You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ανανέωση: Τρίτη 8/6 00.30πμ
Φίλες και φίλοι το πρόγραμμα της Τρίτης δεν έχει κανένα ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στην Ιρλανδία δεν βλέπω εκπλήξεις. Θα ξαφνιαστώ ιδιαίτερα αν δεν κερδίσουν εντός έδρας η Σάμροκ και η Σεντ Πάτρικς την Ντροχέντα και τη Μπρέι αντίστοιχα. Το ίδιο ισχύει και για το διπλό της Μποέμιαν η οποία φιλοξενείται από την πολύ κατώτερή της Γκάλγουει.
Στο Ντάνταλκ – Σπόρτινγκ Φινγκαλ αντιθέτως, δεν βλέπω να περνά εύκολα ο άσσος. Η νεοφώτιστη Φινγκάλ έχει εξαιρετικές επιδόσεις μακριά από την έδρα της αφού έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε σύνολο 8 παιχνιδιών! Έχει καλή άμυνα και από την άλλη μεριά δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα ότι η Ντάνταλκ θα τελειώσει το πρωτάθλημα τερματίζοντας πάνω από την τέταρτη θέση…
Μιας και λοιπόν δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο σήμερα αποφάσισα να αναφερθώ σε κάποια θέματα της ελληνικής επικαιρότητας.
Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχασαν χθες μια μοναδική ευκαιρία να γίνουν μάγκες και να τους βγάζουν το καπέλο οι φίλαθλοι όλων των ομάδων στην Ελλάδα! Όταν έγινε η μεγάλη διακοπή που διήρκεσε πάνω από μία ώρα είδαμε ένα σωρό τραγελαφικά πράγματα να συμβαίνουν στο ΣΕΦ. Ο Παπαλουκάς έπιανε ψιλή κουβέντα με τους οπαδούς και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τους πείσει να αποχωρήσουν από τις εξέδρες.
Ο Μπουρούσης έπαιρνε το μικρόφωνο και αποκαλώντας …μάγκες τους οπαδούς της ομάδας, τους ζητούσε και αυτός να μεταφερθούν στα πέταλα. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι πήγαιναν σχεδόν κλαίγοντας στην εξέδρα και μόνο που δεν έπεφταν στα πόδια τους για να τους παρακαλέσουν να είναι φρόνιμοι!
Αυτά είναι γελοία και ασόβαρα πράγματα! Καταρχάς ο αγώνας αυτός δεν έπρεπε να συνεχιστεί. Δεν γίνεται να φτάνει η ώρα δύο το πρωί και να παίζουν ακόμα μπάσκετ. Ήθελα να ήξερα δεν υπάρχει κάποιο χρονικό όριο διακοπής ενός αγώνα; Δηλαδή μπορεί ένα παιχνίδι να σταματήσει λόγω επεισοδίων τον Ιούνιο και να ξαναρχίσει τον Σεπτέμβρη;
Πρώτα από όλα λοιπόν θα έπρεπε οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μετά από όλα αυτά που συνέβησαν αντί να παρακαλάνε τον κάθε ηλίθιο να αποχωρήσει, να πάρουν την ομάδα τους και να φύγουν αυτοί πρώτοι από τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα ήταν κίνηση αξιοπρέπειας και σοβαρότητας. Με αυτόν τον τρόπο θα κέρδιζαν τον σεβασμό όλων των σοβαρών φιλάθλων και όχι των ηλιθίων και των ανεγκέφαλων.
Δηλαδή και που συνεχίστηκε ο αγώνας τι πίστευαν; Ότι θα κέρδιζαν το πρωτάθλημα, ή ότι θα σταματούσαν να πετούν κροτίδες και βαρελότα οι ανόητοι στις εξέδρες; Γι΄αυτό επαναλαμβάνω ότι θα έπρεπε από μόνοι τους να πάρουν αυτή τη γενναία απόφαση και να θέσουν με αυτόν τον τρόπο νέα ήδη και δεδομένα στο ελληνικό μπάσκετ. Στο τέλος όμως έκαναν μια από τα ίδια και εξέθεσαν τόσο την ομάδα τους όσο και τον ίδιο τους τον εαυτό…
Όσον αφορά στα πρωτοσέλιδα του Ντέρμπι και της Πράσινης και τα σεξιστικά υπονοούμενα, ένα πράγμα έχω να πω: Κάθε αστείο έχει αρχή και τέλος. Όσο ωραίο και να είναι ένα ανέκδοτο, αν το πεις εκατό φορές στο τέλος θα σου πετάξουν ντομάτες. Φτάνει πια με αυτή τη βλακεία και την ηλιθιότητα. Αυτό που με τσαντίζει περισσότερο είναι ότι αυτά τα πράγματα τα γράφουν άνθρωποι που υποτίθεται ότι είναι μορφωμένοι και έχουν ένα επίπεδο. Προσωπικά βέβαια αμφιβάλλω αν έχουν βγάλει καν το δημοτικό.
Επιτέλους θα επέμβει ποτέ κανένας εισαγγελέας ή θα συνεχιστεί αυτό το ηλίθιο βιολί επ’ αόριστον; Από την άλλη βέβαια βγήκε και η νέα ερυθρόλευκη εφημερίδα ο «Γαύρος» και είχε το εξής πρωτοσέλιδο:
Εδώ πραγματικά τα εγκεφαλικά κύτταρα παίρνουν ρεπό! Μια για ποια πράσινη παράγκα και για ποιό πρωτάθλημα που παίρνει στα χαρτιά μιλάτε ρε παιδιά; Θα τρελαθούμε τελείως; Ευνόησε κανέναν Παναθηναϊκό η χθεσινή διαιτησία, ή μήπως φταίνε οι Γιαννακόπουλοι για όλα αυτά που συνέβησαν στο ΣΕΦ; Δηλαδή τι θέλετε να μας πείτε; Ότι αν βγει απόφαση να παιχτεί αυτό το καταραμένο ένα λεπτό υπάρχει έστω και μια στο εκατομμύριο να γυρίσει ο Ολυμπιακός το παιχνίδι; Ρε γιατί κοροϊδεύετε τον κόσμο; Ποιος σας έχει δώσει επιτέλους αυτό το δικαίωμα; Ειλικρινά σας μιλάω ζω και αναπνέω για τη στιγμή που οι ίδιοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού θα ξυπνήσουν και θα φτύσουν κατάμουτρα τις ίδιες τους τις φυλλάδες που τόσο χρόνια εκμεταλλεύονται την πώρωσή τους και την αρρώστια τους για την ομάδα τους. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
Υ.Γ.1: ΚΟΥΙΖ. Για ποιο λόγο τώρα που πλησιάζει το Μουντιάλ υπάρχουν πολλοί παίκτες που τραυματίζονται από το πουθενά;
Υ.Γ.2: Χθες κατάλαβα για ποιο λόγο είναι ακριβά τα εισιτήρια του μπάσκετ στο ΣΕΦ. Φαίνεται ότι στην τιμή περιλαμβάνεται και πρωινό…
Ανανέωση: Δευτέρα 7/6 01.40πμ
Σήμερα που έχουμε χρόνο και δεν έχει παιχνίδια θα ήθελα να πούμε δύο λόγια για την ΑΕΚ. Η Ένωση λοιπόν απέκτησε τον Νίκο Λυμπερόπουλο και από ότι μαθαίνω εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψει στην ομάδα και ο Τραϊανός Δέλλας! Πρόκειται για δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες αναμένεται να βοηθήσουν πολύ την ομάδα!
Δυστυχώς όμως δεν φτάνουν. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη και άλλους παίκτες και έχω στο νου μου 2-3 για να της προτείνω. Υπάρχει ένας πολύ καλός τερματοφύλακας που πέρασε από την ΑΕΚ και τον λένε Θεολόγη Παπαδόπουλο. Αν επιστρέψει θα πρόκειται για μεγάλη μεταγραφή.
Στην άμυνα «σηκώνει» να γυρίσει ο Στέλιος ο Μανωλάς και να δούμε έτσι ένα πρωτότυπο ντουέτο από θείο και ανιψιό το οποίο δεν θα έχει ξαναπεράσει ποτέ από την ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Αν πάρεις στο κέντρο τον Βασιλάκη τον Τσιάρτα και τον Τόνι τον Σαβέφσκι, τότε θα μιλάμε για τον φόβο και τον τρόμο όλων των ευρωπαϊκών (και όχι μόνο ) ομάδων.
Στην επίθεση υπάρχει έτοιμη λύση. Ο Βασίλης ο Δημητριάδης προσφέρει ήδη τις υπηρεσίες του στην ομάδα και οι υπεύθυνοι του συλλόγου δεν έχουν παρά να του εκδώσουν νέο δελτίο…
Συγνώμη για αυτήν την ειρωνική μου διάθεση, αλλά νομίζω ότι συμφωνούν μαζί μου σχεδόν όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ. Έκανα ένα μίνι – γκάλοπ ρωτώντας 10 γνωστούς μου να μου απαντήσουν για το αν ο Λυμπερόπουλος με τον Δέλλα συνεχίσουν να αγωνίζονται ή αν έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο. Δεν κάνω πλάκα, αλλά οι οκτώ στους 10 ήταν σίγουροι ή ότι ο ένας από τους δύο, ή ότι ακόμα και οι δύο έχουν κρεμάσει τα παπούτσια τους! Δηλαδή να θέσω ένα ερώτημα; Η ΑΕΚ θέλει να γίνει και πάλι ανταγωνιστική και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με τον Λυμπερόπουλο και τον Δέλλα; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά;
Αμ, το άλλο; Ο Παναθηναϊκός λέει θέλει να πάρει τον Σκόκο και ως αντάλλαγμα να της δώσει κάτι ψιλά και τον Κλέιτον με τον Μάτζιο! Ξέρετε τι μου θυμίζει αυτό; Όταν είμαστε πιτσιρικάδες και λέγαμε τα κάλαντα σε μερικά σπίτια αντί να μας δώσουν κανένα φράγκο, μας έδιναν μελομακάρονα και κουραμπιέδες! Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από ζεστό χρήμα και όχι από ξεζουμισμένους παίκτες οι οποίοι δεν έχουν τίποτα απολύτως να προσφέρουν. Εξάλλου ως πότε η μεγάλη αυτή ομάδα που λέγεται ΑΕΚ θα ζει με τα …αποφάγια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού; Εδώ και δέκα χρόνια περίπου αυτή η ιστορία γίνεται. Θέλετε να σας απαριθμήσω παίκτες; Νομίζω ότι δεν χρειάζεται…
Φαντάζομαι λοιπόν από τώρα μια ΑΕΚ που να έχει στην ενδεκάδα της αυτούς τους τέσσερις ποδοσφαιριστές και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι και του χρόνου να δούμε μια από τα ίδια και …χειρότερα!
Το άλλο όμως που άκουσα και έπαθα κυριολεκτικά πλάκα είναι η προσφορά που έγινε για την ανανέωση συμβολαίου στον Αραμπατζή. Ο πιτσιρικάς είναι πολύ ταλαντούχος τερματοφύλακας και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Η ΑΕΚ λοιπόν του προσέφερε 110.000 ευρώ και αντί αυτός να πάρει τα μπογαλάκια του και να εξαφανιστεί, ζήτησε απλά και μόνο 40.000 ευρώ παραπάνω για να πει το ναι. Εκείνοι όμως ούτε αυτά δεν του δίνουν! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Αν όμως ο πιτσιρικάς είχε ένα –Τ(ταυ)- πριν από το τελικό σίγμα, δεν θα έπεφτε το κασέ του κάτω από τα 400 χιλιάρικα! Οι διάφοροι μανατζαρέοι έχουν βγάλει του κόσμου να εκατομμύρια τόσα χρόνια προωθώντας ξένους … τερματοφυλακάρες όπως ο Μάχο, και ο Σάχα. Πλάκα πλάκα αν πάρετε τις δύο πρώτες συλλαβές αυτών των ονομάτων βγαίνει η λέξη μάσα. Τυχαίο; Δεν νομίζω…
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
θα μας τα φερει ο μποντος;;κερναω τυροπιτα και καφε στο νικο στη πλατεια εκει που αραζει ο μποντος
ναιθα μας τα φερει ο μποντος;;
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΘ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ
22/06/2010 | 21:30
ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
231 0 ΒΑΘΜΟΙ 7,50
232 1-2 ΒΑΘΜΟΙ 3,50
233 3 ΒΑΘΜΟΙ 3,50
234 4 ΒΑΘΜΟΙ 5,00
235 5 ΒΑΘΜΟΙ 8,00
236 6-7 ΒΑΘΜΟΙ 10,00
241 9 ΒΑΘΜΟΙ 40,00
ποσους ποντους πιστευεις για ελλαδα;;
22/06/2010 | 21:30
ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
231 0 ΒΑΘΜΟΙ 7,50
232 1-2 ΒΑΘΜΟΙ 3,50
233 3 ΒΑΘΜΟΙ 3,50
234 4 ΒΑΘΜΟΙ 5,00
235 5 ΒΑΘΜΟΙ 8,00
236 6-7 ΒΑΘΜΟΙ 10,00
241 9 ΒΑΘΜΟΙ 40,00
ποσους ποντους πιστευεις για ελλαδα;;
Χιστες καλησπερα.
Το σημερινό μου στοιχημα ειναι απο πρωταθλημα ισλανδιας και ειναι το εξης :
Ticket Details: Registered 07.06.2010 15:57, 2 Selections
Expected decision date of entire ticket: 08.06.2010 03:55
Selections
Bank Date Matches Results Bet Odds Status
07.06.2010 22:00 KR - Valur 1 1.75 Pending
07.06.2010 21:15 Haukar - Breiðablik 2 1.75 Pending
---------------------------------------------------------
Total odds 3.06
Bet placed @
---------------------------------------------------------
Να αναφερω οτι ο "οπαπ" της ισλανδιας προσφερει το καθε ματς στη τιμη του 1.35, θεωρητικα πολυ καλο value στη 2αδα λοιπον.
(*Aν μου ζηταγατε ενα πιο δυνατο , μαλλον θα ελεγα την KR)
Αυτη η KR με εχει γαμησει .... 3 φορες κουβα με εχει στειλει.....και 1 χθες .... 4
τεσπα....
σημερα εχω παρει 2αδα απο β'κατηγορια ιρλανδιας
Τα στοιχήματά σας τοποθετήθηκαν επιτυχώς. Καλή τύχη...
Απόδειξη Στοιχήματος
Είδος Στοιχήματος: Διάδες
Limerick FC v Finn Harps @ Limerick FC 1.85
Waterford U. v Salthill Devon @ Waterford U. 1.15
1 στοίχημα @ 2.13 απόδοση 2αδας.
---------------
Bet placed @
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K