Μεγας μαθηματικος Κανονας ειναι, οσο το δυνατον λιγοτερα γεγονοτα παιζεις, τοσες μεγαλυτερες πιθανοτητες εχεις να κερδισεις. Πιστευω οτι δυο γεγονοτα με αποδοση πανω απο 3, ειναι αρκετα, εφοσον εχω πει στο παρελθον τα παιξεις και μονα, αλλα και σε δυαδα, με ισο πονταρισμα και στα ε δελτια σου, αν νομιζεις βεβαια οτι καποιο απο τα δυο ματς εχει τις μεγαλυτερες πιθανοτητες να καθησει, μπορεις να βαλεις περισσοτερο σε εκεινο το γεγονος...
Ετσι, σε περιπτωση που χασεις το ενα γεγονος και κερδισεις το αλλο, σε καλυπτει απολυτα το αλλο, αν κερδισεις και τα δυο με αποδοση 3 το καθενα, τα κερδη σου ειναι 3χ3=9 απο τη δυαδα και 3+3=6 απο τα δυο μονα, αρα 15 του συνολικου αρχικου σου μονου πονταρισματος, δηλαδη καθαρο κερδος 15-3=12 φορες του συνολικου πονταρισματος...
ΤΩρα αν βρεις και πρωταθληματα που ειναι συνηθισμενες και οι εκπληξεις και παιζεις αποδοσεις και απο 4 και πανω, ακομα καλυτερα...
Δηλαδη το συστημα του φαφουτη με τα Χ, αν τα ειχατε σπασει σε δυαδες με σταθερο πονταρισμα και οχι με αυξανομενο πονταρισμα, πολυ πιθανον να ειχε δωσει πολυ περισσοτερα κερδη, νομιζω 3-4 φορες θα επιανες δυαδουλες...
Επισης, καλο ειναι και το πρωτο γκολ στο αουτσαιντερ, το οποιο σε πολλους αγωνες καθεται και δινει καλη αποδοση και μετα δε σε ενδιαφερει τι θα κανει ο ισχυρος, ομως αν θες τον παιζεις σε ανατροπη με το κερδος απο το πρωτο γκολ, φυσικα με αποδοση μεγαλυτερη απο την πολυ μικρη αρχικη αποδοση του φαβορι...
Στις ανατροπες σε ημιχρονα-τελικα, δεν εχω δοκιμασει παρα μονο ελαχιστα, πριν ενα μηνα περιπου, επαιξα την αγαπημενη μου στοιχηματικα ομαδα την Αμερικη, με την Τσεχια σε φιλικο, νικη της Αμερικης στο Ημιχρονο και ηττα της στο τελικο απο την Τσεχια με αποδοση 42, οντως προηγηθηκε η Αμερικη στην αρχη, αλλα ισοφαριστηκε στο 44'
και τελικα εχασε με 4-2(!!!) και το Χ-2 εδινε καπου στο 20 αν θυμαμαι καλα...
Θελει και τυχη το πραγμα, ετσι???