Καλησπέρα παίδες φτιάξαμε μια στοιχηματική εφαρμογή με πολλά εργαλεία και προγνωστικά απο τα καλύτερα sites ελπίζουμε να την βρείτε χρήσιμη!
Εύχομαι τα καλύτερα, πάντα κέρδη και με προσοχή μην κάνετε καμμιά μαλακία όπως εγώ πριν μια βδομάδα.
Από προχθές ποντάρω μεμονωμένα παιχνίδια είτε δυάδες, προσπαθώντας να καλύψω ένα ποσό. Είδομεν......
Για παράδειγμα έριξα Άσσο τη Ρωσία πριν την έναρξη αλλά και τα Εμιράτα θα έριχνα Άσσο, όμως που να τα προλάβεις όλα, αρκέστηκα σε ένα μικροποσό με τη μικρή απόδοση που είχε στο λάηβ.
Για ποιο λόγο όμως??
Δείτε τη φωτογραφία του Oddsportal.......
Έσπασε ένας Άσσος του (Κίνα - Κατάρ) με παραπλήσια απόδοση, στην ίδια διοργάνωση και την ίδια μέρα. Είναι κάπως τραβηγμένο να σπάσει και δεύτερος, αλλά κι ακόμη κι αν πέσεις σε τέτοια γκαντεμιά την επόμενη φορά θα ποντάρεις περισσότερα για να καλύψεις τη χασούρα.
Τώρα, αναφορικά με τις αναλήψεις, ΟΚ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με τις Sportingbet και 1xbet, μου τα κατέθεσαν αμέσως. Φυσικά τα ποσά δεν είναι τίποτε χιλιάδες Ευρώ, αλλά ίσα να φυτοζωούμε.....
Τώρα, η κάθε εταιρεία, αν θέλει σου μπλοκάρει το λογαριασμό χωρίς εξήγηση. Το έχω δει σε κάποια FAQ (δε θυμάμαι ποια είναι, όμως το έχουν κάμποσες)......
Στα @@ρια τους, αν είσαι ασύμφορος ουστ.......
Το να προσπαθήσεις να βάλεις νομικά μέσα για να πάρεις τα κερδισμένα (αν είναι χιλιάδες όπως γράφτηκε) τι να πω, αυτοί οι καριόληδες θαχουν δικηγόρους και πίπες, που να τα βάλεις μαζί τους και στην τελική αν είναι να ξοδευτείς χοντρά για να πάρεις ενα μέρος αυτών, καλύτερα να πεις πάσο. Γιαυτό δεν πρέπει να παίζετε για μεγάλα ποσά, πάρτε 100ρια και 200ρια, ρίχνετε ένα καλό γαμήσι κι έχετε και μια καβάτζα......
Το Μαρόκο πόνταρα Άσσο, για τη ΓερμανοΙταλία θα δούμε στο λάηβ.
Αυτά, σας αφήνω.....