You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Για σημερα τιποτα το ιδιαιτερο, ετσι για να περασει η ωρα πηρα :
Τρέχοντα στοιχήματα
Δελτιο 1 :
------------
20/06/2010 17:00 Ποδόσφαιρο Φινλανδία - Veikkausliiga Μιλικόσκι vs. Γιάρο Asians Αποτέλεσμα Μιλικόσκι 0 1.470
20/06/2010 17:00 Ποδόσφαιρο Φινλανδία - Veikkausliiga Χόνκα vs. Τάμπερε O/U Αποτέλεσμα Under 2.75 1.670
Στο πρωτο θελω νικη της Μιλικοσκι , αλλα σε περιπτωση ισοπαλιας, δεν χανω , θα παρω πισω το πονταρισμα μου
Στο παιχνιδι της Χονκα εχω παρει under 2.75 , θελω αν μπουνε γκολ να ειναι μεχρι 2. Σε περιπτωση που μπουνε 3 γκολ χανω το μισο μου στοιχημα, απο 3 και πανω τα χανω ολα.
Bet placed @
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δελτιο 2 :
Ισοπαλία (Ημίχρονο) 2.08
Αναφ: 11290614*** Τοποθετημένο στοίχημα: 13:32 20-Ιουν-10
Στο παιχνιδι της Σλοβακιας με τη Παραγουαη επαιξα Χ ημιχρονο σε αποδοση 2.08
Bet placed @
--------------------------
Τρέχοντα στοιχήματα
Δελτιο 1 :
------------
20/06/2010 17:00 Ποδόσφαιρο Φινλανδία - Veikkausliiga Μιλικόσκι vs. Γιάρο Asians Αποτέλεσμα Μιλικόσκι 0 1.470
20/06/2010 17:00 Ποδόσφαιρο Φινλανδία - Veikkausliiga Χόνκα vs. Τάμπερε O/U Αποτέλεσμα Under 2.75 1.670
Στο πρωτο θελω νικη της Μιλικοσκι , αλλα σε περιπτωση ισοπαλιας, δεν χανω , θα παρω πισω το πονταρισμα μου
Στο παιχνιδι της Χονκα εχω παρει under 2.75 , θελω αν μπουνε γκολ να ειναι μεχρι 2. Σε περιπτωση που μπουνε 3 γκολ χανω το μισο μου στοιχημα, απο 3 και πανω τα χανω ολα.
Bet placed @
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δελτιο 2 :
Ισοπαλία (Ημίχρονο) 2.08
Αναφ: 11290614*** Τοποθετημένο στοίχημα: 13:32 20-Ιουν-10
Στο παιχνιδι της Σλοβακιας με τη Παραγουαη επαιξα Χ ημιχρονο σε αποδοση 2.08
Bet placed @
--------------------------
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Αρκετά καλή. Δηλαδή μια συνηθισμένη εταιρεία είναι...όπως όλες οι άλλες.εχει κανεις αποψη για τη betclick ρε?
ελεγα να κανω καταθεση σε νεο σαιτ να παρω και το μπονους 100 ευρω που δινει...
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Tα θέλει ο κωλαράκος σου κι εσένα...α καπου ειδα οτι στειλανε τον μοχα για μπανακι!!! ...γιατι???....
αααχαχαχαχαχαχααχχαχαχα...
εχει κανεις αποψη για τη betclick ρε?
προσοχη στα bonus. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ πριν το παρετε ..... συνηθως ειναι αχρηστα !
αν δεν εχεις κανει εγγραφη στη πηγαινε και διαβασε εκει τους ορους του μπονους, απο οσο θυμαμαι ηταν οι καλυτεροι.
και η ειχε καλους ορους πριν κατι χρονια που ειχα κανει εγγραφη, δεν ξερω αν εχουν αλλαξει τωρα
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Προσοχή στους όρους συμμετοχής,τυράκι είναι το μπόνους και μετά σου λένε πρέπει να ποντάρεις το 5απλάσιο ποσό του μπόνους για να κάνεις είσπραξη,ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ...εχει κανεις αποψη για τη betclick ρε?
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Συνήθως είναι το σύνολο του ποσού και το μπόνους να το τζιράρεις 3 φορές σε γεγονότα από 1,5 και πάνω.προσοχη στα bonus. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ πριν το παρετε ..... συνηθως ειναι αχρηστα !
αν δεν εχεις κανει εγγραφη στη πηγαινε και διαβασε εκει τους ορους του μπονους, απο οσο θυμαμαι ηταν οι καλυτεροι.
Υπάρχουν και τα κουφά, όπως η 10bet που αναφέρει ο προηγούμενος που πρέπει να πντάρεις 10 φορές σε αποδόσεις πάνω από 2
Στην betsson και στην unibet σκέφτομαι να ανοίξω.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
εννοειται ρε.. απο οτι ειδα θελει να το πονταρεις 3 φορες σε αποδοσεις τριπλης ανω του 1,2!Προσοχή στους όρους συμμετοχής,τυράκι είναι το μπόνους και μετά σου λένε πρέπει να ποντάρεις το 5απλάσιο ποσό του μπόνους για να κάνεις είσπραξη,ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ...
ΟΔΗΓΙΕΣ
1. Ανοίχτε λογαριασμό και χρηματοδοτείστε τον λογαριασμό σας.
2. Η Betclic θα προσθέσει άμεσα στον λογαριασμό σας το ποσό της πρώτης κατάθεσης μέχρι το ποσό των 100 Ευρώ.
3. Για να κάνετε ανάληψη πρέπει να ποντάρετε 3 φορές το ποσό της κατάθεσης και του bonus σε αποδόσεις πάνω από 1.20.
Παράδειγμα: κάντε κατάθεση 100 ευρώ, θα λάβετε bonus ακόμα 100 ευρώ και πρέπει να στοιχηματίσετε συνολικά 100 + 100 = 200 Χ 3 = 600
ευρώ, προτού σας επιτραπεί να ζητήσετε ανάληψη.
Τόσο ότι η χαμηλότερη απόδοση είναι 1.20 όσο και ότι πρέπει η κατάθεση + το bonus να τζιραριστούν 3 φορές όταν άλλες εταιρείες ζητούν 5
φορές ή περισσότερες κάνουν την νέα προσφορά της Betclic από τις καλύτερες στην αγορά αυτή τη στιγμή.
Εγώ όπου βλέπω μπόνους,κόβω λάσπη...
και εγω με εγγραφη σε περισσοτερες απο 30 εταιριες , μονο σε 1 το πηρα
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
30?????και εγω με εγγραφη σε περισσοτερες απο 30 εταιριες , μονο σε 1 το πηρα
Εγώ 5 χρόνια τώρα 3 εταιρίες έχω αλλάξει...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ποσες?μαλλον μεταφορικα θα μιλας..και εγω με εγγραφη σε περισσοτερες απο 30 εταιριες , μονο σε 1 το πηρα
εγω παιζω τακτικα εδω και 3 χρονια και ειμαι μονο στη
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
και εγω με εγγραφη σε περισσοτερες απο 30 εταιριες , μονο σε 1 το πηρα
πως εγινε αυτο
εγω με εγγραφη σε πανω απο 10 το πηρα σε ολες.
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Μαγκες, η εταιρια που παραδεχομαι, ειναι η ΒΕΤ365, σε καποια φαση, για τον Μαιο συγκεκριμενα, ειχα συνεχομενα καλα κερδη και αυτη καθε Σ/Κ, μου εδινε και 10ευρω Μπονους αφοσιωσης!!! Χωρια που σου δινει και λεφτα πισω, οπως στο 0-0...και εγω με εγγραφη σε περισσοτερες απο 30 εταιριες , μονο σε 1 το πηρα
Οι αναληψεις το περισσοτερο που κρατουν, 3 μερες!!!!
Οσο για τη Unibet που ανεφερες, αν για παραδειγμα παιξεις ενα ποσο των 50 ευρω για να παρεις 500, 1000 ή και παραπανω, σου πρηζουν τα @@ για να κανουν επιβεβαιωση και καλα και σου λενε για μεγιστο επιτρεπομενο πονταρισμα, λιγοτερο απο αυτο που θελεις να βαλεις...
Ασε που για αναληψη, περιμενεις και πανω απο 5 μερες...
Αυτες οι πρακτικες με παραπεμπουν σε μαγαζακι...
πως εγινε αυτο
εγω με εγγραφη σε πανω απο 10 το πηρα σε ολες.
τουλαχιστον τοτε .. δεν ξερω τωρα , οταν εκανες εγγραφη και σου εδινε μπονους , σου ελεγαν για να αποδεχτεις το μπονους μετα τη καταθεση στειλε μας ενα μειλ με θεμα μπονους για να πιστωθει στο λογαριασμο σου.
Σε καμια δεν εστελνα γιατι οι οροι ηταν απαραδεκτοι
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Εγώ το 90% των στοιχημάτων το ρίχνω στην Βetfair πάντως. Αν και έχω ανοίξει λογαριασμό σε καμιά δεκαριά
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Εκτος απο εδω μεσα, εχω ακουσει απο τα καλυτερα λογια για την betfair, μονο που νομιζω δε μπορεις να παιξει σε συστημα πανω απο 3 παιχνιδια, ισχυει αυτο?Εγώ το 90% των στοιχημάτων το ρίχνω στην Βetfair πάντως. Αν και έχω ανοίξει λογαριασμό σε καμιά δεκαριά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K