Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και ποιος το κρίνει το τι είναι σωστό και τι όχι???
Εσύ κι εγώ???
Αν εσύ πιστεύεις ότι ο χίτμαν ή ο Χ χίτμαν είναι φιδέμπορας απλά τον αγνοείς και δεν λαμβάνεις σοβαρά τα γραφόμενά του,SO SIMPLE...

Εγώ ξέρω ότι ο καθένας έχει τη στοιχειώδη λογική να φιλτράρει ότι γράφεται εδώ μέσα και αναλόγως να κρίνει και να πράττει...

Από'δω και πέρα όποιος γαμάει το θρεντ με ειρωνείες και παπαρίτσες από μένα θ'ακούει πουστρηλίκια και γαμωμάνες ΤΕΛΟΣ!!!!

επειδη ακριβως λες για κοινη λογικη αυτο σου λεω και γω.ουτε κρινω ουτε τιποτα.εγω λεω οτι εφοσον μας λεει καθημερινα ποσα κερδιζει καλο θα ηταν να μας λεει και τα πονταρισματα.μια επισημανση εκανα τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.πανω στο στοιχημα μιλαμε.αν θελει την κατανοει αν θελει οχι.και τουναντιον μπορει να τον θεωρω πολυ αξιοπιστο για να του το προτεινω  αυτο ,εσυ καταλαβαινεις το αντιθετο.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
επειδη ακριβως λες για κοινη λογικη αυτο σου λεω και γω.ουτε κρινω ουτε τιποτα.εγω λεω οτι εφοσον μας λεει καθημερινα ποσα κερδιζει καλο θα ηταν να μας λεει και τα πονταρισματα.μια επισημανση εκανα τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.πανω στο στοιχημα μιλαμε.αν θελει την κατανοει αν θελει οχι.και τουναντιον μπορει να τον θεωρω πολυ αξιοπιστο για να του το προτεινω  αυτο ,εσυ καταλαβαινεις το αντιθετο.
Kαθόλου,τον χιτμαν σαν παράδειγμα τον ανέφερα γι'αυτό μετά συμπλήρωσα στη φράση μου"ή ο Χ χιτμαν..."
Δεν το προσωποποίησα ούτε ως προς τον χιτ,ούτε ως προς το δικό σου πρόσωπο...

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Το έγραψα και πιο πάνω στα πουστράκια μόνο πουστρηλίκια και γαμωμάνες...

Φερε την μανα σου να σου πει πως την γαμαει ενας πουστης μαλακα καρκινιαρη
Οσο για τον Κουβανο τον Hitman... μετριο πονταρισμα εννοει τις μαλακιες που παιζει καθε μερα
Γιατι αν αυτη η τρομπα εχει εκρδος απο το στοιχημα με τοθς κουβαδες που γραφει καθε μερα...εγω θα γινω και πουστης και θα γαμαω τον βρομοκωλο απο πανω

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1

Για να σου φυγει η απορια...επειδη παρακολουθω τΑ ποστ του Hitman.. ο τυπος οτι γραφει παει κουβα
Απλα λεει οτι κερδιζει (τα @@ μου κερδιζει) για να πουλαει μουρη στους αλλους τι να παιζουν
Αν παρακολουθησεις αυτα που εχει γραψει ο κουβας του ηρθε καπελο
Στα @@ μου τι γραφει ο καθε ενας εδω μεσα..απλα μερικοι τρομπες να μην το παιζουν ειδημονες και παραυσρουν τον κοσμο σε κουβα (εκτος και αν κονομαει με ποσοστα απο τον ΟΠΑΠ οποτε παω πασσο)

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Παραγουαη καλη για 2 ντροου νο μπετ τους 2 επομενους αγωνες, ε?
και ελλαδα - αργ  ντροου νο μπετ διπλο ειναι μπουκια και συγχωριο..

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Για να σου φυγει η απορια...επειδη παρακολουθω τΑ ποστ του Hitman.. ο τυπος οτι γραφει παει κουβα
Απλα λεει οτι κερδιζει (τα @@ μου κερδιζει) για να πουλαει μουρη στους αλλους τι να παιζουν
Αν παρακολουθησεις αυτα που εχει γραψει ο κουβας του ηρθε καπελο
Στα @@ μου τι γραφει ο καθε ενας εδω μεσα..απλα μερικοι τρομπες να μην το παιζουν ειδημονες και παραυσρουν τον κοσμο σε κουβα (εκτος και αν κονομαει με ποσοστα απο τον ΟΠΑΠ οποτε παω πασσο)

χαλαρά φίλε μη βγάζεις κακία

gonguevar

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
να μπερδευτώ εγώ μπά... δεν παίζει...
αλλά απ'ότι διαβάζω εδώ μέσα κάποιοι παίζουν κάτι μυστήρια ,κάτι κόρνερ,κεφαλιές ,αράουτ κτλ...
και μαλακίες να είναι έστω και ένας να τσιμπίσει είναι έγκλημα

19/06/2010 19:28:20 Under4.5  @ 1.90,  €50.00 Single 50.00 95.46(kartes)
19/06/2010 16:17:40 Under5.0  @ 1.775,  €20.00 Single 20.00 35.50(korner hmixrono)
19/06/2010 16:05:41 Yes  @ 2.20,  €20.00 Single 20.00 44.00
19/06/2010 12:19:19 Under4.5  @ 1.80,  €40.00 Single 40.00 72.00(kartes)

Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι μαλακιες
να σου την αληθεια εγω τουλαχιστον
οτι λεφτα χανω απο αποτελεσμα τα παιρνω πισω απο κορνερ και καρτες
και αυτα ειναι της τελευταιας μερας
για ψαχτο λιγο...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Φερε την μανα σου να σου πει πως την γαμαει ενας πουστης μαλακα καρκινιαρη
Οσο για τον Κουβανο τον Hitman... μετριο πονταρισμα εννοει τις μαλακιες που παιζει καθε μερα
Γιατι αν αυτη η τρομπα εχει εκρδος απο το στοιχημα με τοθς κουβαδες που γραφει καθε μερα...εγω θα γινω και πουστης και θα γαμαω τον βρομοκωλο απο πανω
Πήγαινε στα τραβελάκια σου ρε πουτανόσπερμα να σου γεμίσουν τον πάτο "κρέας"...

πρόσεχε τα γλωσσόφιλα μόνο,μη δαγκώσεις καμιά γλώσσα... :pipa3:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ταυρακο, πως βλεπεις την παραγουαη?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ είναι αυτά γαμώ την τρέλα μου!Να χαλιέσαι επειδή κάποιος άλλος πάει ταμείο!  :jerking:

Γαμάτη μέρα η χθεσινή!!!  :dancing:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Τι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ είναι αυτά γαμώ την τρέλα μου!Να χαλιέσαι επειδή κάποιος άλλος πάει ταμείο!  :jerking:
ελα ντε!!
ενας μοντ να μπανιαρει τους εμπαθεις!!!
ναι , μονο η αυστραλια μας τα χαλασε με την κοκκινη.
κατα τα αλλα 2/3

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Οποιο μουνόπανο αρχίζει τις προσωπικές επιθέσεις σε άλλα μέλη τις ειρωνείες και τις παπαρίτσες θα ακούει πουστρηλίκια...ΤΕΛΟΣ!!!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
απο aussie rules ποιος ξερει?
ποσο διαρκει ο αγωνας, ποσο ημιχρονιο?