You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Εχεις παιξει Αμερικη?Αν ναι, ξαναπαιξτη τωρα που εχει μεγαλωσει η αποδοση της και ριξε και τα μισα στο Χ...το φαγαν οι μαλακεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Προσωπικα, εχω παιξει την Γκανα στο ημιχρονο και ανατροπη τις ΗΠΑ στο δευτερο, 40 τοσα ματς, πρεπει να σκασει, δε γινεται...
Εριξα και κατι ψιλα για καλυψω τυχον ισοφαριση των ΗΠΑ στο ημιχρονο, ετσι πρεπει να παιζεις, πρεπει να θυσιαζεις καποια λεφτα για να μην τα χασεις ολα...
Ετσι παιζεται η Αμερικη, μονο που εχει αναξιοπιστη αμυνα, γι αυτο ειναι μεγαλο το ρισκο...
εχει και αγγγλια γερμανια αυριο μη πιξουμε σημερα στο αγχοςΜε τρώει το χέρι να τα σπρώξω στην ανατρόπαααα !!! Μωρέ λες ;;
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εχεις παιξει Αμερικη?Αν ναι, ξαναπαιξτη τωρα που εχει μεγαλωσει η αποδοση της και ριξε και τα μισα στο Χ...
Προσωπικα, εχω παιξει την Γκανα στο ημιχρονο και ανατροπη τις ΗΠΑ στο δευτερο, 40 τοσα ματς, πρεπει να σκασει, δε γινεται...
Εριξα και κατι ψιλα για καλυψω τυχον ισοφαριση των ΗΠΑ στο ημιχρονο, ετσι πρεπει να παιζεις, πρεπει να θυσιαζεις καποια λεφτα για να μην τα χασεις ολα...
Ετσι παιζεται η Αμερικη, μονο που εχει αναξιοπιστη αμυνα, γι αυτο ειναι μεγαλο το ρισκο...
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Φιλε, απο κατι μηνυματα σου, εχω δει οτι ρισκαρεις, δοκιμασε το λοιπον, υπαρχει και το Χ για καλυψη, αν θες, καλυψε καποια λεφτα και με το επομενο γκολ της Γκανας, ετσι, μονο αν δε μπει καποιο γκολ θα εισαι εντελως χαμενος, αλλα ειπαμε, αν δε ρισκαρουμε και λιγο, δεν κανουμε τιποτα, υπαρχουν οι τροποι παντως...Με τρώει το χέρι να τα σπρώξω στην ανατρόπαααα !!! Μωρέ λες ;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K