Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
όχι ρε συ δεν θέλουμε να πέσουν...θέλουμε να τους πετύχουμε του χρόνου....Βρε με το ενα πόδι στον τάφο είναι πάλι, ΦΟΦΗ θα μου τους φωνάζεις?
Υ.Γ. Τους έπαιξα και εγω.......άσσο
όχι ρε συ δεν θέλουμε να πέσουν...θέλουμε να τους πετύχουμε του χρόνου....Βρε με το ενα πόδι στον τάφο είναι πάλι, ΦΟΦΗ θα μου τους φωνάζεις?
Υ.Γ. Τους έπαιξα και εγω.......άσσο
Άμα έχετε μέχρι τότε Κιάσσο και Βούγια....όχι ρε συ δεν θέλουμε να πέσουν...θέλουμε να τους πετύχουμε του χρόνου....
εγώ σου φταίω ρε παπάρα???εσύ την έπαιξες...
Ρε ότι πιάνεις στα χέρια σου...καταστρέφεται ρε γκαντέμηΔεν την έπαιξα απο Ελληνικά έπαιξα Πανιωνιο και Πιερικο! Απο τον Πιερικό τον ήπια!!!
Απλως για να μην λες εμένα Μαυρόγατα!
Και εδώ τον ήπια, αλλά οι μεγάλοι παίκτουρες έτσι είναι, παραδέχονται τα λάθη τους!Έβαλα κάτι ψιλά στην ανατροπή για την Ααχεν στο 2ο ημίχρονο!
παιχταρά μουυυυυυ ;)Και εδώ τον ήπια, αλλά οι μεγάλοι παίκτουρες έτσι είναι, παραδέχονται τα λάθη τους!
δευτερο στο καπακι
ελα μωρη τρελλααααααααααααααααααα
ταρατσα τελευταια φορα που εφυγα με χαμογεελο απο πρακτοριο
Παροτι δεν μου καναν την χαρη τα σπιρουνια τουλαχιστον θα σηκωσουμε εστω και στην παρατα ΚΟΥΠΑ μετα απο και γω δεν θυμαμαι ποσους ΑΙΩΝΕΣ623 τσελση - τοτεναμ
Εγω σε αυτο θα ειμαι αντικειμενικος.
Ελατε ρε σπιρουνια,σκιστε τους ατιμους.Διπλαραααααα θα το παιξω
τι ειναι τουτο ρε ?Πρώτη φορά βλέπω τη Μπάγερν να έχει τέτοια διατησία μέσα στην έδρα της....ακυρώνει κανονικό γκολ του Τόνι με τη δικαιολογία ότι προηγήθηκε φάουλ του Φαν Μπόμελ ,δεν δίνει 2 πέναλτι που έγιναν στον Τόνι...ε τα πήρε και ο Φαν Μπόμελ και το έπαιξε Φ. Νάβας πάρε αγόρι μου για να έχεις ...κι αυτός ο Τόνι ούτε ο Μπόρχα στον Ολυμπιακό δεν έχανε τέτοιες ευκαιρίες ...να μην πώ για τον Λούτσιο που ζήλεψε το Σέζαρ και έβγαλε ασιστ στον Ολιτς(τετ α τετ με τον Καν)... οοουυυστττττ κάρια >
τουλάχιστον να κερδίσει η Μιλαν να πίασουμε τη βασική μας δυάδα
το είδες όλο το ματς???τι ειναι τουτο ρε ?
ποιασαμε τον ασσο της κορουνια 2,35
και χασαμε τον ασσο της μπαγερν
και το εβλεπα κιολλας και μου εφυγε η μαγκια ρε πουστη μου
οχι μονο το δευτερο ειδατο είδες όλο το ματς???
είχες 1 Μπάγερν και 2 ΑΕΚ???οχι μονο το δευτερο ειδα
γαμω το σπιτι τους
εβαλε και η αεκ γκολ
παει το 500ρακι
επεξα ομως ενα δελτιο αντε γεια
μιλαν οβερ
ρεαλ οβερ
λιλ 2!!!!!!!!!!
ενα εικοσαρικο
ας ποιασουμε αυτο δε με χαλαει