Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Μεχρι   τωρα   δεν   επαιξα  κανενα   παιχνιδι   του   Μουντιαλ
Θα    ξεκινησω   με  Ελλαδα
Πιστευω   να   ερθει   χ   αλλά   θα    το   παιξω   ακριβες   σκορ   2-2
Πως    φανταζομαι   το   παιχνιδι

Στο   ημιχρονο   χανουμε    2-1 , στο    80 – 86   παιρνουμε   ( μπορει  και   επιτηδες  )  πεναλτυ
Θα  παιξω   70   ευρω . 
ουτε το χ μας κανει.παιξτο 3-2 :2funny: :2funny: :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
γιατί δεν μας κάνει το χ?
μου το εξηγείς σε παρακαλώ...
κοιτα το χ μονο μας κανει στην περιπτωση που νικησει η νιγηρια την κορεα πραγμα λιγο δυσκολο νομιζω.στις αλλες ισοβαθμιες υπερτερουν οι αλλοι γιατι  :jerking: :jerking: :jerking: και δε βαλαμε 1 γκολακι ακομα

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
κοιτα το χ μονο μας κανει στην περιπτωση που νικησει η νιγηρια την κορεα πραγμα λιγο δυσκολο νομιζω.στις αλλες ισοβαθμιες υπερτερουν οι αλλοι γιατι  :jerking: :jerking: :jerking: και δε βαλαμε 1 γκολακι ακομα
με το 2-2 που ανέφερε ο συναθλητής και 0-0 στο άλλο?

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
θα ισοβαθμουμε με τουσ κορεατες που μας  :zfuck: :zfuck:.με την διαφορα γκολ ομως ακομα δε ξερω

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
περναμε με καλυτερη επιθεση...
άρα το 2-2 είναι ένα bet αν όχι σωστό, τουλάχιστον value bet...
αυτό που θέλω να τονίσω εγώ ότι αν δεν ξέρει κάποιος όοοοοόλα τα δεδομένα ενός αγώνα καλύτερα να μην λέει τίποτα για να μην μπερδεύει κάποιους και παραπλανεί άλλους

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
άρα το 2-2 είναι ένα bet αν όχι σωστό, τουλάχιστον value bet...
αυτό που θέλω να τονίσω εγώ ότι αν δεν ξέρει κάποιος όοοοοόλα τα δεδομένα ενός αγώνα καλύτερα να μην λέει τίποτα για να μην μπερδεύει κάποιους και παραπλανεί άλλους

ναι οκ να μην γραφονται ανακριβιες αλλα μην μπερδευσαι το τι μπορει να μας βολεψει με το τι θα γινει.ειναι συναρτηση πολλων πραγματων

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
και ποτε μην καθεστε και παιζετε οτι μαλακια βλεπετε εδω που γραφετε.ο καθενας μελεταει τα πραγματα και μετα βαραει

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
χιτμαν δεν γουσταρω που βριζουνε και λενε μαλακιες αλλα το θεμα ειναι να μην λες μονο προγνωστικα και ποσα κερδιζεις αλλα να λες και την μιζα καθε φορα σε σχεση με το κεφαλαιο,εφοσον θες και το αναφερεις.εκει θα σε κρινω ποσο μαγκας εισαι και για ολους μας ισχυει αυτο.αυριο π.χ οταν λες μικρο πονταρισμα στην παραγουαη τι εννοεις.εισαι 350 συν.ποσα θα ριξεις?20ε 40ε 80?και στη συνεχεια μετα παλι τι πονταρισμα θα κανεις στο επομενο προγνωστικο σου.και αυτο το λεω για ολους.βγαινετε και λετε μετριο πονταρισμα ,δυνατο κτλ.για σενα το μετριο μπορει να ειναι 1000ε και για μενα 50.αλλιως να λες βλεπω αυτο η εκεινο ουτε δυνατο ουτε μετριο ουτε μικρο γιατι ο καθενας εχει αλλες δυνατοτητες.
Ακου να σου πω φιλαράκο...
Κάποιοι από μας εδώ μέσα γράφουμε στο συγκεκριμένο θρεντ 4 χρονάκια σχεδόν,ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ζήτησε κανείς από τον άλλον να του πει πόσα παίζει και πόσα βγάζει...
Σιγά μη βάλουμε και ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ στο κεφάλι μας ...
Παίζουμε όσα γουστάρουμε και δεν θα δώσουμε λογαριασμό σε κανένα.-

Αυτό το θρεντ ανοίχτηκε για να γράφουμε απόψεις και προγνωστικά γύρω από το στοίχημα και μόνο...
Οποιος γουστάρει να συμμετάσχει στην κουβέντα καλώς,όποιος μπαίνει εδώ για να το πάιζει μάγκας και να ειρωνεύεται,τα κουβαδάκια του και σ'άλλη παραλία...
Στο τέλος θα τις βγάλουμε και να τις μετρήσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη... :jerking:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ναι οκ να μην γραφονται ανακριβιες αλλα μην μπερδευσαι το τι μπορει να μας βολεψει με το τι θα γινει.ειναι συναρτηση πολλων πραγματων
να μπερδευτώ εγώ μπά... δεν παίζει...
αλλά απ'ότι διαβάζω εδώ μέσα κάποιοι παίζουν κάτι μυστήρια ,κάτι κόρνερ,κεφαλιές ,αράουτ κτλ...
και μαλακίες να είναι έστω και ένας να τσιμπίσει είναι έγκλημα

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ακου να σου πω φιλαράκο...
Κάποιοι από μας εδώ μέσα γράφουμε στο συγκεκριμένο θρεντ 4 χρονάκια σχεδόν,ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ζήτησε κανείς από τον άλλον να του πει πόσα παίζει και πόσα βγάζει...
Σιγά μη βάλουμε και ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ στο κεφάλι μας ...
Παίζουμε όσα γουστάρουμε και δεν θα δώσουμε λογαριασμό σε κανένα.-

Αυτό το θρεντ ανοίχτηκε για να γράφουμε απόψεις και προγνωστικά γύρω από το στοίχημα και μόνο...
Οποιος γουστάρει να συμμετάσχει στην κουβέντα καλώς,όποιος μπαίνει εδώ για να το πάιζει μάγκας και να ειρωνεύεται,τα κουβαδάκια του και σ'άλλη παραλία...
Στο τέλος θα τις βγάλουμε και να τις μετρήσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη... :jerking:

εγω δεν διαφωνω μαζι σου,αυτο λεω και γω να αναφερονται μονο προγνωστικα.οταν ομως καποιος επιλεγει ενα δρομο το να αναφερει ειμαι συν 300 συν 100 -200 και μου λεει μετα μικρο μεγαλο μετριο πονταρισμα ,για την ακριβεια των λογων του και μονο,ειπα να αναφερει και τα πονταρισματα που κανει.δεν θελω αποδειξεις και σκαναρισματα.εμενα δεν με αφορα αν κερδιζει και μακαρι να κερδιζει ,αλλα εφοσον το αναφερει(που δεν του το ζητησα)για να φαινεται σωστος και μονο πρεπει να το κανει.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

sexAdct

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και πούστης,δες εδώ...

Ηθελε και γλωσσόφιλα το στράκι...
αααααχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχα...

βλεπεις και συ ομως τωρα..μου λες οτι το θρεντ ανοιχτηκε για στοιχημα πριν 1λεπτο και κοιτα με τι ασχολεισαι.γιατι τους δινετε σημασια και χαλανε το θρεντ?και μενα με εβρισε ο αλλος και μολις τον καταλαβα τι ειναι δεν ξανααπαντησα.μην ασχολειστε και μην απαντατε ,θα βαρεθουν και θα φυγουν

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
εγω δεν διαφωνω μαζι σου,αυτο λεω και γω να αναφερονται μονο προγνωστικα.οταν ομως καποιος επιλεγει ενα δρομο το να αναφερει ειμαι συν 300 συν 100 -200 και μου λεει μετα μικρο μεγαλο μετριο πονταρισμα ,για την ακριβεια των λογων του και μονο,ειπα να αναφερει και τα πονταρισματα που κανει.δεν θελω αποδειξεις και σκαναρισματα.εμενα δεν με αφορα αν κερδιζει και μακαρι να κερδιζει ,αλλα εφοσον το αναφερει(που δεν του το ζητησα)για να φαινεται σωστος και μονο πρεπει να το κανει.
Και ποιος το κρίνει το τι είναι σωστό και τι όχι???
Εσύ κι εγώ???
Αν εσύ πιστεύεις ότι ο χίτμαν ή ο Χ χίτμαν είναι φιδέμπορας απλά τον αγνοείς και δεν λαμβάνεις σοβαρά τα γραφόμενά του,SO SIMPLE...

Εγώ ξέρω ότι ο καθένας έχει τη στοιχειώδη λογική να φιλτράρει ότι γράφεται εδώ μέσα και αναλόγως να κρίνει και να πράττει...

Από'δω και πέρα όποιος γαμάει το θρεντ με ειρωνείες και παπαρίτσες από μένα θ'ακούει πουστρηλίκια και γαμωμάνες ΤΕΛΟΣ!!!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
βλεπεις και συ ομως τωρα..μου λες οτι το θρεντ ανοιχτηκε για στοιχημα πριν 1λεπτο και κοιτα με τι ασχολεισαι.γιατι τους δινετε σημασια και χαλανε το θρεντ?και μενα με εβρισε ο αλλος και μολις τον καταλαβα τι ειναι δεν ξανααπαντητησα.μην ασχολειστε και μην απαντατε ,θα βαρεθουν και θα φυγουν
Το έγραψα και πιο πάνω στα πουστράκια μόνο πουστρηλίκια και γαμωμάνες...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
αφηστε τισ μαλακιες συντονιστειτε πρεπει να παμε ταμειο αυριο

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Έγώ επικεντρώνομαι στο ματς της Παραγουάης...
Από αύριο τα σπουδαία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom