georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
στον ΟΠΑΠ είναι πάντα για την κανονική διάρκεια τα στοιχήματα. στις ιντερνετοεταιρίες δεν ξέρω, αλλά υποθέτω και σ' αυτές έτσι θα είναι
απλό...90 λεπτά
Όλες οι αγορές αγώνα βασίζονται στο αποτέλεσμα στα 90 λεπτά, εκτός αν οριστεί διαφορετικά. Ο όρος 90 λεπτά περιλαμβάνει και τους χρόνους καθυστερήσεων, όχι όμως τυχόν παράταση, διαδικασία πέναλτι ή «χρυσό γκολ».
Η μόνη εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα είναι σε σχέση με τους Φιλικούς αγώνες, όπου όλες οι αγορές θα διευθετηθούν βασιζόμενες στο πραγματικό αποτέλεσμα όταν τελειώνει το παιχνίδι (αποκλείοντας οποιοδήποτε έξτρα χρόνο), ανεξάρτητα από το αν ολοκληρωθούν τα 90 λεπτά. ayto einai apo thn 365 apo ths plhrofories ρε παιδια ξερει πραγματικα κανενασ τι πραγματικα ισχειει με την παραταση στης ετεριες στοιχηματον??
για τις καρτες ρε..οι κορεατες ειναι σχετικα καθαρη ομαδα..Βολφγκαγκ Σταρκ...
Γιατί??
Σιγά την κορέα,εδώ οι Νιγηριανοί αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί θα της γαμούσαν τα ράμματα...για τις καρτες ρε..οι κορεατες ειναι σχετικα καθαρη ομαδα..
οι ουρουγουανοι βαρανε αν πιεστουν,πραγμα που λογικα δε θα γινει σημερα..
ο σταρκ δεν ειναι καρτατιας ως γερμανος,αρα κατω απο 4,5 λογικα..
υ.γ.που ειδες την πληροφορια?
επισης να μη σκοραρει και η κορεα..Σιγά την κορέα,εδώ οι Νιγηριανοί αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί θα της γαμούσαν τα ράμματα...
Ξερό άσο την έπαιξα στο 1.90 και να πάρει την πρόκριση η Αμερική στο 1.70...
Σας έχει κάνει λοβοτομή ο γκον ρε πουστράκια και μου παίζετε και κορνερ....επισης να μη σκοραρει και η κορεα..
με τους αμερικανους προβληματιζομαι με το γεγονος οτι η διαιτησια τους εχει παει πιπα κωλο
επιπλεον η γκανα ειναι η τελευταια αφρικανικη ομαδα...κατω απο 9 κορνερ σ'αυτο και τιποτα αλλο μαλλον.. :S
Σας έχει κάνει λοβοτομή ο γκον ρε πουστράκια και μου παίζετε και κορνερ....
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Εχει και επιλογή το ποιος θα αμολήσει την πρώτη κλανιά???Ουρουγουανός ή κορεάτης???
Stanjames τα βρήκες τα παραπανω?
μπα; ισοφαρίσαμε; για να δούμε αν θα το κρατήσουμε