Επισκέπτης
Δεν την έπαιξα για να τον γκαντεμιάσομαυρόγατεεεεεεε
Δεν βλέπω την απάντηση για τις αποδείξεις που είδαν το φως τις δημοσιότητας πρίν λίγο για την λάσπη μου εξαπέλυσες εναντίον μου!!!
Δεν την έπαιξα για να τον γκαντεμιάσομαυρόγατεεεεεεε
δεν μιλούσα μόνο για σήμερα...τον Αγιαξ το είχες παίξει...(οβερ στο 1.40 )αλλά την Ααχεν την ανέφερες αφού την έγραψα εγώ...Δεν την έπαιξα για να τον γκαντεμιάσο
Δεν βλέπω την απάντηση για τις αποδείξεις που είδαν το φως τις δημοσιότητας πρίν λίγο για την λάσπη μου εξαπέλυσες εναντίον μου!!!
γραψε λαθος635 1
642 1
656 2
60 ευρα
και ο θεος βοηθος
αυτο το δεκαμερο
με παει πιπα κωλο
ελπιζω να ηρεμισει σημερα λιγο το κωλαρακι μου
να σου πώ...στ τέλος θα νομίζουν ότι τσακωνόμαστε κιόλας...Δεν την έπαιξα για να τον γκαντεμιάσο
Τι λες μωρή κυρα Φροσύνη που την ανέφερα για εσένα! Έχεις χαζέψει απο την πολύ χασούρα φαίνεται!δεν μιλούσα μόνο για σήμερα...τον Αγιαξ το είχες παίξει...(οβερ στο 1.40 )αλλά την Ααχεν την ανέφερες αφού την έγραψα εγώ...
τη Νυρεμβέργη εγώ την έπαιξα...για Μπριζ πάω πάσο...μαγκεσ ποσ βλεπετε νυρεμβεργη και μπριζ
θα μ κλάσ'τον π....οΤι λες μωρή κυρα Φροσύνη που την ανέφερα για εσένα! Έχεις χαζέψει απο την πολύ χασούρα φαίνεται!
Άντε μην φωνάξω την valentina star trans και σε βάλει στην θέση σου!!!
Μάκια Μάκια Μάκια!!!
Έλα τον ΟΦΗ σου μέσα!!!
http://[URL unfurl="true"]www.postsmile.net/img/21/2114.gif[/img[/URL]]
[/quote]
θα το βάλει στο 2ο η ΦΟΦΗ... ;)
Το διόρθωσα
Παρακαλώ.
ΨΟΦΗ πέστε....
Για μας είναι ΦΟΦΗ...
Παρακαλώ.
ΨΟΦΗ πέστε....
Βρε με το ενα πόδι στον τάφο είναι πάλι, ΦΟΦΗ θα μου τους φωνάζεις?Για μας είναι ΦΟΦΗ...