Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
[move]Πριν διλεπτου, εγραψα τα σημερινα προγνωστικα....στο θρεντ..."Δοξα και Τιμη στον Παιχτουρα"! [/move]
[move]LE PROFESSONNAL PAIXTOYRAS! [/move]Ο Τιτανομεγιστος Παιχτουρας= γαμιας του στοιχηματος..... εκτος της χτεσινης πενταδας(που καθησαν και τα πεντε σημεια)...τους ειχε δωσει.... πριν λιγες μερες και την παραπανω τριαδα που καθησαν και τα τρια σημεια παλι!!!...Οποτε τα αστρακια ας ψαξουν ολο το θρεντ...ποιος αλλος εκτος ΕΜΟΥ...ΜΕΣΑ σε εικοσι ημερες δινει στην αρχη τριαδα και καπακι μετα πενταδα!!!!!...Αντε γεια κοροιδα και το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να με προσκυνησετε με χρονικη καθυστερηση και να μου ζητιανεψετε τιποτα να σας δωσω στο μελλον....για να δει χαρα η τσεπη του παντελονιου σας!!!!!!!
To μόνο σίγουροΈτσι γίγαντα Παίχτουρα...στείλε τον κόσμο διακοπές!
ίσα ίσα είμαι απ αυτούς που τον σιγοντάρω, παντιοτρόπως ;)
Μην μου τον αποπαίρνετε τώρα που έχει ρέντα...
Σε συστημα με 2 στανταρ αγωνες οπου ζητω 3αδες (2στανταρ+1) εβαλα κατα λαθος την Ροζεμπορκ 2ημιχ/1τελικο 2 φορες στα ζητουμενα! Τα στανταρ περασαν, την Ροζ. θα την περασει ο ΟΠΑΠ 2 φορες ομως;! 25 αποδοση ειναι η ατιμη..!
william hill η καλυτερη εταιρεια στον κοσμο.Παίζει κανείς από δω στο ίντερνετ (αν ναι, εταιρίες) ή μόνο στον θείο Κόκκαλη????????
τα σκοτλαντ φοβαμε λιγοΔυο μπασκετακια...
+ 6,5 Λεττονια - Ιταλια 2
+ 7,5 Φινλανδια- Μαυροβουνιο 2
Και μερικα για το uefa...
Ο.Φ.Κ Βελιγραδιου- Γαλατα 2
Ανορθωση-Σερκλ Μπριζ 1
Απολλων Λεμεσου- Σιμπιρ 1
Μαδεργουελ- Ααλεσουντ 1
στρατηγε τον ΑΡΗ τι να τον παιξω;Δυο μπασκετακια...
+ 6,5 Λεττονια - Ιταλια 2
+ 7,5 Φινλανδια- Μαυροβουνιο 2
Και μερικα για το uefa...
Ο.Φ.Κ Βελιγραδιου- Γαλατα 2
Ανορθωση-Σερκλ Μπριζ 1
Απολλων Λεμεσου- Σιμπιρ 1
Μαδεργουελ- Ααλεσουντ 1