gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν βλέπω τίποτα...τόσα ματς έχει...την ΑΕΚ θα πας να παίξεις?δεν έπαιξα Αταλάτα...κοίτα πιο πάνω,γράφω τι έπαιξα!!! ;)
Την ομάδα σου πως τη βλέπεις σήμερα...???
Δεν βλέπω τίποτα...τόσα ματς έχει...την ΑΕΚ θα πας να παίξεις?δεν έπαιξα Αταλάτα...κοίτα πιο πάνω,γράφω τι έπαιξα!!! ;)
Την ομάδα σου πως τη βλέπεις σήμερα...???
δεν μιλάω στοιχηματικά ρε μπαγλαμάΔεν βλέπω τίποτα...τόσα ματς έχει...την ΑΕΚ θα πας να παίξεις?
Δεν μένω Αθήνα ωρέ χλίαραBull,χτες στο ξενοδοχειο που δουλευω ειχε χορο ο συλλογος των Παραμυθιωτων εν Αθηναι.Ειχαν και κλαρινα.Εσυ που ησουν?
Για ήταν κοπροσκυλιαζε ολη μέρα στην Λίμνη με τα κρασάκια του και τα κοψίδια και κουράστηκε!Bull,χτες στο ξενοδοχειο που δουλευω ειχε χορο ο συλλογος των Παραμυθιωτων εν Αθηναι.Ειχαν και κλαρινα.Εσυ που ησουν?
Nαι...αλλιώς θα έπαιρνα το Λιαρ-Τζετ και θα πεταγόμουνα μέχρι την Αθήνα μια βόλταΓια ήταν κοπροσκυλιαζε ολη μέρα στην Λίμνη με τα κρασάκια του και τα κοψίδια και κουράστηκε!
Η μεγάλη κούραση ήταν να αδειάσει τους χθεσινούς κουβάδες στον μεγάλο σκουπιδοτενεκέ!Για ήταν κοπροσκυλιαζε ολη μέρα στην Λίμνη με τα κρασάκια του και τα κοψίδια και κουράστηκε!
Αυτη την Ααχεν την φοβάμαι πολύ, όταν μπαίνουν 2 γκολ τόσο γρήγορα μπορεί και να λήξει 1-1!
1-2 ταμείο Νο2μην φοβάσαι. 1-1 δεν θα λήξει γιατί έφαγε κι άλλο
Μα καλα,ειμαι τοσο μα.....?Επαιξα Αϊντχοφεν και Λαρισα.Οχι οτι μου εδωσε ο Αγιαξ να πανε παλι στον κουβα.Γιατι Θεε μου με εκανες τοσο μα....?
Χαλάρωσε φίλε, ημίχρονο είναι ακόμα και η Αινχοβεν ακομα στο 30! Τι περιμένεις? Ολα τα παιχνίδια σου να είναι 6-0 στο 30'? Χαλάρωσε! Αν θές παίζε οβερ να καθαρίζεις γρήγορα όπως εγώ με Αγιαξ και Ααχεν!Μα καλα,ειμαι τοσο μα.....?Επαιξα Αϊντχοφεν και Λαρισα.Οχι οτι μου εδωσε ο Αγιαξ να πανε παλι στον κουβα.Γιατι Θεε μου με εκανες τοσο μα....?
χαλαρα προπονηση εκανε χθες ο Wladimir
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ουτε σταλα ιδρωτα στο προσωπο λεμε[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
ανετη νικη
Μα γιαυτο το λεω,επειδη δεν σε ακουω και εχω της ψ.... μου τον χαβαΧαλάρωσε φίλε, ημίχρονο είναι ακόμα και η Αινχοβεν ακομα στο 30! Τι περιμένεις? Ολα τα παιχνίδια σου να είναι 6-0 στο 30'? Χαλάρωσε! Αν θές παίζε οβερ να καθαρίζεις γρήγορα όπως εγώ με Αγιαξ και Ααχεν!