Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
εχω βαλει κατω απο 4,5 καρτες
αν ο διαιτητης δινει τετοιες καρτες.. χεσε με..

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Κερδος θα βγει μονο αν ερθει ασσος ημιχρονο, σε αλλες περιπτωσεις το πολυ να καλυψω μερικως και μονο με το Χ-2 θα καλυψω σχεδον ολικως...
Το Πολυ-πολυ να τον πιω, παντα θα κερδιζουμε οταν παιζουμε στοιχημα???
Τουλαχιστον, κερδη παιζω και οχι τα λεφτα μου...
Τελικα, καλυψα τα λεφτα μου στο μισο, αν την εβλεπα δυνατα τη Σλοβακια, θα την ειχα παιξει ξερα, οπως εκανα την Παραγουαη με την Ιταλια, απλως ρισκαρισα, αλλα τουλαχιστον καλυψα κατι...
Τωρα, να ρισκαρεις στο Χ τη Σλοβακια, ειναι το μεγαλυτερο ρισκο, κατι πανε να κανουν , αλλα η αμυνα τους μου θυμιζει αμυνα ΠΑΟ με Βυντρα και Μορρις, τις παλιες καλες εποχες...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τελικα, καλυψα τα λεφτα μου στο μισο, αν την εβλεπα δυνατα τη Σλοβακια, θα την ειχα παιξει ξερα, οπως εκανα την Παραγουαη με την Ιταλια, απλως ρισκαρισα, αλλα τουλαχιστον καλυψα κατι...
Τωρα, να ρισκαρεις στο Χ τη Σλοβακια, ειναι το μεγαλυτερο ρισκο, κατι πανε να κανουν , αλλα η αμυνα τους μου θυμιζει αμυνα ΠΑΟ με Βυντρα και Μορρις, τις παλιες καλες εποχες...
Δεν αποκλείεται το όβερ!2.50 δίνει...η Σλοβακία θα ανοιχτεί στο δεύτερο!!!

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
αν ειστε τολμηροι
κατω απο 5 κορνερ τελικο 3.2

kostas-jeff

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
το να μπει το πρωτο γκολ στο 61-70 ή 71-80 στα 3 επομενα ματς ιταλια,βραζιλια και αυριο πορτογαλια που δινει κατι 15αρια και στατιστικως πιστευω θα επαληθευτει καπου...το θεμα ειναι σε πιο...η λογικη λεει κατα σειρα 1.βραζιλια 2.πορτογαλια 3.ιταλια....μπας βγαλουμε κανα λαγο απο το καπελο... :2funny: :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ΑΝ σας πω οτι επαιξα Χ τη Σλοβακια στο 6.8 αλλα και ασσο στο 40, θα με πειτε το λιγοτερο μαζοχα...
Το θεμα δεν ειναι οτι επεσε η Παραγουαη, το θεμα ειναι αν μπορει  να βαλει γκολ η Σλοβακια και μολις πηγε να το βαλει η παραγουαη..
Περαστικα μου...

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
γαμω το 20χρονο τ μαλακιστιρι γαμω
το  κολοπαιδι το γιο του προπονητη
γαμω

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ετσι το 2-0
να μην παρουν αλλη κολοκιτρινη γινεται???

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΑΝ σας πω οτι επαιξα Χ τη Σλοβακια στο 6.8 αλλα και ασσο στο 40, θα με πειτε το λιγοτερο μαζοχα...
Το θεμα δεν ειναι οτι επεσε η Παραγουαη, το θεμα ειναι αν μπορει  να βαλει γκολ η Σλοβακια και μολις πηγε να το βαλει η παραγουαη..
Περαστικα μου...

με το συμπαθειο ρε φιλαρακι, το ματς το παρακολουθεις?αυτοι δεν μπορουν να αλλαξουν μια πασα.εκτος και αν μιλας για για 3-4ε ετσι για το χαβαλε αλλα και παλι με την εικονα αυτη ουτε 50 σεντς δεν ειναι να παιξεις.πρωτο σουτ στο 92 κανανε....

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
η 3η εγινε στο 46
η τεταρτη χωρις φαουλ αλλα τιποτα για διαμαρτυρια στο 80
απο μαλακια
ειναι να μην το βριζω το κολοπαιδι??

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Τι λετε για οβερ την Βραζιλια???

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
η 3η εγινε στο 46
η τεταρτη χωρις φαουλ αλλα τιποτα για διαμαρτυρια στο 80
απο μαλακια
ειναι να μην το βριζω το κολοπαιδι??

xaxaxa μην ανγχωνεσαι ομως ρε συ.αμα ειναι να βγει βγηκε.συγχαρητηρια παντως σε ολα μεσα ησουν.παμε μαλλον για το χαντικαπ της ιταλιας τωρα ειδικα μετα το 2-0 της παραγουαης πιστευω να μην μαλακιστουν οι μακαροναδες.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
με το συμπαθειο ρε φιλαρακι, το ματς το παρακολουθεις?αυτοι δεν μπορουν να αλλαξουν μια πασα.εκτος και αν μιλας για για 3-4ε ετσι για το χαβαλε αλλα και παλι με την εικονα αυτη ουτε 50 σεντς δεν ειναι να παιξεις.πρωτο σουτ στο 92 κανανε....
Εχεις απολυτο δικιο και γω το ειπα οτι αναθεμα αν μπορει να βαλει γκολ, αλλα που ξερεις, καμμια φορα κανει καποιος καμμια στραβοκλωτσια και τεζα ο καμπουρης, οπως εκανε και η Νεα Ζηλανδια, καποιους παικτες τους ενδιαφερουν οι αποδοσεις, ωστε με λιγα λεφτα, να παρουν πολλα και αν τα παρουν, εχουν καβα και για αλλες μαακιες....

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
xaxaxa μην ανγχωνεσαι ομως ρε συ.αμα ειναι να βγει βγηκε.συγχαρητηρια παντως σε ολα μεσα ησουν.παμε μαλλον για το χαντικαπ της ιταλιας τωρα ειδικα μετα το 2-0 της παραγουαης πιστευω να μην μαλακιστουν οι μακαροναδες.
απο 90Ε στα 236
μια χαρα πραγματι
να δουμε τους μακαροναδες

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εχεις απολυτο δικιο και γω το ειπα οτι αναθεμα αν μπορει να βαλει γκολ, αλλα που ξερεις, καμμια φορα κανει καποιος καμμια στραβοκλωτσια και τεζα ο καμπουρης, οπως εκανε και η Νεα Ζηλανδια, καποιους παικτες τους ενδιαφερουν οι αποδοσεις, ωστε με λιγα λεφτα, να παρουν πολλα και αν τα παρουν, εχουν καβα και για αλλες μαακιες....
Και εννοειται οτι δεν εβαλα πολλα λεφτα, στις ΗΠΑ ομως τα ειχα σπρωξει χοντρα για την ανατροπη, με 20 αποδοση , αλλα και για το Χ στο 8, αλλα ο διαιτητης με κρατησε και δεν τους πηρα τα σωβρακα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom