You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Τελικα, καλυψα τα λεφτα μου στο μισο, αν την εβλεπα δυνατα τη Σλοβακια, θα την ειχα παιξει ξερα, οπως εκανα την Παραγουαη με την Ιταλια, απλως ρισκαρισα, αλλα τουλαχιστον καλυψα κατι...Κερδος θα βγει μονο αν ερθει ασσος ημιχρονο, σε αλλες περιπτωσεις το πολυ να καλυψω μερικως και μονο με το Χ-2 θα καλυψω σχεδον ολικως...
Το Πολυ-πολυ να τον πιω, παντα θα κερδιζουμε οταν παιζουμε στοιχημα???
Τουλαχιστον, κερδη παιζω και οχι τα λεφτα μου...
Τωρα, να ρισκαρεις στο Χ τη Σλοβακια, ειναι το μεγαλυτερο ρισκο, κατι πανε να κανουν , αλλα η αμυνα τους μου θυμιζει αμυνα ΠΑΟ με Βυντρα και Μορρις, τις παλιες καλες εποχες...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν αποκλείεται το όβερ!2.50 δίνει...η Σλοβακία θα ανοιχτεί στο δεύτερο!!!Τελικα, καλυψα τα λεφτα μου στο μισο, αν την εβλεπα δυνατα τη Σλοβακια, θα την ειχα παιξει ξερα, οπως εκανα την Παραγουαη με την Ιταλια, απλως ρισκαρισα, αλλα τουλαχιστον καλυψα κατι...
Τωρα, να ρισκαρεις στο Χ τη Σλοβακια, ειναι το μεγαλυτερο ρισκο, κατι πανε να κανουν , αλλα η αμυνα τους μου θυμιζει αμυνα ΠΑΟ με Βυντρα και Μορρις, τις παλιες καλες εποχες...
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Καλο φαινεται κι αυτο, για περιμενετε και λιγο για τα επομενα γκολ...Δεν αποκλείεται το όβερ!2.50 δίνει...η Σλοβακία θα ανοιχτεί στο δεύτερο!!!
kostas-jeff
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το να μπει το πρωτο γκολ στο 61-70 ή 71-80 στα 3 επομενα ματς ιταλια,βραζιλια και αυριο πορτογαλια που δινει κατι 15αρια και στατιστικως πιστευω θα επαληθευτει καπου...το θεμα ειναι σε πιο...η λογικη λεει κατα σειρα 1.βραζιλια 2.πορτογαλια 3.ιταλια....μπας βγαλουμε κανα λαγο απο το καπελο...
αν ειστε τολμηροι
κατω απο 5 κορνερ τελικο 3.2
κατω απο 5 κορνερ 4.50
αν ειστε τολμηροι
τωρα εχουν γινει 3
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ΑΝ σας πω οτι επαιξα Χ τη Σλοβακια στο 6.8 αλλα και ασσο στο 40, θα με πειτε το λιγοτερο μαζοχα...
Το θεμα δεν ειναι οτι επεσε η Παραγουαη, το θεμα ειναι αν μπορει να βαλει γκολ η Σλοβακια και μολις πηγε να το βαλει η παραγουαη..
Περαστικα μου...
Το θεμα δεν ειναι οτι επεσε η Παραγουαη, το θεμα ειναι αν μπορει να βαλει γκολ η Σλοβακια και μολις πηγε να το βαλει η παραγουαη..
Περαστικα μου...
ΑΝ σας πω οτι επαιξα Χ τη Σλοβακια στο 6.8 αλλα και ασσο στο 40, θα με πειτε το λιγοτερο μαζοχα...
Περαστικα μου...
με το συμπαθειο ρε φιλαρακι, το ματς το παρακολουθεις?αυτοι δεν μπορουν να αλλαξουν μια πασα.εκτος και αν μιλας για για 3-4ε ετσι για το χαβαλε αλλα και παλι με την εικονα αυτη ουτε 50 σεντς δεν ειναι να παιξεις.πρωτο σουτ στο 92 κανανε....
ελα μεσα ετσι
τι χτυπιεσαι για τις καρτες ρε συ? 4εδειξε....μια χαρα εισαι.σε ολα μεσα.καλο ταμειο
η 3η εγινε στο 46
η τεταρτη χωρις φαουλ αλλα τιποτα για διαμαρτυρια στο 80
απο μαλακια
ειναι να μην το βριζω το κολοπαιδι??
xaxaxa μην ανγχωνεσαι ομως ρε συ.αμα ειναι να βγει βγηκε.συγχαρητηρια παντως σε ολα μεσα ησουν.παμε μαλλον για το χαντικαπ της ιταλιας τωρα ειδικα μετα το 2-0 της παραγουαης πιστευω να μην μαλακιστουν οι μακαροναδες.
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Εχεις απολυτο δικιο και γω το ειπα οτι αναθεμα αν μπορει να βαλει γκολ, αλλα που ξερεις, καμμια φορα κανει καποιος καμμια στραβοκλωτσια και τεζα ο καμπουρης, οπως εκανε και η Νεα Ζηλανδια, καποιους παικτες τους ενδιαφερουν οι αποδοσεις, ωστε με λιγα λεφτα, να παρουν πολλα και αν τα παρουν, εχουν καβα και για αλλες μαακιες....με το συμπαθειο ρε φιλαρακι, το ματς το παρακολουθεις?αυτοι δεν μπορουν να αλλαξουν μια πασα.εκτος και αν μιλας για για 3-4ε ετσι για το χαβαλε αλλα και παλι με την εικονα αυτη ουτε 50 σεντς δεν ειναι να παιξεις.πρωτο σουτ στο 92 κανανε....
απο 90Ε στα 236xaxaxa μην ανγχωνεσαι ομως ρε συ.αμα ειναι να βγει βγηκε.συγχαρητηρια παντως σε ολα μεσα ησουν.παμε μαλλον για το χαντικαπ της ιταλιας τωρα ειδικα μετα το 2-0 της παραγουαης πιστευω να μην μαλακιστουν οι μακαροναδες.
μια χαρα πραγματι
να δουμε τους μακαροναδες
ZANCLOD72
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Και εννοειται οτι δεν εβαλα πολλα λεφτα, στις ΗΠΑ ομως τα ειχα σπρωξει χοντρα για την ανατροπη, με 20 αποδοση , αλλα και για το Χ στο 8, αλλα ο διαιτητης με κρατησε και δεν τους πηρα τα σωβρακα...Εχεις απολυτο δικιο και γω το ειπα οτι αναθεμα αν μπορει να βαλει γκολ, αλλα που ξερεις, καμμια φορα κανει καποιος καμμια στραβοκλωτσια και τεζα ο καμπουρης, οπως εκανε και η Νεα Ζηλανδια, καποιους παικτες τους ενδιαφερουν οι αποδοσεις, ωστε με λιγα λεφτα, να παρουν πολλα και αν τα παρουν, εχουν καβα και για αλλες μαακιες....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K