Foxvillager
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 51
- Πόντοι
- 1
Δεν ανοίγει το λινκ...το σκ θα τους γλεντησουμε με σαμπανιες κρατηστε αποθεματα
blob:
Δεν ανοίγει το λινκ...το σκ θα τους γλεντησουμε με σαμπανιες κρατηστε αποθεματα
blob:
στειλε κανα pm να παιξουμε κανα μπασκετακι σημερα φιλετο σκ θα τους γλεντησουμε με σαμπανιες κρατηστε αποθεματα
blob:
σου έχω στείλει αμα μπορείς στείλε μουπαιδια για το επομενο τεταρτο θα μπορω να στελνω προγνωστικα οποιος θελει σε πμ μετα δεν θα εχω δυνατοτητα οποιος θελει ας στειλει
Ρε frank μήπως πρέπει να ξαναπάω στο Δημοτικό?
Από εκεί και πέρα δεν είμαι εδώ μέσα για έριδες ούτε και να πουλάω εξυπνάδες, αλλά αν θες και λίγο να κοντραριστούμε στοιχηματικά εννοώ - δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι - πρότεινε διοργάνωση και κάθε Σάββατο να δίνουμε ΜΟΝΑΧΑ τελικά σκορ.....
ΜΟΥΝΟΨΕΙΡΕΣ ΟΧΙ.......
ΣΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΡ.........
ξεκινα τα φιδιαΕπαγγελματιας Franke απο λεπτο σε λεπτο ανεβαζει δελτιο αξιας 0.5 με αποδοση 3 που κερδιζει 8000 ευρω. :S :S :S
μεχρι στιγμης εχω λαβει 57 πμ δεν περιμενα να παρω τοσα πολλα
χαρα μου ειναι να δινω προγνωστικα σε φιλους εστω και αν δεν σας γνωριζω
ευχαριστω για τα καλα σας λογια
Μάρκο χαλάρωσε γιατί σήμερα δεν είμαι και καλά με τσαντίσανε σε ένα παραδίπλα θρεντ και δεν λέει............
Χθες η 3αδα που έδωσα πήγε κουβά. ΕΛΕΟΣ!!!!
Δες εδώ για σερί γκαντεμιάς BOEING........
3 ανατροπές, μία ημιανατροπή στα 6 ματς!!!!
Θα δώσω αφού το θες σκορ για το Σάββατο που έχει Τσάμπιονς Αγγλίας. Μόνο σκορ θα σας δίνω με τις αναλύσεις να πάνε να καβαληθούνε δεν έχει νόημα στην κατηγορία αυτή που έχω κάμποσα στατιστικά μαζέψει να παίζουμε την ντούντα μας.....
Σκορ κι ας πάνε κουβά........
Φυσικά αν δίνω π.χ. 2-1 ρίχτο εσύ Άσσο είτε GG/over κάνε ό,τι νομίζεις. Εγώ πλέον ΜΌΝΟ σκορ στην κατηγορία αυτή. Ούτε χηνάρια ούτε @@ρια.......