Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Συνημμένα

• 222 (2).jpg
    222 (2).jpg
    93,6 KB · Εμφανίσεις: 56

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/10/2018

Ντορχερντ-Αλκμααρ Β οβερ 1.40
Ολυμπιακος-Μιλανο 1 -4.5 1.53

Τοροντο Ραπτορς-Μποστον Σελτικς 2 +6.5 1.50
Aλμιρε Σιτι-Γκοου Αχεντ Ινγκλς οβερ 1,50

Υ.Γ
Οποιος θελει να αλλαξει το 4ο
16.00 Ντιμπα Αλ φουαριαχ-Αλ αχλι Ντουμπαι οβερ 1.58
Η.Α.Ε πρωταθλημα

Καλη επιτυχια.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/10/2018

Ντορχερντ-Αλκμααρ Β οβερ 1.40
Ολυμπιακος-Μιλανο 1 -4.5 1.53

Τοροντο Ραπτορς-Μποστον Σελτικς 2 +6.5 1.50
Aλμιρε Σιτι-Γκοου Αχεντ Ινγκλς οβερ 1,50

Υ.Γ
Οποιος θελει να αλλαξει το 4ο
16.00 Ντιμπα Αλ φουαριαχ-Αλ αχλι Ντουμπαι οβερ 1.58
Η.Α.Ε πρωταθλημα

Καλη επιτυχια.

Τα επαιξα καρφωτυρι και τα 4 τυπε  :S :S :S

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Θα τους γαμησουμε

:takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
[move]καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης :hi: :rockon: :rockon: :rockon: :hi: :hi: :hi: :) :) :) :)[/move]

Τωρα στο live 0βερ 3,5 το παιχνιδι αδελαιδα γιουναιτεντ συδνευ 0,50 λεπτα :grin: δεν το πιστευω :) αλλα 2,5 οβερ το πιστευω επιστροφη 2,42 ευρω :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: 

1113=Παναθηναικος-Πανιωνιος=1

1114=Πας γιαννινα-Πανιατωλικος=1

1115=Α.Ε. Λαρισα-Λαμια=1

1116=Λεβαδειακος-Ξανθη=Χ

1117=Αρης-ΠΑΟΚ=2

1119=Ατρομητος-Αστερας Τριπολης=1

Τα επαιξα καρφωτυρι :grin: στον ΤσεχοΠοντιο-Στοιχιμαν Οπαπ :grin:  0,50 λεπτα :grin:  Μεγιστη Επιστροφη  31.19 ευρω :sunglasses:  Μπας και φαμε κανα κοντοσουβλι την κυριακη καμια κοκα κολα ζερο και κανα 2κοματια σοκολατοπιτα με μια μπαλα παγωτο πανω  :hi: :hi: :grin: :grin:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
[move]καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης :hi: :rockon: :rockon: :rockon: :hi: :hi: :hi: :) :) :) :)[/move]

Τωρα στο live 0βερ 3,5 το παιχνιδι αδελαιδα γιουναιτεντ συδνευ 0,50 λεπτα :grin: δεν το πιστευω :) αλλα 2,5 οβερ το πιστευω επιστροφη 2,42 ευρω :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

:hi:

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
17.00
Σιτι-Μπερνλι. Σιτι νικη χωρις να δεχτει γκολ(1.53) <-δυνατο
Λιγα πραγματα εδω.Το μονο που αξιζει ειναι 1+νο γκολ. Η κατοχη της Σιτι θα φτασει στο 75-80.Αν καταφερουν να φανε γκολ απο μια κακη ομαδα επιθετικα και χωρις αντεπιθεσεις,να παν να γ..... Στο περσινο ηταν 78-22 με την Μπερνλι να εχει 6 τελικες με 0 στον στοχο.

Γουεστ Χαμ-Τοτεναμ. Οβερ 2.5(1.66)
Ομαδες με επιθετικο ταλεντο οποτε παμε στο οβερ.Η μονη φοβια ειναι να μην κλειστει πισω η Γουεστ Χαμ οπως με Τσελσι(που και εκει μπορουσε να εχει σκοραρει).Μπορει να την χτυπησει την Τοτεναμ και του πουστη αν η Τοτεναμ δεν καταφερει να σκοραρει.

Γουλβς-Γουοτφορντ. Αντερ 2.5(1.80) αλλιως τοκογλυφικο αντερ 3.5
Εδω ημουν αναμεσα στον ασσο και το αντερ.Κατεληξα στο δευτερο ομως. Εξαιρετικη αμυνα η Γουλβς που εχει τα λιγοτερα γκολ παθητικο μετα απο Σιτι,Λιβερπουλ και Τσελσι. Η Γουοτφορντ θα εχει απουσιες στην αμυνα(3/4 θα λειπουν) οποτε δεν την βλεπω να ανοιγεται ιδιαιτερα..

Καρντιφ-Φουλαμ 2 (2.90),Χ2 (1.55),2 draw no bet(2.00)
Η χειροτερη ομαδα της ΠΛ απεναντι σε μια ταλαντουχα ομαδα που πληρωνει την αφελεια στην αμυνα.Αν δεν υπηρχε αυτη η αφελεια,θα μιλαγαμε για πολυ δυνατο..Το ζητημα ειναι να φανει σοβαρη στα εκτος,που εχει ενα μικρο θεμα, και στην αμυνα.Η Καρντιφ δεν εχει καλη επιθετικη γραμμη οποτε δεν νομιζω να απειληθει και ιδιαιτερα. Αν ψαχνετε ματς σε συστημα,διπλο.Αν ψαχνετε σε δυαδα,τριαδα,τα υπολοιπα που εχουν και ασφαλεια.

19.30
Χαντερσφιλντ-Λιβερπουλ. Λιβερπουλ με ανεπαφη εστια (1.90) <- πολυ δυνατο αν εχετε βγαλει τιποτα μεχρι τοτε.
Ισχυει ακριβως το ιδιο με την Σιτι.Το μονο που αξιζει ειναι το διπλο με ανεπαφη εστια.Η δευτερη χειροτερη ομαδα της ΠΛ απεναντι στην καλυτερη αμυνα. Στο περσινο,χωρις να υπερβαλλω,η Χαντερσφιλντ περασε το κεντρο καπου στο 70-75 για πρωτη φορα.Καπου εκει πατησε και για πρωτη φορα περιοχη χωρις να κανει απολυτως τιποτα.Φετος με την σοβαροτητα που δειχνει η Λιβερπουλ πισω,το θεωρω αδιανοητο να φαει γκολ.Μονο αν κανουν καναα χαζο πεναλντι ή με καμια στραβοκλωτσα..Ελαχιστα θα απειληθει. Για να μην σκατε για γκολ της Λιβερπουλ,το απλο νο γκολ εχει 1.57 περιπου.

Κρινετε και διαλεγετε αναλογως τον τροπο παιξιματος σας.

ΥΓ.Φορτσα Στοουκ :Ρ ..Την πιστευω για νικη αλλα δεν εχω εικονα της Τσαμπιονσιπ περα απο της Στοουκ..Κανα τοκογλυφικο 1Χ ή dnb να αξιζει.

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
14.30
Τσελσι-Γιουναιτεντ. Τσελσι πρωτη στα 5 κορνερ (1.50)<- δυνατο, πρωτη στα 7 (2.20)
Η λογικη λεει καρφι ασσος βασει της εικονας των ομαδων.Υπαρχουν καποιοι σοβαροι παραμετροι,ομως.
Πρωτον,το παρελθον του Μουρινιο με την Τσελσι και οι δυο απολυσεις.Φημες αναφερουν οτι σε περιπτωση πο χασει,χαιρετα.Ειμαι 100% σιγουρος οτι το τελευταιο που θελει ειναι να τον "απολυσει" για 3η φορα η Τσελσι.Επισης,το παρελθον με τους παιχτες.Μερικοι απο αυτους(πχ ο Αζαρ) τον ειχαν πουλησει και ηταν προκλητικα καακοι μεχρι να απολυθει. Ο Γουιλιαν ηταν ο μονος που οντως επαιζε οπως θα επρεπε..
Δευτερον,η νοοτροπια/προσεγγιση του Ζοσε. Θα κατεβει για να μην φαει γκολ και θα εστιασει στο σβησιμο του Αζαρ.Περσι στο Ολντ Τραφορντ ειχε βαλει τον Ερερα να τον ακολουθει παντου και τον ειχε βγαλει τελειως εκτος παιχνιδιου.Αποτελεσμα ηταν η Τσελσι να μην εχει τελικη στο ημιχρονο μετα απο 10-15 χρονια.Δεν θυμαμαι ακριβως..Αν σβηστει ο Αζαρ,δυσκολα τα πραγματα γιατι οι αλλοι δεν τραβανε ιδιαιτερα.
Συμπερασμα,το 1.75 δεν νομιζω οτι αξιζει για ασσο στο συγκεκριμενο ματς.
Αντ αυτου,Τσελσι πρωτη στα 5 κορνερ. Η κατοχη θα χτυπησει 60/65-40/35.Δυσκολα να κατεβει για παραπανω κατοχη ο Ζοσε.Σιγουρα θα θυμαται το 4-0 προπερσι.Αν κατεβει και με Πογκμπα-Φελαινι-Ματιτς κεντρο,ειναι αχαστο..Για λιγο μεγαλυτερη αποδοση και ρισκο,πρωτη στα 7 κορνερ.

alvanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
7
Like
245
Πόντοι
281
μπομπες...ανζι-τσσκα (8.00) 1 και λαφνιτζ-ριντ 1 (4.00)

alvanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
7
Like
245
Πόντοι
281
"καλημερα" τσιφτηδες..  :headbaning1:

δυαδες..

lokomotiv-rostof    1    2.15
le man-bourg        1    1.80

και

riestra-san telmo  1    1.90
stal-katovice      1    1.90

και σε τριαδες..τετραδα...

αλλα σημεια..

spezia-pescara      over    2.25
πας-παναιτωλικος    1      2.00

καλη τυχη !!

alvanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
7
Like
245
Πόντοι
281
τελος ενας ωραιος συνδιασμος με καλη αποδοση..

lokomotiv 1
giannena  1
spezia over

@10.00

Επισκέπτης
CLICK HERE

[move]WE WILL, WE WILL ROCK ΑΝΥ SMART GIRLS ONLY :rockon:
που δεν μας σκοτίζουν τη ντούντα :rockon:
another bites the dust :birdman:
σε παραδίπλα θρεντ ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ :2funny: [/MOVE]

Συνημμένα

• KOYBAΣ ΕΔΩ psol.........png
    KOYBAΣ ΕΔΩ psol.........png
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Πρασίνησε το Oddsportal κι ανέβασε more το ROI της Πατρίδας - έσπασε 1 στατίστικαλ Άσσος των γουδιών
    Πρασίνησε το Oddsportal κι ανέβασε more το ROI της Πατρίδας - έσπασε 1 στατίστικαλ Άσσος των γουδιών
    42 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Δεν θέλω 1 και 2 call girls because ως μανιακός ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ θέλω πολλά περισσότερα ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ.png
    Δεν θέλω 1 και 2 call girls because ως μανιακός ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ θέλω πολλά περισσότερα ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ.png
    37,3 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΖΕΙ χοντρή ντούντα.......
Ούτε 10 σεντς δεν πρόκειται να ρίξω άσχετα αν:

Defensa y Justicia - Talleres Cordoba => 1.94 πτώση σε 1.89 ο Άσσος
Velez Sarsfield - Gimnasia L.P. => 1.89 σε 1.83 ο Άσσος
Colon Santa FE - River Plate => 2.51 σε 2.48 το δίφραγκο
EL Nacional - U. Catolica => 2.21 σε 2.08 δίφραγκο
πουστοκαρναβαλάδες, αιδοία της νταστ Ponte Preta - Figueirense => 1.78 σε 1.75 Άσσος.

ΦΤΥAΡΙΑ ΩΡΑ 4:00 ΠΟΣΙΜΠΛ ΣΚΟΡ running current odds is 2-1 but I will not inform you ενιμορ because I χαβ τοu λογκ αουτ :grin:

To τραγούδι της ημέρας!

[move]
μην ποντάρετε στα φαβορί
θα πιάσετε το @@ρι....
ki άλλος με το UK Champion$$$ip
ta canadian dollars έχει πάρει[/move]

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Εγω εχω ριξει 4 αδα. Παναθηναικος στανταρ. Λιεγης. Μπέτις και. Οβερ αγιαξ. Ειμαι ταμειο. Λέτε? Σημερα εχασα τη. Κολο θελτα

Επισκέπτης
Καταρχήν είναι λάθος παίξιμο γιατί έβαλες σε σύστημα 3/4 (έτσι υποθέτω) τον Aίαντα που έχει απόδοση γύρω στο 1.40 over 2.5 ή έβαλες το 3.5 που έχει 2.05??
Αλλά και το 1.55 των μπινέδων και καμπινέδων του Βελγίου πάλι θα σε ρίξει.
Δεν βάζουν τέτοιες αποδόσεις σε σύστημα γιατί και να κάτσουν τα 3 ματς πάλι χαμένος είσαι.
Εμ τα έχω γράψει 1000 φορές αυτά σας έχω δώσει λινκ με οδηγίες εδώ αλλά δεν τα κοιτάτε.
Η Θέλτα όντως ηταν στατιστικός Άσσος όντως αλλά δεν πέρασε. Έχουν όμως πάνω από 70% επαλήθευση επομένως 1.70 ή 1.75*0.7 > γκανιότα μεσοπρόθεσμα.
Με τις τρέχουσες αποδόσεις βλέπω στατιστικό Άσσο τη Λας Πάλμας από sexPAIN :grin: και την Κοτρώνα στους μακαρονάδες :grin:

[move]
Κάποτε έψηνα γκόμενα μοντέλο
και κατέληξα να πάω μπορντέλο
κι έτσι το έριξα στον τζόγο :grin:
[/move]

Συνημμένα

• Διαβάστε τη θεωρία της κοκκινίλας άσχετα αν είμαι αντικουμμουνιστής LOL..........png
    Διαβάστε τη θεωρία της κοκκινίλας άσχετα αν είμαι αντικουμμουνιστής LOL..........png
    81,1 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης
Οι Special forces της Ntountabet θα ξαναδώσουν αγώνα με απώτερο στόχο την πλήρη συντριβή του εχθρού σε κάθε μέτωπο εις όφελος των κοριτσιών!
Εντάξει αν περνούσαν τα Φτυάρια (3-1 το έριξα) ε τότε.....
Δίνω σύστημα 6/7 ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ τα Αγγλικά ματς που δίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω αναλύθηκαν ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ red theory. DEN EXO XRONO να τα παρακολουθήσω. Εκτός κι αν είχα βιολογικό κλώνο.

] εξηγώ τι στο διάολο σημαίνουν οι 2 φωτογραφίες με τις αποδόσεις.

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    22,9 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Untitled2.png
    Untitled2.png
    26,9 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Tα Φτυάρια έλεος 3-3 σκορ ε να το πετύχαινα κι αυτό τότε τύφλα ο Κάλχας και η Πυθία.png
    Tα Φτυάρια έλεος 3-3 σκορ ε να το πετύχαινα κι αυτό τότε τύφλα ο Κάλχας και η Πυθία.png
    15,2 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Ρεντ θίορι για Πεπίτο Γκονζάλες.png
    Ρεντ θίορι για Πεπίτο Γκονζάλες.png
    98,8 KB · Εμφανίσεις: 20

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε ντουνταρα κατι μου λεει οτι εχεις πεσει με τα μουτρα στο στοιχημα λογω βαρεμαρας στο μποστανι εξω απο την καλαματα μαϊ μεν

Επισκέπτης
Δυστυχώς είπες μάλλον πόσταρες την μπίτεν τρουθ  :-
Αν θες κάτι να ρωτήσεις με το θέμα πολύ ευχαρίστως αν και δεν σε κόβω για τζογαδόρο και δη εθισμένο.
Θα χαρώ πάντως να συναντηθούμε κάποια στιγμή που θα έλθω επάνω. Δεν ξέρω πότε όμως, ε βάλε 300Ε μεταφορές και χοτέλια, αμ τα κορίτσια των Αθηνών τι θα φάνε????
Έχουμε και της Μεσσήνης που ενισχύουμε, που στο διάβολο να τα βρω όλα και να τα μαζέψω  :rolleyes:
Α και ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ μην μου πεις ότι θα κεράσεις γιατί εγώ δεν το δέχομαι. Είμαι εγκοίστ :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε θα μου φερεις ενα τενεκε λαδι πεσκεσι κι εγω θα σε κερασω στριπ σοου και μετα ρομαντικο call girl σε μπουρδελοξενοδοχειο του κεντρου

Foxvillager

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
51
Πόντοι
1
Καταρχήν είναι λάθος παίξιμο γιατί έβαλες σε σύστημα 3/4 (έτσι υποθέτω) τον Aίαντα που έχει απόδοση γύρω στο 1.40 over 2.5 ή έβαλες το 3.5 που έχει 2.05??
Αλλά και το 1.55 των μπινέδων και καμπινέδων του Βελγίου πάλι θα σε ρίξει.
Δεν βάζουν τέτοιες αποδόσεις σε σύστημα γιατί και να κάτσουν τα 3 ματς πάλι χαμένος είσαι.
Εμ τα έχω γράψει 1000 φορές αυτά σας έχω δώσει λινκ με οδηγίες εδώ αλλά δεν τα κοιτάτε.
Η Θέλτα όντως ηταν στατιστικός Άσσος όντως αλλά δεν πέρασε. Έχουν όμως πάνω από 70% επαλήθευση επομένως 1.70 ή 1.75*0.7 > γκανιότα μεσοπρόθεσμα.
Με τις τρέχουσες αποδόσεις βλέπω στατιστικό Άσσο τη Λας Πάλμας από sexPAIN :grin: και την Κοτρώνα στους μακαρονάδες :grin:

[move]
Κάποτε έψηνα γκόμενα μοντέλο
και κατέληξα να πάω μπορντέλο
κι έτσι το έριξα στον τζόγο :grin:
[/move]

στο oddsportal Κοιτάμε αυτά τους ασσους και τα διπλά που έχουν πέσει εκεί που έχει πέσει πιο πολύ ποντάρουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom