You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Πολλες φορες, θελει αστραπιαιες ενεργειες, γιατι ο νομος του Μερφι καραδοκει...
εχασα τα κορνερ με το τελευταιο που εκανε ο μλκ ο αμερικανος στα χαμενα..... ελεος......
οσοι ρισκαρατε στην ανατροπη μαγκια σας παντως
Άσε τα κόρνερ τα'χασα κι εγώ τελευταία στιγμή...τουλάχιστον είχα παίξει και under 4,5 κόρνερ και το'πιασα
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
το παιξεςςςςςςςςςςς????????και για μενα παιξε σκορ 1-1 100 ευρω
το γκολ/γκολ το παιξες?το παιξεςςςςςςςςςςς????????
και κατω απο 5 κορνερ?
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στη γαμημενη william hill εβαλα στο πρωτο ημιχρονο οτι το 2ο γκολ θα το βαλει ο φιντλευ
ο οποιος εγινε αλλαγη στο ημιχρονο και στο 2ο οπως ξερετε μπηκε απο τον ντονοβαν
τωρα ειδα οτι το πονταρισμα δεν μου το ακυρωσαν αλλα το θεωρησαν ως χαμενο στοιχημα και τωρα μου στειλαν μηνυμα μετα απο πολυ κραξιμο στην εξυπηρετηση πελατων οτι ειχαν προβλημα με το συστημα και το μουνι της θειας τους και τα λεφτα μπηκαν στη θεση τους. το νου σας
ο οποιος εγινε αλλαγη στο ημιχρονο και στο 2ο οπως ξερετε μπηκε απο τον ντονοβαν
τωρα ειδα οτι το πονταρισμα δεν μου το ακυρωσαν αλλα το θεωρησαν ως χαμενο στοιχημα και τωρα μου στειλαν μηνυμα μετα απο πολυ κραξιμο στην εξυπηρετηση πελατων οτι ειχαν προβλημα με το συστημα και το μουνι της θειας τους και τα λεφτα μπηκαν στη θεση τους. το νου σας
αμα ειναι για τον πουτσο η εταιρια σου, μπορεί...μου βγαζει τα κορνερ συναγωνιζομενα...ισχυουν και για παραταση?
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
εμ καλα που δεν επεξα !!!!! για ραγπι ειναι τα αμερικανακια στο λιβε παλι για να κρατιεμε σε φορμα σκοραρα λογές Ώρα στοιχήματος: 26/06/2010 20:50:40
Ημερομηνία Αγωνίσματος Αγώνισμα Επιλογές Αποδόσεις Όροι eachway Αποτέλεσμα
1 26/06/2010 ΗΠΑ v Γκάνα
(Eπιπλέον Κόρνερ) Under 9.0 1.36 Κανένα Κερδισμένο
Σύνολο: 100,00 Νίκη: 36,36 Κέρδη: 136,37
Συνολικό στοίχημα: 100,00 Συνολικά κέρδη: 136,37 παο να ακουσο καμια πενια
Ημερομηνία Αγωνίσματος Αγώνισμα Επιλογές Αποδόσεις Όροι eachway Αποτέλεσμα
1 26/06/2010 ΗΠΑ v Γκάνα
(Eπιπλέον Κόρνερ) Under 9.0 1.36 Κανένα Κερδισμένο
Σύνολο: 100,00 Νίκη: 36,36 Κέρδη: 136,37
Συνολικό στοίχημα: 100,00 Συνολικά κέρδη: 136,37 παο να ακουσο καμια πενια
loudowikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Eίχα παίξει με απόδοση 1:11 ότι δεν θα σημειωθεί άλλο κόρνερ στον κανονικό αγώνα και πήγε ο μαλάκας ο Αμερικάνος και παραχώρησε κόρνερ 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη των καθυστερήσεων στον κανονικό αγώνα. Α, σιχτίρ!!!
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
μαγκες αμα ειπαρχει κανενας γνοστης της γαλικης πραγματικοτητας το παρακαλο να ψαξει να βρει της καινουργιες γαλικες εταιριες στοιχηματον που εχουν ανοιξει τωρα που στην γαλλια απελευθερωθικε ο τσογος μιλαμε μου ειπανε οτι εχουν + 30 τοις εκατο καλητερες αποδοσεις για να παρουν μεριδιο της αγορας πρεπει να της βρουμε τορα που αρχιζουν μια δηλοσε οτι δεν θελει για δυο χρονια να εχει κερδη προκιμενου να σπασει την αγορα!!!! επειγη !!!!!!!!!! αμα υπαρχει κανενας ασ ψαχει!!!!!!!!!!!!!! τον θερμοπαρακαλο αλλα να ξερει τι γινεται στην γαλλια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K