Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
153=1...157=1....160=1...161=1....163=1!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
παιχτουρα απο τα δικα σου πηρα σλιγκο 1
1.70 :thumbsup:και κοιτα να δεις τι παιχτηκε βαζω και μαλιν 1 1.95 ουνιβερσιδαδ κατολικα 1 1.55 ουνιβερσιδαδ κιτο 2 2.50 παρανα 1 1.95 φιγκειρενσε χ 3.25 σαν λορεντζο χ 3.10 κολοραντο χ 3.20 τα πιανω ολα και χανω μονο την πουτανα την ρουμανα την ραπιντ βουκουρεστιου την ειχα 2 ηρθε 0-0.με 0.70 εδινε 645ευρω να φυγω απο τωρα να παω γαυδο να λιωσω :tickedoff: :tickedoff:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
153=1...157=1....160=1...161=1....163=1!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ψαξτε το θρεντ αυτο(εχει 1007 σελιδες)ποιος αλλος εχει δωσει πεντε παιχνιδια, με αποδοσεις 1.65...1.75...1.50...1.60..και 2.10 και να γραψουν και τα πεντε!...Σας τα ειχα δωσει και εγκαιρα νωρις το απογευμα!!!...ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΟΣΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!!!!!!!! :rockon:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εισαι πρυτανης !Για αυριο τι προβλεψη κανεις ?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ψαξτε το θρεντ αυτο(εχει 1007 σελιδες)ποιος αλλος εχει δωσει πεντε παιχνιδια, με αποδοσεις 1.65...1.75...1.50...1.60..και 2.10 και να γραψουν και τα πεντε!...Σας τα ειχα δωσει και εγκαιρα νωρις το απογευμα!!!...ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΟΣΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!!!!!!!! :rockon:
............................. :rockon:

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Γεια σου παιχτουρα!
Σου ευχομαι να εισαι παντα νικητης!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε πουστρες του πληκτρολογιου...ψαχτε και τις 1007 σελιδες αυτου του θρεντ και πειτε μου ποιος αλλος...εχει δωσει πεντε στα πεντε και με αποδοσεις μαλιστα!!!!!!!!!....ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΓΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ!!!!! :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πεντε στα πεντε..... σας εδωσα χτες...αχρηστα πλασματα!!!!...Προσκυνηστε τον γαμια του Στοιχηματος!!!!! :rockon:
Ακρα του ταφου σιωπη!.....Λες και εχετε πιει το αμιλητο νερο!....Δεν εχετε το στοιχειωδη ανδρισμο(εκτος απο λιγα μελη που με συνεχαρηκαν) να με παραδεχτειτε!!!......Μονο σαν τους ζητουλες να μου ζητατε προγνωστικα ξερετε και να με βριζετε και να ειρωνευεστε!!!...Σας το ειχα γραψει ομως.... ειμαι ο Απολυτος κυριαρχος σε διαρκεια του Στοιχηματος!!!...Εχουν λυγισει βουνα και ογκολιθοι απεναντι μου!!!!.....Και τωρα αντε γεια σας κοροιδα!!!!!!! :rockon:

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
354
Πόντοι
301
Ακρα του ταφου σιωπη!.....Λες και εχετε πιει το αμιλητο νερο!....Δεν εχετε το στοιχειωδη ανδρισμο(εκτος απο λιγα μελη που με συνεχαρηκαν) να με παραδεχτειτε!!!......Μονο σαν τους ζητουλες να μου ζητατε προγνωστικα ξερετε και να με βριζετε και να ειρωνευεστε!!!...Σας το ειχα γραψει ομως.... ειμαι ο Απολυτος κυριαρχος σε διαρκεια του Στοιχηματος!!!...Εχουν λυγισει βουνα και ογκολιθοι απεναντι μου!!!!.....Και τωρα αντε γεια σας κοροιδα!!!!!!! :rockon:
εχεις απολυτο δικιο ρε μαν αλλα ετσι ειναι η ρατσα μας ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

περιμενε ρε νουμερο και θα βρουμε.

1007 σελιδες μας εβαλες να ψαξουμε.
και οι πενηντα ειναι γεματες με μαλακιες σου.

μπρααβο για την πενταδα παντως.

και εμεις εχουμε πιασει αλλα δεν καμαρωναμε τοσο.

μετα βδελυγμιας

o kokolongos

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εχεις απολυτο δικιο ρε μαν αλλα ετσι ειναι η ρατσα μας ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ
Και δεν ειναι η πενταδα μονο!....Πριν  μερικες μερες τους εδωσα παλι τρια παιχνιδια...γινανε και τα τρια...και παλι με βριζανε....οποτε καταλαβαινεις γιατι σημερα σπαμαρω πολυ!!!!! :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ΟΙ ασσοι στους κωδικους 107,108 και 109....εχουν καλη τυχη!!!!!!!!!!!!!!
Ο Τιτανομεγιστος Παιχτουρας= γαμιας του στοιχηματος..... εκτος της χτεσινης πενταδας(που καθησαν και τα πεντε σημεια)...τους ειχε δωσει.... πριν λιγες μερες και την παραπανω τριαδα που καθησαν και τα τρια σημεια παλι!!!...Οποτε τα αστρακια ας ψαξουν ολο το θρεντ...ποιος αλλος εκτος ΕΜΟΥ...ΜΕΣΑ σε εικοσι ημερες δινει στην αρχη τριαδα και καπακι μετα πενταδα!!!!!...Αντε γεια κοροιδα και το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να με προσκυνησετε με χρονικη καθυστερηση και να μου ζητιανεψετε τιποτα να σας δωσω στο μελλον....για να δει χαρα η τσεπη του παντελονιου σας!!!!!!! :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ο Τιτανομεγιστος Παιχτουρας= γαμιας του στοιχηματος..... εκτος της χτεσινης πενταδας(που καθησαν και τα πεντε σημεια)...τους ειχε δωσει.... πριν λιγες μερες και την παραπανω τριαδα που καθησαν και τα τρια σημεια παλι!!!...Οποτε τα αστρακια ας ψαξουν ολο το θρεντ...ποιος αλλος εκτος ΕΜΟΥ...ΜΕΣΑ σε εικοσι ημερες δινει στην αρχη τριαδα και καπακι μετα πενταδα!!!!!...Αντε γεια κοροιδα και το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να με προσκυνησετε με χρονικη καθυστερηση και να μου ζητιανεψετε τιποτα να σας δωσω στο μελλον....για να δει χαρα η τσεπη του παντελονιου σας!!!!!!! :rockon:
[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
εισαι τεραστιος και τριμεγιστος μην μας σπας ομως και πολυ τ αρχιδια :tickedoff:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σε μια(1) ωρα ακριβως.... να εχετε το νου σας και εδω..... αλλα και στο αλλο θρεντ(ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ)!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom