κατηγορια Αγγλιας.377(2-Μιλτον Κ Ν),388(2-Τσεστερφιλντ),393(2-Σριουσμπερι)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
H.Π.Α - Λιθουανια 15.5  1

6.5 Σερβια - Τουρκια  1    Και θα ριξω και καποια ψιλα στην νικη της Σερβιας στο 3.10

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ενα οχι τοσο ευκολο ματσακι για μενα ειναι το Ατρομητος - Ηρακλης. Ναι μεν εχει συνοχη απο περσι ο ατρομητος και ο Καμαρα ειναι πολυ δυνατος ως τωρα αλλα και ο Ηρακλης εχει τις επιστροφες του και παει πλεον πληρης στο Περιστερι. Ο περσινος Ατρομητος ναι, θα ηταν για 1,80 στην εδρα του αλλα φετος ειμαστε ακομα στις αρχες.. Για μενα το σετ αποδοσεων θα ηταν σωστο αν επαιζε γυρω στο 2,00-3,10-3,00 , τωρα το 3,5 του ΗΡΑ μου φαινεται value. Απο αλλα σημεια μ αρεσει η Γοδοι κρουζ, πολυ φορμαρισμενη τοσο εντος οσο και εκτος. ΠΑΟΚ και Φλουμινενσε για διπλα, καλυτερη ποιοτητα και δειχνουν να ρολαρουν και οι 2.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εχει πολυ πραμα ρε παιδακι μου κ εχω μπερδευτει...
Περα απ αυτη την τριαδα που ειπα κ χθες ψαχνω και τιποτα πιο μεγαλες αποδοσεις σε σημεια ή και σε γκολ(οβερ)

Περιμενω και γνωμες απο γκατο, τζενεραλ και λοιπα αλανια...
Εσυ εχεις καταληξει πουθενα?
Ακριβως, το ιδιο παθαινω και γω, γι αυτο και δεν εχω κοιταξει ακομα κατι, δεν ξερω τι παιχνιδια εχει, ειλικρινα, τα κοιταω τελευταια στιγμη για να μην αλλαζω γνωμη αν τα κοιταω απο νωρις, καλυτερα το αυθορμητο για μενα, παρα το προσχεδιασμενο..
Μονο τα Β' Γερμανιας ειδα που παιζουν τωρα, ενω ημουν ετοιμος να τα χτυπησω διπλα στο ημιχρονο και τα δυο γιατι μου αρεσαν, εβαλε η Μοναχο1860 γκολ και ειναι ηδη 0-1 :headbang: :tickedoff: :headbang:
Τι θα γινει πια με αυτο το πραγμα με το live ρε γαμωτο... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Δεν μπορω με τιποτα να το χωνεψω, ειχε κοληησει για ενα λεπτο τo o Firefox, αν ειναι δυνατον!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ακριβως, το ιδιο παθαινω και γω, γι αυτο και δεν εχω κοιταξει ακομα κατι, δεν ξερω τι παιχνιδια εχει, ειλικρινα, τα κοιταω τελευταια στιγμη για να μην αλλαζω γνωμη αν τα κοιταω απο νωρις, καλυτερα το αυθορμητο για μενα, παρα το προσχεδιασμενο..
Μονο τα Β' Γερμανιας ειδα που παιζουν τωρα, ενω ημουν ετοιμος να τα χτυπησω διπλα στο ημιχρονο και τα δυο γιατι μου αρεσαν, εβαλε η Μοναχο1860 γκολ και ειναι ηδη 0-1 :headbang: :tickedoff: :headbang:
Τι θα γινει πια με αυτο το πραγμα με το live ρε γαμωτο... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Δεν μπορω με τιποτα να το χωνεψω, ειχε κοληησει για ενα λεπτο τo o Firefox, αν ειναι δυνατον!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Κολλησε ο γ@μημενος την ωρα που ανοιξα τον λογαριασμο, ουτε αποδοση δεν προλαβα να δω...
Μαλλον το απογευμα θα ασχοληθω πλεον...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κάρντιφ 1 , Πάοκ 2 ,Λιντς 1 (Χ) ,  Κρουζ Αζούλ 2 , Σάουθεντ 2Χ !
Πιθανές ισοπαλίες...Πεσκάρα-Αταλάντα , Άρης-Παναθηναικός , Σαν Χοσέ-Ντάλας!
Οβεράκια..Σίτι , Ολυμπιακός (σκοράκι 3-1) , Μπόρνμουθ , Αιντχόφεν όβερ 3,5 (σκοράκι 4+-2) και Χ/1 για την Σπόρτινγκ!
Και είπαμε χαλαρά γιατί πάντα μετά από Εθνικές ομάδες και πριν από Ευρωπαικά ματς είναι δύσκολες αγωνιστικές!

[move] :priest: :priest: :priest:[/move]

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
349
Πόντοι
2.027
εγω θα ακουμπησω στο over την λειτον με την χαντερσφιλντ και στο χ το αρης παο παντα μονα αποδεκτα καλη τυχη σε οτι και αν διαλεξετε

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
τριαδα για χοντρο πονταρισμα    οσφπ λυων και σιτυ (ελπιζω να μην μας κανει τα περσινα)

Παρολι του κωλου      ατρομητος γκλαντμπαχ στουγγαρδη θελτα

γκατο συμφωνω απολυτα με τα οβερ σου  και προσθετω την ντορτμουντ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τριαδα για χοντρο πονταρισμα     οσφπ λυων και σιτυ (ελπιζω να μην μας κανει τα περσινα)

Παρολι του κωλου      ατρομητος γκλαντμπαχ στουγγαρδη θελτα

γκατο συμφωνω απολυτα με τα οβερ σου  και προσθετω την ντορτμουντ
1.45 στο Γαλλικό πρωτάθλημα αδελφέ δεν υπάρχει ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο και με το ξεκίνημα που έχουν κάνει οι δύο ομάδες!Άσε που υπάρχει και ψιλοφαγωμάρα στην Λυών!Πρόσθεσε και το ματς της Τρίτης με την Σάλκε...Θα το απέφευγα...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
1.45 στο Γαλλικό πρωτάθλημα αδελφέ δεν υπάρχει ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο και με το ξεκίνημα που έχουν κάνει οι δύο ομάδες!Άσε που υπάρχει και ψιλοφαγωμάρα στην Λυών!Πρόσθεσε και το ματς της Τρίτης με την Σάλκε...Θα το απέφευγα...
εχει φυγει η τριαδα :dunno:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ω ρε τι πάθανε όσοι παίξανε Μάντσεστερ!!!  :o

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
τριαδα για χοντρο πονταρισμα    οσφπ λυων και σιτυ (ελπιζω να μην μας κανει τα περσινα)

Παρολι του κωλου      ατρομητος γκλαντμπαχ στουγγαρδη θελτα

γκατο συμφωνω απολυτα με τα οβερ σου  και προσθετω την ντορτμουντ

στο παρολι του κωλου μας την κανει την ζημια η γκλαντμπαχ

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Α ρε Ζανκλοντ, πανω που ειδα αυτο το τρελο 5,00 στην Μπλακπουλ μες στο Νιουκαστλ αρχισα να ξερογλειφομαι..Και δε βρηκα ενα δευτερο ματσακι απο ημιχρονο για να το βαλω!  :headbang: :headbang: :headbang: Οπως ειπα, επαιξα ΠΑΟΚ, Χ2 Γοδοι Κρουζ και 2 Φλουμινενσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom