ΔΥσκολα να μην κερδισουν οι Γερμανοι, αλλα λεω οτι ειναι δυο τα παιχνιδια, οποτε αν θες παιζεις μονο τη Γερμανια, η Αμερικη δεν αποκλειεται να κατσει κανα αναποδο...
Παντως η τελικη αποφαση ειναι δικη σου, απλα μπορεις να περιμενεις και αλλους αγωνες, ή να ακολουθησεις τη θεωρια της στραβης, δηλαδη να φανε πρωτα γκολ, τα φαβορι..
Τελικα, η θεωρια της στραβης εκατσε και βαλανε γκολ πρωτα και τα δυο αουτσαιντερ, φανταζομαι θα εδιναν αποδοση 2,5 της Σλοβενιας και κανα 3,5 της Σερβιας, συνολο 9,5 οχι και ασχημα η δυαδα και οπως εχω πει, αν επαιζες και τα μονα, θα ειχες απολυτη καλυψη απο το πρωτο ματς και μετα θα ησουν ησυχος, οτι δεν θα ειχες χασει το κεφαλαιο σου τουλαχιστον, ο,τι και να γινοταν στο δευτερο...
Προσωπικα, δεν προλαβαινω να παιξω νωρις λογω δουλειας, οποτε τιποτα δεν επαιξα αρχικα, ομως φευγοντας απο τη δουλεια και βλεποντας απο το κινητο το 2-0 της Σλοβενιας,"ηλεκτριστηκα" και επαιξα την Αμερικη στο 20.0(ενω ηταν στο 25.0 κανονικα και για δευτερολεπτα μου το γυρισε στο 20.0 και μετα παλι στο 25.0) και το ιδιο ποσο το επαιξα και στο Χ με 8 αποδοση...
Οταν εφτασα σπιτι, ηταν ηδη 2-2 και εκεινη τη στιγμη ακυρωσε ο ανεκδιηγητος
διαιτητης κανονικο γκολ των ΗΠΑ, τι να κανουμε, ετσι ειναι και το στοιχημα...
Τελος παντων, με αυτη την τακτικη επιασα καθαρο κερδος 6 φορες το αρχικο πονταρισμα, οχι και ασχημα, αλλα καλυτερα θα ηταν να πιασω βεβαια το 18 φορες, αν κερδιζαν βεβαια οι ΗΠΑ...
Με αυτο θελω να δειξω ποσο καλο εργαλειο ειναι το live betting, αν βεβαια εχεις και καποια ευνοια, αλλα κυριως τολμη, προς θεου δεν το κανω σε καθε ματς αυτο, απλα επειδη κατα την προσωπικη μου αποψη, οι ΗΠΑ ειναι και αλλοπροσαλλη και επταψυχη ομαδα θεωρησα οτι δεν ειχε τελειωσει εκει το ματς και φυσικα το Χ2 ηταν πολυ μεγαλη στοιχηματικη ευκαιρια και τολμησα και την πονταρα και φυσικα θα συνεχισω να υποστηριζω οτι σε αυτο το παιχνιδι εχει νοημα μονον και μονο αν κυνηγας αποδοσεις και οχι "σιγουρα", το τονιζω και παλι, δεν υπαρχει σιγουρο, παρα μονο πιθανοτητες...