ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τζενεραλ αυτα ειναι σιγουρεισον η παμε για κουβαδεισονΜου αρεσει που με ρωτας ρε κουφαλα...
Λες και αν σου πω να το παιξεις 2 εσυ θα το παιξεις...
τζενεραλ αυτα ειναι σιγουρεισον η παμε για κουβαδεισονΜου αρεσει που με ρωτας ρε κουφαλα...
Λες και αν σου πω να το παιξεις 2 εσυ θα το παιξεις...
και ποσα φραγκουλα βαζεισ???Τι σιγουρεισιον ρε παιχτη...???
Ποτε και πουθενα στο στοιχημα δεν υπαρχει σιγουρεισιον οπως λες!!!!
Απλα εχουν καλες πιθανοτητες, και εγω προσωπικα ποτε δεν τα παιζω ολα μαζι, η μονα η δυαδουλες τα παιζω...
Αν θες σιγουρα...Μια ειναι η λυση... Ο ενας και μοναδικος μαλακας του στοιχηματος!!!
Ναι ναι καταλαβες ποιον λεω...
Δυο μπασκετακια...
+ 6,5 Λεττονια - Ιταλια 2
+ 7,5 Φινλανδια- Μαυροβουνιο 2
Και μερικα για το uefa...
Ο.Φ.Κ Βελιγραδιου- Γαλατα 2
Ανορθωση-Σερκλ Μπριζ 1
Απολλων Λεμεσου- Σιμπιρ 1
Μαδεργουελ- Ααλεσουντ 1
Aν και ο απολλωνας ηταν με 10 απο το 15 λεπτο περασε τελικα !
Τα υπολοιπα 3 περασαν ανετα ! Επαιξα τα 3 χωρις να μπω στο site απλα ειχα εμπνευση !
Φιλε stratige επειδη εμπιστευομαι την στοιχηματικη σου γνωμη , γραψε πιο συχνα οπως στο μουντιαλ εαν μπορεις !
Υ: σε παρακαλω ειπαμε σε εμπιστευομαι & απο τι διαβαζω & αλλοι φιλοι αλλα σε παρακαλω μην φτιαξεις δικο σου θρεντ σαν τον ..... ξερεις
χιουμορ λογω νικης σημερα !
Καλη επιτυχια, πολυς κοσμος μαλλον για μπανακι και διακοπες, δε βλεπω να ασχολουνται με το παιχνιδι...4 οβερ...
235
240
247
253
4/6 κανε ρε πουστη Αγιαξ ενα δευτερο καλοΜπαγερν - Σαλκε 2 2,70
Πορτο - Μενφικα 1 2,70
Γκονιγκεν - Αγιαξ 1 4,25
ΑΙΚ - Μπρομαποικανα 1 1,90
Οντενζε - Κοπεχαγχη 2 2,30
Γοδοι - Μποκα Χ 3,30
συστημα 4-5-6
τζενεραλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ4 οβερ...
235
240
247
253
απατεωνες δεν ειναιΠροσοχή στην betoto παίδες. Έχουν ακουστεί πάρα πολλά παράπονα. Κι εγώ προσωπικά τους θεωρώ απατεώνες.
πρωτα κοιταξε που ειναι καλυτερα τα odds κ μετα τα 2% στην καταθεση,,,,Θέλω μια συμβουλη για καποιο σαιτ ονλαιν στοιχηματος.....
Εχω μια κάρτα χρεωστικη στην πειρεως και εχω βάκει κανα 20ευρω.....Επειδη για πολλα λεφτα δεν πιανω συνέχει λεω να κανω το εξης να παιζω ονλαιν 2-3 στανταρακια μα καλη αποδοση να κερδιζω συνεχεια απο 15-20 ευρω μπας και μαζέψω τπτ....
Αλλα ξερει κανεις καποιο σαιτ καλο? Ποιο είναι καλυτερο? Bwin? Betfair? Betoto? Bet365 ,sportingbet,η καποιο αλλο?
Επεισης εχου ακοσει οτι εφοσον εχω χρεωστικη δεν χρεωνουν παραπάνο απο το υπολοιπο γιατη στην πιστωτικη χρεωνουν παραπάνο!
Μια συμβουλή,,,,θενξ :-* :-* :-*
Θέλω μια συμβουλη για καποιο σαιτ ονλαιν στοιχηματος.....
Εχω μια κάρτα χρεωστικη στην πειρεως και εχω βάκει κανα 20ευρω.....Επειδη για πολλα λεφτα δεν πιανω συνέχει λεω να κανω το εξης να παιζω ονλαιν 2-3 στανταρακια μα καλη αποδοση να κερδιζω συνεχεια απο 15-20 ευρω μπας και μαζέψω τπτ....
Αλλα ξερει κανεις καποιο σαιτ καλο? Ποιο είναι καλυτερο? Bwin? Betfair? Betoto? Bet365 ,sportingbet,η καποιο αλλο?
Επεισης εχου ακοσει οτι εφοσον εχω χρεωστικη δεν χρεωνουν παραπάνο απο το υπολοιπο γιατη στην πιστωτικη χρεωνουν παραπάνο!
Μια συμβουλή,,,,θενξ :-* :-* :-*