Με την Αγγλια πηραν κατα τυχη το Χ,επισης οι Αγγλοι τους υποτιμησαν οπως φανηκε... τωρα τα φιλικα ειναι αλλο καπελο,δεν λεω οτι ειναι για τα μπαζα οι ΗΠΑ αλλα οχι και να πανε στους 16.
Τα ματς τα βλεπεις η' υποθετεις;
Με την Αγγλια πηραν κατα τυχη το Χ,επισης οι Αγγλοι τους υποτιμησαν οπως φανηκε... τωρα τα φιλικα ειναι αλλο καπελο,δεν λεω οτι ειναι για τα μπαζα οι ΗΠΑ αλλα οχι και να πανε στους 16.
εγω μετα την αγρια πουτσα του τελευταιου διημερου ειμαι στο -120..ημουν αρκετα +,αλλα το τελευταιο διημερο ολα πανε στραβα.
θα ριξω χιλιαρικο στον 1 της αγγλιας να ρεφαρω και να βγαλω κιολας...
αν σπασει θα σπασω το κεφαλι μου στον τοιχο...
Ειναι δυνατον να φορτωσεις το 1,20-1,30 της πλεον αναξιοπιστης εθνικης στον κοσμο διαχρονικά, με 1000 ευρω?εγω μετα την αγρια πουτσα του τελευταιου διημερου ειμαι στο -120..ημουν αρκετα +,αλλα το τελευταιο διημερο ολα πανε στραβα.
θα ριξω χιλιαρικο στον 1 της αγγλιας να ρεφαρω και να βγαλω κιολας...
αν σπασει θα σπασω το κεφαλι μου στον τοιχο...
χιλια και θα παρω 280 ρε...αν σπασει και το αγγλια-αλγερια θα το γυρισω στο πλεξιμο..ρε φιλαρακι να βαλεις 1000 να παρεις 150?
Ενταξει θα τα παρεις κ ανετα..χιλια και θα παρω 280 ρε...αν σπασει και το αγγλια-αλγερια θα το γυρισω στο πλεξιμο..
απο το μουνοπανο τον ποντολσκι εχασα 5 κατοσταρικα(γκολ/γκολ)...Ενταξει θα τα παρεις κ ανετα..
Εγω επιασα το Χ των ΗΠΑ(εχω 5 στα 5 Χ στο μουντιαλ)κ περιμενω στο παρολι μου 1/1 ημιχρ/τελ την Αγγλια να πληρωθω
Και για καλυψη μολις τωρα εβαλα κ κατι ψιλα στο Χ/1 να ειμαι κατοχυρωμενος..
Το μεσημερι βεβαια πηγα κουβα με το οβερ της Σερβιας που το ειχα δυαδα με το Χ των Ηπα κ αυτο..
Φλοροπουστες Αγγλοι σοβαρευτειτε για να μην μας πεθανετε σημερα!!
χιλια και θα παρω 280 ρε...αν σπασει και το αγγλια-αλγερια θα το γυρισω στο πλεξιμο..
ρε εχεις δικιο εσυ αλλα ποιος σ'ακουει..μ'εχει πιασει μαλακια τωρα..παλι διαφωνω...τωρα αν σου κανουν διαφορα τα 280 οκ.εγω θα κραταγα το 1000αρικο για μια επιλογη 3πλασιασμου και μετα διακοπες.το καθε μερα ειναι το μεγαλο λαθος που κανετε οι περισσοτεροι
Αδερφε οταν χανεις φραγκα σερι πρεπει με καποιο τροπο να τα παρεις πισω για να μην σαλταρεις..Με το 1000ρικο ειναι κατοχυρωμενος κ συνεχιζει μετα πιο ανετα να παιζει..παλι διαφωνω...τωρα να σου κανουν διαφορα τα 280 οκ.εγω θα κραταγα το 1000αρικο για μια επιλογη 3πλασιασμου και μετα διακοπες.το καθε μερα ειναι το μεγαλο λαθος που κανετε οι περισσοτεροι
αδερφε οταν δεν σε παει στον τσογο το κοβις μαχαιρι και επανερχεσε αλλη μερα βασικη αρχη!!!!!!!!!!! αμα το κινιγας να ρεφαρις τελος!!!!!!!!!! ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΑΖΙΝΟΒΙΟ!!!!!!!!! την αγγλια την φοβαμε για μπετονοκουβααα!!!!!! δεν βλεπεις τι γινεται !!!! καρτες κορακια κουβαδες νον στοπ !!!!!!!απο το μουνοπανο τον ποντολσκι εχασα 5 κατοσταρικα(γκολ/γκολ)...
200 egwαπο το μουνοπανο τον ποντολσκι εχασα 5 κατοσταρικα(γκολ/γκολ)...
σοβαρο μπετ στο bet365 με πανω απο 11.5Να δωσω και εγω την προβλεψη μου.
Νικη της Αγγλίας με 1 γκολ διαφορα.
Στατιστικα μπορουμε να βρουμε πουθενα?
Με ενδιαφερει, πόσα κορνερ ειχαν γινει στο Αγγλια-ΗΠΑ
Μακαρι να βρισκαμε παντως τα κορνερ του 1ου αγωνα.σοβαρο μπετ στο bet365 με πανω απο 11.5
μαλλον για πολλα πανε
αλλα θα περιμενα αν ημουν στην θεση σου το ημιχρονο και μετα θα επαιζα αναλογως
αν θες μπορεις να βαλεις 5 (πανω κατω) με 2.30 για ημιχρονο
ωραια,ασ πουμε οτι κερδιζει το στοιχημα 280 -120 που χανει συν 160.μετα?τα παιζει ολα?παιζει τα μισα?εγω αυτο που λεω ειναι οτι χεστηκε η φοραδα στο αλωνι.φαυλος κυκλος.ετσι δεν κανεις διαφορα και γι αυτο βρισκεσαι λιγο χαμενος η λιγο κερδισμενος.μεχρι που θα σπασει το 1,30 και μετα θα μπεις πολυ μεσα και θα ψαχνεις αλλες ιστοριες για ρεφα.Αδερφε οταν χανεις φραγκα σερι πρεπει με καποιο τροπο να τα παρεις πισω για να μην σαλταρεις..Με το 1000ρικο ειναι κατοχυρωμενος κ συνεχιζει μετα πιο ανετα να παιζει..
Τουλαχιστον καπως ετσι παιζω κι εγω..Ο τριπλασιαμος που αναφερεις ειναι παντα δυσκολος..
Δλδ τι παραπανω ρισκο εχει αυτο το παιξιμο ας πουμε,απο το δηθεν πρωτοποριακο συστημα του φαφουτη με τα αρκετα πιο δυσκολα Χ που μπορει να σε οδηγησει να παιξεις κ το σπιτι σου μεχρι να κατσει ενα γαμημενο Χ???