You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Βρε παιξε πρωτα ο,τι γουσταρεις και ασε τους αλλους...συναγωνιστες αναμενουμε προτασεις
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Εχει πολυ πραμα ρε παιδακι μου κ εχω μπερδευτει...Βρε παιξε πρωτα ο,τι γουσταρεις και ασε τους αλλους...
Περα απ αυτη την τριαδα που ειπα κ χθες ψαχνω και τιποτα πιο μεγαλες αποδοσεις σε σημεια ή και σε γκολ(οβερ)
Περιμενω και γνωμες απο γκατο, τζενεραλ και λοιπα αλανια...
Εσυ εχεις καταληξει πουθενα?
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
H.Π.Α - Λιθουανια 15.5 1
6.5 Σερβια - Τουρκια 1 Και θα ριξω και καποια ψιλα στην νικη της Σερβιας στο 3.10
6.5 Σερβια - Τουρκια 1 Και θα ριξω και καποια ψιλα στην νικη της Σερβιας στο 3.10
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ενα οχι τοσο ευκολο ματσακι για μενα ειναι το Ατρομητος - Ηρακλης. Ναι μεν εχει συνοχη απο περσι ο ατρομητος και ο Καμαρα ειναι πολυ δυνατος ως τωρα αλλα και ο Ηρακλης εχει τις επιστροφες του και παει πλεον πληρης στο Περιστερι. Ο περσινος Ατρομητος ναι, θα ηταν για 1,80 στην εδρα του αλλα φετος ειμαστε ακομα στις αρχες.. Για μενα το σετ αποδοσεων θα ηταν σωστο αν επαιζε γυρω στο 2,00-3,10-3,00 , τωρα το 3,5 του ΗΡΑ μου φαινεται value. Απο αλλα σημεια μ αρεσει η Γοδοι κρουζ, πολυ φορμαρισμενη τοσο εντος οσο και εκτος. ΠΑΟΚ και Φλουμινενσε για διπλα, καλυτερη ποιοτητα και δειχνουν να ρολαρουν και οι 2.
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ακριβως, το ιδιο παθαινω και γω, γι αυτο και δεν εχω κοιταξει ακομα κατι, δεν ξερω τι παιχνιδια εχει, ειλικρινα, τα κοιταω τελευταια στιγμη για να μην αλλαζω γνωμη αν τα κοιταω απο νωρις, καλυτερα το αυθορμητο για μενα, παρα το προσχεδιασμενο..Εχει πολυ πραμα ρε παιδακι μου κ εχω μπερδευτει...
Περα απ αυτη την τριαδα που ειπα κ χθες ψαχνω και τιποτα πιο μεγαλες αποδοσεις σε σημεια ή και σε γκολ(οβερ)
Περιμενω και γνωμες απο γκατο, τζενεραλ και λοιπα αλανια...
Εσυ εχεις καταληξει πουθενα?
Μονο τα Β' Γερμανιας ειδα που παιζουν τωρα, ενω ημουν ετοιμος να τα χτυπησω διπλα στο ημιχρονο και τα δυο γιατι μου αρεσαν, εβαλε η Μοναχο1860 γκολ και ειναι ηδη 0-1
Τι θα γινει πια με αυτο το πραγμα με το live ρε γαμωτο...
Δεν μπορω με τιποτα να το χωνεψω, ειχε κοληησει για ενα λεπτο τo o Firefox, αν ειναι δυνατον!!!!!!
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Κολλησε ο γ@μημενος την ωρα που ανοιξα τον λογαριασμο, ουτε αποδοση δεν προλαβα να δω...Ακριβως, το ιδιο παθαινω και γω, γι αυτο και δεν εχω κοιταξει ακομα κατι, δεν ξερω τι παιχνιδια εχει, ειλικρινα, τα κοιταω τελευταια στιγμη για να μην αλλαζω γνωμη αν τα κοιταω απο νωρις, καλυτερα το αυθορμητο για μενα, παρα το προσχεδιασμενο..
Μονο τα Β' Γερμανιας ειδα που παιζουν τωρα, ενω ημουν ετοιμος να τα χτυπησω διπλα στο ημιχρονο και τα δυο γιατι μου αρεσαν, εβαλε η Μοναχο1860 γκολ και ειναι ηδη 0-1
Τι θα γινει πια με αυτο το πραγμα με το live ρε γαμωτο...
Δεν μπορω με τιποτα να το χωνεψω, ειχε κοληησει για ενα λεπτο τo o Firefox, αν ειναι δυνατον!!!!!!
Μαλλον το απογευμα θα ασχοληθω πλεον...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
H.Π.Α - Λιθουανια 15.5 1
απο ποντουλακια πως τα βλεπεις παιχτη?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Κάρντιφ 1 , Πάοκ 2 ,Λιντς 1 (Χ) , Κρουζ Αζούλ 2 , Σάουθεντ 2Χ !
Πιθανές ισοπαλίες...Πεσκάρα-Αταλάντα , Άρης-Παναθηναικός , Σαν Χοσέ-Ντάλας!
Οβεράκια..Σίτι , Ολυμπιακός (σκοράκι 3-1) , Μπόρνμουθ , Αιντχόφεν όβερ 3,5 (σκοράκι 4+-2) και Χ/1 για την Σπόρτινγκ!
Και είπαμε χαλαρά γιατί πάντα μετά από Εθνικές ομάδες και πριν από Ευρωπαικά ματς είναι δύσκολες αγωνιστικές!
[move] [/move]
Πιθανές ισοπαλίες...Πεσκάρα-Αταλάντα , Άρης-Παναθηναικός , Σαν Χοσέ-Ντάλας!
Οβεράκια..Σίτι , Ολυμπιακός (σκοράκι 3-1) , Μπόρνμουθ , Αιντχόφεν όβερ 3,5 (σκοράκι 4+-2) και Χ/1 για την Σπόρτινγκ!
Και είπαμε χαλαρά γιατί πάντα μετά από Εθνικές ομάδες και πριν από Ευρωπαικά ματς είναι δύσκολες αγωνιστικές!
[move] [/move]
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
1.45 στο Γαλλικό πρωτάθλημα αδελφέ δεν υπάρχει ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο και με το ξεκίνημα που έχουν κάνει οι δύο ομάδες!Άσε που υπάρχει και ψιλοφαγωμάρα στην Λυών!Πρόσθεσε και το ματς της Τρίτης με την Σάλκε...Θα το απέφευγα...τριαδα για χοντρο πονταρισμα οσφπ λυων και σιτυ (ελπιζω να μην μας κανει τα περσινα)
Παρολι του κωλου ατρομητος γκλαντμπαχ στουγγαρδη θελτα
γκατο συμφωνω απολυτα με τα οβερ σου και προσθετω την ντορτμουντ
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
εχει φυγει η τριαδα1.45 στο Γαλλικό πρωτάθλημα αδελφέ δεν υπάρχει ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο και με το ξεκίνημα που έχουν κάνει οι δύο ομάδες!Άσε που υπάρχει και ψιλοφαγωμάρα στην Λυών!Πρόσθεσε και το ματς της Τρίτης με την Σάλκε...Θα το απέφευγα...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μακάρι να σου κάτσει!Το πιο πιθανό είναι να νικήσει η Λυών...απλά δεν είναι ευκαιρία για φόρτωμα κατά τη γνώμη μου!Την Πανάθα πως την βλέπεις?εχει φυγει η τριαδα
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
ειχε παρει τον πιο πολυ τζιροΩ ρε τι πάθανε όσοι παίξανε Μάντσεστερ!!! :o
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
τριαδα για χοντρο πονταρισμα οσφπ λυων και σιτυ (ελπιζω να μην μας κανει τα περσινα)
Παρολι του κωλου ατρομητος γκλαντμπαχ στουγγαρδη θελτα
γκατο συμφωνω απολυτα με τα οβερ σου και προσθετω την ντορτμουντ
στο παρολι του κωλου μας την κανει την ζημια η γκλαντμπαχ
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
χ ξεροΜακάρι να σου κάτσει!Το πιο πιθανό είναι να νικήσει η Λυών...απλά δεν είναι ευκαιρία για φόρτωμα κατά τη γνώμη μου!Την Πανάθα πως την βλέπεις?
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Α ρε Ζανκλοντ, πανω που ειδα αυτο το τρελο 5,00 στην Μπλακπουλ μες στο Νιουκαστλ αρχισα να ξερογλειφομαι..Και δε βρηκα ενα δευτερο ματσακι απο ημιχρονο για να το βαλω! Οπως ειπα, επαιξα ΠΑΟΚ, Χ2 Γοδοι Κρουζ και 2 Φλουμινενσε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K