Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
[move]Καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του κοσμου :hi:[/move]

927=Γιουβεντουςu23-Aρετσο=2

929=Αλ Χαζμ-Αλ Καντισιγιαχ=Γκολ-Γκολ

932=Νογκουμ Ελ Μοστακμπαλ-Γκουνα=2,5 Οβερ

931=Χαποελ Πεταχ Τικβα-Μπειταρ Τελ Αβιβ Ραμλα=3,5 Οβερ

934=Χβιντοβρε-Κογκε=2,5 Οβερ(εδω πηγαινα για οβερ 3,5 αλλα δεν το δεχεται ο τσεχοποντιος οπαπ :grin:)

935=Ραγιο Μαχαδαοντα-Σπορτινγκ Χιχον=Κομπο Γκολ-Γκολ&Οβερ

Τα επαιξα καρφωτυρι στον ΤσεχοΠοντιο-Στοιχιμαν ΟΠΑΠ >:( :grin:  0,25 Λεπτα Μεγιστη επιστροφη  32,66 ευρω

Μπας και παρω με τα κερδη 3 κιλλα παραγωγισιο μελι :grin: και 1 κιλο ταχινι :grin: να την βγαλω κανα μηνα :grin: :hi:

Foxvillager

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
51
Πόντοι
1
[move]Καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ του κοσμου :hi:[/move]

929=Αλ Χαζμ-Αλ Καντισιγιαχ=Γκολ-Γκολ

932=Νογκουμ Ελ Μοστακμπαλ-Γκουνα=2,5 Οβερ

931=Χαποελ Πεταχ Τικβα-Μπειταρ Τελ Αβιβ Ραμλα=3,5 Οβερ

934=Χβιντοβρε-Κογκε=2,5 Οβερ(εδω πηγαινα για οβερ 3,5 αλλα δεν το δεχεται ο τσεχοποντιος οπαπ :grin:)

935=Ραγιο Μαχαδαοντα-Σπορτινγκ Χιχον=Κομπο Γκολ-Γκολ&Οβερ

Τα επαιξα καρφωτυρι στον ΤσεχοΠοντιο-Στοιχιμαν ΟΠΑΠ >:( :grin:  0,25 Λεπτα Μεγιστη επιστροφη  32,66 ευρω

Μπας και παρω με τα κερδη 3 κιλλα παραγωγισιο μελι :grin: και 1 κιλο ταχινι :grin: να την βγαλω κανα μηνα :grin: :hi:
Κλαίω με τις περιγραφές χαχα

Επισκέπτης
Πάντως σας προειδοποίησα :grin: αλλά να τους πάρει ο διάολος το Σιάτλ βάζει δύο γκολ στα πρώτα 13 λεπτά!!!! και οι άλλοι με το ζόρι το έβαλαν στο συνημίτονο ΓΚΡ......
Να μην περάσει το όβερ 3.5 με 2 γκολ από τα αποδυτήρια δηλαδή να σου σπάνε τα νεύρα ΓΚΡΡΡΡΡΡ....
PROSEXETE KALA se U$A να αποφεύγετε 1Χ2 είναι ΔΥΣΚΟΛΟ να κάτσουν. Θες πολλά στατιστικά και δεδομένα. Το προτιμότερο εκεί είναι όβερ 3.5 είτε noGG καθόσον over 2.5 & GG are cuntψείρες :grin:
Ο Καναδάς έδωσε πίσω πόρτα και καμ μπιχάηντ αλλά το χειρότερο σπάσιμο ήταν με την Τσίκο που έληξε 1-0 γαμώ την κόκα τους να πέρναγε το σκορ (το έριξα και μεμονωμένο).
Tέλος (περιγράφουμε ανάποδα τα γεγονότα LOL) το 1ο σκορ ήλθε ανάποδα. 0-1 ΦΑΚ!

Σήμερα @@ρια όλα μεμονωμένα είναι σκόρπιες ώρες και σκόρπιες χώρες.
1) Η Pontedera έχει μικρό Άσσο ελπίζω να ανέβει τουλάχιστον 1.85 στο λάηβ.
2) Η Almeria είναι λίγο παρακάτω από την στατιστική περιοχή των Άσσων Ισπανίας.
3) Η Koge έχει μεγάλη πτώση δίπλας.
4) Σε Αλλάχ ακμπάρ μακρυά δεν ακουμπάω τίποτα - όπως και τους κωλοεβραίους - πολωνούς.
5) Το ινδικό έχει μια 5% αύξηση ο Άσσος προσοχή εκεί γιατί βλέπω συνεχώς αυξομειώσεις - θα το αποφύγω.
Σε κάθε περίπτωση για τα 5 αυτά ματς θα τα ποντάρω λάηβ όταν θα έχουν κλειδώσει οι αποδόσεις.

Αύριο έχει γουδιά (Γαλλία 2η). Θα ετοιμάσω το νωρίς το βράδυ την 1η εκτίμηση βάσει ΟΠΑΠ ανάλυσης δίνοντας και σκορ. Κι αύριο με τις Oddsportal odds θα γίνει 2η σύγκριση ε όπου συμφωνούν εκεί θα ποντάρουμε.
Ευτυχώς που δεν έγινε μεγάλη ζημιά με την Ladbrokes κλικ here <=

Ο Άσσος έπεσε από το 2.37 στο 2.17 κι έχει κοκκινίλα  παντού τώρα οι μακαρονάδες εκτός από τις δίδυμες 888sport & Unibet που έχουν στατικότητα. Καλό είναι να το αποφύγετε είναι καριόλια οι μακαρονάδες της 3ης εθνικής :afro:

alvanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
7
Like
245
Πόντοι
281
τριαδα,,

lucchese 1
laval 2
spezia over (αυριο)

@12.40

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
παιδια σημερα εστειλα σε οσους  μπορουσα παντα για μπασκετ μιλαω ,γαι τι ειναι τοσα πολλα τα μην  δεν μπορω σε ολα οπως σας ειπα μην παιζετε κατεβατο ολα, εντα ξει μα πηγε σερι  καλο αυτες τις μερες αλλα ειδατε χανουμε κι ολας παιξτε λιγοτερα ματς απο αυτα που δινω αλλωστε συνηθωςδινω 2 δυαδες ,ευτυχως υπαρχει και το nba που θα γαμαμε τους μπουκ αβερτα αλλα μην το παραξηλωνετε υπαρχουν και παιδια που παιζουν 500 κοι χιλια αυτοι εχουν πλεονασμα ακολουθειστε αυτα που σας λεω και θα δειτε
σε μην που λενε εχω αναγκη λεφτα δωσε κατι καλο δεν απαντω το θεωρω αρρωστεια μηνμε φερνετε σε δυσκολη θεση
οσο αφορα πολλα παιδια που και αυτους τους θεωρω φιλους και μιλησαν για καποιο σαιτ και αντιγραφες εχω να πω το εξης οπως ειπα σε αλλη αναρτηση ασχολουμαι 18 χρονια με το στοιχημα επαγγελματικα ναι αρθογραφω και σε αλλα σαιτ μηνπεριμενετε να πω ποια, το να κανω παραβολες και σεαυτο ειναι επειδη μου αρεσει  το συγκεκριμενο και δεν ειναι με συνδρομες η αλλους κανονες ειναι πιο φρεε στην νομοθεσια τωρα αν καποιοι δια βαζετε εδω η καπου αλλου σιγουρ α θα παρετε σωστες πληροφοριες την ταυτοτητα μου εχω το δικαιωμα να την κρατω μυστικη για το συγκεκριμενο θεμα,αλλωστε εδω ολοι εχουμε τον ιδο σκοπο να κερδιζουμε να περναμε καλα και να κανουμε την πλακα μας οι ειρωνιες φρονω οτι περιτευουν ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΙΨΟΥΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ  και ξερετε για τι τωρα δεν δινω γιατι τσατιστικα εφοσον διαβαζω καθημερινα 6 ωρες για να τα βγαλω και ερχεσαι ρε φιλε και με ειρωνευεσαι γιατι το κανεις αυτο μονο καλο σου κανω και στο κατω κατω μην με ακολουθεις και αν εισαι τοσο περιεργος ελα μια μερα να πιουμε καφε στο χωρο που εργαζομαι να σου λυθουν οι αποριες το λεω με μεγαλη καλοπροαιρεση για αυτος που θελουν τοσο πολυ να μαθουν ποιος ειμαι.ΑΥΤΑ ειχα να σας πω παιδια και μην ξεχνατε ο στοχος μας ειναι κοινος για ολους και θα χαιρομαι να συμβαλω σε αυτον με χαρα
εδω δεν εχουμε κατι να χωρισουμε εχουμε ολοι ενα σκοπο να κερδιζουμε

marko_kolo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Like
26
Πόντοι
6
παιδια σημερα εστειλα σε οσους  μπορουσα παντα για μπασκετ μιλαω ,γαι τι ειναι τοσα πολλα τα μην  δεν μπορω σε ολα οπως σας ειπα μην παιζετε κατεβατο ολα, εντα ξει μα πηγε σερι  καλο αυτες τις μερες αλλα ειδατε χανουμε κι ολας παιξτε λιγοτερα ματς απο αυτα που δινω αλλωστε συνηθωςδινω 2 δυαδες ,ευτυχως υπαρχει και το nba που θα γαμαμε τους μπουκ αβερτα αλλα μην το παραξηλωνετε υπαρχουν και παιδια που παιζουν 500 κοι χιλια αυτοι εχουν πλεονασμα ακολουθειστε αυτα που σας λεω και θα δειτε
σε μην που λενε εχω αναγκη λεφτα δωσε κατι καλο δεν απαντω το θεωρω αρρωστεια μηνμε φερνετε σε δυσκολη θεση
οσο αφορα πολλα παιδια που και αυτους τους θεωρω φιλους και μιλησαν για καποιο σαιτ και αντιγραφες εχω να πω το εξης οπως ειπα σε αλλη αναρτηση ασχολουμαι 18 χρονια με το στοιχημα επαγγελματικα ναι αρθογραφω και σε αλλα σαιτ μηνπεριμενετε να πω ποια, το να κανω παραβολες και σεαυτο ειναι επειδη μου αρεσει  το συγκεκριμενο και δεν ειναι με συνδρομες η αλλους κανονες ειναι πιο φρεε στην νομοθεσια τωρα αν καποιοι δια βαζετε εδω η καπου αλλου σιγουρ α θα παρετε σωστες πληροφοριες την ταυτοτητα μου εχω το δικαιωμα να την κρατω μυστικη για το συγκεκριμενο θεμα,αλλωστε εδω ολοι εχουμε τον ιδο σκοπο να κερδιζουμε να περναμε καλα και να κανουμε την πλακα μας οι ειρωνιες φρονω οτι περιτευουν ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΙΨΟΥΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ  και ξερετε για τι τωρα δεν δινω γιατι τσατιστικα εφοσον διαβαζω καθημερινα 6 ωρες για να τα βγαλω και ερχεσαι ρε φιλε και με ειρωνευεσαι γιατι το κανεις αυτο μονο καλο σου κανω και στο κατω κατω μην με ακολουθεις και αν εισαι τοσο περιεργος ελα μια μερα να πιουμε καφε στο χωρο που εργαζομαι να σου λυθουν οι αποριες το λεω με μεγαλη καλοπροαιρεση για αυτος που θελουν τοσο πολυ να μαθουν ποιος ειμαι.ΑΥΤΑ ειχα να σας πω παιδια και μην ξεχνατε ο στοχος μας ειναι κοινος για ολους και θα χαιρομαι να συμβαλω σε αυτον με χαρα

ωραιος ρε frank να ξερεις εκτιμηθηκε η προσπαθεια σου απο πολλους εδω μεσα συνεχιζουμε δυνατα :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
Σημερα θα σας πω κατι διαφορετικο.

Ειναι η πνευματική φτωχεια της Ελλαδας και η
χαμηλη ποιοτικη παιδεια που προσφερετε στις νεες γενιες μας και στα παιδια.

Δυστυχως πικραινομαι καθε φορα που παιρνω 4-5 μηνυματα απο ανηλικα ατομα ή απο παιδια 18-20 χρονων που θελουν προγνωστικα και οταν τους αρνούμαι μου στέλνουν δελτια να μου αποδειξουν οτι παιζουν οτι μπαινουν μεσα στα προπο ή στο ιντερνετ και παιζουν.

Αυτη η χωρα που ζουμε να ξερετε εχει να προσφερει κατι καλο στον κοσμο απο προ Χριστου εποχες.Απο τοτε και μετα κυριαρχει η λαμογια,το πως θα κλεψεις τον διπλανο σου και αν εισαι ανθρωπος με ταλεντο και ικανοτητες αν δεν εχεις πολιτικες γνωριμιες σε τρωει το μαυρο σκοταδι ή πρεπει να ξενιτευτείς.

Ενα παραδειγμα θα αναφερω μονο γιατι δεν εχω χρονο μακαρι να ειχα να σας εγραφα και αλλα πραγματα.

Το ΤΕΣΤ ΠΑΠ του γνωστου τοτε γιατρου Γεωργιου Παπανικολαου του τελευταίου μεγαλου Ελληνα για μενα που εσωσε και σωζει πολλες γυναικες σημερα δεν βγηκε καν στην Ελλάδα.Ο ανθρωπος αυτος εφτασε μεχρι την Αμερικη για να τα καταφερει ολα αυτα.Στην Ελλαδα δεν μπορουσε να κανει τιποτα.Απογοητευτηκε ο ανθρωπος και πήγε στην Αμερικη και δουλεψε πουλωντας χαλιά στην αρχη.

Τελοσπαντων,αυτο που θελω να πω ειναι οτι ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ μακρια απ τον τζογο.Αν τους αρεσει ή μπαλα ή το μπάσκετ ας γραφτουν σε ομαδα.
Εγω θεωρω οτι μεχρι τα 21 θα επρεπε να απαγορευετε στα παιδια
και να πινουν αλκοολ και να τζογαρουν ακομα και να καπνιζουν(αυτο και καλά απαγορεύεται).

Τωρα θα μου πεις εσυ φιλε το έκανες αυτο???

Ναι ρε μαγκες εγω απο τα 13 μου επαιζα
Δεν βγαζω την ουρα μου απεξω αλλα εγω θεωρω οτι ειχα την τυχη και το ελαφρυντικο
οτι στην ζωη μου σπουδασα Οικονομικα και ασχοληθηκα μετα στον τομεα αυτο
και το ελαττωσα το ειδα σαν χομπι και ετσι αρχισα να κερδιζω.Ειχα μια κλιση σε αυτο απ οταν γεννηθηκα.Δεν ειμαστε ολοι ομως τοσο τυχεροι.

Θα μου πει καποιος μηπως εισαι παλαιων αρχων σε καποια πραγματα???

Καποια πραγματα πρεπει να μενουν αναλλοιωτα στο χρονο.
Προλαβα τις εποχες που παιζαμε μπαλα στην γειτονια κλπ κλπ κλπ.
Τωρα οι εποχες μας ειναι τσιγαρο απ τα 15 ταμπλετ/υπολογιστης και τζογος.

Αν αυτη ειναι η νεα εποχη και τροπος ανατροφης και παιδειας ευχαριστω δεν θα παρω.

Ας ειμαι εγω ο οπιστοδρομικος ρομαντικος τυπακος σε αυτα τα πραματα.

Σε αλλα ειμαι και εγω μοντερνιστης.

Αυτα απ μενα

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
παιδια σημερα εστειλα σε οσους  μπορουσα παντα για μπασκετ μιλαω ,γαι τι ειναι τοσα πολλα τα μην  δεν μπορω σε ολα οπως σας ειπα μην παιζετε κατεβατο ολα, εντα ξει μα πηγε σερι  καλο αυτες τις μερες αλλα ειδατε χανουμε κι ολας παιξτε λιγοτερα ματς απο αυτα που δινω αλλωστε συνηθωςδινω 2 δυαδες ,ευτυχως υπαρχει και το nba που θα γαμαμε τους μπουκ αβερτα αλλα μην το παραξηλωνετε υπαρχουν και παιδια που παιζουν 500 κοι χιλια αυτοι εχουν πλεονασμα ακολουθειστε αυτα που σας λεω και θα δειτε
οσο αφορα πολλα παιδια που και αυτους τους θεωρω φιλους και μιλησαν για καποιο σαιτ και αντιγραφες εχω να πω το εξης οπως ειπα σε αλλη αναρτηση ασχολουμαι 18 χρονια με το στοιχημα επαγγελματικα ναι αρθογραφω και σε αλλα σαιτ μηνπεριμενετε να πω ποια, το να κανω παραβολες και σεαυτο ειναι επειδη μου αρεσει  το συγκεκριμενο και δεν ειναι με συνδρομες η αλλους κανονες ειναι πιο φρεε στην νομοθεσια τωρα αν καποιοι δια βαζετε εδω η καπου αλλου σιγουρ α θα παρετε σωστες πληροφοριες την ταυτοτητα μου εχω το δικαιωμα να την κρατω μυστικη για το συγκεκριμενο θεμα,αλλωστε εδω ολοι εχουμε τον ιδο σκοπο να κερδιζουμε να περναμε καλα και να κανουμε την πλακα μας οι ειρωνιες φρονω οτι περιτευουν ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΙΨΟΥΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΔΙΝΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ  και ξερετε για τι τωρα δεν δινω γιατι τσατιστικα εφοσον διαβαζω καθημερινα 6 ωρες για να τα βγαλω και ερχεσαι ρε φιλε και με ειρωνευεσαι γιατι το κανεις αυτο μονο καλο σου κανω και στο κατω κατω μην με ακολουθεις και αν εισαι τοσο περιεργος ελα μια μερα να πιουμε καφε στο χωρο που εργαζομαι να σου λυθουν οι αποριες το λεω με μεγαλη καλοπροαιρεση για αυτος που θελουν τοσο πολυ να μαθουν ποιος ειμαι.ΑΥΤΑ ειχα να σας πω παιδια και μην ξεχνατε ο στοχος μας ειναι κοινος για ολους και θα χαιρομαι να συμβαλω σε αυτον με χαρα
Φρανκ respect!!!!!! Καλα κανεις και τα λες!!!!! Αν σε καποιον δεν αρεσεις ας μην σε ακολουθει!!! Αν ομως καποιος πιασει την φιλοσοφια σου ας ακολουθησει για να μαθει να παιζει σωστα!

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
Αυτες ειναι οι προτασεις μου για σημερα.

Μπορειτε να αυξομειώσετε τα χαντικαπ αναλογα με τα λεφτα που εχετε.

ΟΠΟΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΩ.

Ποσο πιο απλα να το δωσω???

Δεν θα ξαναποσταρω δελτιο γιατι παιζονται πολλα χρηματα και υπαρχουν γουρια.

Κατα τα αλλα καλη επιτυχια
Λεικερς στον οπαπ +7.5 1.43 +6.5 1.48

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΦΟΡΤΩΜΑ !!!!!

ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ ΦΟΡΤΩΜΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ.!!!!

ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΙΚΕΡΣ 2 +7.5 1.50 +6.5 1.60

ΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ +5.5 +6.5 ΚΩΔΙΚΟΣ 5470.

ΠΙΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΆ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ 2.35 .

ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΑΥΠΝΟΣ ΑΠ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.
Ιντερνετ 1.50 και 1.57

Και απλη νικη 2.30.

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο 2018-10-18, 15.33.57.png
    Στιγμιότυπο 2018-10-18, 15.33.57.png
    187,9 KB · Εμφανίσεις: 48

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
και σημερα ποσταρω ατο σαιτ γιατι τα μην ειναι υπερβολοκα πολλα και δεν θα μπορεσω να στειλω σε ολους

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο 2018-10-18, 15.47.11.png
    Στιγμιότυπο 2018-10-18, 15.47.11.png
    90,6 KB · Εμφανίσεις: 52

Foxvillager

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
51
Πόντοι
1
ναι σαι καλά φρανκ..μαζί σου..

jimjimjim

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
αυτα να εγραφες οταν σε ρωτησα για τον guru L δεν θα σε παρεξηγουσε κανεις..εσυ αρχισες τα γελακια και τις ειρωνιες

Επισκέπτης
Παρολί χωρίς επεξεργασία.
Σας προειδοποίησα εδώ και στο μαγαζί για τους μακαρονάδες έληξε 3-1. Δυστυχώς κόλλησε στο 0-0 το σκορ του αιγυπτιακού των 4.

Συνημμένα

• Screenshot_2018-10-18-18-53-30.jpg
    Screenshot_2018-10-18-18-53-30.jpg
    86,7 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
Γαμημένοι μασόνοι φάγατε κόκκινη τα άλλα ζώα στο 0-0.......
Και πολλά έριξα στο κωλοδελτίο αφού έτσι βιαστικά το διάλεξα. Θα μου πεις ότι μελετάμε άλλα ώρες....

[move]
ΠΑΙΧΤΕ ΜΠΑΛΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΑΣ...........
Τι θα κάνουν τα κορίτσια ρε αλήτες?????
Ρε τομάριαααααααααααααααα............[/move]

Κάπου θα τους χωθεί όλη η ντούντα μέχρι τα νεφρά.....
Θα ξαναγυρίσει η τύχη να περνούν τα σκορ.

[move]Aνέβασα σκορ για γουδιά & Τσάμπιονς τραβάτε μαγαζί όσοι θέλετε[/move]

Συνημμένα

• NA ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΗΝΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΑΣΤΙ ΑΝ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΟΥΒΑ.png
    NA ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΗΝΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΑΣΤΙ ΑΝ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΟΥΒΑ.png
    10,3 KB · Εμφανίσεις: 25
  • ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΑΗΒ.png
    ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΑΗΒ.png
    18,3 KB · Εμφανίσεις: 18

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Επιλογές Παρασκευής 19/10

1) Μετς-Νιορ - άσος
2) Ελ Νασιονάλ - Ουν. Κατόλικα Χ (και under)
3) Κολόν Σαντα Φε - Ριβερ πλεϊτ - διπλό (το Χ2 Δ.Ε. άχαστο)
4) Βελεζ Σαρσφιλτ - Χιμνάσια Λα Πλάτα (Χ2 Δ.Ε.)

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
Χιλια συγγνωμη που δεν σας εδωσα μια εμπνευση μου αλλα ουτε εγω την πιστευα.

Ηδη η καρδια μου χτυπαει σαν τρελη.

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο 2018-10-19, 01.41.35.png
    Στιγμιότυπο 2018-10-19, 01.41.35.png
    396,8 KB · Εμφανίσεις: 66

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ !!!

ΚΑΣ ΑΟΥΤ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΝΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΕΙΜΑΙ.

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο 2018-10-19, 07.02.05.png
    Στιγμιότυπο 2018-10-19, 07.02.05.png
    144 KB · Εμφανίσεις: 59

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
Το +7.5 το πάμε μεχρι τέλους.Εγω εχω 5-6 δελτια εχω μπλεξει τα μπουτια μου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
καλημερα εχεις καμια προταση για το απογευμα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom